Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 08:44)
Tikrai juokinga biggrin.gif . Moralizuoja moteris del paketu,

nemoralizuoju del paketu.
tu mane moralizuoji del palu.
aš parašiau argumenta, kodel nenaudoju paketu ir kodel nevairuoju mašinos.
tai jeigu jauti kalte, iškart mane puoli - cia psichologija kaip ant delno.
nerašiau niekur: naudokit palas.
bet jau kartojuos.nusibosta.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 14:33)
Žinai, man gaila tų "belakstančių besikarstančių sveikesnių" ir t.t. kai pakliūva po ratais ir guli pakelėj smegenim ištaškytom, tai geriau jau tegu bute gyvena, bet gyva sveika. Aš name, tai sunkiau nulaikyt, aš ir nebandau, gerai, kad niekur iš kiemo neina. Praeitų metų spalį su dukra eidamos namo lauke kur vaikai sportuoja netoli teniso kortų radom katytę, matės, kad kažkas jai negerai, pagailo, susvyniojau į savo striukę, parsinešiau namo. Kol laukėm vizito pas vet, tai katė per kelias valandas apturėjo mažiausiai 10 priepuolių, vet sakė, kad ji patyrusi galvos traumą, kažkas primušė arba partrenkta mašinos. Palikau tą katę pas vet, naktį mirė. Liuks gyvenimėlis, ane?
Tu pirma pasidomėk maine coon veisle, tada gal taip žiauriai nenusišnekėsi. Pzdc, nenatūralus katinas, nutukintas lotuliukas.gif Patylėtum, protingesnė atrodytum. Ar žinai kiek meinai NATŪRALIAI sveria? Ne? Tai ir nešnekėk apie tai, ko neišmanai.
Papildyta:
Dar kai buvau augintinių grupėj, mačiau postą, viena debilė boba guodėsi, kad jau koks 6 ar 7 šuo išsprunka pro duris ir po mašinų ratais pakliūva, galvojo, susilauks užuojautos, bet gavo malkų ir staigiai ištrynė postą. Tas pats ir su katinais, nereikia paskui verkt, kad kažkas nunuodijo ar po mašina pakliuvo, jeigu nulis atsakomybės pas tokius.

tai kur cia naturalai, jei salia keliu laksto?
kazin ko tu negyveni saugiai bute, ko name gyvenat ir i lauka eini? nes nu zmones gali pakliuti po masina ar ne?

tai jis nenusilaiko ant tvoros, jei uzlipa, tai gal jam kazkas negerai? Gal per mazai lauke buna? O gal ta veisle nelabai naturali? Nu nebuna taip gamtoje, kad gyvunas gamtoje nemoketu kazko daryti, kas pagal ju rusi priklauso moketi, o jei koks ligotas , ilgai negyvena. Mano kate po medzius karstosi, kaip vovere, atsigavo kaime grazu ziureti biggrin.gif

Tai ir sakau, jei nera galimybiu, jei zmones gyvena bute ar salia kelio ir nenori ideti darbo isvesti i lauka kas diena ,kad issibegiotu, kam is vis toki gyvuna laikyti? Lai laiko ziureknus, ar juru kiaulytes tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 14:50)
Tai būtent. O vetų paslaugų kainikės ohoho. Mopsas ypač kai mažesnis buvo, labai lindo prie katinų, o jei taip šnai nagu per akį. O priprast vieni prie kitų turėjo, myžniui buvo dzin tas mažas įkyrus padaras, gulėjo sau išsidrėbęs, o ryžas šnypštė, "spjaudėsi"

Maniškiai sutaria, tik šuo su viena kate šaltai labai, nes ta nenori, o su kita miega suvirtusios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 14:51)
kazin ko tu negyveni saugiai bute, ko name gyvenat ir i lauka eini? nes nu zmones gali pakliuti po masina ar ne?

tai jis nenusilaiko ant tvoros, jei uzlipa, tai gal jam kazkas negerai? Gal per mazai lauke buna? O gal ta veisle nelabai naturali? Nu nebuna taip gamtoje, kad gyvunas gamtoje nemoketu kazko daryti, kas pagal ju rusi priklauso moketi, o jei koks ligotas , ilgai negyvena. Mano kate po medzius karstosi, kaip vovere, atsigavo kaime grazu ziureti  biggrin.gif

