Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 15:01)
Neirodinejau, kad is vis nera, nepasakok pasaku, sakiau mazai labai ir ne nuolat net pvz kaciuku menesi nesulaukiau , bet ir tie is gatves maziukai suagudomi.

Kokie zodziai ivesti , tokius ir cenzuruoja, programuotojai sio forumo matomai turejo is taves paimti konsultacija del galimu keiksmazodziu  biggrin.gif

Nu taip taip, pasakos, kurgi ne. Būtent taip ir sakei, kad NĖRA beglobių katinų, aš tau dar siūliau į prieglaudas pasiskambint ir įsitikint, bet tu savo varei.

Pasakė ta, kuri keikiasi kaip vežikas. Tai davai, abi pakonsultuosim, ok?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 09:38)
As tai dziaugiuosi, kai zmones mokosi, ar uzsiima kazkuo, kad akyse ugni ziebia. Ir paciai kur kas baisiau atrodo pasent keikiant darba, keikiant save negu pradet nuo nulio...

cia rimta tema.
buvo statistika kažkur kad tik 25 proc lietuviu dirba megstamą darbą.
darbe praleidžiam lb daug savo gyvenimo valandu....
šaunuole, jei kažką keiti.
nemylimas darbas kenkia sveikatai, ypac psichikai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 14:44)
biggrin.gif aišku dėl patogumo. Plius nepatogu augint kates, viena kitai akis iškabinusias biggrin.gif

tai gal nereiki atiek kaciu mazame plote ir dar viduje, joms psichikai negerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 15:10)
tai gal nereiki atiek kaciu mazame plote ir dar viduje, joms psichikai negerai  mirksiukas.gif

biggrin.gif joms net labai viskas gerai, skirtingai nei tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 15:10)
tai gal nereiki atiek kaciu mazame plote ir dar viduje, joms psichikai negerai  mirksiukas.gif

Tu gal kačių elgesio ekspertė? Mano katinai turi didelę teritoriją ir tai sugeba vienas kitam į atlapus įkibt.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:04)
Prasideda neadekvatūs palyginimai. Nufotkint vaizdą pro langą? Užtenka paeiti kelis metrus nuo namų, keliai yra VISUR. O žinai kiek laisvai vaikštanti katė gali sukarti km nuo namų? Tiksliai dabar nepasakysiu, bet daug. Nu tai va tokių pat "atsakingų" kaip tu katės ir atsiduria po mašinų ratais ar kažkas kito blogo nutinka.

Jam yra viskas netgi labai gerai, nepradėk čia vaizduot eGZpertės ir diagnozuot nesamų ligų. Eik pasidomėk apie meino meškėnus, nesamonių čia nerašinėjus. Žinok, shit happens, kačiukai netgi nuo karstyklių nukrenta ir susižaloja.

Nu tikrai ne tau aiškinti, ką laikyti.

tai klausiuk o tu eini i lauka, shit happens gi, negeriau namie saugiai? juk sakai taip katem geriau, o tai ka zmonem jau blogiau?

nespranti,ka sakau, lusys irgi dideli gyvunai, bet jom nepavojinga karstytis kazkur mirksiukas.gif
ir taip sis gyvenimas ir musu visu kunai tokie, kad jie gali susizeisti, bet tai tam ir yra gyvenimas, kad gyventi, o ne saugiai guleti kur lovoje ir nepakilti ar ne?

Mano kate niekur nevaro jokiu km, aplink namus buna mirksiukas.gif
Bet net jei kas uzeis kokia diena ir nuklys ar zus, as vis tiek jos nelaikysiu uzdarytos patalpoj visa gyvenima, nes tai gyvenimas jis skirtas gyventi ir rizikuoti visiem, manau jio taip gyvendama zymia laimingesne. Nori lauku isleidziu, nori namo ileidziu, pamaitinu, kazka susimedzioja, turi drauga kaimynu katina, kuris ir pas mus jau i svecius prasosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:15)
Tu gal kačių elgesio ekspertė? Mano katinai turi didelę teritoriją ir tai sugeba vienas kitam į atlapus įkibt.

tai,kad neturi biggrin.gif nesu ekperte kaciu, tik dabar suspazystu su savo kate. bet visiem gyvunam ir zmogui, reikia tam tikros teritorijos. Bet rimtai gi nekovos iki krauju namines, mylimos, priziurimos kates...aplamai gyvunai stengiasi vengti konfliktu jei gali, net ir laukineje gamtoje. Esu stebejusi lauke kaciu "kovas" , nes mieste mus estate gatveleje vos ne kas antras kates turejo, tai ju buvo daug. Tai jos ten cypia, snypcia, gasdina, bet kad iki krauju nesu maciusi, kad kas susipjautu.
Atsakyti

p.s. kad ir grižtant pre J.Phoenix kalbos. (Nežinau, kodel iš_Šviesos ji nepatiko?). juk tai pozityvas. labai patiko sakinys: "mes, žmones, esame tokie genialūs ir kūrbingi, kad tikrai turime sugalvoti kažką, kad kitos būtybes išvengtu kanciu". kuo cia moralizavimas? jei nieks niekuo nekalbes, nekels skauduliu (žmogiškasis ego gi priešinasi), nebus ir pokyciu. juk su moteru teisemis ir buvo panašiai.

Man kalba patiko. Tik as i dalykus ziuriu labai praktiskai. Norint spresti problema, turi ja isanalizuoti, isskaidyti ir imtis veiksmu. Ir kaip tu isivaizduoju ginti iskart visu zmoniu ir gyvunu teises? Keisti poziuri? Padaryti plakatu gal “Gerbkite moteris ir sunis”.

