Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 15:46)
Tai ir galvoju, ką noriu. Esi neišsilavinusi beraštė

O gal į Kiniją? Berods ir ten, ir ten jau buvai, gali ir į Mexico užsukt

Ne as nekeliautoja, cia tavo drauge cambala po egzotikas megsta pakeliauti, tai va gali priisjungti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 19, 15:49)
bet tai tada bibliotekininkės turėtų būti laimingiausi ir sveikiausi žmonės biggrin.gif

kazkada paauglyste norejau buti bibliotekininke, masciau koks geras darbas, sedi sau knygas skaitai per dienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 19, 15:40)
Gimtąją kalbą privaloma gerbti.Tai viena,kita reikia rašyti taip,kad pačiai ne gėda būtų perskaityti.Trečia,jei koks mažaraštis per fb draugauti,nė nesivarginu atsakinėti.Negaliu pakęsti,kai rašo-labuką,ką šendien veiki.Jau iš karto aišku,kad rašo konkretus molis.Su ketinimais n*****ti.</p><p></p><p></p><p></p>

Jei ji savo gimtosios salies negerbia, tai kaip ji kalba gerbs?
Mano tevo pussesere pokario metais istekejo uz vokieciu belaisvio ir isvaziavo i Vokietija. Ten susilauke 3 ju vaiku, kurie mokejo sneketi lietuviskai. Ji pati juos moke, nors su vyru kalbejo vokieciu kalba. Laikau jos laiskus iki paskutinio( mire ji 90 ies), tai jie graziai taisyklingai parasyti lietuviu kalba, su visais skirybos zenklais, nosinemis ir taskais..
O cia? Baisu. Kazkoks protinis sutrikimas( jau nekalbu apie klaidas) - nemoketi suregzti minties ar elementariausio sakinio.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 19, 16:49)
Įdomu įdomu, kaip knygų laikymas daro gerą įtaką smile.gif
Dabar bibliotekose tikrai galima rasti labai daug knygų. Man paliko įspūdį VU biblioteka saulėtekyje, kur gali per naktį sėdėti studentai. Sakė, kad leidžiama miegoti pusvalandį, paskui juos žadina  biggrin.gif
Aš perku kai kurias. Paskui dalinuosi su kolegomis ir draugais.

Radau
https://bigthink.com...=1#rebelltitem1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 19 vasario 2020 - 15:57
Wow, koks susireikšminimas, sako po 5 metų žinutes skaito. Visų pirma, ne 5, o 3, ir su matematika nekokie reikalai?
Skaito ne todėl, kad įdomu, o todėl, kad eilinį kartą tave pamurkdyti į tavo pačios šūdą ir stebėti, kaip apgailėtinai vartaisi. O iš tiesų niekam tu neįdomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 19 vasario 2020 - 15:59
QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 19, 15:49)
Man paliko įspūdį VU biblioteka saulėtekyje, kur gali per naktį sėdėti studentai. Sakė, kad leidžiama miegoti pusvalandį, paskui juos žadina  biggrin.gif

Ir kitu univeru bibliotekos nakti dirba. Bet naktimis studentai ten sedi prie kompu, kad pabaigt semestro darbus ir laiku atsiskaityt. Nakti laisvos vietos daugiau, laikas spaudzia, todel ir sedi naktim.
Mano sunus sausio menesi dvi savaites bibliotekoj naktis leido smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 15:58)
Wow, koks susireikšminimas, sako po 5 metų žinutes skaito. Visų pirma, ne 5, o 3, ir su matematika nekokie reikalai?
Skaito ne todėl, kad įdomu, o todėl, kad eilinį kartą tave pamurkdyti į tavo pačios šūdą ir stebėti, kaip apgailėtinai vartaisi. O iš tiesų niekam tu neįdomi.

Atstok tu nuo jos. Gi tuoj vel atsivilks ir puls i kiekviena posta atrasinet.
Atsakyti

Taip,taip,taigi buvo nutarta nebeatsakinėti į jos postus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 vasario 2020 - 16:55
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 19, 16:54)
<p>Taip,taip,taigi buvo nutarta nebeatsakinėti į jos postus.</p>

Pradekit nuo to, kad neatsakinekit i kiekviena...

Cia kokiais 1995 matais kai Lietuvoje atsirado internetas, tai teko susipazinti su trolinimu... Tada buvo newsgroup servisas.

Kazkas nuobodziaujantis parasudavo posta i grupe, kad kanadieciai tai siuksles o amerikieciai tai protingi zmones... Nu ir prasidedavo pjautynes...

Tada siaip interneto 80 + procentu vartotoju buvo amerikieciai ir kanadieciai
Atsakyti

Man regis,pats tobulai išmanai trolinimo meną.Žinau šituos pokštus,sūnus pasakodavo.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 19, 15:50)
sakai ? lotuliukas.gif Tu kartais ir teisngai parasai 3 zodzius, bet protu nespinduliuoji.

Jau minėjau, kad sm tik telefone ir raides painioja. O tu tiesiog beraštė. Nevaidintum protingos, niekas nesikabinėtų.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 19, 16:54)
<p>Taip,taip,taigi buvo nutarta nebeatsakinėti į jos postus.</p>

Abia. DaFai bigsmile.gif mankurtė galės kalbėtis su pilnatine ir bus tobula rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 17:21)
Abia. DaFai bigsmile.gif mankurtė galės kalbėtis su pilnatine ir bus tobula rolleyes.gif

Kuri čia ta pilnatinė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 19, 17:21)
Jau minėjau, kad sm tik telefone ir raides painioja. O tu tiesiog beraštė. Nevaidintum protingos, niekas nesikabinėtų.
Papildyta:

kas tau tas raides painioja? lotuliukas.gif siaip esi protinga ir labai gerai moki lietuviu kalba, tik va tas telefonas , tik ne tu biggrin.gif
idomu kaip mano ta vaidyba pasireiskia per jusu bukuma? bigsmile.gif

jetau,kaip senai as jums ta siulau, nepatinka apeinat, neskaitot, neatsakinejat, bet ne neiseina biggrin.gif sakau gi hienos po viena negali, blauzdos per sksystos reikia grupuotis, sau neatrodot juokingai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 15:58)

Ne tave gi turejau omeny, o tavo drauge, ne tu viena archyvuose kapstaisi gi, kuri mano zinutes skaito ir is senesniu metu biggrin.gif

Jei kas ir murkodsi tai tik jus savo bukume ir nesugebejime atsekti temos apie ka snekama. Tikrai apgailetina atrodo jusu pastangos kazka irodyti, tai kur tos zadetos zinutes?
dar va ir tavo drauges laukiu zadejo irgi kazka ikelti, neranda vargsiuke, kaip ir tu nerandi, juokdares lotuliukas.gif
Atsakyti
Sksystos sksystos..
Atsakyti