Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 15:32)
nu irodinek, jau pripratau  biggrin.gif as pirmiausiai ir skambinausi i prieglaudas, kaciu pas mus viena, kitoje daugiausia sunys, kartais buna kaciu, bet retai, bet ir sunys greit isgraibomi, aisku gal jei kokie jau seni ar ligoti, uzmigdomi, nesigilinau  mirksiukas.gif  O kaciu  cia niekas nelaiko prieglaudoje, dazniausiai suagudo , pagydo jei reikia, isdalina, jei maziukai, didesnius, nusterializuoja ir paleidzia. Kas tau nores pasiimti laukine kate suauguse? O paprastu kaciuku paruodamu skelbimu labai mazai, sakiau kad virs menesio kazkur jau intensyviai ieskojau, iki tol irgi ilgokai apsiziurinejau. Skelbima tik ideda, is kart nepaskambini kita diena buna jau gone. Zinoma ziurejau musu mieste tik.

As baisiai keikiuosi pasakau debile ir ein nx kelis kartus? lotuliukas.gif Nesikuklink, manau, taves niekas nepralenks cia  biggrin.gif

Žiūrėk, jei atvilkčiau tavo postą ir tėkščiau į marmūzę, juk tau vistiek nebūtų gėda, ar ne? Aha aha, tu skambinaisi į prieglaudas lotuliukas.gif bet juk tu pripratus meluot, nieko naujo. Ar bent žinai kiek šunų praeitais metais pateko į Airijos prieglaudas, graibstytoja tu?

Aišku, kad keikiesi, koks skirtumas kiek kartų? Faktas, kad esi nepraustaburnė chamė, nors vaizduoji žiauriai mandagią, bet aš jau geriau tiesiai šviesiai rėžiu, nei apsimetinėt tuo, kuo nesi, kaip tu. Fake mandagumas yra dar labiau apgailėtina nei nx pasiųst. Taip kad nesijausk geresne, nes tokia nesi
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 15:36)
tai kad ir moka tiek katinai, tiek šunys. Tu rimtai nesi mačiusi tokių?  smile.gif Labai gražiai pereina gatves, pasiklauso ar niekas nevažiuoja, apsidairo. Žinoma, ne visi tokie gudrūs, būna nelaimingų nutikimų. Na bet kam nebūna? Žmonės ir tie žiūrėk papuola

Aha, moka, ypač tie, kur pakelėse nutrenkti guli. Genijai tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:46)
Žiūrėk, jei atvilkčiau tavo postą ir tėkščiau į marmūzę, juk tau vistiek nebūtų gėda, ar ne? Aha aha, tu skambinaisi į prieglaudas lotuliukas.gif bet juk tu pripratus meluot, nieko naujo. Ar bent žinai kiek šunų praeitais metais pateko į Airijos prieglaudas, graibstytoja tu?

Aišku, kad keikiesi, koks skirtumas kiek kartų? Faktas, kad esi nepraustaburnė chamė, nors vaizduoji žiauriai mandagią, bet aš jau geriau tiesiai šviesiai rėžiu, nei apsimetinėt tuo, kuo nesi, kaip tu. Fake mandagumas yra dar labiau apgailėtina nei nx pasiųst. Taip kad nesijausk geresne, nes tokia nesi
Papildyta:

Tai ten guli tie nevykėliai. Vykėliai tai saugūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 08:34)
Ot sveikuolė gamtos saugotoja, rūko biggrin.gif kutus nuodija ir save, ir dar čia aiškina biggrin.gif ot duoda

o ko tokiu tonu apie mane...
aš apie tavo liefstyle nieko, kai panos cia buvo užsisede „tegu ir netikros kalnos), ir dar draugiškai pasiteiravau del ko tavęs burbanti nemgesta, del to šuns ar kates, kur kaimna nutrenkei..
man keista kad ir iš tavęs tulžis pasipila....
cia jau nuo tada, kai pasakiau, kad duodavo meilužsi babkiu vietoj krano sutaisymo....

