Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lutuke
Tai tavo vyras alkoholikas ar ne? Isgeria vis tiek, o tu rasei, kad alkoholizmas nuo pirmos taures jau. mirksiukas.gif

Kitu trydu nekomentuosiu, nes neskaiciau.

Drauga rinkausi ne pagal fizine jega. Nepalikciau, jei nemoketu rato pakeist. (beje, ir nemokejo, dabar jau ismoko. Kaip ir as)
Nu bet tikrai, sutapimas, kad jis uz mane stipresnis, kai tokiu gal 90-95 proc is visu vyru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 21:38)

nu taip saikingai tik lotuliukas.gif
zmonem taip sunku suvokti, kad yra dalyku, kur reikia saiko ir kur kenkia bet koks kiekis.

tavo nesamones cia varomos tikrai be saiko, o nesamones kenkia net mazam kiekyje... Bet ir naudingo parasai

Ko nepsakysi apie alkoholi, kad kenkia

ALkoholis tai naturalus produktas kur zmogaus organizmas ir priprates ir MOKSLININKAI yra irode, kad alkoholis turi teigiama itaka sirdies darbuii taip pat apsaugo smegenis nuo preisankstines senatves.
Esu abu linkus imetes cia kazkada.. tikrai neieskosiu.

Abstinencija yra arba ligonio dietos rusis arba kokiu pamishusiu neprotingas reikalavimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 vasario 2020 - 22:20
QUOTE(Moonte @ 2020 02 17, 12:51)
Ana advokatauja, bando pateisinti tamstos nusikalbejimus.  mirksiukas.gif

Mano tokia nuomone, atleisk, L mirksiukas.gif juk pati rašei - jei ne draugu cia ieškai (kaip Cambala mane pašiepia, kad aš tai ieškau draugu ir kaip nenormali kvieciu ne vieną susitikti...) tai tu ko? gi pati sakei, tau patinka diskusijos. tai diskutuoti, kalbetis, cia kaip dienoraštis, terapija....o kas cia blogo....gi su visais kalbiesi, i visus postus šaudaisi - „dabar jau perpus mažiau, žinoma, sveikinu 4u.gif ) nesvarbu, ką jie tau sako/pasako/ gi pati rasei, tu neisizeidi, nes tie žmones tik "save" parodo...
juk tu tikrai cia ne del draugu...
tai ką blogo parašiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 vasario 2020 - 22:17
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 21:35)
o kodėl ne? nu vieną kartą nueis pvz.? nu gal žmogus norėjo naujų skonių, "pipiriukų" biggrin.gif

Taii tegu tada ir isperas susikisa i pute atgal, arba ten tegu jomis rupinasi tas kas teike pipiriuku, nes sliudros isperos man nereikalingi...

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 17, 11:21)
Mergos, ar bųna, kad miegodamos orgazmą pagaunat? Tik sapnuodamos, nieko sau nedarydamos?

šiąnakt toks buvo... biggrin.gif . sapnavau šliūbini savo vyrą...keista.... jokiu minciu dienos metu, sąmoningai.....

man būna per sapnus, sau nieko nedarant....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 22:40)
Čia pritariu. Baisu, kad juo raminamasi. Pagal mano įsitikinimus, su juo reikia nebent švęsti kažkokias pergales, ką nors gero. O tokių dalykų gyvenime ne tiek ir daug. Žiūrėk pagrinde ten tik kokios šventės ir dar keli įvykiai per metus. Svarbu iš anksto sau nusistatyti, kad tik pusė taurės vyno ar alaus, o ne būtinai visą kiek nupirkta išmaukti.
Idealu, kai alkoholis tik ragaujamas. Ir aš to blogiu neskaitau, tai senovinė tradicja, net Dievai mėgsta mirksiukas.gif Žiūrėk ir krikščionių kunigas gi po gurkšnį išgėrinėja biggrin.gif  mirksiukas.gif

Anksciau pamenu buvai labai pries bet koki alko, tik neseniai pakeitei nuomone. Idomu kodel pasikeitei?
Ir koks tas protingas alko kiekis, kuriuo siulai svesti?
Bet lutuke sako, kad net taure labai kenkia, tai kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 17, 22:17)
Taii tegu tada ir isperas susikisa i pute atgal, arba ten tegu jomis rupinasi tas kas teike pipiriuku, nes sliudros isperos man nereikalingi...

Gero tevo izvalgos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 02 17, 22:20)
Gero tevo izvalgos.

Tevas yra tas kas dulkina motina...

Kaip ten sakydavo per chokejaus varzybas... "Smena sostavov"
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 13:00)
Jei tu jos drauge, tai parekomenduotum.....o ir vakarais, savaitgaliais, galetu tam laika skirt draugem . rolleyes.gif

negaliu nuvesti, negaliu parodyti...o jūs man galit kur nors nuvesti, ką nors parodyti...ar aš jumis? kad daugiau pvz gero darytumet (kuri ir taip darot, SM pastoviai sededamos biggrin.gif )
juk pacios mane kažkada mokinot kitu nemokyt, gerais darbais nesigirti...
taigi nemokau...
o kiekvienas vis tiek gyvena kaip išmano...
vos ZKB ką parašau, srutomis pilstosi....
ar pvz labai manęs klausytum del ko nors...
gi net Montevertei sakai savo vyro nekontroliuoti....
visur laisve....

