Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 14:02)
Čia gal ji maišo su nagų šalinimu🤔 Nes *****, pirmą kartą gyvenime girdžiu, kad katėms negalima nagų karpyt, totalus bullshit

Sterilizuoti negalima, tai ir nagų negalima nukirpt gal? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 13:56)
Iš kur tu ištraukei tokią nesamonę, kad katėms negalima karpyti nagų? Dekoracijos prie ko? Aš pvz savo katinui karpau, kad ant tvoros neužliptų. Didelis yra, jam pavojinga tvorom karstytis, nes jau apturėjo traumą praeity nukritęs nuo tvoros, o į lauką nori.

kates , ne sunys, jos turi visur karstytis, lauke begioti, galeti apsiginti, kad sveikesnes butu. O ne bute ant sofutes praleisti gyvenima.
Nu jei perkat kazkokius isveistus katinus nenaturalius, ar nutukinat, kad savo svorio nenulaiko, tai zinoma, bet tai ir sakau ziurit, kaip i dekoracija, nes nu grazus, o ne gyvuna, kuris turi teise i savo rusiai tinkama gyvenima. Jei nera salygu, vietos, kam ta gyvuna auginti is vis?
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 14:02)
Čia gal ji maišo su nagų šalinimu🤔 Nes *****, pirmą kartą gyvenime girdžiu, kad katėms negalima nagų karpyt, totalus bullshit

galeti galima aisku, daug kas galima, tik ar cia jums ar gyvunui to reikia?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 14:08)
kates , ne sunys, jos turi visur karstytis, lauke begioti, galeti apsiginti, kad sveikesnes butu. O ne bute ant sofutes praleisti gyvenima.
Nu jei perkat kazkokius isveistus katinus nenaturalius, ar nutukinat, kad savo svorio nenulaiko, tai zinoma, bet tai ir sakau ziurit, kaip i dekoracija, nes nu grazus, o ne gyvuna, kuris turi teise i savo rusiai tinkama gyvenima. Jei nera salygu, vietos, kam ta gyvuna auginti is vis?
Papildyta:

biggrin.gif durnė
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 13:59)
biggrin.gif ji geriau žino
Lutuke, žiūrėk, kai tema apie gyvūnus, grožį, tu nesikišk, bes čia tavo nuomonė ženiau plintuso.

nu va sakau grozis jums esme. Toks kicinis grozis biggrin.gif
Tu manai, kad man tavo nuomone apie mane nors minimaliai svarbi ar bent idomi? biggrin.gif
Matau, kaip draskaisi kelias dienas negaledama ikasti, galiu atjausti, tik negaliu padeti, koki kramtuka isigyk ar savo vibratorius bent pakramtyk mazu pades? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 14:15)
nu va sakau grozis jums esme. Toks kicinis grozis  biggrin.gif
Tu manai, kad man tavo nuomone apie mane nors minimaliai svarbi ar bent idomi? biggrin.gif
Matau, kaip draskaisi kelias dienas negaledama ikasti, galiu atjausti, tik negaliu padeti, koki kramtuka isigyk ar savo vibratorius bent pakramtyk mazu pades?  biggrin.gif

Koks kičinis? Tu net kosmetikos geros neįperki ir rūbus lidle perku, tad tavo nuomonė nulinė, kai bendrauja save mylinčios moterys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 14:15)
nu va sakau grozis jums esme. Toks kicinis grozis  biggrin.gif
Matau, kaip draskaisi kelias dienas negaledama ikasti, galiu atjausti, tik negaliu padeti, koki kramtuka isigyk ar savo vibratorius bent pakramtyk mazu pades?  biggrin.gif

Koks kičinis? Tu net kosmetikos geros neįperki ir rūbus lidle perku, tad tavo nuomonė nulinė, kai bendrauja save mylinčios moterys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 14:17)
Koks kičinis?
Tu net kosmetikos geros neįperki ir rūbus lidle perku, tad tavo nuomonė nulinė, kai bendrauja save mylinčios moterys biggrin.gif

nezinai ka reiskia kicinis?Va tolesni sakiniai ir tebetvirtina tavo,kad kicinis biggrin.gif Grozis gi kosmetika ir rubai , svarbu ne is lidlo biggrin.gif
O siaip snekejau apie tavo aplinkos grozi, tavo buto grozi, kurio dekoracijos dalis yra gyvunai, ar ne taip? biggrin.gif
Papildyta:
Montekrista idek kokia foto su tau patinkanciu buto interjeru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 14:22)
nezinai ka reiskia kicinis?Va tolesni sakiniai ir tebetvirtina tavo,kad kicinis biggrin.gif Grozis gi kosmetika ir rubai , svarbu ne is lidlo biggrin.gif
O siaip snekejau apie tavo aplinkos grozi, tavo buto grozi, kurio dekoracijos dalis yra gyvunai, ar ne taip?  biggrin.gif

