Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 19:49)
Na žiūrint kaip suprasi puolimą, epitetų susilaukė ir iš taktiškų narių, netgi buvo pasiųsta. Puola vanagai, ir vėl klausimas- kodėl? Kodėl manęs nepuola? Kitų narių? Pvz idomucia, įdomus egzempliorius, bet ir tai nesusilaukia tiek hate'o. Ji vienintelė tokia, kurią "puola", na tai gal bėda joje, nemanai? Nieko žmogiško čia nematau, adekvatus žmogus taip nesielgs ir tiek. Kodėl ji to nesugeba suvokti? Ji naglai kiša savo požiūrį kitiems, kitaip nemoka ir sukelia norą tik pasiųsti nx, nieko daugiau.

Na jei kažkas įsižeis, tai jau tikrai ne mano bėda biggrin.gif

Idomucijų oi kaip puldavo, jis pats neduos meluot. Atmata laikė dėl jo požiūrio į vaikus ir t.t.
Tiesiog jis neima naujo jokio kabliuko į diskusijas. Jis tą patį kartoja, tai pabodo vanagams ir jie aptilo. O Lutukė eina į įvairovę, paima naujas temas, todėl ją iš naujo naujai ir kapoja smile.gif

Nu tai ir Lutukė bėdos nemato, jei kas įsižeidžia. Tai ko tu nori? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 vasario 2020 - 19:52
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 11, 20:10)
Jus Ubuntienes nekenciat, nes jii yra moteris, bet ne tokia kaip jus... kaip cia moteris gali buti kitokia? Vyras - tai butu atleistina...

Is sono ziurint tai panasu i situacija, kai juodos varnos uzpuole balta...
Kalta kad balta, viskas aisku

Absoliuciai nesuvoki. Sikart ir bobiskoji tavo asmenybes dalis tau nepadeda.
Bet is taves ir nesitikiu, kai pas pati menki socialiniai igudziai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 19:51)
Idomucijų oi kaip puldavo, jis pats neduos meluot. Atmata laikė dėl jo požiūrio į vaikus ir t.t.
Tiesiog jis neima naujo jokio kabliuko į diskusijas. Jis tą patį kartoja, tai pabodo vanagams ir jie aptilo. O Lutukė eina į įvairovę, paima naujas temas, todėl ją iš naujo naujai ir kapoja smile.gif

Nu tai ir Lutukė bėdos nemato, jei kas įsižeidžia. Tai ko tu nori? mirksiukas.gif

Nes jis ramiai bendrauja, nesiputoja. Lutukė ima naujas temas, įvairovę? Kokias? lotuliukas.gif Kaip pezėjo, taip ir tebepeza tom pačiom temom, jokios įvairovės nematau, sorry. Pvz alkoholio tema, nu kiek galima lot tą patį per tą patį? Sutrikimas kažkoks

Aha, bet verkia, kad ją "puola", va čia tai bėda yra, ar ne? Na tai seniai reikėjo išvadas pasidaryt.
Papildyta:
Sakykit, ką veiksit su savo antrom pusėm per valentinkę?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 11, 17:47)
Pačios ir esate kaltos.
Maitinate trolius savo dėmesiu.

Uz* pisa scrolint.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 18:17)
aš gi jums atsakiau iš pat pašaknų, nuo pradžių pradžios. Atsakymas: cambala

Ooo💪👌👍, nusistekenusi monteverte pripazista, kas cambala gali visus itakot.
Atvesk, Naujininku semerge...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 19:51)

Na Ubuntiene per daug cia dziazo stiliumi improvizuoja, daro tada klaidu, dar kazka kiti supranta ko nebuvo. Be to ji mokinasi pagal stiliu "razvedka boem"...isprovokuoji sarsala, suzinai info efektyviai...

Pas mane tai kiti reikalai... Visi tie vaikai, poziuris i moteris tai kaip raudoni skudurai... buliai puola o poo to pamato, kad viskas visai ne taip, buliais buti neverta. O kai nereguojama i raudona skudura tai kam jis reikalingas.

Ubuntiene, tai neaisku kas giliau, visi tikisi, kad ja galima suesti gyva. Na nzn kaip ten yra
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 11, 18:54)
Lūpos irgi nusilups, ty pasidengs alia šašiukais, bus ištinusios, jausmas kaip olialiaške būt biggrin.gif bus l ryšku pradžioj, po to normaliai. Niekas  nepasakytų, kad buvau pasidariusi lūpų permanentinį, l natūraliai gražiai.
Antakių nereik, mano juodi, tankūs, bet jei reiktų, daryčiau, patogu

Bandysiu. Noriu neutral, kaip Jolie buvau ikelus.
Mano voku strele su seseliavimu virs 300 atsiejo. Bet ziauriai patenkinta - kates akiu efektas, juoda strele+ rudas seseliavimas( prie mano zaliai Rudu( pelkes) akiu).
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 20:59)

Pakuosim tašes ir rėkausim ar kuris ko nors nematė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 11 vasario 2020 - 20:13
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 20:10)
Bandysiu. Noriu neutral, kaip Jolie buvau ikelus.
Mano voku strele su seseliavimu virs 300 atsiejo. Bet ziauriai patenkinta - kates akiu efektas, juoda strele+ rudas seseliavimas( prie mano zaliai Rudu( pelkes) akiu).

Jo, nereik ryškiai
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 20:59)

Maudysimes sampano vonioj biggrin.gif
Atsakyti
Nieko turbūt nedarysim. Man treniruotė, po jos gal kokį filmą pažėsim . Ramiai
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 21:12)
Maudysimes sampano vonioj biggrin.gif

Šampano gaila.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 11, 20:14)
Šampano gaila.

Nu. Išgrauš piskę ir šoks greit iš vonios biggrin.gif
Atsakyti