Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 11, 18:54)
Lūpos irgi nusilups, ty pasidengs alia šašiukais, bus ištinusios, jausmas kaip olialiaške būt biggrin.gif bus l ryšku pradžioj, po to normaliai. Niekas  nepasakytų, kad buvau pasidariusi lūpų permanentinį, l natūraliai gražiai.

nu ir pasakykit man, kad sveika , protinga, save mylinti moteris sitaip sau darytu, bele tik paskui kitom bobom itikti lotuliukas.gif ups ne del saves cia del saves lotuliukas.gif
jo belekaip naturaliai ir savrbiausai grazi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 22:25)
nu ir pasakykit man, kad sveika , protinga, save mylinti moteris sitaip sau darytu, bele tik paskui kitom bobom itikti lotuliukas.gif ups ne del saves cia del saves lotuliukas.gif
jo belekaip naturaliai ir savrbiausai grazi biggrin.gif

O kam sveika mylinti save moteris purskiasi ant saves chemija, nesioja nesveikas liemeneles, kiausinius kemsa? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 11, 19:10)
Jus Ubuntienes nekenciat, nes jii yra moteris, bet ne tokia kaip jus... kaip cia moteris gali buti kitokia? Vyras - tai butu atleistina...
Is sono ziurint tai panasu i situacija, kai juodos varnos uzpuole balta...
Kalta kad balta, viskas aisku

Baiktu myli jos mane lotuliukas.gif, ziurek, nei dienos negali be manes, ateinu ir paklodes apie mane lotuliukas.gif ka jos veiktu i ka lygiuotusi, is ko suprastu, kad jos taip gerai gyvena, tokios grazios, sau leidziancios gerus triusikus nusipirkti, jei ne as? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 22:25)
Nakvisa
Uz 4 eur net ne sampe ten mirksiukas.gif
Va cia tai brangi vonia butu biggrin.gif
Bet 300 L nereiktu, juk issipilstys puse abiems ilipus. 

Taigi rašiau - spumante. Kas yra putojantis vynas elementarus. Nu gerai, puse vonios. Vis tiek gaila. Pinigų.
Dar to betrūko kad Moet’ą imčiau.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 11, 21:30)
Taigi rašiau - spumante. Kas yra putojantis vynas elementarus. Nu gerai, puse vonios. Vis tiek gaila. Pinigų.
Dar to betrūko kad Moet’ą imčiau.

Oi... sykį priėmimas, siauram rate. Siūlo alkoholį, aš tokia -ačiū neee. **** žiūriu Moet traukia biggrin.gif sakau, na nebent truputėėėėėlį biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 11 vasario 2020 - 21:41
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 11, 22:39)
Oi... sykį priėmimas, siauram rate. Siūlo alkoholį, aš tokia -ačiū neee. **** žiūriu Moet traukia biggrin.gif sakau, na nebent truputėėėėėlį biggrin.gif  biggrin.gif

Proseco - Aperolis - Sodos vanduo - apelsino skiltelės.
Gyvenimas ir be Moet nuostabus. Ir šiaip nesu brute’o mėgėja.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 19:16)
Tada forumas dar nebuvo toks nusprogęs, kaip dabar, bet L vien jau pasirodžius tapo superstar blogaja prasme. Jeigu visi puola, netgi taktiškiausi nariai, iš kurių mažiausiai to būtų galima tikėtis, tai reikia neverkt ir pult kažką kaltint, o verčiau pasižiūrėt į save. Tikrai neskaitysiu, savo laiku lankiausi, skaičiau, nuomonė visiškai kitokia. Nesiėstumėt su cambala, ką tuomet apkaltintum? Žkb?
Sakau, aš atėjau čia kaip naujas žmogus ir tik įdomucia pradėjo įtart, kad nesu naujokė, o L neturėjo nei žalio supratimo, kas aš tokia, bet vistiek užsirovė. Tai prie ko čia cambala?

as irgi taip sakau visada reikia i save pasiziureti, o ne kitus kaltinti mirksiukas.gif ar ne? biggrin.gif

lotuliukas.gif jau tau rasiau, durnai rasei ir tiek, koks skirtumas kas tu, as nesu nusiteikusi nei pries viena is jusu, bet kai rasot kvailai tai rasot, ka padarysi.
ir mokykla jei ka gera , ne ta, kur vaikai apdovanojimus gauna, visur tokiu yra ir prasciausiuose, nes vaiaks, kuris nores mokintis, jis mokinsis visur. Bet gera mokykla, mano poziuriu, kur vaikai jauciais gerai, kur gera bendruomene, geri santykiai su mokytojais, kitais mokiniais, kai visi dirba, mokosi draugiskai, o ne net bijo sviekintis su mokytojais ar ne ta puse koridorium pereiti , kai psichologe, ta kuri turi padeti, iskeikia vaika, kai mokytojai ant vaiku uzsiside ir t.t. ka rase, cia nera gera mokykla, kad ir kaip man noretum , steingtumeisi tai irodyti mirksiukas.gif viskas jau pasakei ka man reikejo ta tema zinoti, dabar jau nuomones nepakeisi , tau gera tai ir valio, o as pasiliksiu prie savo nuomones mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 19:33)
Monteverte sedi sikna kampe suraukus kamputyje, nors pati tarakona ant subines issitatuiravusi 😂.
Va cia tai vinis. O ne permanente ar microbleidinge.