ir Iš _Šviesos turi kelias drauges....gi negaliu sakyt, būk geresne, meilesne, šiltesne, ne tokia tobula cia...
apie Moonte išvis patyliu....prie jos neprieisi....isižeidimas dvelkia už kilometro....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 vasario 2020 - 22:29
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 22:59)
Monteverte, del tu žurnaliūgu ir ižymybiu.
ne tą norejau pasakyt. man išvis idomu/graudu, kodel "atseit dideli talentai" turi tendenciją "greitai sudegti", persigerti, persifakinti, persirūkyti, persiveipinti, ir tipo tai cool, tai reikalauja pats talentas. pvz, keista kaityti, kad Enija geriausias dainas kūre high būdama, ar žiūrek, koks dialininkas paiše paveiklus high būdamas.
o taip norisi, kad dauelis būtu tokios sąmones būsenos, ryškios ir intensyvios, kuomet talentas skleidžiasi per natūraliai "high", nežlugdant savęs ir artimuju.
o paskui tik skaitome: "nuostabus talentas, didis genijus, bet artimiesiems - košmaras su tokiu buvo..."

skolu dengimai, išsipirkimai, vargšes žmonos buities darbus nudirbdavo, "didžius vyrelius" išlaikydavo".

Kad kurtum, turi buti jautrus gyvenimui ir jo subtilybems.
Lygiai del tu paciu savybiu esi jautrus gyvenimo demonams.
Juk negali buti jautrus tik pusiau, tik geriui, tik pozityvui.
Gaunasi nuolatinis balansavimas ant juoda/balta. Kai kurie ikrenta ir neisbrenda, kiti isbrenda ir taip n kartu, treti gal pakankamai stiprus.
Gi ir ne menininkai prasigeria. Bet buvimas high taves dar nepadaro menininku.

Tai kaip tureti gera uosle, bet tada uzuosi ne tik rozes, bet ir mesla, nes kazkuo reikia grozi patresti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 17, 21:40)
Čia pritariu. Baisu, kad juo raminamasi. Pagal mano įsitikinimus, su juo reikia nebent švęsti kažkokias pergales, ką nors gero. O tokių dalykų gyvenime ne tiek ir daug. Žiūrėk pagrinde ten tik kokios šventės ir dar keli įvykiai per metus. Svarbu iš anksto sau nusistatyti, kad tik pusė taurės vyno ar alaus, o ne būtinai visą kiek nupirkta išmaukti.
Idealu, kai alkoholis tik ragaujamas. Ir aš to blogiu neskaitau, tai senovinė tradicja, net Dievai mėgsta mirksiukas.gif Žiūrėk ir krikščionių kunigas gi po gurkšnį išgėrinėja biggrin.gif  mirksiukas.gif

Tai krikscionybe ir atnese i Lietuva alkoholi , nebutu kitaip lietuviu paverge ir paverte avim... unsure.gif

deja deja, aplinka, kultura spaudzia zmones gerti daugiau, nei po gurksni. Jei zmones zinotu, kad tai tik nuodai, kaip kokie ziurknuodziai, kazin ar beliktu to nori ragauti , arba koks sunu, kaciu maistukas, nors ir ne nuodai, bet noro juk nera, nors irgi skoniu visokiu buna biggrin.gif Ar jei ragautu su tokiu zinojimu, tai tikrai elgtusi gal atsargiau, o kai tiek metu pudrino smegenis, kad siek tiek net sveika....kaip cia idomucia, akd raso dar po siai dienai tuom isitikines...
Kai nustojau is vis vartoti alko ir paziurejau i ji is tolo ir i zmones pamaciau , kiek jis visur grudamas, ypac vyram. Visi kinai, vyrui stresas, ka daro vyras, taip, eina isgerti visu tautu kinai kiek esu maciusi biggrin.gif Aplinoje irgi uzaugam su sventemis, kurios butinai su alko, taures, butina sventinio stalo dalis, nu kaip vestuves be alko, as jau tada pradejau itarti,kad kazkas ne taip ir norejau vestuviu be alkoholio, ohoho su kokiu pasipriesinimu susiduriau biggrin.gif Vienu zodziu linksma, geri, liudna geri, su draugais geri, be draugu veinas , o ko ne vakare atsipalaiduoti vonioje su taure vyno, nematet tokiu foto? biggrin.gif
Alko - suaugsiu gyvenimo dalis, tai jauni zmones jauciasi labai svarbus ir jau suauge, kai gali vartoti, pasisedejimai su draugais, gimtadieniai, nu kaip be gerimu, ir aisku,ir statusas, kuo tu brangesni iperki , tuo vadinasi esi labiau sekmingas, mandresnis ir t.t.
Kinuose irgi rodoma, cool vyrukai tokie su viskio stiklais, cigaretem ar cigarais, moterys irgi tokios turtigos, grazios butinai kokia gerimo taure, su draugem sau laimingos, kur baruose, restoranuose, kabina vaikinus, laisvai seksuoja.,juk cool toks gyvenimas pateikiamas dabar. O zmones labai lengva valdyti per ivaizdius tokius, kas nenores taip atrodyti, buti sekmingas, turtingas...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 23:09)
žiauriai smagu.
tik kodel vyrai ir žmonos netobuleja dažnai vienu tempu (neturiu omeny, kad abu turetu vien karoliukus siūti arba vien i tą pacią saulę žiūreti vienoda poza), arba ne tomis kryptimis, ir tiek paskui atitolimo, netgi skyrybu...
arba kiekvienas isivaizduoja tobulejimą skirtingai....

Nes jie skirtingi zmones! Tai juk taip elementaru.
Tobula, kai augi kartu, kai mokaisi vienas is kito, kartu augi, bet tai ne taisykle. Bet susituokus nenustoji buti zmogum, asmenybe. As vis tik manau, kad buti zmogum yra svarbiau nei buti pusele, dalimi kito.
Bent as nenoreciau nei but pati, nei but su tuo, kuris prarastu savasti, istirptu, taptu mano seseliu, kad tik kartu suaugti, susilieti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 17 vasario 2020 - 22:35