Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 09, 10:03)
Žinau kelis pagonybę išpažįstančius žmones, normalūs normaliausi.Jei būtumėme artimesni, tai tikrai parodyčiau šituos kliedesius, dabar negaliu,pačią ku-kū palaikys.

Plot twist: jųsų pažįstamų tarpe yra montevertė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 09, 11:23)
Plot twist: jųsų pažįstamų tarpe yra montevertė biggrin.gif

Ji jau ir man grasino, kad isipaisys i mano aplinkiniu tarpa ir man kenks, ir as pati to nesuprasiu. biggrin.gif

Kokia grazi diena siandien wub.gif Pats nuostabiausias metas, kai saule pro langa pazadina 🥰
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 09, 10:33)
Ji jau ir man grasino, kad isipaisys i mano aplinkiniu tarpa ir man kenks, ir as pati to nesuprasiu. biggrin.gif
Kokia grazi diena siandien  wub.gif  Pats nuostabiausias metas, kai saule pro langa pazadina 🥰

Ir kuom užsitraukei nemalonę? Ir išvis, ar geros širdies žmogus taip rašytų? rolleyes.gif
Mane naktį pažadino švilpiantis vėjas ir lietus, dabar jau nurimo, vargšą myžnių, visą šlapią kaip žiurkė, ryte įleidau. Vyrui juokais sakau ar nenuneš vėjas su visa mašina, sako, tai bus lėktuvas
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 09, 11:51)
Ir kuom užsitraukei nemalonę? Ir išvis, ar geros širdies žmogus taip rašytų? rolleyes.gif
Mane naktį pažadino švilpiantis vėjas ir lietus, dabar jau nurimo, vargšą myžnių, visą šlapią kaip žiurkė, ryte įleidau. Vyrui juokais sakau ar nenuneš vėjas su visa mašina, sako, tai bus lėktuvas

Negraziai elgiausi umn.gif

Kaip tavo vyras ir judu apskritai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 09, 10:57)
Negraziai elgiausi  umn.gif

Kaip tavo vyras ir judu apskritai?

Niu niu niu, greitai maukis triusikus, gausi per subinę su rykštele! (Kažkodėl pagalvojau apie burbančią biggrin.gif)

Gan gerai, sakyčiau. Aš apsiraminus, nebesu tokia viedma, į senatvę turbūt išvis šilkinė pasidarysiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 09, 11:00)
Niu niu niu, greitai maukis triusikus, gausi per subinę su rykštele! (Kažkodėl pagalvojau apie burbančią biggrin.gif)

Gan gerai, sakyčiau. Aš apsiraminus, nebesu tokia viedma, į senatvę turbūt išvis šilkinė pasidarysiu biggrin.gif

Manęs gsl nebuvo sm, nzn kas tu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 09, 12:28)
Manęs gsl nebuvo sm, nzn kas tu  unsure.gif

Buvo buvo.
Gana nesunku atpazinti biggrin.gif
Isvis, kada tu nebuvai? Daug niku keitei, bet Sm, umd jua visa amzinybe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 09, 11:43)
Buvo buvo.
Gana nesunku atpazinti biggrin.gif
Isvis, kada tu nebuvai? Daug niku keitei, bet Sm, umd jua visa amzinybe  rolleyes.gif

Blyn.
Žkb?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 09, 11:28)
Manęs gsl nebuvo sm, nzn kas tu  unsure.gif

Negi tu neatsimeni kas paveiksliukus su vietovardziais nx deliodavo? biggrin.gif
Atsakyti

Taip, šnd diena kaip iš paveiksliuko.Naktis taipogi buvo rami, nebuvo žadėto vėjo ir lietaus.

.Pageriu kavos ir vežu savo murzilkas į mišką.Tegu palaksto,lašinius prakrato.O ir man bus į naudą kelis km bekelia praeiti.

Penktadienį lėkdama iš mašinos taip durnai koją timptelėjau,kažkaip iš klubo :unsure: Vakar nė į salę nenuėjau.Biškutį sąžinė ėda, bet ką ten kliša būčiau veikusi?

Gyvenokartąbobutė, man irgi nepažįstama, gal mažiau forume makalavausi. :mastau:Matys reikalą pati apsišvies, nematys taip ir liks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 vasario 2020 - 11:54
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 09, 11:45)
Blyn.
Žkb?

Blyn, nu jo biggrin.gif Maniau, visi atpažino, prastai sekėsi apsimest, oi prastai.. biggrin.gif
Atsakyti

As nepasisveikinau su „naujoke”.

Labas, viedma, tu  :D 

Atsakyti