Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Negraziai elgiausi umn.gif

Kaip tavo vyras ir judu apskritai?

Sitas geras.  :D 

Atsakyti
Geras, gražus oras. varom švęsti gimtadienio prie laužo i klebarus.
kompanija: mano platoniškas draugas - jubiliajatas su nescia drauge (plius du vaikai)
mano exas (pirmasis)
mano vedęs liubovnikas su dviem šunimis (kalemis)
mano mažasis vaikas
mano exo antros moters mergaite - graži kompanija wub.gif wub.gif ir dar gražesne diena....

birthday.gif essen.gif tourist5.gif tourist5.gif

pritariu idomuciai. nereikia pereiti ant asmenybiu, nes tada gaunasi krachas.
pasidžiaukit, vat L gamtoje irgi buvo, aplink namą, ne forume....neignoruokit geru dalyku....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 vasario 2020 - 13:51

pasidžiaukit, vat L gamtoje irgi buvo, aplink namą, ne forume....neignoruokit geru dalyku....

Principe visiems dzin ką ji,kur ir ką daro.Svarbu,kad neįrodinėja buvimo lauke naudos.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 09, 13:49)

Ar pačiulpė vyrui? Juk turi būti pirmas kartas kažkada..
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 09, 13:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="given444" data-cid="72604610" data-time="1581248945"><div><p>
</p></div></blockquote><p>Principe visiems dzin ką ji,kur ir ką daro.Svarbu,kad neįrodinėja buvimo lauke naudos.
</p>

biggrin.gif taikliai
Aš nusipirkau batus, kuprinę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 09, 15:09)
biggrin.gif taikliai
Aš nusipirkau batus, kuprinę biggrin.gif

Geltonų tulpių ir narcizų.
Atsakyti
Visom labukas.

Asai, kaip ir dauguma Lietuvoje, ryta praleidau gamtoje.
Dabar darbuojuosi rusyje, su vaikais perrinkome svogunus, ziuriu, o mano jurginai ugliukus pradejo leisti...

Nezinau ka ir daryti. Gal kas patars...

Vyras su bernais, darbavosi miskelyje, medzius pjove, sako medziai jau pabude.
Sode, kolonijines slyvos jau stovi su ziedu pumpurais, rozes jau ugliukus isleido, visos pavasarines geles lapus isleido, viendienes, irisai (vilkadalgiai) neatsilieka. Esu apakusi, bijau salciu.
Atsakyti

O aš po bekelės su šunimis, po puodo kavos bandau demontuoti spintą.Ir kol ėmiau duris, tol man gerai sekėsi.Dabar užstrigau.Kas sukosi, tą atsukau, dabar liko kažkokie nepažįstami varžtai.Lauksiu brolio atvažiuojant į garažą, dakals ardyti.

Moonte, neleisk keltis jurginams, dar gali būti visokios velniavos.Nebent šiltnamį turi apkūrenamą.Pas mane rūsyje agapantas keliasi,palikau, tegul pakenčia mėnesiuką.

Šnd mačiau du berazumius žvejojant.Susitempę į vidurį tvenkinio lentas, ant jų stovi ir meškeres mirko.Nu, neprotingi, nėra ką sakyti.

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 09, 14:41)
Geltonų tulpių ir narcizų.

Narcizai katėms nuodingi, atsargiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 09, 16:11)
Narcizai katėms nuodingi, atsargiai unsure.gif

Max pavems ir paviduriuos.
Nėra čia ko laipioti ant spintelių.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 09, 15:45)
Nezinau ka ir daryti. Gal kas patars...

Jei gumbų kiekis nedidelis - šaldytuvo apatinis skyrius, kur daržoves laikomos.
Rožes tikrai nenustips, turi savaitę laiko laikytis bent -5 vidutinė pastoviai. Labiau jaudinčiausi dėl saulės, ji - pikta. Nudegins. Visa kita (apart slyvų, trešnių ir etc) išgyvens, tik derliaus nebus.
Atsakyti

Saulė nieko baisaus, nuo saulės galima užmesti agroplėvės gabalą ar glėbį eglišakių.Blogiau jei bus šaltas, stiprus vėjas, jis viską nusvilins.Verksiu ir aš dėl savo magnolijų.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 09, 16:56)
<p>Saulė nieko baisaus, nuo saulės galima užmesti agroplėvės gabalą ar glėbį eglišakių.Blogiau jei bus šaltas, stiprus vėjas, jis viską nusvilins.Verksiu ir aš dėl savo magnolijų.
</p>

Per tiek metų susitaikiau, kad gamta yra gamta ir ar verksi, ar nervinsies - negali įtakoti.
Galvoju ko noriu labiau takos ar kesadiliju?
Atsakyti