Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2020 02 08, 12:48)
Aš neneigsiu, kad Ubunte man žemo lygio žmogus ir kitokia nebus. Jei galiu nekreipti dėmesio į jos kliedesius visomis temomis, niekada nepamiršiu kaip žemino ir vis dar žemina mūsų tėvynę Lietuvą. Ir nebandyk jos dabar ginti. Kaip darei, tipo mes jos nepažįstam, ji realybėje patriotė ir t.t. Nes apsivemsiu nuo tavo jai laižomo užpakalio. Tai, kad ji žemino Lietuvą, užkliuvo ne tik man, ne tik SM, bet ir už jos ribų buvo susidomėta jos veikla kitų asmenų. Tau turėtų būti gėda, kad ją gini, o gal jai pritari?  unsure.gif

na, jei tau reiktų teistis prieš korumpuotą policiją, tai kažin kaip būtų?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 08, 14:17)
Pasitaisyk karūną, biski ant šono pasmuko.

Ne, planuoju pirkti, kazka panasaus i Monamacho kepure, ta tikiuosi nenuleks nuo galvos. O dar kai sniurelius su bumbuliukais po smakru susirisiu jokios razborkes nebaisios. Noredami neatims.

Vyras sako, kad Napoleono kepure labiau tiks, priklausomai kaip nesiosi, visi SM zinos kokia tavo nuotaika. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 08, 14:11)

Koks geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 08, 14:25)
Nei tu, nei GIven nepameni, kad kai kurios temos, kuriose ji pirmu nicku dalyvavo istrintos buvo? Kapojosi su daugybe nariu. Tada dar moderatoriai reaguodavo. 

TAi tiesa, bet ji nepatogi, ja geriau neigti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 08, 14:24)
Sunu isvadino ir vel, apsisluostai, istinka amnezija

O jo, priminėt, sūnų kurvininku išvadino, paskui išsisukinėja kiaulės akis įsistačius.
Papildyta:
Tebėra sani temos, neištrintos. Arba apie kažkokias kitas temas kalbat
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
As zinau, kad eilini karta gausiu meslo doze, bet parasysiu.

Given444, pastoviai kaip pvz. mums cia pateikia MOnteverte, kaip ji bednrauja su Lutuke.

Nugis, ir kaip jos bendrauja?
1. Jos niekada nediskutuoja t.y. viena kitai neoponuoja. Kai nuomones nesutampa, jos nesivelia i ginca. Nes zino, kad abi yra viena kitai uznugarys...

Pvz. Nesenai buvusi klausima pamenat "Kodel MOnteverte nereaguoja, kai Lutuke priespastato neigiama prasme gyvunus zmonems..."

Kuri is musu cia esanciu turi uznugari?
Kam jis isvis reikalingas?

2. Monteverte ir Lutuke dazniausiai puola ad hominem. Dar neretai i ju gretas isilieja Idomucia. Faktas.
Kad ir sios dienos neva diskusija, Idomcuia cia kaip cia.

TAi apie ka eina kalba? Apie koki supratima, bendravima ir t.t. Kai viena kita pastoviai glosto palei plauka. O jei negali palaikyti, na mato, kad jau totali nesamone, dazniausiai Monteverte isvis dingsta.

Dabar, matau Mylimuke tasiti pradejo. Kur buvo ad hominem, eksperte, kai Mylimuke konkreciai jos pasija pasiunte pasinaudojusi is kaimynu "pasiulymu"? Juk Mylimuke, is esmes tokia korekt, simpatiska...

Patiko Mylimukes atsakas, kad i kitus Lutukes ad hominem, ji cituodavo josios pacios rasytas nesvakybes, tik siuo atveju jos adresuotos buvo jai.

TAi vat, given444, plesosi marskinius del jai simpatisko niko, Lutukes, kuri jai koses isvire, i kelione idejo ir t.t.