Tai ir sakau, jei nera galimybiu, jei zmones gyvena bute ar salia kelio ir nenori ideti darbo isvesti i lauka kas diena ,kad issibegiotu, kam is vis toki gyvuna laikyti? Lai  laiko ziureknus, ar juru kiaulytes tada biggrin.gif

Nu, kam. Pasakė ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 08:44)

Eilinis nors nemoralizuoja.

gaila, bet tau vaidenas, C.
aš žinoma, išreiškiu vilti ir pageidavimą, kad kaip faina būtu jei mes visi nebūtume tiek egoistai ir elgtumemes panašiai, bet kasdien, sulyg nauju rytu, jei pastebejai, nekarksiu nei apie vištos menesines,nei apie palas. tu eini paskui ir velki tą grandinę.
ir su Lutuke abi užimta eteri. ir Monteverte. jūsu trijule.
tu tiesiog trykšti personaline neapykanta man, bet iš kur tai - aš nežinau.
aš vel nuobodžiai pasikartosiu. priešingai nei Monteverte,
aš nelandžioju po tavo gyvenimą, mamą, broli, slaugą, ir kitus dalykus, jau rašiau tai - o tu mano "detales" varstai po kauleli su visokiais "tfu" ir "fu". nežinau, iš kur tai.
vienąsyk paklausiau, ar vartoji alko , Moonte tada sudraude, ir viskas. nuo to laiko nesakau, kad tu apsinešusi, nors kita nare vis pamini, kad tavo postai, kaip apsinešusios.
juk tu suvoki, kad aš laisva, ir ką noriu , tą parašau, tiek ir leidžiu (tau) žinoti, ir tu parversti manęs labiau negali.

p.s. kad ir grižtant pre J.Phoenix kalbos. (Nežinau, kodel iš_Šviesos ji nepatiko?). juk tai pozityvas. labai patiko sakinys: "mes, žmones, esame tokie genialūs ir kūrbingi, kad tikrai turime sugalvoti kažką, kad kitos būtybes išvengtu kanciu". kuo cia moralizavimas? jei nieks niekuo nekalbes, nekels skauduliu (žmogiškasis ego gi priešinasi), nebus ir pokyciu. juk su moteru teisemis ir buvo panašiai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 14:39)
o cia taikliai. žinoma, žmones tą daro tikrai del savęs ir baldu, ne del gyvūnu. nesvarbu, "kenkia" ar "nekenkia" ....

aš max du a triskart esu kirpus savo katei, db nebekerpu jau daug metu.

kol gyvenom name mieste ir kate nors iseidavo i lauka, bet matomai ten jai nebuvo erdves pakankamai ir issukiu, tai draske baldus, o dabar kaime pilnai pasigalanda tuos nagus gamtoje, niekur nera idreskusi. Ir pati tapo tokia mandresne biggrin.gif draugiskesne, kai laksto po kiema grazu ziureti i ja, kaip tie instinktai visgi iauge i krauja pas gyvnus, ypac kates. dar karta isitikinau,kadvisi turi gyveni sau tinkamoje apinkoje...
Bet as suprantu, kad yra visokiu situaciju, bet visgi pirkti, jei neturi tinkamu gyvunui salygu, kazin ar reiktu.
Mano mama paseme katyte is prieglaudos, jai jau buvo apie 7 men sake, tai ji bijo lauko, siek tiek isnesa, pratina, bet varo atgal i namus, zinoma gaila, nes ir sterializuota, tai ir svoris linkes augti, bet gyvens taip jau dabar, turi kaimyne mamos panasu patina , abu strealizuoti, tai draugeliai dideli, vienas pas kita nuolat i svecius atbega biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 14:40)
Nu taip taip. Ji būtent taip ir išsireiškė, kai įrodinėjo, kad Airijoje beglobių gyvūnų nėra. Jos žodžiai čia. ***** jai tie beglobiai, sužaloti, užpūliavusiom akim

Jau ta sm cenzūra, pzdc, suaugę žmonės nusikeikt nebegali biggrin.gif

O pzdc tai necenzūruoja..

