QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 19:16)
Tada forumas dar nebuvo toks nusprogęs, kaip dabar, bet L vien jau pasirodžius tapo superstar blogaja prasme. Jeigu visi puola, netgi taktiškiausi nariai, iš kurių mažiausiai to būtų galima tikėtis, tai reikia neverkt ir pult kažką kaltint, o verčiau pasižiūrėt į save. Tikrai neskaitysiu, savo laiku lankiausi, skaičiau, nuomonė visiškai kitokia. Nesiėstumėt su cambala, ką tuomet apkaltintum? Žkb?
Sakau, aš atėjau čia kaip naujas žmogus ir tik įdomucia pradėjo įtart, kad nesu naujokė, o L neturėjo nei žalio supratimo, kas aš tokia, bet vistiek užsirovė. Tai prie ko čia cambala?
as irgi taip sakau visada reikia i save pasiziureti, o ne kitus kaltinti

ar ne?

jau tau rasiau, durnai rasei ir tiek, koks skirtumas kas tu, as nesu nusiteikusi nei pries viena is jusu, bet kai rasot kvailai tai rasot, ka padarysi.
ir mokykla jei ka gera , ne ta, kur vaikai apdovanojimus gauna, visur tokiu yra ir prasciausiuose, nes vaiaks, kuris nores mokintis, jis mokinsis visur. Bet gera mokykla, mano poziuriu, kur vaikai jauciais gerai, kur gera bendruomene, geri santykiai su mokytojais, kitais mokiniais, kai visi dirba, mokosi draugiskai, o ne net bijo sviekintis su mokytojais ar ne ta puse koridorium pereiti , kai psichologe, ta kuri turi padeti, iskeikia vaika, kai mokytojai ant vaiku uzsiside ir t.t. ka rase, cia nera gera mokykla, kad ir kaip man noretum , steingtumeisi tai irodyti

viskas jau pasakei ka man reikejo ta tema zinoti, dabar jau nuomones nepakeisi , tau gera tai ir valio, o as pasiliksiu prie savo nuomones
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 19:33)
Monteverte sedi sikna kampe suraukus kamputyje, nors pati tarakona ant subines issitatuiravusi 😂.
Va cia tai vinis. O ne permanente ar microbleidinge.
Nu ir ka??? kad man negrazu taturuotes, tai visi turi manes klausyti ir nedaryti? zmones gal patys sprendzia, cia tu tik super jautrioji musu kaip lapelis rudeninis blaskaisi del kitu nuomones. Nu bet jau geriau tauruotes , kur neismato, nei ant veido

nu piesti veido bruozai tai visai negrazu, bet tu nesinervuok del to, kad man nepatinka darykis
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 19:49)
Na žiūrint kaip suprasi puolimą, epitetų susilaukė ir iš taktiškų narių, netgi buvo pasiųsta. Puola vanagai, ir vėl klausimas- kodėl? Kodėl manęs nepuola? Kitų narių? Pvz idomucia, įdomus egzempliorius, bet ir tai nesusilaukia tiek hate'o. Ji vienintelė tokia, kurią "puola", na tai gal bėda joje, nemanai? Nieko žmogiško čia nematau, adekvatus žmogus taip nesielgs ir tiek. Kodėl ji to nesugeba suvokti? Ji naglai kiša savo požiūrį kitiems, kitaip nemoka ir sukelia norą tik pasiųsti nx, nieko daugiau.
Na jei kažkas įsižeis, tai jau tikrai ne mano bėda
manes tai niekas nepuola, jei jus kazkas puola tai isgerkit kokiu anti haliucinaciniu
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 21:25)
Kas Sirinskieneje gali buti grazaus?
Nebent siela.
Bet jos nesimato
nu nesakyk visai simpatisku bruozu moteriske, veidas taisyklingu bruozu, nei nosis kokia kumpa nei akys zvairos, viskas grazu hamroninga. Taip svorio biski per daug, bet veido bruozai tikrai grazus, isivaizduok sukustu butu grazuole
jus nesugebat isziureti zmogaus naturalaus grozio matyt , ji daug garzesne uz daugegli prisidaziusiu silikoniniu "garzuoliu".