Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2020 02 08, 11:58)

Psichologijos paskaita tau.

aš tą suvokiu. bet lygiai tokią pacią psichologiją prisitaikykit ir sau, nes tikrai ir Wildreamer ir kitos tik skaitancios pastebejo - kad kai "normaliu" burys stebisi, kokia, kokia ana keista ir nedasutele, ir dieve dieve, kokia kokia nenormali, tai......????
ir nuolat stebisi, stebisi, o kartu ir save, kaip normalias priešpastato....
tai -???

pachekink Mylimukes žodyną ir visu kitu L atžvilgiu.
apie C tai nešneku.
what would a psycho say?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 vasario 2020 - 14:10
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 08, 15:05)
Būsiu praleidus. Kodėl būtent Danguole? biggrin.gif

https://www.facebook...5027490550/?d=n
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 08, 12:08)
Ne, tai tu nesupranti. smile.gif  Jei žmogų puola ne vienas asmuo, jį įžeidinėja visi, tyčiojasi,  būna akivaizdu, kad jo mintys ir nuomonė niekam neįdomi, netgi išsakoma atvirai, kad atstotų, protingas, save gerbiantis žmogus tiesiog apsisuks ir iš tokios grupės (temos forume) išeis. Bet ji vistiek ateina. Kodėl? Toks didžiulis vienišumo jausmas? Gyvenimo už forumo ribų neturi? Tada baisu.
Kas žmogaus gyvenime yra  ne taip, jei pav. realybėje tave grupė žmonių apspjaudytų, o tu vistiek kasdien eitum ir eitum prie tos grupės ir vėl būtum apspjaudyta? Normalu tau būtų? Neieškotum kitų veiklų gyvenime, būtų svarbi tik ta grupė? Beje, grupės neteisinu.
Juk gyvenimas gražus.  4u.gif Yra darbinė veikla, šeima, namai, vaikai, laisvalaikis. Aš paskutiniu metu tik paskaitau. Laiko rašyti nelieka.  smile.gif

tai čia jau kiti klausimai, aš jų ne į tą atsakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 08, 14:04)

varom i batutus. sekmes jums. O su Cambala mes dar pakalbesim, jei ji ne vien tik su Monteverte cia laižysis. 

Apie ka? Mano nuomone apie barskinimasi su vedusiais nepasikeis.
O siaip tu nuobodi fanate. Gal ir darai kazka gero, pvz organus savo kam dovanoji. Bet man tu nuobodi.
Atsakyti

pachekink Mylimukes žodyną ir visu kitu L atžvilgiu.
apie C tai nešneku.
what would a psycho say?

Pachekink L zodyna. Klausyk, jei as eisiu gatve ir spjaudysiu visiems is eiles i veidus, ar reiketu stebetis, jog gausiu atgal?

Taip, Lutuke puola n nariu vienu metu, bet ne del to, jog kazkas susiorganizavo "patyciu grupe", o todel, kad ji visas tas nares kakuriuo metu/dabar puola pati. Visas iki vienos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 08 vasario 2020 - 14:15
Dieve, ir vel tasomas mano nikas, kaip niekui ir pasikelusiai kalei, per daug garbes.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 08, 15:15)
Dieve, ir vel tasomas mano nikas, kaip niekui ir pasikelusiai kalei, per daug garbes.

Pasitaisyk karūną, biski ant šono pasmuko.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 08, 12:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72603978" data-time="1581157126"><div><p>pritariu. tikrai ca suveikia žmogiškas faktorius. L patapo tokia, nes sunku prieš minią prieštarauti, o neprieštrau negali, tai irig psichologinis sutrikimas.
</p></div></blockquote><p>Lutukes komentarai visa laika buvo passive agressive. Nuo pat pradziu. Ir tas pasipriesinimas jai butent nuo to ir kilo. 

</p><p>Turi polinki gelbeti zmones ir nematai objektyviai sitos situacijos.</p>

kiek aš pamenu (nors tikrai neregistruoju ir galbūt kažką praleidau, nežinau), bet pirmu niku ji normaliai bendravo, aiškinosi kas jai rūpėjo ir t.t. Taip pat eidavo į kt. narių sukurtas temas ir dalijo patarimus, kai jie to prašė. Patarimai gerai visokie, iš visokių kampų. Tegu žmogus atsirenka, jei jau klausia forume, o ne pas psichologus ar savo draugus. Ir opa... cambala pradėjo nucambalėti ir pradėjo prie jos kabinėtis. Jos ten aiškindavosi, persiaiškindavo ir t.t. Cambala kaip pačios matot linkusi viską iškraipyti. O tada ėmė ir kitos narės įsijungti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 08, 14:04)
Bobute, alio ir tau, tik kokia as tau teta? ar tu irgi būsi 20mete, kad mane teta vadini?  biggrin.gif
tai ok, kad ji tave pirma "puole", bet jei esi labai aukšto lygio žmogus, t.y. aukštesne nei tavo minima ufonaute, tai gal nebūtina stebetis L keistumu. o db kas rytą postai: oi, vel ufonaute pasirode...oi, vel klavišais barškina.
neatrodytum, kad esi geresniame levelyje...

