Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 17:14)
Tarkim, diedas vaikų neliestų, bet tave trankytų kaip bokso kriaušę, vis dar manytum, kad jis geras tėtis? Rimtai, paliko smurtautojui vaikus? Na tai tokia pat degradė, kaip ir jis, juk ir Matuko motina kaip niekur nieko po miestą vaikštinėjo, kai jos vaikas ant grindų sudaužytas merdėjo

Pasiskaityk aukščiau, pacitavau jo paties žodžius. Kažkas dar neaišku tau?

Papildyta:

Anuka tempi postą, kur aš taip rašiau. Apsidūchinai, negali ane?

tai dar dabar pagiedok, kad ten visi tavo dukra myli... Tai tik dziauktis tokia mokykla... O dabar direktorius taip elgiasi mokytoja kitaip...

Nori keisti mokykla, nes visi dukra labai myli, ar toki posta surast man reikia?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 17:16)
tai dar dabar pagiedok, kad ten visi tavo dukra myli... Tai tik dziauktis tokia mokykla... O dabar direktorius  taip elgiasi mokytoja kitaip...

Nori keisti mokykla, nes visi dukra labai myli, ar toki posta surast man reikia?

Vištgaidi, nesivartyk. Neši postą, kur rašiau, kad mokytojai mano dukros nekenčia. Nagi surask.
Atsakyti

Netrenkiau niekad exes per veida. per sonus tai teko. APie sulauzytus kaulus tai jau juokinga klausytis. bet skirybos viska pakeite

Labai gerai kad issiskyre, nes butu invalido koliaskoje, o as kilpoje

Aš jos vietoje būčiau ką pasamdžiusi,kad gerai atbaladotų.Daužoma nei už ką nesileisčiau.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 14, 17:08)
Na yra moterisko vertingumo gradacijos
1. Turi pute
2. Kazka pavyko priviliot uzlipt ir nusilengvint
3. Pavyko kazka suviliot uzstatyt vaika
4. Turi drauga
5. Turi oficialu vyra.
6. Turi mylinti pasiturinti vyra.

cia kas taip graduoja? kokios moterys be savivertes?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 17:43)

Aš jos vietoje būčiau ką pasamdžiusi,kad gerai atbaladotų.Daužoma nei už ką nesileisčiau.

As tai iskviesciau policija, eiciau padaryti abdukcijos, ir priversciau ji sumoketi (ne apie pinigus galvoju) uz viska.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 17:14)
Tarkim, diedas vaikų neliestų, bet tave trankytų kaip bokso kriaušę, vis dar manytum, kad jis geras tėtis? Rimtai, paliko smurtautojui vaikus? Na tai tokia pat degradė, kaip ir jis, juk ir Matuko motina kaip niekur nieko po miestą vaikštinėjo, kai jos vaikas ant grindų sudaužytas merdėjo

Pasiskaityk aukščiau, pacitavau jo paties žodžius. Kažkas dar neaišku tau?

Ne, nemanau, kad jis tranke ,kaip bokso kriause smile.gif uztrenke kelis kartus ir tiek, o vaikai jau buvo beveik suauge ir ne maziukai, kai skyresi, iki to nemanau, kad ten vyko mustynes kazkokios.

O jei seimoje toks smurtas vyktu, zinoma negerai vaikam ten butu del abieju tevu elgesio.

Tai as gi skaiciau ne karta tuos jo zodzius, tik abejoju ar tai tiesa, nes kartais per jo zinutes islenda visai kita informacija. biggrin.gif Jis per daug protingas ,kad imtusi smurto, jis geriau susiorganizavo skyrybas, ir pas ji per daug moterisku energiju,kad jis butu linkes i buka fizini smurta...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 14, 17:43)

ir kuom tai butu geriau, kuom tada geresne esi uz smurtautojus?
Kas cia per seima tokia butu, vienas kitam kilerius samdys? lotuliukas.gif , gal paparsciau issiskirti?
Atsakyti