O as neginu LUtukes, kad ji pereina i ad hominem, rasydama nikams, kuriem simpatizuoju as.

Ir dvasingumas cia ne prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 vasario 2020 - 14:50
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 08, 14:18)
kiek aš pamenu (nors tikrai neregistruoju ir galbūt kažką praleidau, nežinau), bet pirmu niku ji normaliai bendravo, aiškinosi kas jai rūpėjo ir t.t. Taip pat eidavo į kt. narių sukurtas temas ir dalijo patarimus, kai jie to prašė. Patarimai gerai visokie, iš visokių kampų. Tegu žmogus atsirenka, jei jau klausia forume, o ne pas psichologus ar savo draugus. Ir opa... cambala pradėjo nucambalėti ir pradėjo prie jos kabinėtis. Jos ten aiškindavosi, persiaiškindavo ir t.t. Cambala kaip pačios matot linkusi viską iškraipyti. O tada ėmė ir kitos narės įsijungti.

Aha, cambala visas nares sugebejo nustatyti pries tavo issigimusia lutuke.
Eik pasiklizmuok geriau, nes turbut tavo smegenys dumbliais apskreto.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 08, 14:25)
Aš tikrai netikiu ir niekada nepatikėsiu, kad atėjo mergaitė pati ir taip iš nieko ėmė kišti tau rnaką, kad va žiūrėk kokia baisi mano ranka biggrin.gif ką tu gluše bandai apgauti? Matant kokia tu esi 45 metų, tai tik galima įsivaizduoti ką tu paauglystėje, vaikystėje išdarinėjai. Čia durnam aišku, kad tu mažų mažiausiai su pasibjaurėjimu žiūrėjai, pirštais rodei ir pan. Galvoji mergaitė to nesuprato? Ir gal tada tėvai ją ar broliai pamokė, kad jei vistiek žiopsot ir tyčiojatės, kad dar daugiau jums kištų. Žinau aš panašių atvejų. Neprilakstys gi tėvai tokių kaip tu gaudyti ir grasintis, tai pamoko pačius vaikus gintis. Gal ir neteisingai pamoko, čia jau kitas klausimas, bet faktas, kad būna, jog pamoko

Savo cociopatijos nesipurtyk ir nekisk man, priedurne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 08, 14:32)
TAi tiesa, bet ji nepatogi, ja geriau neigti.

tiesą parašiau aš. Kiek aš mačiau ir kiek susitikdavom bendrose temose, cambala pirma ėmė kabinėtis prie jos. Jos dialogu ten varydavo. Jinai vis klausdavo ir klausdavo kažko sani, vis gilyn ir gilyn kapstė ir t.t. Prie manęs dar nesikabino tada, girdavo mano postus, bet sani jau jai neįtiko. Kažkodėl aš gebėjau nesikapoti su sani, parašydavau savo nuomonę, savo pavyzdžius iš gyvenimo, kurie atrodė tinkami pagal temą ir viskas. Ypač kai temos buvo ne cambalos atidarytos, o kitų žmonių, tai mažų mažiausiai keista, kad ji ne su temos autorium tiek diskutavo, o su sani.
Ir aš žinau kodėl. Nes patriko, kad sani tuo metu irgi turėjo problemų gyvenime kaip ir c, tai buvo labai įdomu lygintis kuriai blogiau sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti

O jo, priminėt, sūnų kurvininku išvadino, paskui išsisukinėja kiaulės akis įsistačius. Papildyta: Tebėra sani temos, neištrintos. Arba apie kažkokias kitas temas kalbat [url="http://www.radikal.ru"]cde290dd30cd.jpg[/url]

