QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 14:39)
o cia taikliai. žinoma, žmones tą daro tikrai del savęs ir baldu, ne del gyvūnu. nesvarbu, "kenkia" ar "nekenkia" ....
aš max du a triskart esu kirpus savo katei, db nebekerpu jau daug metu.
kol gyvenom name mieste ir kate nors iseidavo i lauka, bet matomai ten jai nebuvo erdves pakankamai ir issukiu, tai draske baldus, o dabar kaime pilnai pasigalanda tuos nagus gamtoje, niekur nera idreskusi. Ir pati tapo tokia mandresne

draugiskesne, kai laksto po kiema grazu ziureti i ja, kaip tie instinktai visgi iauge i krauja pas gyvnus, ypac kates. dar karta isitikinau,kadvisi turi gyveni sau tinkamoje apinkoje...
Bet as suprantu, kad yra visokiu situaciju, bet visgi pirkti, jei neturi tinkamu gyvunui salygu, kazin ar reiktu.
Mano mama paseme katyte is prieglaudos, jai jau buvo apie 7 men sake, tai ji bijo lauko, siek tiek isnesa, pratina, bet varo atgal i namus, zinoma gaila, nes ir sterializuota, tai ir svoris linkes augti, bet gyvens taip jau dabar, turi kaimyne mamos panasu patina , abu strealizuoti, tai draugeliai dideli, vienas pas kita nuolat i svecius atbega
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 14:40)
Nu taip taip. Ji būtent taip ir išsireiškė, kai įrodinėjo, kad Airijoje beglobių gyvūnų nėra. Jos žodžiai čia. ***** jai tie beglobiai, sužaloti, užpūliavusiom akim
Jau ta sm cenzūra, pzdc, suaugę žmonės nusikeikt nebegali
O pzdc tai necenzūruoja..
Neirodinejau, kad is vis nera, nepasakok pasaku, sakiau mazai labai ir ne nuolat net pvz kaciuku menesi nesulaukiau , bet ir tie is gatves maziukai suagudomi.
Kokie zodziai ivesti , tokius ir cenzuruoja, programuotojai sio forumo matomai turejo is taves paimti konsultacija del galimu keiksmazodziu