Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Per tiek metų susitaikiau, kad gamta yra gamta ir ar verksi, ar nervinsies - negali įtakoti.
Galvoju ko noriu labiau takos ar kesadiliju?

Žinau, bet magnolijos mano svajonė, kurią sėkmingai auginu, ir vienos nebepajėgiu uždengti, aukštesnė ir platesnė už mane.R.Aukštaitijoje ne kiekvienam kieme augina, kartais būna per šalta mūsų platumose.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 09, 14:49)
- graži kompanija  :
<... >
pasidžiaukit, vat L gamtoje irgi buvo, aplink namą, ne forume....neignoruokit geru dalyku....

Tu visa gyvenima tarp tu paciu zmoniu verdi? Ir su nemaza dalim vyru is savo artimo rato esi permiegojus? Mane stebina jusu visu artimas rysys.( Niekaip nevertinu, gerai tai ar blogai.)
O tie vyrai visi zino, kas su kuo yra miegojes?

P. S.. Kodel kiekvienam poste gini lutuke? Koks tikslas? Nori is jos isgirsti ačiū? Laikai ja neigalia apsiginti? Manai pakeisianti daugumos cis nuomone? g.gif
Atsakyti
Aha siandien lauke grazus oras.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 09, 17:36)
Tu visa gyvenima tarp tu paciu zmoniu verdi? Ir su nemaza dalim vyru is savo artimo rato esi permiegojus? Mane stebina jusu visu artimas rysys.( Niekaip nevertinu, gerai tai ar blogai.)
O tie vyrai visi zino, kas su kuo yra miegojes?

P. S.. Kodel kiekvienam poste gini lutuke? Koks tikslas? Nori is jos isgirsti ačiū? Laikai ja neigalia apsiginti? Manai pakeisianti daugumos cis nuomone? g.gif

Keistas toks zmoniu rysys... Neduodanti su duodancia per daug...

Siaip mano hobi yra aiskinti apie davima... Nuobodu, bet... issiaiskinau kad moterys nezino kas yra jos vyras ir kuo jis ypatingas... Ju argumentas, jei jau reikia duoti - tai visiems, o jei nereikia - tai niekam nereikia...

Taigi jokia problema duodancios, ju yra. Problema yr duodancios tik vyrui. Va exe irgi nesuprato skirtumo...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 09, 13:49)

kompanija: mano platoniškas draugas - jubiliajatas su nescia drauge (plius du vaikai)
mano exas (pirmasis)
mano vedęs liubovnikas su dviem šunimis (kalemis)
mano mažasis vaikas
mano exo antros moters mergaite - graži kompanija  wub.gif  wub.gif ir dar gražesne diena....
birthday.gif  essen.gif  tourist5.gif  tourist5.gif

Kazkokia nesveika kompanija - exai, exai meiluziai, vaikai exu meiluziu ...

Taigi gyreis, kad milijona draugiu turi. Pasirodo be klynu draugu ir ju buvusiu/ busimu meilyziu ne pro kur.
Santa barbara kazkokia.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 09, 15:49)

Jei gumbų kiekis nedidelis - šaldytuvo apatinis skyrius, kur daržoves laikomos.

O jei is gumbu jau lenda kazkas gyvo( gal 5 cm) irgi i stalciu kist?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 09, 16:56)
Žinau, bet magnolijos mano svajonė, kurią sėkmingai auginu, ir vienos nebepajėgiu uždengti, aukštesnė ir platesnė už mane.R.Aukštaitijoje ne kiekvienam kieme augina, kartais būna per šalta mūsų platumose.
</p>

As dvi turiu. Tik pernai viena per geguzes salnas trp pasalo. Juk geguzes menesi nedengsi augalu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 09, 18:46)
Aha siandien lauke grazus oras.
Papildyta:
Keistas toks zmoniu rysys... Neduodanti su duodancia per daug...

Siaip mano hobi yra aiskinti apie davima... Nuobodu, bet... issiaiskinau kad moterys nezino kas yra jos vyras ir kuo jis ypatingas... Ju argumentas, jei jau reikia duoti - tai visiems, o jei nereikia - tai niekam nereikia...

Taigi jokia problema duodancios, ju yra. Problema yr duodancios tik vyrui. Va exe irgi nesuprato skirtumo...

Kaip tu gali isaiskint, jei ir pats nesupranti? Juk davei 5-6-ioms ar kiek ten...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 09, 18:20)
Kaip tu gali isaiskint, jei ir pats nesupranti? Juk davei 5-6-ioms ar kiek ten...

Tai jis netyčia...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 09, 19:17)
O jei is gumbu jau lenda kazkas gyvo( gal 5 cm) irgi i stalciu kist?
As dvi turiu. Tik pernai viena per geguzes salnas trp pasalo. Juk geguzes menesi nedengsi augalu.

Taip. Į drobinį maišelį. Nepamiršti stebėti, kad nesikauptų vandens kondensatas, supus.
Dabar sodinamos kanos, sėjami pipirai, paprikos, žemuogės, braškes. Nors su pastarosiomis jau mėnesiu pavėluota.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 09, 19:15)
Taip. Į drobinį maišelį. Nepamiršti stebėti, kad nesikauptų vandens kondensatas, supus.
Dabar sodinamos kanos, sėjami pipirai, paprikos, žemuogės, braškes. Nors su pastarosiomis jau mėnesiu pavėluota.

Nakvisa, turiu labai daug jurginu. Dezes, kur sudetos, suvyniojau i juodaja, tankiaja geotekstile. Ziuresiu, kas bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 vasario 2020 - 19:25
QUOTE(Moonte @ 2020 02 09, 20:24)
Nakvisa, turiu labai daug jurginu. Dezes, kur sudetos, suvyniojau i juodaja, tankiaja geotekstile. Ziuresiu, kas bus.

Nieko nebus. Biski pavys gumbai. Belieka laikyti kaip bulves. Jeigu neužpuls puvinys.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 09, 15:46)

Taigi jokia problema duodancios, ju yra.

Priminei anekdotą. Tevas mokina sūnu apie gyvenimą: nebijok, sūnau. neduos viena, duos kita.

Mylimuke, prie ko cia su visu ratu? ar toks ispūdis susidaro? rašiau skaiciu, jis nesikeicia. dirbtinai nekeiciu.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 09, 16:17)
Kazkokia nesveika kompanija -

na kaip, jubiliajo draugai yra šitie. gi daug metu kartu malemes iki tol.
tai negi man nosi užraukus neiti?
jei svenciu savo gimce, kompanija kitokia,zymiai platesne, svenciu per kelias dienas, praktiškai savaitę, nors būna ir šitie isimaišo. o jums ne faina, kai Bunke su visais bendrauja?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 09, 19:31)
Nieko nebus. Biski pavys gumbai. Belieka laikyti kaip bulves. Jeigu neužpuls puvinys.

Isvyniojau, pastaciau i pati tamsiausia vesiausia uzkampi. Stebesiu. Bais nesinori, kad susirgtu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 09, 19:15)

Oi, kaip su leliais😂. Atsisiunciau is moters 9 ryskiai raudonus jurginus, , galvoju eile nuo garazo pasodint. Iki pasto 3 dienas vaziavau, silta, turbut ir sudygo.
Kanai nepatinka, paprikom vietos siltnamy nebus, pasisejau jalapenus ir kazkokius mazus astrius pili rawit'us.
Ir pomidorus sausio pabaigoj ir vasario 7 pasejau😶...

Atsakyti