ždž, man susidaro vienas ispūdis.
kažki bendrą paveikslą mergos ima lipdyti iš manęs. kaip ir iš bet kurios kitos. lipdo, lipdo, žiūrek, nepataiko, kažkas išnyra, tada supyksta.
pvz, su Moonte mes niekad nebuvo "pa dušam drauges". paskui sutarem del kai kuriu dalyku praeityje.
iki vienos temos. moonte kad suppyyyyko. nes suprantu, skaudžiau, kai žmpgus tau patinka, o paskui staiga "ima kalbeti ne taip, kaip tu nori", "atrodyti, ne taip, kaip tu vaizduoteje žmogu pieši".
prasidejo Moontes: "aš tavęs nepažiiiiistu." bigsmile.gif blyn, kaip ji išvis galejo mane pažinti?
savo vaizdini teturedama apie mane?
turbūt isivaizdavo, kad turiu tiketi, kuo ji. kalbeti, kaip ji.
ji teige, kad aš ne taip kalbu, ne tokiu stiliumi, kad darau demagogijas, nors jos "paklodes" buvo tokio pat ilgio, kaip dabar Lutukes, gal net ilgesnes.
Iš _Šviesos, tas pats. kažkoki susidariusi keistą vaizdą apie mane.
aš gi seniai cia esu rašius, aš neaprepiama, nekiškit manęs i remus.
jūsu irgi nekišu.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:36)
Buvai pas mane, žinai, kaip mano katinai gyvena, jei teigi, kad neturi? Wow, katę jau kiek metų laikai ir tik dabar su ja susipažįsti? No wow wow wow. Nenustoji stebinti blogąja prasme. Jie iki kraujų ir nekovoja, jei ką, vėl prisifantazavai?

o teigiu, kaip jie gyvena?
visa ta laika susipazystu, gi neprasiau tik dabar.

Buvo parasyta iki akiu isdraskymu, tai iki krauju buvo tik metafora, jei ka mirksiukas.gif Bet siaip katinai kovoja del teritoriju ir iki tikru krauju, jei nezinojai.

p.s. va su tokiu mano zinuciu supratimu, tu man paskui kazka irodineji ka as rasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 14:08)
kates , ne sunys, jos turi visur karstytis, lauke begioti, galeti apsiginti, kad sveikesnes butu. O ne bute ant sofutes praleisti gyvenima.
Nu jei perkat kazkokius isveistus katinus nenaturalius, ar nutukinat, kad savo svorio nenulaiko, tai zinoma, bet tai ir sakau ziurit, kaip i dekoracija, nes nu grazus, o ne gyvuna, kuris turi teise i savo rusiai tinkama gyvenima. Jei nera salygu, vietos, kam ta gyvuna auginti is vis?
Papildyta:

galeti galima aisku, daug kas galima, tik ar cia jums ar gyvunui to reikia?

Beprote tu nelaiminga, sunys irgi lauke pas normalius seimininkus issilaksto.
" nenaturalus, isveisti katinai"...
Nu glusiu gluse.
Kam tu isvis kate laikai? Cia gi katiniu gimines ( lusiu, tigru, pumu) atstovas. Tai vezk savo kate i dziungles, nekankink.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:46)

O kiek žmonių nutrenkta? Visada taip bus, kad vieniems pasiseks, kitiems ne. Žinau du šunis, kurie mirė namie. Vienas blogai nukrito nuo fotelio, kitą močiutė iš rankų išmetė. Abu buvo jauni. Tiesa, dar žinau vieną, kur lifte leidosi, ant rankų laikė tvarkingai moteris, o tik lifto durys prasidarė, kaimynų didelis šuva op staiga ant jos, išplėšė šuniuką iš rankų, trenkė sienon, tiek tereikėjo, liko invalidukas, vėliau ir mirė.
Kaip ir žinau tokių, kurie iki senatvės vieni ganėsi po lauką nuo ryto, šeimininkai vakare susirinkdavo namo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 18, 15:49)
Beprote tu nelaiminga, sunys irgi lauke pas normalius seimininkus issilaksto.
" nenaturalus, isveisti katinai"...
Nu glusiu gluse.
Kam tu isvis kate laikai? Cia gi katiniu gimines ( lusiu, tigru, pumu) atstovas. Tai vezk savo kate i dziungles, nekankink.

