QUOTE(Monteverte @ 2020 02 08, 14:56)
O Dievų tema? Lutuke kaip susipažinusi neblogai su teologija, galėjo mane taip sudirbinėti, taip vartyti, bet ji to nedarė. Ji man oponavo gražiai, nors nei mes buvome susitikę, nei mes a/ž bendravom, nieko. O ką cambala padarė su Dievų tema, tai jau dauguma žino kam įdomu buvo. Jinai ten net keiksnojosi
Papildyta:
man nieko kurti nereikia, tai akivaizdu, kad tu sociopatė. Ką tik pasipasakojai kaip elgeisi su mergaite ir visi po šiai dienai mato kokia esi, kaip bendrauji
Papildyta:
man nieko kurti nereikia, tai akivaizdu, kad tu sociopatė. Ką tik pasipasakojai kaip elgeisi su mergaite ir visi po šiai dienai mato kokia esi, kaip bendrauji
Tu esi beprote. Apsisikusi, nesitverianti savo kailyje sociopate. Kurioje vietoje parasiau, kad as elgiausi? Ar triedi beli triest? Juk akivaizdu.
Tema " ar egzistuoja Dievas 2" tu su savo nukvakusia vaizgante pavertet i nukvakusiu ezoterikiu paistalus, skrajodavot abi Visatoj su elfais, ana nuokvaka telepatiskai Visatoj vezininkus jausdavo ar gydydavo ir t.t. absurdiskas nesamones dvi durnes rasinejot.
Kurioj vietoj ubunte susipazinusi su teologija? Nedasutele tame paciame poste sugebejo parasyt, jog " skaite vedas, bet neskaite"😂.
Vnz eik tu nx su savo ta protiskai nesveika. Du batai pora.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 08, 14:43)
As zinau, kad eilini karta gausiu meslo doze, bet parasysiu.
Given444, pastoviai kaip pvz. mums cia pateikia MOnteverte, kaip ji bednrauja su Lutuke.
Nugis, ir kaip jos bendrauja?
1. Jos niekada nediskutuoja t.y. viena kitai neoponuoja. Kai nuomones nesutampa, jos nesivelia i ginca. Nes zino, kad abi yra viena kitai uznugarys...
Pvz. Nesenai buvusi klausima pamenat "Kodel MOnteverte nereaguoja, kai Lutuke priespastato neigiama prasme gyvunus zmonems..."
Kuri is musu cia esanciu turi uznugari?
Kam jis isvis reikalingas?
2. Monteverte ir Lutuke dazniausiai puola ad hominem. Dar neretai i ju gretas isilieja Idomucia. Faktas.
Kad ir sios dienos neva diskusija, Idomcuia cia kaip cia.
TAi apie ka eina kalba? Apie koki supratima, bendravima ir t.t. Kai viena kita pastoviai glosto palei plauka. O jei negali palaikyti, na mato, kad jau totali nesamone, dazniausiai Monteverte isvis dingsta.
Given444, pastoviai kaip pvz. mums cia pateikia MOnteverte, kaip ji bednrauja su Lutuke.
Nugis, ir kaip jos bendrauja?
1. Jos niekada nediskutuoja t.y. viena kitai neoponuoja. Kai nuomones nesutampa, jos nesivelia i ginca. Nes zino, kad abi yra viena kitai uznugarys...
Pvz. Nesenai buvusi klausima pamenat "Kodel MOnteverte nereaguoja, kai Lutuke priespastato neigiama prasme gyvunus zmonems..."
Kuri is musu cia esanciu turi uznugari?
Kam jis isvis reikalingas?
2. Monteverte ir Lutuke dazniausiai puola ad hominem. Dar neretai i ju gretas isilieja Idomucia. Faktas.
Kad ir sios dienos neva diskusija, Idomcuia cia kaip cia.
TAi apie ka eina kalba? Apie koki supratima, bendravima ir t.t. Kai viena kita pastoviai glosto palei plauka. O jei negali palaikyti, na mato, kad jau totali nesamone, dazniausiai Monteverte isvis dingsta.
Ta visos cia supranta. Labai smulkiai ir teisingai apraset.