Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 00:08)

Tai sakai visu skoniai turi buti veinodi, nu tau negrazi, man grazi ir ka? irodinesi dabar iki nukritimo kad ji baisi?

tu rimtai nieko nezinai apei iv ligas, del kuriu zmones istoreja?  blink.gif

kas per noras pas jus saipytis is kitokiu, kitaip atrodanciu, nu tu plona ir grazi ir dziaukis ar butina kita pasiepti ne toki grazu kaip tu?

Tai kam irodineji iki nukritimo, kad ji grazi ir simpatiska? Ar tavo zodis turi but paskutinis? bigsmile.gif
Jau tik nereikia su ligom. Tokiu, kur storeja ir net kontroliuojant svoris taip smarkiai auga gal max keliems procentams. Dauguma tiesiog eda ir nejuda.

Ar butina saipytis is kitaip atrodanciu, lutuke, atsakyk? bigsmile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 12, 00:09)
o tai ka man daryti, kad as negrazi, eiti antakius nusipiesti ir lupas ,kaip cambala?  lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 00:09)
o tu matai kaip ji valgo?

O ar sakiau, kad matau?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 23:09)
geriau tegul neisivaizduoja, pries nakti lotuliukas.gif

o tai ka man daryti, kad as negrazi, eiti antakius nusipiesti ir lupas ,kaip cambala?  lotuliukas.gif

Tai viskas aišku, esi ne tik baidyklė, bet ir kvaila per visą pilvą, todėl pavydi gražioms ir protingoms. Antakius tai gali nusipiešt, bet smegenų nenusipieši, kas neduota, tas neduota
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 12, 00:14)
bet nesakyk, va taip imt ir sustorint mylimukę ir dažus nuimt, nu ar nepanaši būtų? man tai panaši smile.gif

Prastas nuotraukas matyt nuciokinai, nes ne pro kur nepanasi net ir po korekciju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 23:16)
Aš pamenu, kaip ta idiotė plėšėsi bliuskę, kad Airijoje yra lengva išsinuomuot būstą, kad autodraudimai pigūs, kad prieglaudose beglobių nėra ir t.t. nu grynai gyvena paraleliniam pasaulyje, garantuotai tik čia lindi, nes gali savo kliedesius rašinėti ir galvoja, kad kas patikės, čia jos tikrieji namai😂 ir kai žmogus pastoviai mini, kaip daug bebdrauja, kiek daug visokių pažįsta, vadinasi yra visiškai atvirkščiai, juk vargšė skundėsi, kad neturi su kuo bendraut. Jep, forume, kur kaip ir realiam gyvenime, visus užpisus iki negaliu, bet jai patinka

kazkada buvo lengva isisnuomuot busta dabar keli paskutiniai metai vis sunkiau ir sunkiau vis brangiau ri brangiau, del to ir pasiprendem pirkti. mirksiukas.gif
autodraudimu kainas rasiau, mes mokam dabar uz viena apie 700, uz kita 800 i metus.

Beglobiu prieglaudoje buna, betai ne namines kates, o sugautos gatvese, bet ju nebuna nuolat pas mus mieste, kai ieskojau tada nebuvo menesi kazkur, sake turetu greit parisnesti gatviniu, jiem reikia sumoketi 50 e uz kaciuka , bet uz tai gauni kupona del streliazacijos, ta irgi rasiau. Net ir pagal skelbimus kai ieksojau, tik iseina jei praziopsai diena, jau buna dinge, net kai psaiemiau savo katyte, norejau su broliuku abu pasiimti, bet broliukas jau buvo gone. Kai as idejau tai per pirma diena kruva gavau zinuciu ir skambuciu. mirksiukas.gif

tai kurk toliau, laukiu jus dabar su cambala pamainom ziuriu sugedusiais telefonais dirbat mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet kokios israiskos gyvunu kai kuriu, tikra sypsena, kaip pas zmogu wub.gif
https://m.delfi.lt/b...php?id=83481533
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 23:19)
Tai viskas aišku, esi ne tik baidyklė, bet ir kvaila per visą pilvą, todėl pavydi gražioms ir protingoms. Antakius tai gali nusipiešt, bet smegenų nenusipieši, kas neduota, tas neduota

tai zinoma pavydziu, nejau tik dabar supratai? ypac cambalai pavydesiu dabar jos antakiu ir lupu angel_sadangel.gif
tai va kas neduota tai neduota, o jus tikites man porto ikresti per ekrana, ar ne beprasmes jusu pastangos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 23:14)
bet nesakyk, va taip imt ir sustorint mylimukę ir dažus nuimt, nu ar nepanaši būtų? man tai panaši smile.gif

