Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 13:03)

Nei vieno zmogaus kitas zmogus negali pazeminti, jei jis pats saves nelaiko zemesniu. mirksiukas.gif

pritariu tavo tolesniam postui ir netgi šitam teiginiui, tik visa tai turejo vykti utopiniam pasaulyje.
puikiai žinai, kaip per istorija moterys būdavo pasmerktos patriarchatui, studijavom visai tai magistre ir bakalaure. (kol igriso iki kalo). biggrin.gif

taigi, vis del to pritariu velesniam Moontes postui, kad moterys kovodamos (pradžioje tai reiške vargą) pasiek geru dalyku.
iki šiol dabar negaletum dirbti, balsuoti, kas ten žino.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 23:27)
negaliu nuvesti, negaliu parodyti...o jūs man galit kur nors nuvesti, ką nors parodyti...ar aš jumis? kad daugiau pvz gero darytumet (kuri ir taip darot, SM pastoviai sededamos  biggrin.gif )
juk pacios mane kažkada mokinot kitu nemokyt, gerais darbais nesigirti...
taigi nemokau...
o kiekvienas vis tiek gyvena kaip išmano...
vos ZKB ką parašau, srutomis pilstosi....
ar pvz labai manęs klausytum del ko nors...
gi net Montevertei sakai savo vyro nekontroliuoti....
visur laisve....

ir Iš _Šviesos turi kelias drauges....gi negaliu sakyt, būk geresne, meilesne, šiltesne, ne tokia tobula cia...
apie Moonte išvis patyliu....prie jos neprieisi....isižeidimas dvelkia už kilometro....

Bet is sviesos gali ikyriai siulyti kazka ten skaityti ir dometis, o jau lutukei negali daktaro pasiulyt gero? biggrin.gif
Juk net ir tu, zinodama kad negalima,darai cia, kaip ir mes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 22:13)
Lutuke
Tai tavo vyras alkoholikas ar ne? Isgeria vis tiek, o tu rasei, kad alkoholizmas nuo pirmos taures jau. mirksiukas.gif

Kitu trydu nekomentuosiu, nes neskaiciau.

Drauga rinkausi ne pagal fizine jega. Nepalikciau, jei nemoketu rato pakeist. (beje, ir nemokejo, dabar jau ismoko. Kaip ir as)
Nu bet tikrai, sutapimas, kad jis uz mane stipresnis, kai tokiu gal 90-95 proc is visu vyru lotuliukas.gif

tai kam klausi jei neskaitai, paskaityk ir rasi atsakyma mirksiukas.gif

Bet faktas, kad patrauke stipresnis biggrin.gif tau kartais gincytis bele gincytis. As ne apie mokejima, o valiojima biggrin.gif

nu va kazin kodel tie vyra uz mus stipresni, sakyciau gamta tokia seksiste biggrin.gif
Atsakyti

negaliu nuvesti, negaliu parodyti...o jūs man galit kur nors nuvesti, ką nors parodyti...ar aš jumis? kad daugiau pvz gero darytumet (kuri ir taip darot, SM pastoviai sededamos biggrin.gif)
juk pacios mane kažkada mokinot kitu nemokyt, gerais darbais nesigirti...
taigi nemokau...
o kiekvienas vis tiek gyvena kaip išmano...
vos ZKB ką parašau, srutomis pilstosi....
ar pvz labai manęs klausytum del ko nors...
gi net Montevertei sakai savo vyro nekontroliuoti....
visur laisve....

ir Iš _Šviesos turi kelias drauges....gi negaliu sakyt, būk geresne, meilesne, šiltesne, ne tokia tobula cia...
apie Moonte išvis patyliu....prie jos neprieisi....isižeidimas dvelkia už kilometro....

As neseku siandien cia visu diskusiju. Nzn kaip patekau i jas. Nebandau buti tobula. As tokia, kokia ir esu. Jei kazkam tobulumas matosi, tai cia tiesiog mano komentaru perleidimas per sava filtra ir savos isvados.  :) 

Geriausiu draugiu as turiu lygiai keturias.

