Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 13:23)
Mane irgi siandien masazavo biggrin.gif bet gana svelniai, pries tai pylinga dare.

Idomu, kaip su tais zmoniu vaiksciojimais masazas, reiktu isbandyt.
given idomu jau pabande g.gif

Ėmiau gydomąjį. Minkė minkė, sako, iš nugaros įsitempimo matau, kad gyvenime mėgstate vadovauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 13:12)
Nėra Lietuvoje žvaigždžių, nekliedėk.

aha jo, tu tiek pat žinoma kiek ir Bunkė ant Lietuvos. Nu tai sveikinu tada su tuo, žvaigžde tu mano biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 13:37)
o tu manai kokiam Droge pigiausi kremukai saugūs? Kad iš karto nekrenta žmonės negyvi, tai nereiškia, kad saugūs. Apskritai dabar kone viskas nesaugu, užteršta siaubingai Žemė

Kam negaila savo odos, tas lai perka pigiausius kremukus arba iš Bunkės, neaišku kokiom sąlygom ir su kokiais ingredientais pagamintas kaukes
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 14:37)
o tu manai kokiam Droge pigiausi kremukai saugūs? Kad iš karto nekrenta žmonės negyvi, tai nereiškia, kad saugūs. Apskritai dabar kone viskas nesaugu, užteršta siaubingai Žemė

Tai yra tik du pasirinkimai, ali ir drogas?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 14:41)
aha jo, tu tiek pat žinoma kiek ir Bunkė ant Lietuvos. Nu tai sveikinu tada su tuo, žvaigžde tu mano  biggrin.gif  4u.gif

Gink dieve. Kiek ją žino žmonių? Už Lietuvos ribų nebent grupelė emigrantų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 13:41)
aha jo, tu tiek pat žinoma kiek ir Bunkė ant Lietuvos. Nu tai sveikinu tada su tuo, žvaigžde tu mano  biggrin.gif  4u.gif

Minedas irgi savo laiku buvo žinomas. Jis irgi žvaigždė? Kai Bunkė surinks pilnas arenas, tada gal ir galima bus žvaigžde vadinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 10, 14:38)
Ėmiau gydomąjį. Minkė minkė, sako, iš nugaros įsitempimo matau, kad gyvenime mėgstate vadovauti biggrin.gif

Kur masazuojiesi?
tai megsti vadovauti? maniau, vyras vadovauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 13:37)

negaliu eit ieškotis, nes niekaip neraščiau. Pati ir gyveni Naujininkuose, tiek apie juos informuota biggrin.gif ir gėdyjies, nelaiminga esi, tai manai, kad ant manęs permesi biggrin.gif  Aš jei esu rašiusi apie Naujininkus kažką, tai nebent tai, kad juose buvau porą trejetą kartų pas draugę barake, kai ji ten gyveno, kai mokėsi. Viskas. Jau n metų ten nesu buvusi. Nu bet kas nežino, kad tu informacijoje maišaisi? Nu nepavyksta tau mintinai išmokti, kad ir kaip stengiesi biggrin.gif
Nu taip, taip, nieko neturiu, viena per dienas gi sėdžiu biggrin.gif (tu čia vėl apie save, taviškis gi toooli dirba, retai būna) biggrin.gif  4u.gif maniškis va vėl tuoj atvarys pas mane tongue.gif

Tai tada dar tau priminsiu, kad tada rasei, jog gyveni mazam kambareli, svajoji apie didesni plota, nes tau jau mazai vietos.

Aisku sedi viena. Kaip ir per Naujus metus.
Kas atvarys? Jorkas? Fui...istvirkele.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 13:15)
Tu tai ne tik burbancia seki, bet daugeli cia. Neskatant jau mane, bet ir cambala, Montekrista, net gana neutralia Lisiteja.

Kad Bunke moka suktis versluose, tai gal ir pagirtina, bet sukimasis tarp vyru ir su kiekvienu vis manymas, kad sitas tai jau vienintelis paskutinis, santykiu viesinimas per visur, neskanu nei pro kur.

Burbančią? Nejuokauk biggrin.gif Čia cambsė viską apie Burbančią tempia.
Kur tave seku ar Montekrista? UMD? biggrin.gif Neseku. Aš ten nuo prisijungimo užsukau dėl žmogiško faktoriaus, pasicekavint. Klausyk, tu rimtai kokia žvaigžde jautiesi ar ką?
Lisitėją? Nu aš nekalta, kad forume liko tik dvi aktyvios gyvūnų temos: kačių ir šunų. O man labai gražu žiūrėti gyvūnų foto, man visi gražūs, veisliniai ir neveisliniai. Ne Lisitėjos aš ten einu, o gyvūnų. Su drauge kažkada seniai išsikalbėjom, kad jinai ena žiūrėti foto į forumą, kad pasikrauna teigiamų emocijų, tai ir aš taip padariau, patiko. Pabandyk ir tu, tik ne Lisitėją ciokink, o foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 10, 13:43)
Tai yra tik du pasirinkimai, ali ir drogas?

