Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 15:41)
Nu. Juk katė vienibtelį gerbėhą turėjo, nuo kyrio tik kelis sykius gindė, ką jai čia ta gatvė biggrin.gif

Kelis sykius, baisu nu. Atrodo, seniai nebe tarybiniai laikai, internetas, google, šitiek info, bet anoji kaip iš akmens amžiaus
vartotojo įkelta nuotrauka
Ai jo, natūtali atranka.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 18, 15:41)
Nu. Juk katė vienibtelį gerbėhą turėjo, nuo kyrio tik kelis sykius gindė, ką jai čia ta gatvė biggrin.gif

ne gerbejus 2 turejo, nes manau tik tiek nesterilizuotu patinu buvo musu regione lotuliukas.gif bet gimde nuo vieno aisku, mirksiukas.gif paskui ateidavo dar tevelis, kur ten gyvenom, bijojau net mazus kaciukus isleisti i kiema, nes tas katinas toks stambus laukinis buvo, maza ka....bet nieko jis taip graziai tik guledavo kiemukyje...
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 16:04)
Kelis sykius, baisu nu. Atrodo, seniai nebe tarybiniai laikai, internetas, google, šitiek info, bet anoji kaip iš akmens amžiaus
vartotojo įkelta nuotrauka
Ai jo, natūtali atranka.

Ir visi visi tik atsakingiems šeimininkams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 15:43)
Del Montekristos vibriku geras pastebejimas.
Anoji issijuosus aukleja kitas, bet pasisaipyti pati nevengia. Na ji tikrai nera "auksciau"  rolleyes.gif

Aha, mano keiksmažodžius prikiša, nors pati keikiasi kaip traktoristas. Iš cambalos mistyping tyčiojosi, nors pati nei kelių žodžių be klaidų neparašo ir galvoja, kad yra geresnė už kitas
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 16:07)
Aha, mano keiksmažodžius prikiša, nors pati keikiasi kaip traktoristas. Iš cambalos mistyping tyčiojosi, nors pati nei kelių žodžių be klaidų neparašo ir galvoja, kad yra geresnė už kitas

Į parodas eisit?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 14:57)
gaila, bet tau vaidenas, C.
aš žinoma, išreiškiu vilti ir pageidavimą, kad kaip faina būtu jei mes visi nebūtume tiek egoistai ir elgtumemes panašiai, bet kasdien, sulyg nauju rytu, jei pastebejai, nekarksiu nei apie vištos menesines,nei apie palas. tu eini paskui ir velki tą grandinę.
ir su Lutuke abi užimta eteri. ir Monteverte. jūsu trijule.
tu tiesiog trykšti personaline neapykanta man, bet iš kur tai - aš nežinau.

Atsakai i savo klausima - tu persi savo nuomone kitiems ikyriai. Kad ir dabar aiskus pavyzdys - kiausiniai - vistu menesines.
Durne. Tai kam skalbi savo palas, jei kiausinius dedi per menesines?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 18, 15:49)
o teigiu, kaip jie gyvena?
visa ta laika susipazystu, gi neprasiau tik dabar.

Buvo parasyta iki akiu isdraskymu, tai iki krauju buvo tik metafora, jei ka  mirksiukas.gif Bet siaip katinai kovoja del teritoriju ir iki tikru krauju, jei nezinojai.

p.s. va su tokiu mano zinuciu supratimu, tu man paskui kazka irodineji ka as rasiau  biggrin.gif

Kai tu pripaistai nesamonių ir paskui nepameni ką rašei, kas tau belieka, tik teigti, kad kiti tavo žinučių nesupranta. Čia jau klasika, nieko naujo
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 18, 16:38)
p.s. man dar lb idomu (ne pirmą syk girdžiu), kad jei netrauki i plaucius, susirgsi burnos ir lūpu vežiu.
o tai rūkantieji normaliai, serga tik plauciu, jie dūmus per užpakali traukia, todel burnos vežiu neserga? idomu.  rolleyes.gif

Mano zinios labai diletantiskos, bet man rodos del to, kad traukdamas i plaucius tu visa kancerogena, dervas sutrauki i plaucius, o kai tik laikai burnoj, tai ten labiau ir nuseda viskas.
Jau geriau kaseka surukyk, sveikiau nei cig biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 18, 15:46)
Žiūrėk, jei atvilkčiau tavo postą ir tėkščiau į marmūzę, juk tau vistiek nebūtų gėda, ar ne? Aha aha, tu skambinaisi į prieglaudas lotuliukas.gif bet juk tu pripratus meluot, nieko naujo. Ar bent žinai kiek šunų praeitais metais pateko į Airijos prieglaudas, graibstytoja tu?

Aišku, kad keikiesi, koks skirtumas kiek kartų? Faktas, kad esi nepraustaburnė chamė, nors vaizduoji žiauriai mandagią, bet aš jau geriau tiesiai šviesiai rėžiu, nei apsimetinėt tuo, kuo nesi, kaip tu. Fake mandagumas yra dar labiau apgailėtina nei nx pasiųst. Taip kad nesijausk geresne, nes tokia nesi
Papildyta:

Aha, moka, ypač tie, kur pakelėse nutrenkti guli. Genijai tiesiog.

prasau atvilk ir pati atminti atgaivinsi, as taigi zinau kaip buvo mirksiukas.gif

Ne, nezinau, kodel tureciau zinoti, bet turiu savo miesto abi prieglaudas fb ir stebiu ten veikla, tai kai tik atsiranda koks suniukas labai greit jam atsiranda namai.

Tai gal visgi yra skirtumas, kur nuolat keiktis ir kelis kartus per metus? Gyvenime keikiuosi, kai uzsigaunu labai, kai kazkas atsitinka netiketai ir isgasdina ar kazka negero padarau pvz nusuku ne i ta keliuka biggrin.gif sakau s.h.i.t arba, kai jau labai supykstu, tas buna labai retai i kelis metus karta biggrin.gif . Mandagios nevaidinu, aplamai jokios nevaidinu. nebutiani turi mozgus gi nuolat keiktis, kad tau naturlaus atrodytu biggrin.gif
Nesijauciu geresne, bet neisauciu ir blogesne mirksiukas.gif

o zmones nebuna partrenkiami?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 16:10)
Jau geriau kaseka surukyk, sveikiau nei cig  biggrin.gif  biggrin.gif

kas tai yra?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 18, 16:38)
tai ką, 3 mėn.? biggrin.gif  4u.gif

Ne konkurso dalyviai salygas nustatineja, tad savaite tongue.gif
Priedas dovanu, nuvaziuokit i ta taka, labai grazus miskeliais, piliakalnis ant Neries kranto, du etnografiniai kaimeliai, o vasara pelkeje zydi Lietuviskos orchidejos, idomus pasakojimai ant stendo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 18, 16:13)
Ne konkurso dalyviai salygas nustatineja, tad savaite  tongue.gif
Priedas dovanu, nuvaziuokit i ta taka, labai grazus miskeliais, piliakalnis ant Neries kranto, du etnografiniai kaimeliai, o vasara pelkeje zydi Lietuviskos orchidejos, idomus pasakojimai ant stendo.

bet tai jauti, nežinojom jo. O atrodė, kad visą parką išnarstėm. Būna ir taip. Ačiū už info
Atsakyti