visai ne tiksliai atrašei i mano komentarus. aš ne apie džiaugsmą galint grižti prie darbo. ir ne apie tai, kad vyrai puikiai sugeba maitinti vaikus, ne apie moteru gebejimą miegoti kieciau. vis tiek instintkai yra instinktai. apie užuoveją irgi suprimityvinai. as ne rasiau apie šimtus pavydžiu (aš juirgi turiu, manno drauges beveik visos vienišos, taigi ir karjeristes, labiau net už tave, imant tai, kad dar vaikus sugeba išlaikyti ir nežliumbti), aš rašau apie prigimti ir instinktus. vistiek mes (kaip moterys) skiriames, iš Šviesos, tam mes ir esam hetero, argi ne. juk kitaip būtum kitaip lesbe, būtum homo? dieve, būk tu savarankiška, gi ne apie neigalumą kalba eina. bet tuo labiau, jei esi stipri kaip moteris, nenoresi geibenos vyro. vyras - dar stipresnis turetu būti, bet jau fiziškai tikrai, ir taip lygiavertis, bet KITOKS nei tu. nes sakau, juk ne varpa tarp koju tave pritrauke prie jo, o kad jis yra VYRAS,o ne MOTERIS. antraip, negi tu claimini, kad esi uniex ir mes visi unisex, visai nesiskiriam. žinoma, aš prieš bet koki misoginismą, bet koki "men are better than women", mes skirtingos kaip lytys, vis tiek. aš tikrai neteigiu, kad vien moterys vien isterikes, o vyrai vien agresoriai. ne tai norejau pabrežti. pabrežiu tai, kad mes hetero, abi lytys nevienodos (tik nediskutavau net kaip), bet abi lygiaverciai vertingos? taip. p.s. to cut my speeach very very short, mes (lytys) skiriames psichika ir skirtingais reiškimosi būdais, o ne tuom, kad turim vaginą ir varpą.

Tu maisai orientacija ir zmogaus asmenybe.

Jei mane traukia vyrai, tai nereiskia, kad as stereotipiskai isipaisau i moters asmenybes aprasyma.

As nezinau kaip mes is tiesu skiriames, vien tik fiziologiskai kalbant. Tu irgi nezinai. Mes abi uzaugome aplinkoje, kur sakoma, kad mergaite turi ta, o berniukai - ana. Visos moterys, kurias tu matai yra daugiau maziau paveiktos stereotipu. Jei ju butu zymiai maziau, tada gautume tikslesni vaizda.

O kol as siaip matau daug mitu apie lytys. Pvz moterys moka multitaskinti. Mokslas sako, kad mes ne mokame, o esame priverstos. O siaip nedarom tai geriau uz vyrus. :) 

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 16:55)
Va, kas pamiršot, pasigėrėkit wub.gif Nuostabus vyras ir tėvas, vaikai augo nuostabioj aplinkoj, mylimi, ką ten tie fanarai ar sulaužyti šonkauliai wub.gif Ne degradas, tikras džentelmenas wub.gif

Mankurtei pats tas būtų.
Papildyta:
Mergaitės, kiek per mėnesį išleidžiat grožiui, fiziniams reikalams?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 14, 18:01)
Ne, nemanau, kad jis tranke ,kaip bokso kriause smile.gif uztrenke kelis kartus ir tiek, o vaikai jau buvo beveik suauge ir ne maziukai, kai skyresi, iki to nemanau, kad ten vyko mustynes kazkokios.

O jei seimoje toks smurtas vyktu, zinoma negerai vaikam ten butu del abieju tevu elgesio.

Tai as gi skaiciau  ne karta tuos jo zodzius, tik abejoju ar tai tiesa, nes kartais per jo zinutes islenda visai kita informacija.  biggrin.gif Jis per daug protingas ,kad imtusi smurto, jis geriau susiorganizavo skyrybas, ir pas ji per daug moterisku energiju,kad jis butu linkes i buka fizini smurta...
Papildyta:

ir kuom tai butu geriau, kuom tada geresne esi uz smurtautojus?
Kas cia per seima tokia butu, vienas kitam kilerius samdys? lotuliukas.gif , gal paparsciau issiskirti?