Sakau, su ja apie augintinius kalbėtis tas pats, kas apie grožį ir moteriškumą kalvėtis-juokas vienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 16:06)
man keista, juk Šviesa iš modernios kartos. juk užsieny iprasta išvis keisti profesijas, ir skaitet? - psichologai pataria, kas 7 metu bent jau darbo pobūdi pakeisti, kaip jums tai?
žinoma, kai kam gaila investuotu pinigu, laiko.... bet jei dirba "eilinius darbus", tikrai būtina ir galima viską bandyti keisti....amatai db kokie populiarūs, o ir del smegenu veiklos irgi gerai....

As manau (tokia nuomone susidariau cia), kad Is Sviesos isimylejusi savo profesija ir su ja nugyvens visa gyvenima. Tokie zmones buvo pries 200 metu, tokiu liks ir ateity. smile.gif
Labai smarkiai galima tobuleti ir savo srityje, juk nuolat kazkas naujo atsiranda, nuolat gali gilintis "gilyn" arba plesti ribas "i sona", pabaigos nera.
O tie kas 7 metus, tai manau siek tiek atgyvena, cia anksciau zmones kaip tapdavo po mokslu kazkuo, taip ir dirbdavo iki pensijos ta kazka. Va jiems gal galima keisti, dabar daug profesiju ir pacios savaime keiciasi arba tu jose keitiesi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 15:40)
Ne, rimtai tu manai gyvunai nemoka save saugotis, matyti atvaziuojanciu masinu, pasitraukti i sali, apsidairyti nemoka? blink.gif manau moka geriau nei zmones kai kurie unsure.gif

Tai gal lusis ir neliptu ant siauros tvoros, ivertinusi situacija?

Dar karta klausiujus su seima visi esat tik namie, ar tau seimos nariu negaila butu jei kas atsitiktu? saves negaila? kaip matom, net mokeddami keliueismo taisykles, zmones tebezusta keliuose mirksiukas.gif
Kol kas mano kate sveika ir gyva ir laiminga tongue.gif Tu irgi saviskius i lauke leidi tai ka bandai irodyti?  biggrin.gif O kad nagus nukerpi, jiem tik nesaugiau tame lauke, pati saikai uzsilipa ir su nagais nukarpytais, o paskui issilaikyti be ju sunkiau mirksiukas.gif

Nu jo, moka moka, tik iš kur jų tiek daug nudaužtų, a? Vyras nupasakojo vaizdelį, važiavo į darbą, prieky jo dviratininkai, vyrą aplenkė bmw, išbėgo didelis šuo tiesiai bmw po ratais, šuo nuo smūgio nuskrido į dviratininkus, išsivartė visi, chaosas. Vyrui prieš kelis metus nutiko panašiai, kažkokio debilo neprižiūrėtas šuo iššoko tiesiai po ratais, tai gal nebejuokink su savo paistalais apie gyvūnų ale mokėjimu saugotis. Už gyvūnų saugumą atsakingas žmogus, tik ne visiems pakanka protelio tai suvokt.
Omg kokia tu beviltiška. Aš tau dar sykį aiškinu-UŽ GYVŪNĄ, JO SAUGUMĄ YRA ATSAKINGAS ŽMOGUS.
Taip, išleidžiu, mano katinai apsiriboja back garden'u, bet *****, aš nebandau įrodyt, kokie kačiukai šuniukai yra genijai ir kaip jie moka saugiai elgtis keliuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 16:07)
ir kuo tai gerai? kaip jie argumentuoja? tipo, kad save palaužyti, prisitaikant prie naujų žmonių, aplinkybių, naujos info? nežinau... šiais laikais ir taip per daug visko.