Siaip draugiu susitikt, paplepet pavirsutiniskai - daugiau, bet  tai nera tas pats lygis. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 17, 22:37)
pritariu tavo tolesniam postui ir netgi šitam teiginiui, tik visa tai turejo vykti utopiniam pasaulyje.
puikiai žinai, kaip per istorija moterys būdavo pasmerktos patriarchatui, studijavom visai tai magistre ir bakalaure. (kol igriso iki kalo).  biggrin.gif

taigi, vis del to pritariu velesniam Moontes postui, kad moterys kovodamos (pradžioje tai reiške vargą) pasiek geru dalyku.
iki šiol dabar negaletum dirbti, balsuoti, kas ten žino.

eina sau negaleciau blasuoti ir dirbti, tai tragedija butu lotuliukas.gif

apie balsavima zmones tiek sneka apie moteru teise, kad pamirsta, kad ir vyrai visi tik tuo metu irgi ja igavo, nebuvo jokios deokratijos pries 200m ir nieka snebalsavo, turtigieji sprende....Daznai istorija pateikiama labai vienpusiskai.

Ne tik moterys buvo isnaudojamos per istorija vyrai taip pat ir buvo ir yra ir isnaudojami ir pries juo smurtuajama ir t.t. Nes smurtas, agresija, prievarta, deja bet musu zmogiskojo prado dalis ir jokiom kovom to neisginsi, tai galima padaryti tik per samoninguma ir mokejima save suvaldyti nuo tu zemuju instinktu...
Atsakyti
......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 17 vasario 2020 - 22:46
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 22:33)
Nes jie skirtingi zmones! Tai juk taip elementaru.
Tobula, kai augi kartu, kai mokaisi vienas is kito, kartu augi, bet tai ne taisykle. Bet susituokus nenustoji buti zmogum, asmenybe. As vis tik manau, kad buti zmogum yra svarbiau nei buti pusele, dalimi kito.
Bent as nenoreciau nei but pati, nei but su tuo, kuris prarastu savasti, istirptu, taptu mano seseliu, kad tik kartu suaugti, susilieti.

Kai tai atsitinka, neretai kitas, tam praradusiam savasti, tampa donoru. Donoras, tampa atsakingu ne tik uz save, bet ir uz salimais esancio veiksmus, gyvenima, jausenas... Del to prasideda toksiski santykiai. Nes keliamos perteklines pretenzijos, o tai donora smaugia, neleidzia judeti, nes trukdo toksisku santikiu panciai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 22:31)
Tai krikscionybe ir atnese i Lietuva alkoholi , nebutu kitaip lietuviu paverge ir paverte avim... unsure.gif

Midus is a type of Lithuanian mead, an alcoholic beverage made of grain, honey and water. Balts were making mead for thousands of years.[1] Old Lithuanian mead was made from a solution of honey and water simmered with various spices, such as thyme, lemon, cinnamon, cherries, linden blossoms, juniper berries, and hops.[2]
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 17, 22:20)
Bet lutuke sako, kad net taure labai kenkia, tai kaip?  rolleyes.gif

ne lutuke sako, mokslinikai sako, jus gi jais tikit ar jau nebe, kai nepatogu ? lotuliukas.gif ir ne labai kenkia viena taure, o kenkia aplamai ir saugaus kiekio nera. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 17, 22:47)
ne lutuke sako, mokslinikai sako, jus gi jais tikit ar jau nebe, kai nepatogu ? lotuliukas.gif  ir ne labai kenkia viena taure, o kenkia aplamai ir saugaus kiekio nera. mirksiukas.gif

Mokslininkai sako, kad alkoholio saikingi kiekiai labai naudingi sirdziai, labai naudingi smegenims ir gali buti naudingi kraujotakos sistemai.

Jus mokslininkai tai kazkokie sektantai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 17, 22:13)
tavo nesamones cia varomos tikrai be saiko, o nesamones kenkia net mazam kiekyje... Bet ir naudingo parasai

Ko nepsakysi apie alkoholi, kad kenkia

ALkoholis tai naturalus produktas kur zmogaus organizmas ir priprates ir MOKSLININKAI yra irode, kad alkoholis turi teigiama itaka sirdies darbuii taip pat apsaugo smegenis nuo preisankstines senatves.
Esu abu linkus imetes cia kazkada.. tikrai neieskosiu.

Abstinencija yra arba ligonio dietos rusis arba kokiu pamishusiu neprotingas reikalavimas

nu bet tai tu jau matyt sensti,akd nebesugebi pirimti naujos info, paneige jau tai mokslininkai, nes padidejusi vezio rizika numusa visokias net tariamas naudas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 17, 20:42)
As neseku siandien cia visu diskusiju.

aš irgi neseku. mokiniu atostogos tai apsikrovus vaikais ir dviraciais, vos prišoku....
Atsakyti