Na, tu gali manyti ką nori, bet juk aiškiai parašyta, kažin ar begali būti aiškiau. Esminiai žodžiai- teko pastoviai daužyti. Tai apie ką mes kalbam? Vartyk kaip nori, psichas.

Prisimink Viltę iš tv3 pagalbos, kurią buvęs diedas nužudė. Ar išsiskyrimas padėjo nuo psicho pabėgt? Nieko baisaus smurtautojui kaulus aplaužyt, tada bent suvokia, kad jei ne pati moteris, tai kažkas kitas ją apgins ir tikėtina, bijos rankas kilnot.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 14, 19:14)
Mergaitės, kiek per mėnesį išleidžiat grožiui, fiziniams reikalams?

Sau? Eksterjerui max 30€, pas kirpėją.
Atsakyti
I vaiku auklejimo tema, drauge susiduria su rimta beda su jau gerokai paaugusiu sunum, jau beveik pilnametis, tai nezinau ar kad per ilgai ji apie ji sokinejo,pareigu beveik neturejo, mamyte kambaiurka sutavrkydavo, ar tevas bloga pavzydi rode, dabar jie skiriasi, vyras jua isejes is namu, o sunus mokykla mete, nedirba, namuose nepadeda, issidirbineja, namuose ruko elektrinies cigaretes(beja vyro tevai jas nupirko jam blink.gif ), miega iki pietu. Man tai kraupu ir klausytis, nezinau , nei ka reiktu daryti tokioje situacijoje, kaip ja pataisyti, kai taip viskas uzleista. unsure.gif Ka siulytumet daryti?

del to as irgi uz vaiku auklejima, kol jie dar auklejami pasiduoda.

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 14, 18:15)
Na, tu gali manyti ką nori, bet juk aiškiai parašyta, kažin ar begali būti aiškiau. Esminiai žodžiai- teko pastoviai daužyti. Tai apie ką mes kalbam? Vartyk kaip nori, psichas.

Prisimink Viltę iš tv3 pagalbos, kurią buvęs diedas nužudė. Ar išsiskyrimas padėjo nuo psicho pabėgt? Nieko baisaus smurtautojui kaulus aplaužyt, tada bent suvokia, kad jei ne pati moteris, tai kažkas kitas ją apgins ir tikėtina, bijos rankas kilnot.

nu as megstu siek tiek placiau paziureti i viska , ka zmogus kalba, ne pavienes zinutes. kaip viena pazystama, dabar kur skiriasi, sako, geriau jau butubuves fizinis smurtas tda is kart nueini i policija, turi irodymus, smurtavo issikiri ramiai, o kai vyksta psichologinis teroras tu niekam nieko irodyti negali, nes kitiem tas vyras angeliukas..nesimusa gi. Taigi to smurto, vienokio ar kitokio pas visus yra, svarbu, kaip zmones su problemom tvarkosi. Ir svarbu, kaip su vaikais bendrauja, kiek artimi santykiai, kokios pamatines vertybes, ar pasipykst ar susitaiko, ar nolatines rietenos. Aisku , fizinis smurtas tai jau visiskas zmoniu nesivaldymas, tai ir gresme vaikams. Nors kas pasakys ar psichologinis tai maziau blogai?

nesakau,kad kazkas bloga, tik sakau, kuo tada jauciates geresnes, jei tokie norai yra. Juk faktas, kad jei moterys butu tokios pat stiprios kaip vyrai, kazin ar vyrai nelabiau kentetu nuo smurto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 vasario 2020 - 18:26
QUOTE(Nakviša @ 2020 02 14, 18:19)
Sau? Eksterjerui max 30€, pas kirpėją.

Nu jsu? Sportas? Manikiūrai pedikiūrai kosnetika kvepalai rūbai ir etc?
Atsakyti