lengvas smegenu masazas dar niekam nepakenke, o ir nuo protiniu ligu senatvej saugo smile.gif o nuo beprasmio, kenksmingo smegenu "purvo" reiktu kiek leidzia galimybes atsiriboti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 15:38)
toks mini malonumas, ir tai ne visada, nes dažnai, būna, atsisakau, ir dažnai būna, aprūkius blogiau pasijuntu.
taip rūkyt ir neišmokau, nes niekad i paucius nesu traukusi.
o tavo tikslas - kiaušu ir žuvies? patikek, jos labiau kenkia nei mano labai reti pasirūkymai i metus kelis kartus.
p.s. man dar lb idomu (ne pirmą syk girdžiu), kad jei netrauki i plaucius, susirgsi burnos ir lūpu vežiu.
o tai rūkantieji normaliai, serga tik plauciu, jie dūmus per užpakali traukia, todel burnos vežiu neserga? idomu.  rolleyes.gif

Mano? tai pavalgyti biggrin.gif tikrai nemanau, kad kenkia zuvis kartais suvalgoma ir kiausiniai keli i menesi, tai itik maistas, ne pats idealiausias zmogui, bet vis tiek tik maistas biggrin.gif
O cigaretes, taigi, nieko neduoda gero, tik kenkia, zinoma mazas kiekis kenkia tiek pat, kiek ejimas paisvaikscioti i miesta, ten nuolat prisiuostau biggrin.gif O siaip man tai slykstus tas kvapas stengiuosi vengti kiek imanoma, salia buti negaliu, kai ruko, ir ka tik parukes vyras neina prie manes, nors kai namie buna ruko labai mazai ir lauke zinoma tik, bet vis tiek bjaurus iprotis.
Dabar daug kas pereina pire to veipingo, bet tai dar blogiau, nes smarves tokios ir nera naturalios, tai to nikotino gauna daugiau ir paaugliai ininka, nera apsaugines reakcijos, cigarete gi naturliai smirda.
mano mama rukydavo ik su draugem irgi prie kavos po puse cigaretes, nu koki 1 pakeli pe rmenesi, bet va tokio suduko nesugebejo mesti 30 m, dabar jau metusi koks 10+ m, dziaugiasi, ir nuo tiek oda budavo papilkejusi, dabar prasvesejo atsigavo.

Esu as meginusi rukyti jaunysteje studentavimo laikais, maivemes su draugem, ale rukem, kavinese dazniausiai salia gerimu arba per balius, bet irgi nesu ismokusi i plaucius itraukti, man kazkas tai buvo pries naturalu kvepavima.
va o zoles niekad nesu meginusi biggrin.gif

Mano senelis ruke normaliai ir sirgo burnos veziu, bet nieko laimingai jam baigesi, paskui dar daug metu isgyveno.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 14:50)
nemoralizuoju del paketu.
tu mane moralizuoji del palu.
aš parašiau argumenta, kodel nenaudoju paketu ir kodel nevairuoju mašinos.
tai jeigu jauti kalte, iškart mane puoli - cia psichologija kaip ant delno.
nerašiau niekur: naudokit palas.
bet jau kartojuos.nusibosta.

Eik parukyk geriau, nenusipaiscius, gamtos myletoja tu.
Va ir pasirodot kokie esat kitoookie , nusvyyyyte.
Skaiciau kad nuorukoms suirti reikia 10 metu. O viena nuoruka gali uztersti visa statine vandens. Ir dar nuo nuoruku nyksta dobiliukai ir dar kazkokia zole.

Atsakyti