Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 15:33)
va cia ir esme  biggrin.gif

Tau gal ir esmė.
Man gyvūno saugumas esmė. Tau gi jis nerūpi. Va ir skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 18, 13:26)
Tu domekis kuo nori, as irgi skaitysiu apie ka noresiu, tau leidus. smile.gif 

o kur aš tau neleidžiu? na, žinai moonte pavadino tave gaiviu grukšniu. hmmm.
o tu db tokia sarkastiška. hmmmm.
jei man kas patinka, pasidalinu, pasiūlau. apie jokius neleidimus kalba neina, cia visi gyvena kaip nori. o kalba ir keikiasi - tuo labiau.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:32)
Blt blt, jau kai pradeda katinus su žmogum lygint, tai nebėr ką diskutuot lotuliukas.gif O tavo katinas gal tikrai genijus, kelių eismo taisykles išmoko? Ar moka apsidairyt, pasitikrint, ar neatvažiuoja mašina?

tai kad ir moka tiek katinai, tiek šunys. Tu rimtai nesi mačiusi tokių? smile.gif Labai gražiai pereina gatves, pasiklauso ar niekas nevažiuoja, apsidairo. Žinoma, ne visi tokie gudrūs, būna nelaimingų nutikimų. Na bet kam nebūna? Žmonės ir tie žiūrėk papuola
Atsakyti
Blt blt, jau kai pradeda katinus su žmogum lygint, tai nebėr ką diskutuot lotuliukas.gif O tavo katinas gal tikrai genijus, kelių eismo taisykles išmoko? Ar moka apsidairyt, pasitikrint, ar neatvažiuoja mašina?

Tai tu nesupranti ir nenustoji nusišnekėt. Pvz ta miško lūšis laisvai įlipa į medį, bet lygiai taip pat gali neišlaikyt pusiausvyros ant siauros tvoros ir nudribt. Tai ką tu čia bandai įrodyt? Nu jo, liuks gyvenimas pakelėj ištaškytom smegenim gulėt wub.gif

Aišku, kad nelaikysi, nes tau katė nėra šeimos narys, o "tik katė". Viena žus, pasiimsi kitą, juk pilna jų beglobių

rolleyes.gif jivir savo caikus kokių dvejų metukų paleisdavo vienus į kiemą. Gi GAL nenudauš mašina. Mokėjo suvokti pavojus jos vaikai nuo mažens, ot.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 15:24)

tai,kad neturi biggrin.gif nesu ekperte kaciu, tik dabar suspazystu su savo kate. bet visiem gyvunam ir zmogui, reikia tam tikros teritorijos. Bet rimtai gi nekovos iki krauju namines, mylimos, priziurimos kates...aplamai gyvunai stengiasi vengti konfliktu jei gali, net ir laukineje gamtoje. Esu stebejusi lauke kaciu "kovas" , nes mieste mus estate gatveleje vos ne kas antras kates turejo, tai ju buvo daug. Tai jos ten cypia, snypcia, gasdina, bet kad iki krauju nesu maciusi, kad kas susipjautu.

Buvai pas mane, žinai, kaip mano katinai gyvena, jei teigi, kad neturi? Wow, katę jau kiek metų laikai ir tik dabar su ja susipažįsti? No wow wow wow. Nenustoji stebinti blogąja prasme. Jie iki kraujų ir nekovoja, jei ką, vėl prisifantazavai?
Atsakyti
Tadaaaam biggrin.gif laimejo Monteverte, spejusi, kad tai vovere first.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O vilnietes gali aplankyti ir pacios labai graziai atnaujinta Silenu pazintini taka. ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 11:03)
o kokia to priezastis ir tikslas?

toks mini malonumas, ir tai ne visada, nes dažnai, būna, atsisakau, ir dažnai būna, aprūkius blogiau pasijuntu.
taip rūkyt ir neišmokau, nes niekad i paucius nesu traukusi.
o tavo tikslas - kiaušu ir žuvies? patikek, jos labiau kenkia nei mano labai reti pasirūkymai i metus kelis kartus.

