Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

galvoju, kazin kaip tu gyvenime zmones supranti, tikiuosi geriau. unsure.gif

dar viena su superiniu sugebejimu skaityti biggrin.gif

tik nepasiverk. 4u.gif
nu, nes as nesu buka, o tu esi, ka dabar padarysi, slifuokis mergele, tobulek , akmenu nemetysim biggrin.gif

taip, rimtai, cambala, tu glusa, ka padrysi.

Tikrai labai skaudi, galvoju vaje vaje, kiek buku zmoniu, net sirdi suskauda kartais, liudna...

Tame ir esme, kad su protu jums viskas gerai, nu jums iskyrus gal cambalai siek tiek slubuoja, bet siaip normoj tas jus protas, nekompleksuok taip.
O va bukos esat kai kurios, labai bukos...

nezinau kas cia tau taip juokingo, matyt, kad ir protelis tavo atsilieka, kad neusvoki, mokslas atsilieka, nes ir taip daug kam buvo aisku, kad mesa ir t.t. nereikalinga zmogui, o dabar jau irode, bet tai vis tiek yra psirodo netikinciu net tuo.
tokiso tupos esat, kad nesuprantat, ar siaip neturit , ka veikti?

Ir kada gi tu puoli zmogu, o ne diskutuoji i tema. :) Na pvz visais atvejais virsuje. Cia per kelis puslapius perejau.

Ir prasau paskayti, kada as jau puolu kritikuoti zmogu, o ne diskutuoju i tema, taip. kai jau pradeda mano zinutes, kaip tu daznai, iskriapineti pasakau,kad nusisnkeat, ar bukai rasot ar dar kazka panasaus, bet nepradedu kabinetis prie zmoguas, kai snekam pvz kokia dievu, santykiu, mitybu ir t.t. tema

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 13:10)
aš nei apie vieną narį nieko nemeluoju, įskaitant apie tave 4u.gif visksas iš tavo gyvenimo, viską pati rašei 4u.gif nespręsk, melage, apie kitus pagal savo išverstaskūriškumą. Koks durnius patikėtų išpuvusiais dantimis, Naujininkais ar kotletus pas meilužes valgančiu vyru? bet tu seki ir seki tas savo pasakėles biggrin.gif O dėl tos, dėl kurios netiki, gali įsitikint pati, kelias laisvas. Burbančią tai išsijuosus seki ir skaitai ir gėdos neturi rolleyes.gif

Papildyta:

kaip dainuojantis asmuo, tai tikrai nepatinka. Bet kaip moteris, kuri moka suktis, tai visai žavinga biggrin.gif o tu jai pavydi, slunke 4u.gif

Tu tai ne tik burbancia seki, bet daugeli cia. Neskatant jau mane, bet ir cambala, Montekrista, net gana neutralia Lisiteja.

Kad Bunke moka suktis versluose, tai gal ir pagirtina, bet sukimasis tarp vyru ir su kiekvienu vis manymas, kad sitas tai jau vienintelis paskutinis, santykiu viesinimas per visur, neskanu nei pro kur.
Atsakyti
Omg, Is Sviesos, na kam visa tai? Ir netingi tu..
Atsakyti
Masažistas taip minkė, maniau lūšiu unsure.gif ryt vėl užsirašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 13:02)
Kaip atsibodo scrolint" lutuke ta, lutuke ana". Na visos zinom kad ji yra nesveika, kam cia n aja diena ta irodynet?
Tiesiog padarom eksperimenta - neatsakinekit i jos postus, nekreipiam  demesio. Juk taip buvo dariusios dienos aktualijos temoje
Padejo.
Pora savaiciu buvo ramu. Tegu " diskutuoja" su monteverte.

--------
Zkb bobute, as irgi taves atsiprasau🎈.

Aš į jos postus nebeatsakinėsiu, nebent įdėsiu paveiksliuką su atitinkama kryptim, nes atsakyti į jos postą yra tas pats, kaip įminti į šūdą, smarvės ilgai neatsikratysi. Reikėtų išvis net neminėt jos😄 Net neverta eikvot energijos, geriau jau šunis paniurkyt

Iš mano pusės buvo pramuštas dugnas ir požeminis garažas išraustas🤦‍♀️ smagu, kad nebesipykstam 4u.gif
Atsakyti

Kad Bunke moka suktis versluose, tai gal ir pagirtina, bet sukimasis tarp vyru ir su kiekvienu vis manymas, kad sitas tai jau vienintelis paskutinis, santykiu viesinimas per visur, neskanu nei pro kur.

