QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 22:50)
O tavo vaikai kaip cigonai po ivairias mokyklas trankosi, kad zino, kaip buna, o kaip ne? Kiek mokyklu jau spejo pereiti?
Ar is vienos sprendzia apie visas?
Matai, o pati lygiai kaip GKB pasitiki vaikais, o gal meluoja jie
mano vaikai 2 mokyklose pradineje ir vidurineje
Tai tame ir esme, kad as bendrauju su zmonem, kai rinkau vidurine klausinejausi ir airiu ir neairiu ir ten lankiausiu, domejausi tvarkom, elgesiu vaiku, taisyklem , kalbejau ir su mokytojom pazystamom, kaip buna ir t.t. Gi mes cia jau gan senai esam ir dirbusi esu su mokinem ir su studentem, ir dabar studentai nesenai baige ateina pas mus praktiku atlikti, as megstu bendrauti ir issiklausineti , kas mane domina
O vaiku siaip tik paklausiau , kaip jie mano, nes jie visgi is vidaus ta sistema mato.
Pas mus mieste keliose vidurines apie visas gana geri atsilipimai, iskyrus viena, kur eina trevelieriu vaikai ir socialscikai pagrinde, bet ten ne del mokytoju neadekvaciu blogai, o del vaiku, nes jie ateina is sunkiu seimu, sunkiu aplinku, kaip man sake rough children, bet kai kurie tevai dziaugiasi del tos mokyklos sake viskas ten normaliai.
Todel tai ka pasakojo bobute man negirdeta per tiek metu, todel ir suabejojau, o kai anoje temoje taip durnai ir agresyviai pradejo putotis is kart sukele itarima, kad tai mano sena drauge

nes is Airijos gi cia ne tiek daug nariu ar ne?
Aplamai , kad Airije zmogui paskaytu, you are waste of the space, man pirma karta girdima, bele kokiam darbe kur dirbau visur buvo pagarba zmogui, istaigose kokiuose buvau taip pat, gali cia nemegti, net nekesti, bet i akis kazka tokio sakyti, tai labai jau neairiska, man neteko susidurti.
O cia ale sake vaikui ir dar psichologe

cia gal kokia vienuole taip pasakytu, kokioj ziauriai katalikiskoj mokykloj nu gal...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 22:52)
Tikrai nei simpatiska, nei grazi ne pro kur.
Kitos jei tokios, bent pasigrazina.
Kokia liga? Cepelinu edimo?
Tai sakai visu skoniai turi buti veinodi, nu tau negrazi, man grazi ir ka? irodinesi dabar iki nukritimo kad ji baisi?
tu rimtai nieko nezinai apei iv ligas, del kuriu zmones istoreja?
kas per noras pas jus saipytis is kitokiu, kitaip atrodanciu, nu tu plona ir grazi ir dziaukis ar butina kita pasiepti ne toki grazu kaip tu?