Oho, kad as cia populiari per visas temas

Ziuriu jum ir su manim blogai ir be manes negalit, kazkokia priklausomybe
O jei rimtai, tai skaitau jus ir mastau,
ne apie mane, apie save cia visos rasot: apie savo pasauleziura, savo vertybes, savo lukescius, norus, baimes, kaip jus isivaizduojat, kaip cia turetu buti diskutuojama, ko tikites is kitu nariu, kaip priimat viska ir t.t.
Kadangi tie dalykai pas visas mus skirtingi tai ir supratimas vyksta pagal save, kartais kai kurios nares elementariai iskraipo zinutes, mintis. Ir gali jom kuola tasyt ant galvos irodines, vis tiek sakys, kad perskaite saule, nors rasiau lietus, nes lietus ju pasauleziuroje, ju suvokime neegzistuoja, arba pasakyti lietus per daug skaudu, tiek skaudu, kad net meluos sau, kaltins kita del to skausmo, nes nu per skaudu prisipazinti net sau tiesa ir gyvenime daznai taip vyksta, matau.
Yra kelios saziningos nares, kurios bent neiskraipo zinuciu, minciu, nors nebutinai man pritaria, kurios sugeba pateikti savo idomiu minciu, ismastymu. Bet idomu man visos ir savaip idomu. Gyvenime nebutu imanoma vienoje vietoje bendrauti su tiek skirtingu zmoniu, tuo ir yra technologiju pranasumas...

Dar noreciau pabrezti, kad as pagal savo pasauleziura
nematau cia visai jokiu puolimu ir jokiu davimu, nors kazkas ir taip isivaizduoja, kad cia kazkas kazka spjaudo, puola, zemina. Ir t.t. Man nesuvokiami tokie vaizdiniai, na bet tai tu zmoniu pasaulis, ju suvokimas, jie gal ant tiek viska sau is cia pasiima, gal ir gyvenime sitaip atsivere viska ant saves matuojasi.
Man gyvenime ir cia tera emimas, visi ima, kas ka nori siame forume, kaip ir gyvenime.
Bet kiti zmones masto ir reaguoja skirtingai, bet tuom ir idomu jus visas skaityti ir analizuoti, butent del skirtingu pasauleziuru ir man tai buvo ir bus idomu, tai anlizuoti, jus analizuoti, nepriklausomai, nuo to, kaip atrodo jums.