Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

taip, lengvai. daržoves, ir ypac šakinines, yra tie leto veikimo gerieji carbs, nesukelia tokiu dirbtinu cukraus šuoliu kraujyje, ilgiau užtikina sotumo jausmą ir energiją neblogai palaiko. šaunuole. o kokia mityba buvo prieš tai? no time no time - always?

Valgiau chaotiskai, prabegom ir maziau skirtingu rusiu darzoviu. Ypac labai daug zieminiu suradau. :) 

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 18:41)
Kaip elgtumėtės tokiu atveju, kai pas paauglį kambary tvarkelė tokia, kad meška galvą nusilaužtų, o kai paprašai susitvarkyti- atsakymas "ne dabar" "rytoj", ar neapsikentę sutvarkytumėt, ar kokiais kitais būdais priverstumėt susitvarkyt? biggrin.gif

Nesikisu. Tik grieztai nesvarius indus liepiu issinest. Jei nebeturi svariu kojiniu ar neberanda sasiuviniu, ne mano problemos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 17:41)
Kaip elgtumėtės tokiu atveju, kai pas paauglį kambary tvarkelė tokia, kad meška galvą nusilaužtų, o kai paprašai susitvarkyti- atsakymas "ne dabar" "rytoj", ar neapsikentę sutvarkytumėt, ar kokiais kitais būdais priverstumėt susitvarkyt? biggrin.gif

Tai cia pas dauguma gi taip smile.gif susitariam pasakau, kad kompiuterio (ta prasme visu irenginiu) negaus , kol nesusitvarkys ir viskas, o tvarkytis tada gali ir rytoj ir po menesio , jei tik nori smile.gif
Verciu nedaznai, 1 k i savaite normaliai susitvarkyti. biggrin.gif
Atsakyti

Niekad nesupratau, kaip ten norisi nakti uzkandziauti? Tipo atsikeliat ir pakeliui i wc uzsukat i saldytuva uzkast?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 13, 17:41)
As tave laikau glusa. Todel bet kokia tavo nuomone ar paaiskinimas lygus 0. Ar dasuto?

tai, kad paiskinimas buvo ne mano ir labai viskas logiska ir moskliska,ir luyg vakar jau buvai supratus, o si ryta vel is nauj smile.gif ir viska galima patikrinti, niekuom nereikia aklai tiketi, ko tu dar ieskai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 17:47)
Nesikisu. Tik grieztai nesvarius indus liepiu issinest. Jei nebeturi svariu kojiniu ar neberanda sasiuviniu, ne mano problemos. biggrin.gif

Tai va blt, jau kai neberandu šakučių ar puodukų, žinau kur eit ieškot🤦‍♀️Nu bet negi visi paaugliai tokie?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 18:52)
Tai va blt, jau kai neberandu šakučių ar puodukų, žinau kur eit ieškot🤦‍♀️Nu bet negi visi paaugliai tokie?

Tai neduodi valgyt arba lekste be sakutes, tegu pirstais. biggrin.gif
Turbut dauguma. Pedantai iki nesveikumo man keistai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 17:49)
Niekad nesupratau, kaip ten norisi nakti uzkandziauti?  Tipo atsikeliat ir pakeliui i wc uzsukat i saldytuva uzkast?

Aš jeigu naktinėju, pvz užsikabliuoju ant serialo ir vėlai miegot nueinu, jei užsimanau ėst, aljana niekaip neužmigčiau biggrin.gif Galiu ir balandėlių porciją sukapot
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 13, 17:49)
Niekad nesupratau, kaip ten norisi nakti uzkandziauti?  Tipo atsikeliat ir pakeliui i wc uzsukat i saldytuva uzkast?

nezinau, jei jau nueinu miegoti tai ir nevalgau, bet kartais, jei savaitgali naktineju, ziuri koki kina ilgiau, tai norisi kartais ir kazka uzkasti skanaus biggrin.gif Dar priklausomai, k avakarienes buni valgius, jei sociai tai ir nebesinori, o jei kazka maziau tai ir isalksti vel biggrin.gif Bet tada ryte veliau valgau, kad praeitu tos 16 val
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 13, 13:25)
nėra viskas taip paprasta, ypač Lietuvoje, kur ne 4 derliai per metus ir su lietuviškom algom. Ar daug žmonių įperka visokius organic?

Aha, zinau, Lietuvoj viskas blogai ir algos mazos, ir pensijos... ir uz dyka nieks nieko neduoda.

Zodziu, kai nenori - ieskai pasiteisinimu, kai nori - galimybiu. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 13, 17:41)

Kiek metų paaugliui? Saviškį tikrai priversčiau susitvarkyti. Dabar. Ne rytoj.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 13, 17:51)
tai, kad paiskinimas buvo ne mano ir labai viskas logiska ir moskliska,ir luyg vakar jau buvai supratus, o si ryta vel is nauj smile.gif ir viska galima patikrinti, niekuom nereikia aklai tiketi, ko tu dar ieskai?

Pirma tai nebuvo ikelta medicinine nuoroda, o kazkas suplakta i viena kruva. Saltinio nebuvo.
Antra - tu glusa ir man tavo " paaiskinimai" netinka. Dasuto? Ar dar ne?
Atsakyti