QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 10, 12:10)
Puola? Tai kad niekas jos nepuola. Pvz aš atėjau kaip naujas žmogus, ją puoliau? Ne. Pati pradėjo įžeidinėt, menkint. Ar iš šviesos ją įžeidinėjo, kažkaip išvadino? Paštininkė? Juk ne. JI PATI provokuoja. Tai jeigu nesugeba adekvačiai reaguoti, gal laikas pailsėt nuo forumo?
Aš galiu bet kada ten sugrįžti, ir išėjau ne dėl to, kad mane kažkas puolė, o atvirkščiai, puldavau aš. Visiški skirtingi dalykai ;)
gal nustok svaigti,
nauja nare, gi po keliu postubuvo aisku, ne jokia nauja nare esi, gi as tau ta is kart rasiau, ir Idoucia is kart parase, kad tamsta esi sena nare, nauja sventuole nare

Kur as tave izeidinejau, menkinau?

jei zmogaus paklausi ar moka uzsienio kalba, tai menkinimas?

kompleksus savo susitvarkyk, maziau vaidensis, kad kas izeidineja
Papasakoja kazkokia fantastine istorija, kaip mokytojai bulina mokinius, slaina is mokyklos, eb jokiu priezasciu ir stebisi, kad zmones suabejoja mokyklos gerumu ar pacios anglu kalba. Jei vaiku klausyti, tai jie ne to dar gali papasakoti, kai sakai, kad nebendrauji nei su kitais tevais, nei su mokytojais, pasitiki tik dukros zodziais, tai kokios dar mintys gali kilti? Arba mokykla labai prasta, jei tai tiesa, arba nemoki anglu ir nesupranti gerai situacijos, ziuri subjektyviai is dukros poziciju ir tiek. Idomuciai beja lyfgiai tokiso pat mintys kilo, ne tik man, kiti tylejo, ens ne duok dieve man pritars, bet kitu nelabai yra varinatu, normaliuose mokyklose mokytojai taip nesielge aplamai as taip besielgeniciu zmoniu ci nepazystu, va koie nebent atsipuliai is trevelieriu ar socialsciku
Kokios tu reakcijos kitokios tikejai i si pasakojima?Nori paskayti,kad visuose mokyklose taip, turiu nuvilti, ne. Ir trevelieriu, beja, mano vaiku mokykloe nera.

beja mano ana tema nebuvo apie taip, kaip garzu ir pukuota ci amokyklose, o tik,kad cia yra tvarka, pagal kuria bedos sprendziamos ir visokie destruktyvus vaikia, jei neori pagalbos, neistaiso elementariai salinami, bet tam yra priezastis, o ne del to, kad su direktorium ejo ta paci apsue kolidoriaus
Bet tokiom kaip tau tai nors kuola ant galvos tasyk, kai ka susigalvoji, tos temos nebetesiu anoje temoje i vius tavo cituotus mano postus atsakiau, kur tau vaidenas,kad sneku ape tavo gyvenama rajona, kai sneku apie mokykla, ka su tokia galima issaiskinti, kai tikslas vienas skiesti savo nesamones ir varyti ant visu neitikusiu nariu su tokia agresija, kad net keista darosi
O as taip tyliai dziaugiausi, manau tu jau anger manegment ivaldei, bet pasirodo, tik tvenkiais kaip tvekinys, ir radai proga pratrukti ant manes, nes matai neustikau su tamstos fazmagorine istorija