Dar vazelinas, kuri monteverte su zolem sumaiso. Uztat naturalu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 14:46)
Burbančią? Nejuokauk biggrin.gif Čia cambsė viską apie Burbančią tempia.
Kur tave seku ar Montekrista? UMD? biggrin.gif  Neseku. Aš ten nuo prisijungimo užsukau dėl žmogiško faktoriaus, pasicekavint. Klausyk, tu rimtai kokia žvaigžde jautiesi ar ką?
Lisitėją? Nu aš nekalta, kad forume liko tik dvi aktyvios gyvūnų temos: kačių ir šunų. O man labai gražu žiūrėti gyvūnų foto, man visi gražūs, veisliniai ir neveisliniai. Ne Lisitėjos aš ten einu, o gyvūnų. Su drauge kažkada seniai išsikalbėjom, kad jinai ena žiūrėti foto į forumą, kad pasikrauna teigiamų emocijų, tai ir aš taip padariau, patiko. Pabandyk ir tu, tik ne Lisitėją ciokink, o foto 4u.gif

Vaje vaje, kiek pasiteisinimu. biggrin.gif Šventoji tu musu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 12:10)
Puola? Tai kad niekas jos nepuola. Pvz aš atėjau kaip naujas žmogus, ją puoliau? Ne. Pati pradėjo įžeidinėt, menkint. Ar iš šviesos ją įžeidinėjo, kažkaip išvadino? Paštininkė? Juk ne. JI PATI provokuoja. Tai jeigu nesugeba adekvačiai reaguoti, gal laikas pailsėt nuo forumo?

Aš galiu bet kada ten sugrįžti, ir išėjau ne dėl to, kad mane kažkas puolė, o atvirkščiai, puldavau aš. Visiški skirtingi dalykai ;)

gal nustok svaigti, nauja nare, gi po keliu postubuvo aisku, ne jokia nauja nare esi, gi as tau ta is kart rasiau, ir Idoucia is kart parase, kad tamsta esi sena nare, nauja sventuole nare lotuliukas.gif
Kur as tave izeidinejau, menkinau? bigsmile.gif jei zmogaus paklausi ar moka uzsienio kalba, tai menkinimas? lotuliukas.gif kompleksus savo susitvarkyk, maziau vaidensis, kad kas izeidineja mirksiukas.gif

Papasakoja kazkokia fantastine istorija, kaip mokytojai bulina mokinius, slaina is mokyklos, eb jokiu priezasciu ir stebisi, kad zmones suabejoja mokyklos gerumu ar pacios anglu kalba. Jei vaiku klausyti, tai jie ne to dar gali papasakoti, kai sakai, kad nebendrauji nei su kitais tevais, nei su mokytojais, pasitiki tik dukros zodziais, tai kokios dar mintys gali kilti? Arba mokykla labai prasta, jei tai tiesa, arba nemoki anglu ir nesupranti gerai situacijos, ziuri subjektyviai is dukros poziciju ir tiek. Idomuciai beja lyfgiai tokiso pat mintys kilo, ne tik man, kiti tylejo, ens ne duok dieve man pritars, bet kitu nelabai yra varinatu, normaliuose mokyklose mokytojai taip nesielge aplamai as taip besielgeniciu zmoniu ci nepazystu, va koie nebent atsipuliai is trevelieriu ar socialsciku mirksiukas.gif
Kokios tu reakcijos kitokios tikejai i si pasakojima?Nori paskayti,kad visuose mokyklose taip, turiu nuvilti, ne. Ir trevelieriu, beja, mano vaiku mokykloe nera. mirksiukas.gif beja mano ana tema nebuvo apie taip, kaip garzu ir pukuota ci amokyklose, o tik,kad cia yra tvarka, pagal kuria bedos sprendziamos ir visokie destruktyvus vaikia, jei neori pagalbos, neistaiso elementariai salinami, bet tam yra priezastis, o ne del to, kad su direktorium ejo ta paci apsue kolidoriaus doh.gif

Bet tokiom kaip tau tai nors kuola ant galvos tasyk, kai ka susigalvoji, tos temos nebetesiu anoje temoje i vius tavo cituotus mano postus atsakiau, kur tau vaidenas,kad sneku ape tavo gyvenama rajona, kai sneku apie mokykla, ka su tokia galima issaiskinti, kai tikslas vienas skiesti savo nesamones ir varyti ant visu neitikusiu nariu su tokia agresija, kad net keista darosi biggrin.gif
O as taip tyliai dziaugiausi, manau tu jau anger manegment ivaldei, bet pasirodo, tik tvenkiais kaip tvekinys, ir radai proga pratrukti ant manes, nes matai neustikau su tamstos fazmagorine istorija lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 10, 13:46)

Kur tave seku ar Montekrista? UMD? biggrin.gif  Neseku. Aš ten nuo prisijungimo užsukau dėl žmogiško faktoriaus, pasicekavint.

Seilinuka uzsidedi besicekavindama?
Atsakyti