Neirodinejau, kad is vis nera, nepasakok pasaku, sakiau mazai labai ir ne nuolat net pvz kaciuku menesi nesulaukiau , bet ir tie is gatves maziukai suagudomi.

Kokie zodziai ivesti , tokius ir cenzuruoja, programuotojai sio forumo matomai turejo is taves paimti konsultacija del galimu keiksmazodziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 08:34)
Ot sveikuolė gamtos saugotoja, rūko biggrin.gif

aš niekur nerašiau kad esu sveikuole. irgi rašyta šimtus kartu.
cia jums - nevalgyti mesos, kažkas toookio. wake up.
yra pilna nesveikiausiu vegan dietu ir meniu.

dar sugrižtu prie Cambalos "eilinis nemoralizuoja".
aišku, patogiausia tyleti.
eilinis dažnai tyli, nes jam pofig.
bet koks jis užtat patogus kitiems.
arba ilenda cia tik repectuko kokio paprašyti.
jei kalbames apie skaudžius dalykus, apie dalykus, kur nera vieno atsakymo.
ir gerai, kad vyksta kad ir karšos diskusijos, bet negražu kai i AH viskas sulenda.

p.s. grižtant el prie manęs. gi rašiau n sykiu, kad aš esu visokia. pvz, daug skraidydavau, ypac anksciau, tai tas man dviratis kaip ir taupo gamtą, bet prie to pacio dar rašiau, kad aš "nesiaukoju", neminu dvirkos keikdamasi ar sukandus dantis.
man tiesiog kaifas amžinai judeti, ant dvirkos būti, stangrios šlaunys, ir tt. kurią dieną nepavažineju, nepavaikštau, iškart jauciasi. darau savo malonumui viską, ir jei dar prie to pacio nekenkia gamtai - tai išvis super.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 14:51)

tai jis nenusilaiko ant tvoros, jei uzlipa, tai gal jam kazkas negerai? Gal per mazai lauke buna? O gal ta veisle nelabai naturali? Nu nebuna taip gamtoje, kad gyvunas gamtoje nemoketu kazko daryti, kas pagal ju rusi priklauso moketi, o jei koks ligotas , ilgai negyvena. Mano kate po medzius karstosi, kaip vovere, atsigavo kaime grazu ziureti  biggrin.gif

Tai ir sakau, jei nera galimybiu, jei zmones gyvena bute ar salia kelio ir nenori ideti darbo isvesti i lauka kas diena ,kad issibegiotu, kam is vis toki gyvuna laikyti? Lai  laiko ziureknus, ar juru kiaulytes tada biggrin.gif

Prasideda neadekvatūs palyginimai. Nufotkint vaizdą pro langą? Užtenka paeiti kelis metrus nuo namų, keliai yra VISUR. O žinai kiek laisvai vaikštanti katė gali sukarti km nuo namų? Tiksliai dabar nepasakysiu, bet daug. Nu tai va tokių pat "atsakingų" kaip tu katės ir atsiduria po mašinų ratais ar kažkas kito blogo nutinka.

Jam yra viskas netgi labai gerai, nepradėk čia vaizduot eGZpertės ir diagnozuot nesamų ligų. Eik pasidomėk apie meino meškėnus, nesamonių čia nerašinėjus. Žinok, shit happens, kačiukai netgi nuo karstyklių nukrenta ir susižaloja.

