Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 13:15)
Kad Bunke moka suktis versluose, tai gal ir pagirtina, bet sukimasis tarp vyru ir su kiekvienu vis manymas, kad sitas tai jau vienintelis paskutinis, santykiu viesinimas per visur, neskanu nei pro kur.

o tai tu nemanai, kad taviškis dabartinis tau paskutinis? biggrin.gif kiek dar po jo planuoji turėt? biggrin.gif
aha, nesiviešini. Nu foto nededi gal čia, nes kaip bebūtų liūdna, nu nesi tu žvaigždė 4u.gif bet apsiskelbt tai apsiskelbei, kai įsimylėjai ar ne?
Gal atsisuk pagaliau į save, "geroji" tu mūsų ir "šmaikščioji" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 13:48)

Eik na.x.ui, debile
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 13:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72605394" data-time="1581333356"><div><p>Kad Bunke moka suktis versluose, tai gal ir pagirtina, bet sukimasis tarp vyru ir su kiekvienu vis manymas, kad sitas tai jau vienintelis paskutinis, santykiu viesinimas per visur, neskanu nei pro kur.
</p></div></blockquote><p>Bunkes verslas ir gyvenimo viesinimas yra neatsiejama. Ji del to ir zinoma sitiek metu, kad piara moka is visko daryti. GI nera kazkokia istabaus balso dainininke.
</p>

jų tokia dalia. Daug yra įstabaus balso dainininkių, bet jei nesišmėžuoja niekur, tai po to braškes skina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 13:44)
Kur masazuojiesi?
tai megsti vadovauti? maniau, vyras vadovauja  biggrin.gif

Masažo namai
Jo, gyvenime mėgstu patvarkyt viską..bet lovoj tik kai mane tvarko, sub esu biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai žiūrėkit, kai ta psich odonočka susinervina, pradeda juodai pintis raidės, pasipila trydų paklodės😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 13:49)
Seilinuka uzsidedi besicekavindama?

Baigia tris kartus iš eilės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 10, 12:24)
Iki tobulybes man dar yra kur kilti. Pastininke sugeba korektiskiau diskutuoti uz mane, bet i „kokia tu tupa” ir as dar sugebu tuo paciu neatsakyti.</p><p></p><p>Man siaip klaikiausia skaityti L diskusijas su Zu zu. Tu dalies nematei manau. Nauja nare, ramiai parase, o gavo nuolatinius komentarus:</p><p>”O vargeli, ir tokie destytojai musu busimus medikus moko  unsure.gif „. </p><p>Labai koktu. </p><p>Given cia siulo neprisiristi prie asmenybiu, tik gal tada reikia L adresuoti sita? Nes dabar po kiekvieno Zu zu komentaro buna:</p><p>”Ir cia medike sneka.  blink.gif Kaip tuos mokslus baiget?  huh.gif „.</p>

Nu jo labai ji korektiskai su mani diskutavo , issityciojo issivarte labai korektiskai lotuliukas.gif

O man koktu,kai tokie zmones nepasisviete dirba destytojais ir ruosia medikus.... mirksiukas.gif

Tokiu komenatru i mano puse nebuna ar ne? biggrin.gif kaip pas jus toks idomus matymas visko , pasyve agresija pas mane matai, bet va pas kitas tokias pasitinikes niekaip neiziuri, tokios aveles baltos, taip graziai , kulturinai diskutuoja, o va ateina piktoji lutuke ir ka pavaro pasyvios agresijos ar ne lotuliukas.gif
kai mzogus tik diskuuoja as jam atsakau sdiskusija, kai man pavaro kazka asmenisko, tai as tuo paciu ir atsakau, idomu gi, kiek toli zmogus eis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 14:49)
o tai tu nemanai, kad taviškis dabartinis tau paskutinis? biggrin.gif kiek dar po jo planuoji turėt? biggrin.gif
aha, nesiviešini. Nu foto nededi gal čia, nes kaip bebūtų liūdna, nu nesi tu žvaigždė 4u.gif bet apsiskelbt tai apsiskelbei, kai įsimylėjai ar ne?
Gal atsisuk pagaliau į save, "geroji" tu mūsų ir "šmaikščioji" biggrin.gif

Kur aš apsiskelbiau, į delfį gal rašiau? biggrin.gif Net feisbuke žinok nesiskelbiau, man nereik kitų laikų ir patvirtinimų. mirksiukas.gif
Jo, ne paskutinis, 98-tas nuo galo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 13:46)
Tai tada dar tau priminsiu, kad tada rasei, jog gyveni mazam kambareli, svajoji apie didesni plota, nes tau jau mazai vietos.

Aisku sedi viena. Kaip ir per Naujus metus.
Kas atvarys? Jorkas? Fui...istvirkele.

rašiau. Bet ar jis Naujininkuose buvo, a, berazume? smile.gif
O tu nerašei kaip sūnus vargšas su bobulka sergančia viename kambaryje miegojo ir irgi svajojai apie didesnį plotą? rolleyes.gif

ištvirkę tai tavo smegenys
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 13:48)
Vaje vaje, kiek pasiteisinimu.  biggrin.gif  Šventoji tu musu.  biggrin.gif

ne šventoji, dieviška labiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 14:51)
jų tokia dalia. Daug yra įstabaus balso dainininkių, bet jei nesišmėžuoja niekur, tai po to braškes skina smile.gif

Ane? O kaip pvz. koks Merūnas, Alina Orlova? Jiems nereikia triusikais mojuoti, užtenka gerą balsą turėti.
Na tik Merūnienė dėmesio ištroškus buvo, tai plaikstėsi. Bet vyrui garsumo tai nepridėjo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 12:11)
aš kalbu apie pačią pradžią, dabar tai jau tęstiniai santykiai, tai ko tu nori?
dabar belieka vien ikitų atsiprašyti arba tęsti viską toliau kaip yra dabar smile.gif

As tai zinok nematau, del ko ir ko tureciau atsiprasyti, visas zinutes rasau samoningai ir tai, ka mastau. niekam blogo nelinkejau, blogo nerasiau, tik, tai kas yra.
Manes irgi niekas nepuola, ir as nesiginu, paparsciausiai bendrauju, bendrauju pagal kiekviena zmogu skirtingai, pagal jo kalba, jam suprantama. Ir siaip dar megstu ismusti zmones is ju komforto zonos, idomu, kaip elgiasi , ypac tas visas labai kulturingasias ale lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 10, 12:32)
Prie koo cia puola nepuola?
Dar neii vienos cia nesumuse, tai nustokit verkti. Esme kitur

visiskai pritariu, kas cia ka puola is vis? kas kaip nori taip bendrauja ir tiek biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 12:44)
Tu išvis pašla *****, op op, prašoki mano postus, nulio dėmesio verta

tai ir neminek mano vardo be reikalo mirksiukas.gif biggrin.gif O jei mini, manau, nori mano demesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 13:56)
rašiau. Bet ar jis Naujininkuose buvo, a, berazume? smile.gif
O tu nerašei kaip sūnus vargšas su bobulka sergančia viename kambaryje miegojo ir irgi svajojai apie didesnį plotą? rolleyes.gif

ištvirkę tai tavo smegenys
Papildyta:

ne šventoji, dieviška labiau biggrin.gif  4u.gif

Rasei. Kad Naujininkuose.
Miegojo, kol kita buta remontavom. Ir ka?

Laukiu kada pasipils gasdinimai buuuuu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 vasario 2020 - 14:00