p.s. man dar lb idomu (ne pirmą syk girdžiu), kad jei netrauki i plaucius, susirgsi burnos ir lūpu vežiu.
o tai rūkantieji normaliai, serga tik plauciu, jie dūmus per užpakali traukia, todel burnos vežiu neserga? idomu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 15:37)
Tadaaaam biggrin.gif laimejo Monteverte, spejusi, kad tai vovere first.gif

tai ką, 3 mėn.? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Tai tu nesupranti ir nenustoji nusišnekėt. Pvz ta miško lūšis laisvai įlipa į medį, bet lygiai taip pat gali neišlaikyt pusiausvyros ant siauros tvoros ir nudribt. Tai ką tu čia bandai įrodyt? Nu jo, liuks gyvenimas pakelėj ištaškytom smegenim gulėt wub.gif

Aišku, kad nelaikysi, nes tau katė nėra šeimos narys, o "tik katė". Viena žus, pasiimsi kitą, juk pilna jų beglobių

Ne, rimtai tu manai gyvunai nemoka save saugotis, matyti atvaziuojanciu masinu, pasitraukti i sali, apsidairyti nemoka? blink.gif manau moka geriau nei zmones kai kurie unsure.gif

Tai gal lusis ir neliptu ant siauros tvoros, ivertinusi situacija?

Dar karta klausiujus su seima visi esat tik namie, ar tau seimos nariu negaila butu jei kas atsitiktu? saves negaila? kaip matom, net mokeddami keliueismo taisykles, zmones tebezusta keliuose mirksiukas.gif
Kol kas mano kate sveika ir gyva ir laiminga tongue.gif Tu irgi saviskius i lauke leidi tai ka bandai irodyti? biggrin.gif O kad nagus nukerpi, jiem tik nesaugiau tame lauke, pati saikai uzsilipa ir su nagais nukarpytais, o paskui issilaikyti be ju sunkiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 18, 11:16)
<p>Cambala, kad ubunte turi kazkoki psichikos sutrikima yra akivaizdu, bet kodel jus diena dienon veliates i pokalbius su ja?

o tau C sveika atrodo? pvz kodel ji man neapykanta trykšta? suprantu, su Monteverte jos kaip lygios kapojasi, nes žino viena kitos ( a la) gyvenimo faktus ir sekioja iš temos i temą.
o C prie manęs i vienus vartus pila...ir pati sau, kaip saule, - ant delno.
su savo laimingumu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 15:36)
tai kad ir moka tiek katinai, tiek šunys. Tu rimtai nesi mačiusi tokių?  smile.gif Labai gražiai pereina gatves, pasiklauso ar niekas nevažiuoja, apsidairo. Žinoma, ne visi tokie gudrūs, būna nelaimingų nutikimų. Na bet kam nebūna? Žmonės ir tie žiūrėk papuola

Nu. Juk katė vienibtelį gerbėhą turėjo, nuo kyrio tik kelis sykius gindė, ką jai čia ta gatvė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 15:45)
klausyk, nesitikejau.
aš gi rasiau: kalba eina ne apie tai, kenkia ar nekenkia. tebūnie, nekenkia.
bet gi gyvūnas gimsta su sau priklausancioms dalimis. gi nenušnioji jam visko iš eiles. (organu, koju, ausu, plauku...)
kas neaišku?
žinoma, nagai kerpami tik del žmoniu turto apsaugos.

O kam tada zmones depiliuojasi , kerpasi plaukus, dazo juos, lakuoja nagus, ir t.t.? Ar jie gime kokie nevyke?
Cia jau lyrinis nukrypimas, bet man kilo klausimas mirksiukas.gif

Del Montekristos vibriku geras pastebejimas.
Anoji issijuosus aukleja kitas, bet pasisaipyti pati nevengia. Na ji tikrai nera "auksciau" rolleyes.gif
Atsakyti