Buvo kitu. :) 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 08, 14:49)
tiesą parašiau aš. Kiek aš mačiau ir kiek susitikdavom bendrose temose, cambala pirma ėmė kabinėtis prie jos. Jos dialogu ten varydavo. Jinai vis klausdavo ir klausdavo kažko sani, vis gilyn ir gilyn kapstė ir t.t. Prie manęs dar nesikabino tada, girdavo mano postus, bet sani jau jai neįtiko. Kažkodėl aš gebėjau nesikapoti su sani, parašydavau savo nuomonę, savo pavyzdžius iš gyvenimo, kurie atrodė tinkami pagal temą ir viskas. Ypač kai temos buvo ne cambalos atidarytos, o kitų žmonių, tai mažų mažiausiai keista, kad ji ne su temos autorium tiek diskutavo, o su sani.
Ir aš žinau kodėl. Nes patriko, kad sani tuo metu irgi turėjo problemų gyvenime kaip ir c, tai buvo labai įdomu lygintis kuriai blogiau sekasi mirksiukas.gif

Monteverte, as su tavimi nesigincysiu. Ir pati zinai kodel. Visi zinome kodel. Kaip ir zinome, kodel tu ediesi su cambala. Ir kodel, siuo metu, savo poste akcentuoji butent cambala.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 08, 14:43)
As zinau, kad eilini karta gausiu meslo doze, bet parasysiu.

Given444, pastoviai kaip pvz. mums cia pateikia MOnteverte, kaip ji bednrauja su Lutuke.

Nugis, ir kaip jos bendrauja?
1. Jos niekada nediskutuoja t.y. viena kitai neoponuoja. Kai nuomones nesutampa, jos nesivelia i ginca. Nes zino, kad abi yra viena kitai uznugarys...
Pvz. Nesenai buvusi klausima pamenat "Kodel MOnteverte nereaguoja, kai Lutuke priespastato neigiama prasme gyvunus zmonems..."

absurdas. Aš neoponuoju ir nesigilinu tada, kai man tema visiškai dzin, neįdomi ir visiškai nesvarbu kuris nikas ją užvedė. Be to, aš niekada neskaitau visų paklodžių, tai natūralu, kad galiu daug ką praleisti. Aš neįsivaizduoju kas čia gali tiek visko suskaityti? Tai turbūt nei miega, nei valgo tada biggrin.gif
O Dievų tema? Lutuke kaip susipažinusi neblogai su teologija, galėjo mane taip sudirbinėti, taip vartyti, bet ji to nedarė. Ji man oponavo gražiai, nors nei mes buvome susitikę, nei mes a/ž bendravom, nieko. O ką cambala padarė su Dievų tema, tai jau dauguma žino kam įdomu buvo. Jinai ten net keiksnojosi
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 08, 14:47)
Aha, cambala visas nares sugebejo nustatyti pries tavo issigimusia lutuke.
Eik pasiklizmuok geriau, nes turbut tavo smegenys dumbliais apskreto.
Papildyta:

Savo cociopatijos nesipurtyk ir nekisk man, priedurne.

man nieko kurti nereikia, tai akivaizdu, kad tu sociopatė. Ką tik pasipasakojai kaip elgeisi su mergaite ir visi po šiai dienai mato kokia esi, kaip bendrauji
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 08, 13:58)
Apie varymą ant Lietuvos tai nekomentuosi? Nepatogi tiesa?  biggrin.gif
Asmeniškai nesu sutikusi nei vieno tokio emigranto kaip Ubuntė, kur jis begyventų, kokį darbą bedirbtų, kad būtų tiek žeminęs savo šalį, kurioje gimė. Ne veltui ją vadinam Airijos Danguole.

Lietuva nera mano salis.
Tai salis tos daugumos kuri renka kolchoznikus, komunistus ir milicininkus. Nu dar bet ka renka, kas graziai atrodo.
Kaip tokia salis gali buti mano??? Salis yra ju ir tu kurie kurie is tokiu daro gera versla.

O jusu, tokiu kaip AImeja - tiesiog gaila butu, bet kaip sakoma setono biblijoje "kvailumas yra didziausia nuodeme, tai gal nuodemingi nenusipelne gailescio?

Atsakyti