Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 23:14)
ji su antsvoriu, o jei jį nuimt, tai moteris kaip moteris, ką ne?

Apie grozi kalbejom. Na man ji vyrisko veido kazkokia, nosis kai bulve, lupu ner. Tikrai yra daug grazesniu moteru net ir su tokiu didesniu antsvoriu.
O ir ko cia zavetis moterim, kuri tiek aptukus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 23:07)
o kas sake, kad as sveika ir save mylinti?  blink.gif

Aciu, zinosim. Nors ir taip matesi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 22:01)
as irgi taip sakau visada reikia i save pasiziureti, o ne kitus kaltinti mirksiukas.gif ar ne?  biggrin.gif

lotuliukas.gif jau tau rasiau, durnai rasei ir tiek, koks skirtumas kas tu, as nesu nusiteikusi nei pries viena is jusu, bet kai rasot kvailai tai rasot, ka padarysi.
ir mokykla jei ka gera , ne ta, kur vaikai apdovanojimus gauna, visur tokiu yra ir prasciausiuose, nes vaiaks, kuris nores mokintis, jis mokinsis visur. Bet gera mokykla, mano poziuriu, kur vaikai jauciais gerai, kur gera bendruomene, geri santykiai su mokytojais, kitais mokiniais, kai visi dirba, mokosi draugiskai, o ne net bijo sviekintis su mokytojais ar ne ta puse koridorium pereiti , kai psichologe, ta kuri turi padeti, iskeikia vaika, kai mokytojai ant vaiku uzsiside ir t.t. ka rase, cia nera gera mokykla, kad ir kaip man noretum , steingtumeisi tai irodyti mirksiukas.gif viskas jau pasakei ka man reikejo ta tema zinoti, dabar jau nuomones nepakeisi , tau gera tai ir valio, o as pasiliksiu prie savo nuomones mirksiukas.gif

manes tai niekas nepuola, jei jus kazkas puola tai isgerkit kokiu anti haliucinaciniu  mirksiukas.gif  4u.gif

nu nesakyk visai simpatisku bruozu moteriske, veidas taisyklingu bruozu, nei nosis kokia kumpa nei akys zvairos, viskas grazu hamroninga. Taip svorio biski per daug, bet veido bruozai tikrai grazus, isivaizduok sukustu butu grazuole  mirksiukas.gif
jus nesugebat isziureti zmogaus naturalaus grozio matyt , ji daug garzesne uz daugegli prisidaziusiu silikoniniu "garzuoliu".

Bet tai daba žiūrėk, tu sakai, kad aš rašau nesąmones ir kad tokių dalykų nebūna, bet kaip užsikirtusi plokštelė kartoji, kad mokykla bloga. Tai pala, kaip čia gaunasi, ar nematai, kad žiauriai susivėlei, pati sau prieštarauji? Nu tai jeigu tokių dalykų, pasak tavęs, nebūna, vadinasi mokykla gera. Bet tu ir toliau loji, kad mokykla bloga, nors aiškini, kad to nebūna, tai gal apsispręsk?😂Kaip papūga atkartoji, kas ten vyksta, tai nx kartoji, jeigu, pasak tavęs, to nebūna? Ir nesusireikšmink tu taip, man tavo, forumo klounės nr 1 nuomonė giliai vienoj vietoj, ir ne tik man, tik tu po šiai dienai to niekaip neįstengi suprasti. Giliai nusišikt visiems(apart tavo minionų) ta tavo nuomonė, nesvarbu kokiu klausimu bebūtų.

Tu dabar net nepastebėjai, kaip užvažiavai ant montevertės ir given, nes būtent jos sako, kad visi tave čia puola, vargšelę. Nu t tu tikra atsilupėlė😂 Ei, given, monteverte, jums siūlo vaistukų išgerti, tikiuosi, lutukė jus pakonsultuos, matosi patyrus, pastoviai padaugina😂😂😂tik va, bėda, nepadeda jai tie vaistukai.

