QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 21:40)
Čia pritariu. Baisu, kad juo raminamasi. Pagal mano įsitikinimus, su juo reikia nebent švęsti kažkokias pergales, ką nors gero. O tokių dalykų gyvenime ne tiek ir daug. Žiūrėk pagrinde ten tik kokios šventės ir dar keli įvykiai per metus. Svarbu iš anksto sau nusistatyti, kad tik pusė taurės vyno ar alaus, o ne būtinai visą kiek nupirkta išmaukti.
Idealu, kai alkoholis tik ragaujamas. Ir aš to blogiu neskaitau, tai senovinė tradicja, net Dievai mėgsta

Žiūrėk ir krikščionių kunigas gi po gurkšnį išgėrinėja
Tai krikscionybe ir atnese i Lietuva alkoholi , nebutu kitaip lietuviu paverge ir paverte avim...
deja deja, aplinka, kultura spaudzia zmones gerti daugiau, nei po gurksni. Jei zmones zinotu, kad tai tik nuodai, kaip kokie ziurknuodziai, kazin ar beliktu to nori ragauti , arba koks sunu, kaciu maistukas, nors ir ne nuodai, bet noro juk nera, nors irgi skoniu visokiu buna

Ar jei ragautu su tokiu zinojimu, tai tikrai elgtusi gal atsargiau, o kai tiek metu pudrino smegenis, kad siek tiek net sveika....kaip cia idomucia, akd raso dar po siai dienai tuom isitikines...
Kai nustojau is vis vartoti alko ir paziurejau i ji is tolo ir i zmones pamaciau , kiek jis visur grudamas, ypac vyram. Visi kinai, vyrui stresas, ka daro vyras, taip, eina isgerti visu tautu kinai kiek esu maciusi

Aplinoje irgi uzaugam su sventemis, kurios butinai su alko, taures, butina sventinio stalo dalis, nu kaip vestuves be alko, as jau tada pradejau itarti,kad kazkas ne taip ir norejau vestuviu be alkoholio, ohoho su kokiu pasipriesinimu susiduriau

Vienu zodziu linksma, geri, liudna geri, su draugais geri, be draugu veinas , o ko ne vakare atsipalaiduoti vonioje su taure vyno, nematet tokiu foto?
Alko - suaugsiu gyvenimo dalis, tai jauni zmones jauciasi labai svarbus ir jau suauge, kai gali vartoti, pasisedejimai su draugais, gimtadieniai, nu kaip be gerimu, ir aisku,ir statusas, kuo tu brangesni iperki , tuo vadinasi esi labiau sekmingas, mandresnis ir t.t.
Kinuose irgi rodoma, cool vyrukai tokie su viskio stiklais, cigaretem ar cigarais, moterys irgi tokios turtigos, grazios butinai kokia gerimo taure, su draugem sau laimingos, kur baruose, restoranuose, kabina vaikinus, laisvai seksuoja.,juk cool toks gyvenimas pateikiamas dabar. O zmones labai lengva valdyti per ivaizdius tokius, kas nenores taip atrodyti, buti sekmingas, turtingas...