QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 22:26)
Bet tai daba žiūrėk, tu sakai, kad aš rašau nesąmones ir kad tokių dalykų nebūna, bet kaip užsikirtusi plokštelė kartoji, kad mokykla bloga. Tai pala, kaip čia gaunasi, ar nematai, kad žiauriai susivėlei, pati sau prieštarauji? Nu tai jeigu tokių dalykų, pasak tavęs, nebūna, vadinasi mokykla gera. Bet tu ir toliau loji, kad mokykla bloga, nors aiškini, kad to nebūna, tai gal apsispręsk?😂Kaip papūga atkartoji, kas ten vyksta, tai nx kartoji, jeigu, pasak tavęs, to nebūna? Ir nesusireikšmink tu taip, man tavo, forumo klounės nr 1 nuomonė giliai vienoj vietoj, ir ne tik man, tik tu po šiai dienai to niekaip neįstengi suprasti. Giliai nusišikt visiems(apart tavo minionų) ta tavo nuomonė, nesvarbu kokiu klausimu bebūtų.
Tu dabar net nepastebėjai, kaip užvažiavai ant montevertės ir given, nes būtent jos sako, kad visi tave čia puola, vargšelę. Nu t tu tikra atsilupėlė😂 Ei, given, monteverte, jums siūlo vaistukų išgerti, tikiuosi, lutukė jus pakonsultuos, matosi patyrus, pastoviai padaugina😂😂😂tik va, bėda, nepadeda jai tie vaistukai.
Ir tu dar drįsti iš cambalos mistypinimo šaipytis? hamroninga isziureti garzesne daugegli garzuoliu😂😂😂 kas yra, čia nuo vaistukų tau taip?
ziurek, as suprantu, kad sudetinga tau su teksto suvokimu ta jau supratau po 3 zinutes anoje temoje.
Bet pakartosiu paskutini karta, sakiau yra du variantai :
1. arba mokykla prasta, jei taip is tikro vyksta,
2. arba tu nemoki anglu ir pasitiki tau ka dukra prikuria.
Kadangi irodineji, kad anglu moki tai vadinasi vis tiek nesiaiskini kaip ten yra, bet pasitiki dukra, vat tokio varianto is kart nenumaciua, nes jis man vsiai nelogiskas.
Mano vaikai realiai juoktis pradejo, kai papasakojau, ka tu cia papsakojai, sakau ar taip gali buti mokykloje.
Beja, gyvenamoji vieta su tuo visai niekaip nesusijusi, o klausimas del anglu klb nera joks noras pazeminti.

bet matyt kompleksuoji del tu dalyku, kad tau taip susisviete.
As nei uz Montevertes, nei uz Given zodzius neatsakau, kaip ir jos uz mano. Jos laisvos cia rasyti, ka nori, kaip ir as, ir su jom abiem, net ne del vieno dalyko nesutarem ir matem visai kitaip ir ka?
Cia jum tik hienom yra grupe draugesku, kurios viena kita palaiko nepriklausomai nuo savo isitikinimu, mes nebijom su Monteverte ir su Given padiskutuoti iv klausimais, issakyti visai priesingas mintis ir nieko zinok
kaip as ka dirstu, kas per durnas klausimas,o ka negaleciau dristi?

tiek gedinta esi gyvenime? kad kazko nedristi?