Ir tu dar drįsti iš cambalos mistypinimo šaipytis? hamroninga isziureti garzesne daugegli garzuoliu😂😂😂 kas yra, čia nuo vaistukų tau taip?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 22:26)
Bet tai daba žiūrėk, tu sakai, kad aš rašau nesąmones ir kad tokių dalykų nebūna, bet kaip užsikirtusi plokštelė kartoji, kad mokykla bloga. Tai pala, kaip čia gaunasi, ar nematai, kad žiauriai susivėlei, pati sau prieštarauji? Nu tai jeigu tokių dalykų, pasak tavęs, nebūna, vadinasi mokykla gera. Bet tu ir toliau loji, kad mokykla bloga, nors aiškini, kad to nebūna, tai gal apsispręsk?😂Kaip papūga atkartoji, kas ten vyksta, tai nx kartoji, jeigu, pasak tavęs, to nebūna? Ir nesusireikšmink tu taip, man tavo, forumo klounės nr 1 nuomonė giliai vienoj vietoj, ir ne tik man, tik tu po šiai dienai to niekaip neįstengi suprasti. Giliai nusišikt visiems(apart tavo minionų) ta tavo nuomonė, nesvarbu kokiu klausimu bebūtų.

Tu dabar net nepastebėjai, kaip užvažiavai ant montevertės ir given, nes būtent jos sako, kad visi tave čia puola, vargšelę. Nu t tu tikra atsilupėlė😂 Ei, given, monteverte, jums siūlo vaistukų išgerti, tikiuosi, lutukė jus pakonsultuos, matosi patyrus, pastoviai padaugina😂😂😂tik va, bėda, nepadeda jai tie vaistukai.

Ir tu dar drįsti iš cambalos mistypinimo šaipytis? hamroninga isziureti garzesne daugegli garzuoliu😂😂😂 kas yra, čia nuo vaistukų tau taip?

ko taip nervuojies dėl tos mokyklos? nu jei vaikui ten blogai - keisk ar nėra kur, miestas mažas, o gal tingi toliau vežt?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 22:23)
Apie grozi kalbejom. Na man ji vyrisko veido kazkokia, nosis kai bulve, lupu ner. Tikrai yra daug grazesniu moteru net ir su tokiu didesniu antsvoriu.
O ir ko cia zavetis moterim, kuri tiek aptukus  unsure.gif
Papildyta:

Aciu, zinosim. Nors ir taip matesi.

o kas zavisi? sakau gana simpatiska, garzi moteriske, o ne vau kokia grazuole. Liga gal kokia zmogui.

nejau pagaliau isiminsi blink.gif , kiek kartu karotjau? net nesitiki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 22:07)
tu zmogaus kuna skirk nuo veido bruozu  mirksiukas.gif

o ir kiaules uz kai kuriuos zmones ir garzesnes, ir portingesnes  mirksiukas.gif

o ar as sakiau kad tu turi??? doh.gif bet kaip tau nesiska teksto suprasti lotuliukas.gif taigi ir rasiau, kad tau nepatinka permanentiniai antakiai, nesakiau, gi kad taviskiai, gi apie zvonke rasei, kad berysio ar ne? Ar jau pradejo patikti, kai as is ju pasijuokiau? lotuliukas.gif permanentiniai yra permanentiniai, jie per daug ryskus, pilnai uztenka nusidazyti su kokia henna pvz ir laiko ir graziai naturaliai atrodo, o "markeriu piesti" atrodo juokingai man ir viskas lotuliukas.gif

Sakai jei veidas kaip kamuolys su nudribusiu pagurkliu, tai kūnas bus kaip gazelės? Kur tie bruožai? Annoying orange daigiau bruožų turi
Tikrai taip. Pvz už tave tai tikrai😄
Jetau jetau, nu tikrai, kad nesiseka, ir o dieve, tik tavo! tekstų niekas, oops, beveik niekas nesupranta😂 ir pyst trydos krūva! O kaip tau, durnele, su teksto suvokimu? Nu jeigu tau palyginimas su angry birds asocijuojasi su permanentu, tai ką tau, besmegenei galima pasakyt? Tik kuku muku parodyt. Angry birds antakius galima ir su eyebrow gel nusipiešt, dunduke tu. Ir tu neaiškink, kam kiek dažytis, eik savo apkerpijusį kūšį išsiravėk pirma😂
Atsakyti
vadinasi mokykla gera. Bet tu ir toliau loji, kad mokykla bloga,

Na kokia prasme burti is kavos tirsciu...

Nei kas cia zino, taik tik speliones is fragmentu...

