Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Morlaizuoju morlaizuojat

Bože bože, raštingoji
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:55)
Ka morlaizuoju, kvanka albertina? biggrin.gif  mane jus morlaizuojat del ala nesirupinimo begloabiais kaciukais, tai ir sakua juokinga, kad taip moralizuoja zmones patys valgantys kitus gyvunus.  unsure.gif
As verkiu del kaciuku, tau galvoj visai kuku, kur kada verkiau del kaciuku? Man rupi visi gyvunia vienodai, ne iskiritinai kates ar sunys, kaip kai kuriom cia.
Didesniu veidmainiu, kaip tu, Moonte, Montersta, tai nerasta jauciu siame forume, kitos moderuotai dar bet jus tai paturbintos biggrin.gif  mirksiukas.gif

Kas?...
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 14:51)
Tai tu ir neverki, katė tau ne šeimos narys, benamiai px, o tavo diedas su vaikais apsiputoję mėsą kremta, kurią pagamini TU. Tau nerūpi niekas.

Valgo atliekas pas tokias debiles kaip tu, nes superpremium maisto tu arba neįperki, nes whiskas'ais šeri, kas yra atliekos, neturi jokio supratimo, kaip reikia prižiūrėt katę.

Mylimuke raso, kad verkiu, tai gal apsipreskit? lotuliukas.gif
Taip, man nerupi niekas, laiminga? bigsmile.gif

Oi supraitingoji ir isgaletoja nupirkti maisto is socialiniu pasalpu lotuliukas.gif , tu gal geriau rupinkis ka tavo suvalgyta kiaule valge?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 14:58)
Taip, man nerupi niekas, laiminga?  bigsmile.gif

Oi supraitingoji ir isgaletoja nupirkti maisto is socialiniu pasalpu lotuliukas.gif , tu gal geriau rupinkis ka tavo suvalgyta kiaule valge?

Tai ta proga ir pyzdink na.x.ui iš čia, DIRBTI. Ko čia sėdi?

Prabilo pašalpinė lotuliukas.gif Taip, išgaliu. Sumest zooplus screenshotus, kokį maistą savo gyvūnams perku? Tu tai daugų daugiausia whiskas, vargšė ta tavo neprižiūrėta katė
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 15:01)
Tai ta proga ir pyzdink na.x.ui iš čia, DIRBTI. Ko čia sėdi?

Prabilo pašalpinė lotuliukas.gif Taip, išgaliu. Sumest zooplus screenshotus, kokį maistą savo gyvūnams perku? Tu tai daugų daugiausia whiskas, vargšė ta tavo neprižiūrėta katė

Tu gal man neaiskink , kai uzimsi tam tikras pareigas galesi kazkam gal aiskinti, dabar tai tyliai buk sau biggrin.gif

Jo kai taip centus skaiciuoji, tai matosi ir pajamu dydis biggrin.gif siaip whiskas niekad nesu pirkusi, select gold mes perkam maistuka katei dazniausiai, kiek ko kito esu bandziusi nelabai valgo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 14:56)
Morlaizuoju morlaizuojat

Bože bože, raštingoji

kada nors gyriausi geru lt rastingumu? kaip tu meile gyvunam? tai kiek ju suvalgei praeitais metais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 15:51)
iki 1000 e ant popieriaus gauna apie 80 proc zmoniu, cia 2m duomenys, bet abejoju ar simtais algos daugumai pakilo.
cia pvz https://www.tv3.lt/n...euru-per-menesi

Nuo to laiko minimali i rankas pakilo 30 proc, o vidutinis Lietuvoje 20 proc.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 15:55)
Ka morlaizuoju, kvanka albertina? biggrin.gif  mane jus morlaizuojat del ala nesirupinimo begloabiais kaciukais, tai ir sakua juokinga, kad taip moralizuoja zmones patys valgantys kitus gyvunus.  unsure.gif
As verkiu del kaciuku, tau galvoj visai kuku, kur kada verkiau del kaciuku? Man rupi visi gyvunia vienodai, ne iskiritinai kates ar sunys, kaip kai kuriom cia.
Didesniu veidmainiu, kaip tu, Moonte, Montersta, tai nerasta jauciu siame forume, kitos moderuotai dar bet jus tai paturbintos biggrin.gif  mirksiukas.gif

Nerupi visi vienodai, vienus valgai, is kitu piena vagi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 15:10)
Tu gal man neaiskink , kai uzimsi tam tikras pareigas galesi kazkam gal aiskinti, dabar tai tyliai buk sau  biggrin.gif

Jo kai taip centus skaiciuoji, tai matosi ir pajamu dydis  biggrin.gif siaip whiskas niekad nesu pirkusi, select gold mes perkam maistuka katei dazniausiai, kiek ko kito esu bandziusi nelabai valgo mirksiukas.gif

Tavo pareigos visiems aiškios- forumo klounė, psichodinočka.

Jo jo, skaičiuoju, oi tu durnele, dar nepamiršk paminėt, kad bedarbė esu ir anglų nemoku lotuliukas.gif

Aha, jau nepepameni, kaip rašei, kad katę prekybcentrio šūdu šeri. Ką ir sakiau, superpremium maisto neįperki
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 15:15)

Taigi atlyginima ant popieriaus padidino tik ant popieriaus nes atskaitymus perkele zmonems.

dar yra vienas niuansas, kad algos priklauso nuo konjukturos. kai uzsirauks pinigus upes is ES ir is emigrantu, tai bus totali piz... ant LT...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 15:58)
Taip, man nerupi niekas, laiminga?  bigsmile.gif

O ka tavo zuvytes valgo, ar domejaisi? biggrin.gif

Marine scientists from the National University of Ireland (NUI) in Galway found the plastic bits in 73 percent of 233 deep-sea fish collected from the Northwest Atlantic Ocean—one of the highest microplastic frequencies in fish ever recorded worldwide.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 15:12)
kada nors gyriausi geru lt rastingumu? kaip tu meile gyvunam? tai kiek ju suvalgei praeitais metais? bigsmile.gif

Gyreisi, sakei, kad rašyt moki, su tuo atseit nėra jokių problemų, ar jau pamiršai? Ech, šlubuoja atmintėlė.. vitaminų trūkumas?
O kiek tu savo diedui su vaikais kg mėsos pagaminai? Matai, aš myliu gyvūnus, be saiko jų nedauginu, per mane dar nei vienas gyvūnas gatvėj neatsidūrė ir prieglaudoms nuolat aukoju. O tu tik apsimeti, bet realiai esi supista hipokritė, sugebanti nieko daugiau, tik loti. Tau nusišikti ne tik ant mėsinių, bet ir apskritai ant visų gyvūnų.

Papildyta:

O dar kitus daugina ir aiškina, kad jų tokia karma būti beglobiais
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 16:12)

Sakei 8 ar kiek ten turėjai. Bet gal mokytoja iš gailesčio parašė smile.gif
Atsakyti
Papildyta:

tai butent tik 20 proc ,ka ir sakiau, ne kazin kiek ir dagiau, nuo 1000 e 200e is kuriu dar atskaiciuojami mokesciai, kainos irgi atitinkamai auga. mirksiukas.gif Skurdas auga, nelygybe auga, zmones toliau emigruoja..

nu taip, ir tai kur as veidmaine , anot tamstos?
Atsakyti