Ne teta? Ok, galiu vadinti dėde. Taigi, dėde given, būtent, ji mane puolė, tai gal eik von ir lesk smegenis lutukei, pamokyk bendrauti be ad hominem, ko čia kitus moralizuoji? Tu tiesiog prašaisi būti pasiųsta , o kai pasiunčia, tuomet jau dejuojat kartu su savo ufonaute, ajajaj ojojoj kaip negerai, mus pasiuntė! Negražiai išvadino! O klausyk, kodėl lutukei galima tas, ko negalima kitiems? Sakai, ta tai gali varyt ad hominem be perstojo, o kai pavaro jos adresu, tuomet jau būūū, kaip blogai? Apgailėtina.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 08, 14:14)
Taip, Lutuke puola n nariu vienu metu, bet ne del to, jog kazkas susiorganizavo "patyciu grupe", o todel, kad ji visas tas nares kakuriuo metu/dabar puola pati. Visas iki vienos.</p>

Tau bus eilini karta paaiskinta, kad ja tokia neva padareme, MES, SM NARIAI.

Mes visi nesame atsakomybe, o keliu zmoniu sutve uz savo rasliava nenesa.

Mano motinos istorija valkioja, OK. Apsitrinu nuo meslo ir glostau per galvute, stoju ambrazura, suprask privalai ginti, tu gi dvasinga neva privalai atitikti given444 isivaidzavima, buti marionete tampoma uz virsvuciu. Sunu isvadino ir vel, apsisluostai, istinka amnezija, ir toliau DRAUGISKAI BURKUOJI. VElka visoki mesla is putino trolyno, dergiasi is Lietuvos, meluoja issijuosusi, OK. Plojam katuciu.

Na sorry, as netokia veidmaine.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 08, 12:38)
Jei zmogus norejo patycu - jas gavo. Juk galejo savo nemalonios rankilis nekaisiot kitiems, ne?

Gal uzteks is save sventuole lauzt? Tave pilnai yra uz ka bipsnot. As galiu drasiai teigt, kad vaiksciojai savo meslinais batais savo meiluzio vaikui per siela, noredama patenkint savo aistra. Tfu.

Aš tikrai netikiu ir niekada nepatikėsiu, kad atėjo mergaitė pati ir taip iš nieko ėmė kišti tau rnaką, kad va žiūrėk kokia baisi mano ranka biggrin.gif ką tu gluše bandai apgauti? Matant kokia tu esi 45 metų, tai tik galima įsivaizduoti ką tu paauglystėje, vaikystėje išdarinėjai. Čia durnam aišku, kad tu mažų mažiausiai su pasibjaurėjimu žiūrėjai, pirštais rodei ir pan. Galvoji mergaitė to nesuprato? Ir gal tada tėvai ją ar broliai pamokė, kad jei vistiek žiopsot ir tyčiojatės, kad dar daugiau jums kištų. Žinau aš panašių atvejų. Neprilakstys gi tėvai tokių kaip tu gaudyti ir grasintis, tai pamoko pačius vaikus gintis. Gal ir neteisingai pamoko, čia jau kitas klausimas, bet faktas, kad būna, jog pamoko
Atsakyti

kiek aš pamenu (nors tikrai neregistruoju ir galbūt kažką praleidau, nežinau), bet pirmu niku ji normaliai bendravo, aiškinosi kas jai rūpėjo ir t.t. Taip pat eidavo į kt. narių sukurtas temas ir dalijo patarimus, kai jie to prašė. Patarimai gerai visokie, iš visokių kampų. Tegu žmogus atsirenka, jei jau klausia forume, o ne pas psichologus ar savo draugus. Ir opa... cambala pradėjo nucambalėti ir pradėjo prie jos kabinėtis. Jos ten aiškindavosi, persiaiškindavo ir t.t. Cambala kaip pačios matot linkusi viską iškraipyti. O tada ėmė ir kitos narės įsijungti.

Nei tu, nei GIven nepameni, kad kai kurios temos, kuriose ji pirmu nicku dalyvavo istrintos buvo? Kapojosi su daugybe nariu. Tada dar moderatoriai reaguodavo. 

Atsakyti