Nu ir ka??? kad man negrazu taturuotes, tai visi turi manes klausyti ir nedaryti? zmones gal patys sprendzia, cia tu tik super jautrioji musu kaip lapelis rudeninis blaskaisi del kitu nuomones. Nu bet jau geriau tauruotes , kur neismato, nei ant veido doh.gif nu piesti veido bruozai tai visai negrazu, bet tu nesinervuok del to, kad man nepatinka darykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 19:49)
Na žiūrint kaip suprasi puolimą, epitetų susilaukė ir iš taktiškų narių, netgi buvo pasiųsta. Puola vanagai, ir vėl klausimas- kodėl? Kodėl manęs nepuola? Kitų narių? Pvz idomucia, įdomus egzempliorius, bet ir tai nesusilaukia tiek hate'o. Ji vienintelė tokia, kurią "puola", na tai gal bėda joje, nemanai? Nieko žmogiško čia nematau, adekvatus žmogus taip nesielgs ir tiek. Kodėl ji to nesugeba suvokti? Ji naglai kiša savo požiūrį kitiems, kitaip nemoka ir sukelia norą tik pasiųsti nx, nieko daugiau.
Na jei kažkas įsižeis, tai jau tikrai ne mano bėda biggrin.gif

manes tai niekas nepuola, jei jus kazkas puola tai isgerkit kokiu anti haliucinaciniu mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 21:25)
Kas Sirinskieneje gali buti grazaus?
Nebent siela.
Bet jos nesimato  unsure.gif

nu nesakyk visai simpatisku bruozu moteriske, veidas taisyklingu bruozu, nei nosis kokia kumpa nei akys zvairos, viskas grazu hamroninga. Taip svorio biski per daug, bet veido bruozai tikrai grazus, isivaizduok sukustu butu grazuole mirksiukas.gif
jus nesugebat isziureti zmogaus naturalaus grozio matyt , ji daug garzesne uz daugegli prisidaziusiu silikoniniu "garzuoliu".
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 21:24)
nu labai grazi moteris, as net ne tokia grazi  mirksiukas.gif

o tau jau graz permanentas ar ne tu juokeisi is angry birds antakiu ? lotuliukas.gif

Jeigu nupenėta kiaulė yra graži, tada jo😂

Kas tau sakė, kad pas mane permanentiniai antakiai, durnele? Ar tu galvoji, kad gali būti arba Brežnevo antakiai, kaip pas tave, arba permanentiniai? Vis šaudai, bet pataikai, kaip pirštu į anusą ir eilinį kartą apsikvailini
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 21:27)
O kam sveika mylinti save moteris purskiasi ant saves chemija, nesioja nesveikas liemeneles, kiausinius kemsa?  bigsmile.gif

o kas sake, kad as sveika ir save mylinti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 22:02)
Jeigu nupenėta kiaulė yra graži, tada jo😂

Kas tau sakė, kad pas mane permanentiniai antakiai, durnele? Ar tu galvoji, kad gali būti arba Brežnevo antakiai, kaip pas tave, arba permanentiniai? Vis šaudai, bet pataikai, kaip pirštu į anusą ir eilinį kartą apsikvailini

tu zmogaus kuna skirk nuo veido bruozu mirksiukas.gif
o ir kiaules uz kai kuriuos zmones ir garzesnes, ir portingesnes mirksiukas.gif

o ar as sakiau kad tu turi??? doh.gif bet kaip tau nesiska teksto suprasti lotuliukas.gif taigi ir rasiau, kad tau nepatinka permanentiniai antakiai, nesakiau, gi kad taviskiai, gi apie zvonke rasei, kad berysio ar ne? Ar jau pradejo patikti, kai as is ju pasijuokiau? lotuliukas.gif permanentiniai yra permanentiniai, jie per daug ryskus, pilnai uztenka nusidazyti su kokia henna pvz ir laiko ir graziai naturaliai atrodo, o "markeriu piesti" atrodo juokingai man ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 20:04)
Ooo💪👌👍, nusistekenusi monteverte pripazista, kas cambala gali visus itakot.
Atvesk, Naujininku semerge...

šūdas toli smirda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 11, 21:50)
Proseco - Aperolis - Sodos vanduo - apelsino skiltelės.
Gyvenimas ir be Moet nuostabus. Ir šiaip nesu brute’o mėgėja.

bet tai kaip disovai sakyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 11, 20:28)
Susmirdusi senmerge esi. Nk naujo.

aha, tu čia viena tik pastoviai vynioku kvepi biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 20:29)
Jau buvau susigundžius, bet jei sako, kad graužia..

Nesilankei umd, todėl ir nežinai biggrin.gif ne tai, kad debesėlis, bet ten jau sunkūs tamsūs lietaus debesys buvo. Nepamiršiu, kaip ji antį kepė diedui, laukdama, kol iš meilužės grįš biggrin.gif

dabar stopudovai lėks naktim skaityt biggrin.gif padarykit kas nors eksperimentą, užeikit naktį ir rasit, kad kaba koks neprisijungėlis, užsislaptinęs-cambala biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2020 02 11, 21:01)
Apie ka dabar edates?  biggrin.gif

vis dar prisimena tavo gražius klubus ir pavydi duchė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 21:25)
Kas Sirinskieneje gali buti grazaus?
Nebent siela.
Bet jos nesimato  unsure.gif

ji su antsvoriu, o jei jį nuimt, tai moteris kaip moteris, ką ne?
Atsakyti