Esu mačius mylimukę, tai ne, nei per kur nepanaši.
Atsakyti

Tai kam irodineji iki nukritimo, kad ji grazi ir simpatiska? Ar tavo zodis turi but paskutinis? bigsmile.gif
Jau tik nereikia su ligom. Tokiu, kur storeja ir net kontroliuojant svoris taip smarkiai auga gal max keliems procentams. Dauguma tiesiog eda ir nejuda.

Kolege antsvorio priaugo ir kiekviena karta susitikus kalbos apie svori ir dieta. Daznai pakeliui i darba netyciom susiduriam. Dali atstumo galima vaziuoti autobusu, arba paeiti. Apie 2km i viena puse. Tai pirmyn atgal bus jau 4i. Ji eina tik tada jei labai ikalbineju. O man autiku vaziuoti visiska isimtis.

Tai ir atrodom pagal iprocius abi. :)

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 11, 23:18)

Ar butina saipytis is kitaip atrodanciu, lutuke, atsakyk?  bigsmile.gif
Papildyta:

O ar sakiau, kad matau?

tai as gi parasiua, akd man ji grazi, o ju spradejot ar ji gali buti grazi, kokia ji garzi, ji nutukusi ir t.t. ar ne?

o medikes talentas jau reiskiasi bigsmile.gif

tai, kad as nesisaipau is zmogaus, kaip jis atrodo, o is to ka galima keisti, ka zmogus pats pasirenka t.y. nusipiesti antakius, kas gali buti kvailiau? nusiskuti antakius ir paskui piesi lotuliukas.gif , pamenu mano teta taip darydavo pries koki 30 m, mados apsisuka ir grista, tada dar tuos antakius piesdavo ne toje pacioje vietoje ir taip buna jau tie pradeda atauguneti ir tie nupiesti matosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 11, 23:14)
Papildyta:

ne ne, tik ne tai, užteks jau čia vienos kėšos

nezinau nebepamenu labai, grazi mergina, bet taip tokios panasios prigimties, ne kokia tamsi.

lotuliukas.gif sakai nepatinka antakiai paisyti, nugi grazu mane baigia itikinti? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 11, 23:26)
Tai ir atrodom pagal iprocius abi. smile.gif

dabar dar pradek irodineti kad nera ligu, nuo kuriu zmonem auga svoris ir dietos ir sportas tik padeda pusetinam lygyje palaikyti, o ne sukusti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 23:25)
tai zinoma pavydziu, nejau tik dabar supratai? ypac cambalai pavydesiu dabar jos antakiu ir lupu  angel_sadangel.gif 
tai va kas neduota tai neduota, o jus tikites man porto ikresti per ekrana, ar ne beprasmes jusu pastangos?  bigsmile.gif

Niekas jau seniai nieko iš tavęs nesitiki, kvaiša, kaip tu to nesupranti? Esi beviltiška, tik vietoj klouno nemokamam cirke
Atsakyti
Sirinskiene neturi vaiku, ji labai placiu peciu atrodo pas ja gal su hormonais kazkokios bedos, arba dar kazkas, neatrodo ji siaip nutukusi nuo maisto ar nejudejimo.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 11, 23:36)
Niekas jau seniai nieko iš tavęs nesitiki, kvaiša, kaip tu to nesupranti? Esi beviltiška, tik vietoj klouno nemokamam cirke

sakau pamainom su cambala dirbat, tai kaip manot, jei dar 150 k tai pakartosit, kas pasikeis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 11, 23:38)
Sirinskiene neturi vaiku, ji labai placiu peciu atrodo pas ja gal su hormonais kazkokios bedos, arba dar kazkas, neatrodo ji siaip nutukusi nuo maisto ar nejudejimo.
sakau pamainom su cambala dirbat, tai kaip manot, jei dar 150 k tai pakartosit, kas pasikeis?

O, medikės talentas reiškiasi😂

Nu matai, mes tai pamainom, o tu iš čia neišlendi, viena ilga nesibaigianti pamaina😂 kartosiu kiek norėsiu, o tu skaičiuosi
Atsakyti