Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 19, 17:38)
Sksystos sksystos..

tu man neatskinek, o tuoj gausi velniu nuo savo seiminkes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 vasario 2020 - 17:46
Neatskinek..
Atsakyti

GKB, tu šeimininkę turi?Įdomu kas ji? :topsecret:

Atsakyti
Pilatesas done ax.gif
Atsakyti
[quote=cambala,2020 02 19, 16:32]
Ir kitu univeru bibliotekos nakti dirba. Bet naktimis studentai ten sedi prie kompu, kad pabaigt semestro darbus ir laiku atsiskaityt. Nakti laisvos vietos daugiau, laikas spaudzia, todel ir sedi naktim.
Mano sunus sausio menesi dvi savaites bibliotekoj naktis leido smile.gif .
Papildyta:

Fainai skamba smile.gif As ir nezinojau, kad yra daugiau tokiu naktiniu biblioteku. Super.
Atsakyti

[quote=mylimuke!,2020 02 19, 15:35]

Dabar bibliotekose tikrai galima rasti labai daug knygų. Man paliko įspūdį VU biblioteka saulėtekyje, kur gali per naktį sėdėti studentai. Sakė, kad leidžiama miegoti pusvalandį, paskui juos žadina biggrin.gif
Aš perku kai kurias. Paskui dalinuosi su kolegomis ir draugais.

Bibliotekose jau gana seniai galima rasti geru ir nauju knygu. As paaugle budama is bibliotekos buvau Ivanauskaites Placeba paemusi. Buvo neseniai pasirodziusi knyga. Tokiu knygu reikedavo palaukti, visi noredavo, bet galiausiai gaudavai. :) 

Atsakyti
[quote=Iš_Šviesos,2020 02 19, 21:13]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Kristi_na" data-cid="72612491" data-time="1582120156"><div><p>[quote=mylimuke!,2020 02 19, 15:35]

Dabar bibliotekose tikrai galima rasti labai daug knygų. Man paliko įspūdį VU biblioteka saulėtekyje, kur gali per naktį sėdėti studentai. Sakė, kad leidžiama miegoti pusvalandį, paskui juos žadina vartotojo įkelta nuotrauka
Aš perku kai kurias. Paskui dalinuosi su kolegomis ir draugais.</p></div></blockquote><p>Bibliotekose jau gana seniai galima rasti geru ir nauju knygu. As paaugle budama is bibliotekos buvau Ivanauskaites Placeba paemusi. Buvo neseniai pasirodziusi knyga. Tokiu knygu reikedavo palaukti, visi noredavo, bet galiausiai gaudavai. smile.gif </p>
[/quote]
Anksčiau l dažnai eidavau knygų, dabar apleidau, perku.
Reikia grįžt atgal
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 19, 15:42)
O foto kur? Bent per ekrana i sniega paziuret smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gražu kiek pasiilgau girgždančio po kojomis sniego garso, bet ši žiema man patinka. Nieko prieš, kad ir vasara būtų karštutėlė
Atsakyti

Opa, iš kur per naktį tiek sniego radote?Atrodo kaip pernykštė foto. :hmm:

Taip, aš taipogi norėčiau karštos vasaros, tokios kaip pernai.Bet kiek teko skaityti apie klimato šiltėjimą, tai pas mus nebus nieko gero.Nebus ryškių sezonų, o vienas drėgnas ilgas ruduo.Pvz kaip Anglijoje.Bet kol to sulauksime, tai dar ne viena žmonių karta pasikeis.

Atsakyti
bet tai realiai net nesimato, kad foto iš užsienio. Kaip koks Lietuvos laukas žiemą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 20, 10:26)
bet tai realiai net nesimato, kad foto iš užsienio. Kaip koks Lietuvos laukas žiemą smile.gif

Mes kalno papėdėje. Šiandiena visą naktį sniegas drebia, tai kol kas voliojames lovoje.
Pasikelsiu po pietų ant kalno, keliantis labai gražiai matosi visas miestelis.
Atsakyti