Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 08, 14:51)
Buvo kitu. smile.gif </p>

Butent, ir jas istryne.

Siaip galima surasti jos postus, net istrintus. Jei eini i niko vardu, visas parasytas zinutes.

Bet, as manau, kad tai beprasmiskas darbas. Aibes kartu buvo imerktas snukutis i akivaizdu fakta, aibes kartu, faktiskai buvo prigauta meluojant, issisukinejant...

Kas nors pasikeite? NIeko.

Ji nepakaltinama, o tie kurie idejo faktine medziaga, pagrinde savo zodzius, irode, kad buvo meluojama, issisukinejama, tampa amoraliais, nes neva, terorizuoja nabagele.

Lutuke isvis nekalta, kad jos negerbia ir visai nesvarbus jos realus veiksmai, kurie is esmes yra pagrindinis jai nepagarbos saltinis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 08, 14:58)

Lutuke isvis nekalta, kad

Gal biski atauskit ir suraskit vertesni nagrinejimo objekta. Nes mano nuomone, ar Ubuntiene gera, ar bloga ar labai bloga, niekam neturetu but didelio skirtumo. Net ar ji duoda ar neduoda nera didelio skirtumo... Viskas tik diskusiju plotmeje turi reiksme... Baiges diskusija ir netenka prasmes tie vertinimai...

Jus ne mintis narginejat, o asmeenybes, po to bandot uzdet etiketes ir sudeliot i lentynas.
Tai tiesiog beprasmiska. Tai pap beprasmiska kaip kovot su seseliais.

Ubuntiene tiesiog kitokia, ar jus zinot, kad tas zodis reiskia? Tiesiog netelpa i jusu daugumos kvalifikacine lentele, tai cia ir ardotes del tikru ir tariamu problemu.
Atsakyti
Patiko straipsnis

Ar šunys yra savanaudžiai?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 08, 14:58)
Butent, ir jas istryne.

Kas per temos buvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 08, 15:07)

kas augina gyvūnus, seniai tą turėtų žinoti. Tiesiog mokslininkai labai daug ko neištyrė ir neištirs, nes niekas savo mylimo ir ištobulinto augintinio bandymų savaitėms neatiduos smile.gif
Jau seniai esu youtube video mačiusi kaip papūgėlė mėto maistą šuniui, nes ji pasiekia tą maistą ant šaldytuvo, o šuo tai ne smile.gif
Atsakyti
Nu o mano šunys atvirkščiai. Savo suės ir dar katino nureketuos
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 08, 15:20)

manau, kad tas socialumas nebūtinai maiste turi reikštis. Pvz. mano uošvis nelabai myli mažo ūgio naminius šunis. Jis už tai, kad lauke gyventų nebent (sonoviško požiūriu, žodžiu). Ir mano šuo niekada neina pas uošvį ant rankų, praktiškai net nesileidžia, kad priliestų, nebent piršto galiuku tik. Bet kai mirė uošvio brolis ir jis prieš važiuojant į laidotuves pas mus užvažiavo, nes pakeliui, tai mano šuo užlipo uošviui ant kelių pirmą kartą ir sėdėjo. Uošvis, nors ir pasipuošęs kostiuminėm kelnėm laikė, nevijo. Taip ir sėdėjo abu...
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 08, 16:20)

https://www.facebook...57356261253732/?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 08, 15:57)
Lietuva nera mano salis.
Tai salis tos daugumos kuri renka kolchoznikus, komunistus ir milicininkus.  Nu dar bet ka renka, kas graziai atrodo.
Kaip tokia salis gali buti mano??? Salis yra ju ir tu kurie kurie is tokiu daro gera versla.

O jusu, tokiu kaip AImeja - tiesiog gaila butu, bet kaip sakoma setono biblijoje "kvailumas yra didziausia nuodeme, tai gal nuodemingi nenusipelne gailescio?

Pasakė tas, kuris ne tik gyvena Lietuvoje, bet ir dar naują gryčią joje nusipirko. biggrin.gif biggrin.gif
Tai varyk iš čia. Pav. į Ubuntiją.

O šiaip-atšok. (čia švelnus pasakymas, negaliu rašyt negražiai).
Atsakyti

Butent, ir jas istryne. Siaip galima surasti jos postus, net istrintus. Jei eini i niko vardu, visas parasytas zinutes. Bet, as manau, kad tai beprasmiskas darbas. Aibes kartu buvo imerktas snukutis i akivaizdu fakta, aibes kartu, faktiskai buvo prigauta meluojant, issisukinejant... Kas nors pasikeite? NIeko. Ji nepakaltinama, o tie kurie idejo faktine medziaga, pagrinde savo zodzius, irode, kad buvo meluojama, issisukinejama, tampa amoraliais, nes neva, terorizuoja nabagele. Lutuke isvis nekalta, kad jos negerbia ir visai nesvarbus jos realus veiksmai, kurie is esmes yra pagrindinis jai nepagarbos saltinis.

Senu komentaru ieskoti tikrai neverta. Yra kas

prisimins, o kas nenori, tas ignoruos toliau sekmingai. 

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 08, 15:37)
Tai varyk iš čia. Pav. į Ubuntiją.

Kai sitaip elgdavosi sovietai tai buvo kraupu, nes jie neturejo proto ir turejo daug bombu su raketomis.
Kai bombu su raketomis nera, tai gal biski pasigailetina toks mentalitetas?

Tvarkyk savo kolchoznikus geriau
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 08, 15:42)
prisimins, o kas nenori, tas ignoruos toliau sekmingai. 

Koks tikslas nagrinet asmenybes?
Cia mes keiciames idejomis o asmenybes tai testinumui tam tikro papildomos info. Ji gali buti naudinga, bet jokiu budu neegalima gaisti laika beprsmiskai pereinant i asmenybes.

Kiti nikai, ar diskusijos dalyvio laikinas numeris tai temai... Negi jums sito reikia kad suvoktumet, kad esme yra kas parasyta, o ne kas rase.

Aisku geriausia pamirsti nereiksmingus dalykus
Atsakyti

Katinų maistas pas mus užkeltas, šuo nepasiektų niekaip biggrin.gif bet šuo gauna ką katės nuo stalo numeta, sąjunga tokia jų biggrin.gif
Papildyta:

Katinų maistas pas mus užkeltas, šuo nepasiektų niekaip biggrin.gif bet šuo gauna ką katės nuo stalo numeta, sąjunga tokia jų biggrin.gif
Atsakyti