Feminizmas kaip po toks ir vyrams pasitarnautu, bet siaip norint keisti vyru iprocius, kelti ju gyvenimo kokybe, reikia atskirai gilintis i JU problemas.

Pvz skaiciau bandyma gerinti mirtingumo nuo prostatos vezio statistika. Nepamenu kurioje sayje. Padare mokymus apie vezio profilaktika. Spek ar padejo? Ne. Nes i mokymus vyrai nevaiksto. Tai problemos sprendimas neatitiko tiksines grupes iprociu ir poreikiu. 

Cia aiski iliustracija kodel as nenoriu maisyti vistu ir moteru teisiu. Jau nekalbant apie tai, kad man zmones labiau rupi siuo metu. Tu domekis kuo nori, as irgi skaitysiu apie ka noresiu, tau leidus. :) 

p.s. O apskritai tos zvaigzdziu kalbos...Nu pakalbejo ir tiek. 

Atsakyti
Kokių bl kraujų biggrin.gif nusišneki ir nejauti, nu nieko naujo.
Bet aš ir šiaip nenorėčiau lauko katės, dėl higienos. Jos su manim miega, šlykštokoka būtų miehot su lauke pasivalkiojusia. Ne ne
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:07)
Nu taip taip, pasakos, kurgi ne. Būtent taip ir sakei, kad NĖRA beglobių katinų, aš tau dar siūliau į prieglaudas pasiskambint ir įsitikint, bet tu savo varei.

Pasakė ta, kuri keikiasi kaip vežikas. Tai davai, abi pakonsultuosim, ok?

nu irodinek, jau pripratau biggrin.gif as pirmiausiai ir skambinausi i prieglaudas, kaciu pas mus viena, kitoje daugiausia sunys, kartais buna kaciu, bet retai, bet ir sunys greit isgraibomi, aisku gal jei kokie jau seni ar ligoti, uzmigdomi, nesigilinau mirksiukas.gif O kaciu cia niekas nelaiko prieglaudoje, dazniausiai suagudo , pagydo jei reikia, isdalina, jei maziukai, didesnius, nusterializuoja ir paleidzia. Kas tau nores pasiimti laukine kate suauguse? O paprastu kaciuku paruodamu skelbimu labai mazai, sakiau kad virs menesio kazkur jau intensyviai ieskojau, iki tol irgi ilgokai apsiziurinejau. Skelbima tik ideda, is kart nepaskambini kita diena buna jau gone. Zinoma ziurejau musu mieste tik.

As baisiai keikiuosi pasakau debile ir ein nx kelis kartus? lotuliukas.gif Nesikuklink, manau, taves niekas nepralenks cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 15:24)
tai klausiuk o tu eini i lauka,  shit happens gi, negeriau namie saugiai?  juk sakai taip katem geriau, o tai ka zmonem jau blogiau?

nespranti,ka sakau, lusys irgi dideli gyvunai, bet jom nepavojinga karstytis kazkur  mirksiukas.gif
ir taip sis gyvenimas ir musu visu kunai tokie, kad jie gali susizeisti, bet tai tam ir yra gyvenimas, kad gyventi, o ne saugiai guleti kur lovoje ir nepakilti ar ne?

Mano kate niekur nevaro jokiu km, aplink namus buna mirksiukas.gif
Bet net jei kas uzeis kokia diena ir nuklys ar zus, as vis tiek jos nelaikysiu uzdarytos patalpoj visa gyvenima, nes tai gyvenimas jis skirtas gyventi ir rizikuoti visiem, manau jio taip gyvendama zymia laimingesne. Nori lauku isleidziu, nori namo ileidziu, pamaitinu, kazka susimedzioja, turi drauga kaimynu katina, kuris ir pas mus jau i svecius prasosi  biggrin.gif
Papildyta:

tai,kad neturi biggrin.gif nesu ekperte kaciu, tik dabar suspazystu su savo kate. bet visiem gyvunam ir zmogui, reikia tam tikros teritorijos. Bet rimtai gi nekovos iki krauju namines, mylimos, priziurimos kates...aplamai gyvunai stengiasi vengti konfliktu jei gali, net ir laukineje gamtoje. Esu stebejusi lauke kaciu "kovas" , nes mieste mus estate gatveleje vos ne kas antras kates turejo, tai ju buvo daug. Tai jos ten cypia, snypcia, gasdina, bet kad iki krauju nesu maciusi, kad kas susipjautu.

Blt blt, jau kai pradeda katinus su žmogum lygint, tai nebėr ką diskutuot lotuliukas.gif O tavo katinas gal tikrai genijus, kelių eismo taisykles išmoko? Ar moka apsidairyt, pasitikrint, ar neatvažiuoja mašina?

Tai tu nesupranti ir nenustoji nusišnekėt. Pvz ta miško lūšis laisvai įlipa į medį, bet lygiai taip pat gali neišlaikyt pusiausvyros ant siauros tvoros ir nudribt. Tai ką tu čia bandai įrodyt? Nu jo, liuks gyvenimas pakelėj ištaškytom smegenim gulėt wub.gif

Aišku, kad nelaikysi, nes tau katė nėra šeimos narys, o "tik katė". Viena žus, pasiimsi kitą, juk pilna jų beglobių
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 15:27)
Kokių bl kraujų biggrin.gif  nusišneki ir nejauti, nu nieko naujo.
Bet aš ir šiaip nenorėčiau lauko katės, dėl higienos. Jos su manim miega, šlykštokoka būtų miehot su lauke pasivalkiojusia. Ne ne

va cia ir esme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 18, 13:26)
Man kalba patiko.
Norint spresti problema, turi ja isanalizuoti, isskaidyti ir imtis veiksmu.

na bent tiek džiugu.
žingsniai imanoma, ir labai praktiški.
Atsakyti