Aišku, prisiderinau net gyvūnų spalvas prie sienų biggrin.gif ir jie net sterilizuoti visi biggrin.gif karpomais nagais biggrin.gif šuniui net dantis, o siaube, valau biggrin.gif net nukirminu ir skiepiju, jauti? Koks košmaras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 14:24)
Aišku, prisiderinau net gyvūnų spalvas prie sienų biggrin.gif

Nesistebiu biggrin.gif

Kiek sintetikos tavo interjere procentais, palyginus su naturaliom medziagom?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 14:27)
Nesistebiu  biggrin.gif

Kiek sintetikos tavo interjere procentais, palyginus su naturaliom medziagom?

100 proc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 14:08)
Papildyta:

Žinai, man gaila tų "belakstančių besikarstančių sveikesnių" ir t.t. kai pakliūva po ratais ir guli pakelėj smegenim ištaškytom, tai geriau jau tegu bute gyvena, bet gyva sveika. Aš name, tai sunkiau nulaikyt, aš ir nebandau, gerai, kad niekur iš kiemo neina. Praeitų metų spalį su dukra eidamos namo lauke kur vaikai sportuoja netoli teniso kortų radom katytę, matės, kad kažkas jai negerai, pagailo, susvyniojau į savo striukę, parsinešiau namo. Kol laukėm vizito pas vet, tai katė per kelias valandas apturėjo mažiausiai 10 priepuolių, vet sakė, kad ji patyrusi galvos traumą, kažkas primušė arba partrenkta mašinos. Palikau tą katę pas vet, naktį mirė. Liuks gyvenimėlis, ane?
Tu pirma pasidomėk maine coon veisle, tada gal taip žiauriai nenusišnekėsi. Pzdc, nenatūralus katinas, nutukintas lotuliukas.gif Patylėtum, protingesnė atrodytum. Ar žinai kiek meinai NATŪRALIAI sveria? Ne? Tai ir nešnekėk apie tai, ko neišmanai.
Papildyta:
Dar kai buvau augintinių grupėj, mačiau postą, viena debilė boba guodėsi, kad jau koks 6 ar 7 šuo išsprunka pro duris ir po mašinų ratais pakliūva, galvojo, susilauks užuojautos, bet gavo malkų ir staigiai ištrynė postą. Tas pats ir su katinais, nereikia paskui verkt, kad kažkas nunuodijo ar po mašina pakliuvo, jeigu nulis atsakomybės pas tokius.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 14:33)
Tu pirma pasidomėk maine coon veisle, tada gal taip žiauriai nenusišnekėsi. Pzdc, nenatūralus katinas, nutukintas lotuliukas.gif Patylėtum, protingesnė atrodytum. Ar žinai kiek meinai NATŪRALIAI sveria? Ne? Tai ir nešnekėk apie tai, ko neišmanai.

labai gražus gyvis šiaip. Man tai tarsi kažkas tarp liūto ir pelėdos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 14:33)
Žinai, man gaila tų "belakstančių besikarstančių sveikesnių" ir t.t. kai pakliūva po ratais ir guli pakelėj smegenim ištaškytom, tai geriau jau tegu bute gyvena, bet gyva sveika. Aš name, tai sunkiau nulaikyt, aš ir nebandau, gerai, kad niekur iš kiemo neina. Praeitų metų spalį su dukra eidamos namo lauke kur vaikai sportuoja netoli teniso kortų radom katytę, matės, kad kažkas jai negerai, pagailo, susvyniojau į savo striukę, parsinešiau namo. Kol laukėm vizito pas vet, tai katė per kelias valandas apturėjo mažiausiai 10 priepuolių, vet sakė, kad ji patyrusi galvos traumą, kažkas primušė arba partrenkta mašinos. Palikau tą katę pas vet, naktį mirė. Liuks gyvenimėlis, ane?
Papildyta:
Dar kai buvau augintinių grupėj, mačiau postą, viena debilė boba guodėsi, kad jau koks 6 ar 7 šuo išsprunka pro duris ir po mašinų ratais pakliūva, galvojo, susilauks užuojautos, bet gavo malkų ir staigiai ištrynė postą. Tas pats ir su katinais, nereikia paskui verkt, kad kažkas nunuodijo ar po mašina pakliuvo, jeigu nulis atsakomybės pas tokius.

Natūrali atranka gi biggrin.gif
Atsakyti