Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 14:55)
Kas stiprybe? Trepseti ir saukti, kad " tavo zodis bus paskutinis"?😂 Kvailele😂.

Ania? Tai parasyk cia ir dabar, kad tavo lutuke glusa. Ar tu taip negalvoji?
Papildyta:

As irgi taip manau.

Na bet man patinka stebeti monteverte biggrin.gif .
Ypac patinka kai ji pradeda gasdint😂. Tada jau galima  kaip moteryte is paskutiniu nervu tupi kampe ir bado elfu virbalais buuuuu😂.

aš manau, kad tu viena čia gluša, todėl visaip bandai raitytis ir neva į kitus badyti, taip bandydama pasislėpti biggrin.gif
tu labai primityvas, matomai visa jūsų giminė tokia, todėl ir kenčiat. Kartų kartom čia jus gal kas taip gąsdina? biggrin.gif
Atsakyti

Oi,mama mia :oh:​ Prisišaukėte.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 07, 15:13)
Monteverte, cia gal galetum tu pakomenttuoti, man toks jausmas, kad ant sios ponios tikrai kazkas sedi, per daug agresijos, panasiai jauciasi kaip is cambalos, ne ?

manau, kad vistiek nepatikės smile.gif jei net Moonte netiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 15:31)
aš manau, kad tu viena čia gluša, todėl visaip bandai raitytis ir neva į kitus badyti, taip bandydama pasislėpti biggrin.gif
tu labai primityvas, matomai visa jūsų giminė tokia, todėl ir kenčiat. Kartų kartom čia jus gal kas taip gąsdina? biggrin.gif

Aha, visas forumas mato kokia glusa tavo drauge.
Bet kai atsirado nauju nariu, tai jau net bijai begint savo lutuke.
Net normaliai i lutukes klausima neatsakai, baile biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 15:33)

Nu nu, paziurim kaip vartaisi, baile. Kuom Moonte netiki?
Atsakyti

Nu kai man Moonte pradejo aiskinti, kad vynas vos ne tas pats,kas rauginti kopustai, as kazaip supratau, kad pervertinau jos intelekta biggrin.gif
Man dizn siaip kuom jos tiki, cia tik man asmeniskai tai buvo idomu, ar mano nuojauta teisinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 vasario 2020 - 15:53
Kadangi Moonte man prisake eiti gedytis, tai ilgiau patyejus, mano reitingas dar žemiau nukris.
ne viena nenusipelne iš Moonte paliepimo gedytis, tai ką - teks vykdyti.
o kitos karaliauna lai sau aukštybese.... bigsmile.gif

beje, perskaiciau visokias..."aciu merginos už gerą juoko dozę...(Moontes)" "visos cia is jos juokiasi, saiposi(Cambala)"... ir pagalvojau: jums turbūt shaming'as ir kt dalykai, del kuriu užsienyje labai kovojama - jums, lietuvems, ypac vyresnios kartos, labai prie dūšios? man keista, kad net dvasingajai Moontei - taip.
Jie jau geria, tarkim, žmogus jums nemielas, Lutuke - tai ar reikia nuolat kaip žąsim varyt: oi, kai mes cia i jos fainai juokiames...oi, dvasia sugrižo....

ar ne del šito bruožo gi žmones bega iš lietuvos: del to nulatinio bulinimo, ir tarkim, ne patyciu, o tikro shamingo, vat tarkim, jei Lutuke ir bloga, tai jus irgi spalvotos, nes jums net maga jai nuolat jos vietą parodyt. rodot jai, rodot, snukin i pruvą baksnojat.
kuo jūs kitokios....
kaip ratelis apie vieną mergą mokyklos kieme apstoję....

gudbai, M. einu gedytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 07 vasario 2020 - 16:04
QUOTE(given444 @ 2020 02 07, 16:04)
Kadangi Moonte man prisake eiti gedytis, tai ilgiau patyejus, mano reitingas dar žemiau nukris.
o kitos karaliauna lai sau aukštybese....  bigsmile.gif
beje, perskaiciau visokias..."aciu merginos už gerą juoko dozę...(Moontes)" "visos cia is jos juokiasi, saiposi(Cambala)"... ir pagalvojau: jums turbūt shaming'as ir kt dalykai, del kuriu užsienyje labai kovojama - jums, lietuvems, ypac vyresnios kartos, labai prie dūšios? man keista, kad net dvasingajai Moontei - taip.
Jie jau geria, tarkim, žmogus jums nemielas, Lutuke - tai ar reikia nuolat kaip žąsim varyt: oi, kai mes cia i jos fainai juokiames...oi, dvasia sugrižo....

ar ne del šito bruožo gi žmones bega iš lietuvos: del to nulatinio bulinimo, ir tarkim, ne patyciu, o tikro shamingo, vat tarkim, jei Lutuke ir bloga, tai jus irgi spalvotos, nes jums net maga jai nuolat jos vietą parodyt. rodot jai, rodot, snukin i pruvą baksnojat.
kuo jūs kitokios....
kaip ratelis apie vieną  mergą mokyklos kieme apstoję....
gudbai, M. einu gedytis.

Ei, keistuole, nueik i dienos aktualiju tema ir paskaityk dvieju - triju dienu postus ir ivertink savo glusa drauge, jos postus. Pvz Pastininkei.

Juk tavo lutuke pati prasosi tu patycu. Pati. Gal jai malonu, as tikrai nezinau, reikia buti visisku sado mazo, kad kiekviena diena ateiti ir gauti to ka ji cia gauna.
Atsakyti

Kuom? Aš žinau, kas yra sleep paralysis, taip pat, kaip ir milijonai žmonių biggrin.gif
Papildyta:
o kitos karaliauna lai sau aukštybese....  bigsmile.gif

kuo jūs kitokios....
gudbai, M. einu gedytis.

Ar skani lutukės šikna? Nu turbūt tikrai tokio skonio, kaip itališki ledai, nes nenustojate laižyti, nosį subedus tarp🍑
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 15:39)
Aha, visas forumas mato kokia glusa tavo drauge.
Bet kai atsirado nauju nariu, tai jau net bijai begint savo lutuke.
Net normaliai i lutukes klausima neatsakai, baile biggrin.gif .
Papildyta:

Nu nu, paziurim kaip vartaisi, baile. Kuom Moonte netiki?

te https://www.youtube....h?v=RKnzpQtlFls 4u.gif
Atsakyti

Oi, tik nereikia biggrin.gif

Ji pati savo noru lenda i ta rato viduri. Normaliai rasytu, be visazines moralistes kaukes, su ja bendrautu visai kitaip. Juk ne vienai narei taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 07, 16:52)

Nei tavo nei tavo lutukes nuorodu neatsidarineju. Ar pamirsai, Naujininku senmerge? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 07, 16:55)
Nei tavo nei tavo lutukes nuorodu neatsidarineju. Ar pamirsai, Naujininku senmerge? biggrin.gif

anksčiau tik jos neatsidarydavai, o mano atverdavai.
Nebijok, ten ne tas šikantis katinas, ten daina tiesiog, su prasme. Tau patiks, permąstysi gal kažką 4u.gif
Atsakyti