Cia vieni kitus blogais gerais uztvirtinat, sutuoktinius blogais gerais uzvardijat... Tai jau kazkokia mokykla pavadint bloga, tai kaip du pirstus apmy...

vaiku darzelis... o mano tevelis tai ne tavo...ohoho...
Gerai kad cia negalima smelio i akis papilti pritrukus argumentu, bet va skaiciau kazkas jau kumsciais kirstu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 22:14)
dabar stopudovai lėks naktim skaityt biggrin.gif padarykit kas nors eksperimentą, užeikit naktį ir rasit, kad kaba koks neprisijungėlis, užsislaptinęs-cambala biggrin.gif

Man atrodo, tos temos jau seniai ištrintos
Atsakyti

ziurek, as suprantu, kad sudetinga tau su teksto suvokimu ta jau supratau po 3 zinutes anoje temoje.
Bet pakartosiu paskutini karta, sakiau yra du variantai :
1. arba mokykla prasta, jei taip is tikro vyksta,
2. arba tu nemoki anglu ir pasitiki tau ka dukra prikuria.
Kadangi irodineji, kad anglu moki tai vadinasi vis tiek nesiaiskini kaip ten yra, bet pasitiki dukra, vat tokio varianto is kart nenumaciua, nes jis man vsiai nelogiskas.

Mano vaikai realiai juoktis pradejo, kai papasakojau, ka tu cia papsakojai, sakau ar taip gali buti mokykloje.
Beja, gyvenamoji vieta su tuo visai niekaip nesusijusi, o klausimas del anglu klb nera joks noras pazeminti. mirksiukas.gif bet matyt kompleksuoji del tu dalyku, kad tau taip susisviete.

As nei uz Montevertes, nei uz Given zodzius neatsakau, kaip ir jos uz mano. Jos laisvos cia rasyti, ka nori, kaip ir as, ir su jom abiem, net ne del vieno dalyko nesutarem ir matem visai kitaip ir ka?
Cia jum tik hienom yra grupe draugesku, kurios viena kita palaiko nepriklausomai nuo savo isitikinimu, mes nebijom su Monteverte ir su Given padiskutuoti iv klausimais, issakyti visai priesingas mintis ir nieko zinok mirksiukas.gif

kaip as ka dirstu, kas per durnas klausimas,o ka negaleciau dristi? bigsmile.gif tiek gedinta esi gyvenime? kad kazko nedristi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 22:43)
Man atrodo, tos temos jau seniai ištrintos

togda prapala nasha cambala biggrin.gif bemiegės nerimo naktys laukia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 22:29)
ko taip nervuojies dėl tos mokyklos? nu jei vaikui ten blogai - keisk ar nėra kur, miestas mažas, o gal tingi toliau vežt?

Tai kad ne aš čia nervuojuos😂 man tik juokinga, kai ji net nesupranta kokius šūdus kalba ir kaip pati sau prieštarauja.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 22:29)

nu bet rimtai, gi panasu, kad kompleksuoja gi, jau anoje temoje as likau nesupratusi raso apie mokykla, kaip koki kosmara, psichologe vaikus turrincius porblemu izeidineja, direktorus isvaro 2 dienom durka be priezasties anot jos, kad ejo kolidoriuje pires direktoriu ir nepasitrauke blink.gif , mokytojai ant kai kuriu vaiku uzsisede, nu jai gera mokykla ir viskas, i pyksta, kad man taip neatrodo... unsure.gif
yra dar sake mergaiciu mokykla tame mieste, bet siaip as tai abejoju labai dukros paskaojimais, ji sake nei su kitais tevais nebendrauja, nei su tevu komitetu, tai viskas is dukros pasakojimu...
as tai eiciau asikinciausi , kas ir kaip su kitais tevais pabendrauciau ar ir jiem vaikai ta pati pasakoja ir t.t.
Pa smus mokyklose tai labai aktyvi bendruomene, bendraujam, snekam, tevu susirinkimai vyksta galu gale, nu cia ne bendri bet su mokytojais visais atskirai bendrauji.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 22:45)
ziurek, as suprantu, kad sudetinga tau su teksto suvokimu

Pati irgi sunkiai suvoki...
Esii balta varna, juodos varnos nenurims kol taves neuzkapos.
Toks gyvenimas
Atsakyti