Nu tikrai ne tau aiškinti, ką laikyti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 15:02)
aš niekur nerašiau kad esu sveikuole. irgi rašyta šimtus kartu.
cia jums - nevalgyti mesos, kažkas toookio. wake up.
yra pilna nesveikiausiu vegan dietu ir meniu.

dar sugrižtu prie Cambalos "eilinis nemoralizuoja".
aišku, patogiausia tyleti.
eilinis dažnai tyli, nes jam pofig.
bet koks jis užtat patogus kitiems.
arba ilenda cia tik repectuko kokio paprašyti.
jei kalbames apie skaudžius dalykus, apie dalykus, kur nera vieno atsakymo.
ir gerai, kad vyksta kad ir karšos diskusijos, bet negražu kai i AH viskas sulenda.
p.s. grižtant el prie manęs. gi rašiau n sykiu, kad aš esu visokia. pvz, daug skraidydavau, ypac anksciau, tai tas man dviratis kaip ir taupo gamtą, bet prie to pacio dar rašiau, kad aš "nesiaukoju", neminu dvirkos keikdamasi ar sukandus dantis.
man tiesiog kaifas amžinai judeti, ant dvirkos būti, stangrios šlaunys, ir tt. kurią dieną nepavažineju, nepavaikštau, iškart jauciasi. darau savo malonumui viską, ir jei dar prie to pacio nekenkia gamtai - tai išvis super.

Lėktuvais skraidai, taip kad dvirka, deja deja nė procento neatperka.
Ps šlaunys gerai, sportas gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 14:41)
o cia jau negražiai, nes keiti temą(nuo gyvūnu i sex) ir ad hominem irgi pasikabinai...kaip ir jos ant tavęs....
tu būk "aukšciau"

Given man nera nei aukciau, nei zemiau cia, ir rasau taip, kaip man atrodo tuo atveju geriausia, jei kas normalia diskutuoja, su tuo diskutuoju, kai matau, kad zmogui riekai kramtuko taip ir parasau. Ji gi nediskutavo su manim niekad, taigi ir ad hoominiam pritaikyti cia neina. Ji bando kelinta diena kandziotis, neina moteriskei ikasti tai sakau gal kramutkai pades. mirksiukas.gif
O kam kaip is sono atrodo man tikrai mazai rupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 08:44)
zmones, kurie daznai kazka keicia, moka prisitaikyti, iesko issukiu.
Dar yra zmones, kurie dievina savo profesija nuo a iki z ir su ja numirsta. (manau,

man keista, juk Šviesa iš modernios kartos. juk užsieny iprasta išvis keisti profesijas, ir skaitet? - psichologai pataria, kas 7 metu bent jau darbo pobūdi pakeisti, kaip jums tai?
žinoma, kai kam gaila investuotu pinigu, laiko.... bet jei dirba "eilinius darbus", tikrai būtina ir galima viską bandyti keisti....amatai db kokie populiarūs, o ir del smegenu veiklos irgi gerai....
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:04)
Prasideda neadekvatūs palyginimai. Nufotkint vaizdą pro langą? Užtenka paeiti kelis metrus nuo namų, keliai yra VISUR. O žinai kiek laisvai vaikštanti katė gali sukarti km nuo namų? Tiksliai dabar nepasakysiu, bet daug. Nu tai va tokių pat "atsakingų" kaip tu katės ir atsiduria po mašinų ratais ar kažkas kito blogo nutinka.

Jam yra viskas netgi labai gerai, nepradėk čia vaizduot eGZpertės ir diagnozuot nesamų ligų. Eik pasidomėk apie meino meškėnus, nesamonių čia nerašinėjus. Žinok, shit happens, kačiukai netgi nuo karstyklių nukrenta ir susižaloja.

Nu tikrai ne tau aiškinti, ką laikyti.

Dzin jai tie katinai, vieną suvažinės, kitą pasiims nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 15:06)
man keista, juk Šviesa iš modernios kartos. juk užsieny iprasta išvis keisti profesijas, ir skaitet? - psichologai pataria, kas 7 metu bent jau darbo pobūdi pakeisti, kaip jums tai?
žinoma, kai kam gaila investuotu pinigu, laiko.... bet jei dirba "eilinius darbus", tikrai būtina ir galima viską bandyti keisti....amatai db kokie populiarūs, o ir del smegenu veiklos irgi gerai....

ir kuo tai gerai? kaip jie argumentuoja? tipo, kad save palaužyti, prisitaikant prie naujų žmonių, aplinkybių, naujos info? nežinau... šiais laikais ir taip per daug visko.
Atsakyti