Bunkes verslas ir gyvenimo viesinimas yra neatsiejama. Ji del to ir zinoma sitiek metu, kad piara moka is visko daryti. GI nera kazkokia istabaus balso dainininke.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 13:57)
Cia siaip bendras klausimas, tu tik pvz, su savo pasipasakota istorija. Bet klausimas bendras kiek sansu, kad vyras kitai bus geras, sukur sgerus santykius, kai yra tokiuose bloguose santykiuose , kai nei isiskirti neusgeba, nei zmonos laimingos padaryti, malasi vsi su kitm ir vis vel grista pas zmona, kuris varo net ant zmonos. Kiek sansu,akd va si karta ims ir kazkas stebuklingo su juo nutiks.

tos skyrybos morlae spoziuriu man nera svabrios siuo atveju, jei jie kartu negyvnena, bet svarbiso saves apsisaugojimo prasme, neprasideti su tokiu nepatikimu mzogum, lai parodo nors koki pastovuma, ryzta, sugebejima laikytis kazko, lai issiskiria, lai pagyvena viena spo skyrybu, tada lai mezga naujus santykius,  paskui neriektu ir islipineti is toku sudetingu situaciju>

Mylimuke, manau, gerai pastebejo,kad vyrai(o manau, daznai ir moterys) is kart po skyrybu ar juo labiau ju metu, nesukuria kitu rimtu santykiu, buna toks tarpinis zmogus, stresui numusti, nes tai ir logiska, reikia iseiti is santykiu, apsigydyti zaizdas, suvokti, ka darei ne taip, kad butum pajegus kurti naujus santykius.

Vyras, kuris varo ant ex, 100 proc, kad varys ant taves, kai santykiai nebus geri (o bangu buna visuose santykiuose).
Vyras, kuris nesugeba issiskirti pirmiausia ir tada pradeti kitu santykiu, tampys ir situs santykius ilgai nuobodziai, o tuo metu dairysis naujos mesos.
Non-stop pasaka.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 13:15)

Pats baisiausias jis verslas yra plastmasines puokstes.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 10, 13:07)
bet zmonai tinka?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 10, 14:18)
Masažistas taip minkė, maniau lūšiu unsure.gif ryt vėl užsirašiau biggrin.gif

Mane irgi siandien masazavo biggrin.gif bet gana svelniai, pries tai pylinga dare.

Idomu, kaip su tais zmoniu vaiksciojimais masazas, reiktu isbandyt.
given idomu jau pabande g.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 11:34)
Tai ok
Grizo jis i savo seima, tai atsiknisk nuo jo. Ko kisi savo vaika ten, ko dalyvauji p* stbaliuose, ko aplamai bendrauji su juo?
Jus turitejit kazka bendro? Juk nesutuoktiniai buvot, vaiku bendru nera. As suprantu, kad issiskyrus reikia palaikyti kazkokius santykiys del bendru vaiku. O pas tave?

o ko tu vis moteris del visko kaltina, jis kas kosk asiliukas? eina kur nori, gali neiti, kur ji yra pats ar ne? ka dabar Given turi pereiti i kit agatves puse ji pamaciusi ar neiti i bendru draugu sventes? Pats prisidirbo, pat slai srebia, veiani zadejo, kitai zadejo, jo bedos ne moters. Lai su zmona savo bedas sprendziasi, ne?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 12:32)
Na jo, suktis ji moka, bet net nežinau, kas turėtų nutikti, kad nueičiau į jos koncertą😱 Judesiai visiškai cringe, krato, suka tą savo arklio uodegą, jau toks kaimas.. dainos pūko radijo lygio popsūcha
Dar man įdomu, kodėl niekas nepasidomi jos stumdomom kaukytėm iš aliexpress, dėl saugumo vartotojui

o tu manai kokiam Droge pigiausi kremukai saugūs? Kad iš karto nekrenta žmonės negyvi, tai nereiškia, kad saugūs. Apskritai dabar kone viskas nesaugu, užteršta siaubingai Žemė
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 12:37)
Gi visi cia zino, kad esat trys prietrankos.
Eik ir ieskokis apie savo Naujininkus. Pas tave zinuciu daugiau uz lutuke( nuo lutukes prisijungimo siuo nicu). Neturi tu jokio oficiaalaus vyro. Tik sugyventini.
Kokias pasakeles? Kad tikrini sugyventinio telefona ir pasta, kad edies dienu dienon su juo - visi skaite emsio temoj( pries 1, 5 metu). Esat nesveika pora, jei kaip teigei jau 15 metu kartu, ir tiek laiko draskotes. Nirs argi su isterike, tokia kaip tu, gali kas sugyvent.

negaliu eit ieškotis, nes niekaip neraščiau. Pati ir gyveni Naujininkuose, tiek apie juos informuota biggrin.gif ir gėdyjies, nelaiminga esi, tai manai, kad ant manęs permesi biggrin.gif Aš jei esu rašiusi apie Naujininkus kažką, tai nebent tai, kad juose buvau porą trejetą kartų pas draugę barake, kai ji ten gyveno, kai mokėsi. Viskas. Jau n metų ten nesu buvusi. Nu bet kas nežino, kad tu informacijoje maišaisi? Nu nepavyksta tau mintinai išmokti, kad ir kaip stengiesi biggrin.gif
Nu taip, taip, nieko neturiu, viena per dienas gi sėdžiu biggrin.gif (tu čia vėl apie save, taviškis gi toooli dirba, retai būna) biggrin.gif 4u.gif maniškis va vėl tuoj atvarys pas mane tongue.gif
Atsakyti