anksčiau tik jos neatsidarydavai, o mano atverdavai.
Nebijok, ten ne tas šikantis katinas, ten daina tiesiog, su prasme. Tau patiks, permąstysi gal kažką
Nesuk kalbos apie kazkokias dainas.
Baile - neatsakei i lutukes klausima, nes bijai marmen gaut is gvkbobutes .
Vartaisi kaip sudas eketej, apie moonte bevapedama kazkokia eiline durnyste.
Matai kaip susivystei is kart, senmerge .
anksčiau tik jos neatsidarydavai, o mano atverdavai.
Nebijok, ten ne tas šikantis katinas, ten daina tiesiog, su prasme. Tau patiks, permąstysi gal kažką
Tik nereikia manes kopijuoti. As apie dregna maksti lutukei jau senai buvau ikelus.
Nors ok, reikia lutukei dar karta pasiklausyt, gal net pirno paziyret, nebutu tokia sausa.
eik rimtai ir pasygedyk, kad toki abaise drauge turi neprestizas kazkaip cia visai jau kol pakankamai nebusi pasigedyjusi akiu cia nerodyk
O jei rimtai, tai as matyt labai jau atitrukau nuo tokios kasdienybes, nes pamasciau beveik visa suaugusi gyvenima praleidau uzsienyje.
Man visi tokie paliepimai, visokiu klaidu taisymai, tas pasakymas, o matai kaip mes visos pamatem, kad tu tokia ar tokia, pasisaipymai tik rodo akivaizdziai zmoniu prasta saviverte ir tiek, nu ka padarysi.
zinoma visos mes cia kazka ir negrazaus pasakom ir pasisaipom ir pasijuokiam, bet tas va gerai pastebejai gedykis ar tau negeda, arba tu cia pajuokuos objektas ir t.t. deja gerai pastebejai, rodo toki auklejima deja, kai zmogus bijo buti savim, kai reika itikti masem ir t.t. Papildyta:
Ji pati savo noru lenda i ta rato viduri. Normaliai rasytu, be visazines moralistes kaukes, su ja bendrautu visai kitaip. Juk ne vienai narei taip atrodo.
Jum gerai gyvenasi,jei nevaldot saves, o jus uveiksmai priklauso nuo kitu?
ir svarbiausia,kad ne vienai atrodo, cia yra didziausias argumentas
Nepatiko medikei,kad pati nezino kazkokios info, ir jei as pasakau ta info, tai jau turiu visazines moralistes kauke, jus bent su savim bukit sazinigos, jei neiseina cia buti
Tik nereikia manes kopijuoti. As apie dregna maksti lutukei jau senai buvau ikelus.
Nors ok, reikia lutukei dar karta pasiklausyt, gal net pirno paziyret, nebutu tokia sausa.
Musu pagerinta, visom prasmem, sugeba benrauti tik su keliais zmonemis, kurie jai katuciu ploja, ar bent jau nepriestarauja, unisonu viena dudele traukia. Lai Jie su ja ir bendrauja. Nematau problemos.
Tik va, butent jie, niekaip nenurimsta, demesio prasosi. Na reikia aniem erzelio...
Va ir dabar, ar atkreipet demesi, visus postus, su jai neitikusia nuomone, eiline paklode palydi, is serijos "samd durak" (pats durnius).
ir ši kaip tik cambalai, juk atsidavė žulikui per pirmą naktį, tai irgi ne kas Papildyta:
tai kaip jums tas patisonas ar kaip ten jis? nu tas tipo gražiausias vyras dabar? man tai nelabai, toks baugus truputį
nors... yra šukuosenų tipas, kuris jam labai tinka, tada baugumą paslepia
tai kaip jums tas patisonas ar kaip ten jis? nu tas tipo gražiausias vyras dabar? man tai nelabai, toks baugus truputį
nors... yra šukuosenų tipas, kuris jam labai tinka, tada baugumą paslepia
Bet kad neatsakei, nes bijai gaut savo marmen
Aisku akivaizdu, tampau tave kaip noriu .
Nespresk pagal save, as savo intymiu gyvenimu nesidalinau taip kaip kad tu, kuri nuo 12 su bernais p* sosi ir cia gyresi .
Uztat ir nevaisinga esi.
Prisijungus permeciau akimis postus, eilini karta, nikas kuriam as niekas, mini mane... Kalba apie GEDA ir t.t.
Todel pagalvojau, ka mastau apie GEDA.
Ne viena karta rasiau, ir dabar pasirkartosiu, nieko naujo neprasysiu, manau, kad visi zmogaus gyvenimo aspektai negali buti vienareiksmiskai geris, ar blogis.
Taip ir su GEDOS jausmu. Sis jausmas, apima labai placia amplitude. Kai kalbame apie Geda, mes galime kalbeti apie kompleksus, itakojancius musu gyvenima, kuriuos isugdo gedos jausmas. Kita vertus, kalbant apie Geda, mes galime aptarti moralinius, etinius, dorovinius klausimus...
Siuo metu, mane domina, dorovinis Gedos aspektas.
Man asmeniskai, buna geda, kad turedama galimybe, galejau, bet nepadariau kazko. Na tarkim, vaikysteje, neapdariau namu darbu. Dabar gi, geda uz tai, kad tam tikrus veiksmus as galejau atlikti anksciau. TArkim, rusiuoti siuksles. TAi galejau daryti jau seniau, bet pradejau daryti tik tuomet, kai isigijome sodyba. Man dziugu skaitant ka Jus darot mergaites, kad sumazinti tarsa, ir geda, kad truko samoningumo. Tai nereiskia, kad plesausi plaukus nuo galvos, bet tas, viduje kvirbantis jausmas, skatina mane susimastyti, realiai taikyti jusu idejas, sugalvoti tinkancias man.
Man geda, daryti tai ka smerkiu, kas man, kaip zmogui nepriimtina, nes priestarauja vertybems. Esu istikima, ar laikausi isipareigojiu, nevagiu ir t.t. ir t.t. ne todel, kad bijau atsakomybes, buti sugauta, o todel, kad man butu didziule geda pries pacia save ir t.t. ir t.t.
Man visada geda ir paciai bjauru, kai SM "istarsau" zmogu, kuris perzengia ELEMENTARIAS ribas, virsdamas chamu. TAip, taip, man VISADA geda, kai taikau mano ivardinta "veidrodini metoda", pradedu bednrauti tokiam pat lygmenyje, vadovautis tais paciais kriterijais, kaip chamas. As puikiausiai suprantu, kad ilisdama i chamo kaili, as su juo tapatinuosi, o tai isties bjauru. Pastebejau, kad chamai, nesugeba suvokti, kad as bendrauju su jais juju kalba, vertinu ju mintis, elgesi, kaip jie... Kuo toliau, tuo labiau, manau, kad toks, mano elgesys yra beprasmiskas, siuo atveju purvinuosi as, nes suvokiu, kad darau blogai, todel man ir geda. Kai chamui, del to paties elgesio, visai negeda, nes matyt neturi svertu, kuriasi galetu ivertinti savo elgesi.
Mane kartais aplanko "svetimos gedos" jausmas, kai man geda uz kita zmogu. Kita vertus, cia velgi yra mano problema, kad as geriau galvojau apie si zmogu, nei jis yra istiesu, todel mane nuvlia tik tie, i kuriuos as "investuoju" savo sielos dalelyte.
Ar gedos jausmas yra isties balastas, trukdantis zmogui gyventi?