Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 21, 14:11)
Lutuke, tavo kalbos kaip senikės, kuri dabar yra nelaiminga ir su nostalgija prisimena senus laikus smile.gif
Aišku, kiekvienas jaučiasi taip, kaip jaučiasi, bet aukštinti anų laikų kavines, kad jos buvo visos skirtingos ir ypatingos, o dabar viskas vienoda???? Taigi, dabar galima rasti visų šalių ir stilių kavinių/restoranų/valgyklų. Čia jau reikia būti visiškai norinčiai matyti tai, ką norisi...Net ir tame mano nelabai dideliame mieste yra skirtingų virtuvių/kavinių.
Į filmus eidavau, pamenu, vietoje popcornų visi nešdavosi sėmkes ir jas gliaudydavo, ant žemės irgi po kino likdavo primėtyta. Dabar popcornai. Ir maži kino teatriukai, protestuojantys prieš popcornus. Visko yra. Ar man patinka masinė popcornų kultūra? Ne. Bet man žiauriai patinka ir esu labai laiminga, kad galiu matyti kokius noriu filmus, o tada kas? Gyvenome apriboti. Tu, aišku, su tuo nesutiksi, nes vaikystėje/tada buvai laimingesnė negu dabar. O aš laiminga tiek tada, tiek dabar. Neidealizuoju nieko, bet šiuo metu aš ir mano aplinkos žmonės gyvena taip gerai, kaip niekada dar negyveno. Ar tai nuneigia sunkumus ir problemas? Žinoma, kad ne, jų yra daug, ir skaudžių. Bet pvz sakyti, kad tėčiai tiek anksčiau, tiek dabar vienodai su vaikais būdavo? Tikrai ne. Keičiasi kultūra, keičiasi normos ir įpročiai. Na, bet tu juk ir negyveni Lt.

Ai, nežinau, kam aš čia prasidėjau smile.gif Prieš bėgdama į knygų mugę, kur daaaug šviesių veidų ir puikių renginių, nors ta grūstis hm hm smile.gif

cia ne mano zodziai, o is video paimti architektu mirksiukas.gif jie gal gaudosi interjeruose, sakot ne?

Nekiskit man savo minciu i mano burna, nei dabar rojus ar tada buvo rojus, nejau taip sunku suvokti fraze, kad visada yra trukumu ir privalumu? dabar daug geru dalyku ir daug blogu ir tada lygiai taip pat buvo.
Bet man juokinga, kai apie praeiti tokiu nesamoniu pradeda sneketi, paparsciausiai neigiu tai ir tiek.
Va jie nors viena paziuretumet tuos video suprastumet apie ka, as tiem zmonem pritariu, as ta irgi matau. Nu nera tu kaviniu auru tokiu dabar, kaip seniau tos dvasios skirtingos, visos tokios euroremontines...

As nezinau kiek tada buvo statistiskai, nes buvau kudikis ir vaikas, bet su manim buvo, su mano draugem buvo, su mano vyru buvo, mano vyras irgi buna, mano draugiu vyrai irgi buna, tai as didelio skirtumo nematau aplinkoje, bet jei sakot, kad keiciasi, tai dziaugiuosi,.Bet gal visur taip pasaulyje? Nemanau, kad tai su tarybine sistema kazkaip iskirtinai susije, manau, pries Smetonos dar maziau tie vyrai padejo su vaikais ar buityje...paparsciausia darbai supanaseje seniau budavo moteru sritis buityje ir vyru, dabar vsiaks suvienodeja tai r namie pareigos suvienodeja, neriekai nei su arkliu arti, nei rankom skalbti...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 14:27)
jo, šitas tai geras, privalu būtinai apie seses kažką parašyt biggrin.gif nu nieko sau. Tai tada nenuostabu kaip netiki vestuvėmis ar dar kuo, jei nebuvo aprašytos biggrin.gif

aha, ir čia prigavai biggrin.gif be tavęs ir forumas nunyktų, mažai čia ką beparšytų, tik apie gėles biggrin.gif realiai tau turėtų SM mokėti 4u.gif

Kazkoks absurdas, kodel tureciau cia pletkinti apie kitus zmones? taip, kazkas iseina kai is kalbos pamini ir tiek. bet cia ka turiu registuroti, kiek su kuo bendravau kas diena? nes antraip nebendravau? biggrin.gif
Nu prisiregisturoju tuoj mama atvysks meneisui pas mus biggrin.gif

vakar stebejau,kaip garziai bendraus be manes, netukdziau, ir ka bendravo? bigsmile.gif
Nu as irgi taip galvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 vasario 2020 - 14:46
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 14:21)
nu tikrai nelaižysiu jiems šikinių kaip kad tu laižai vien todėl, kad jie tiksliukai (visokių specialybių reikia), nors pati dvejetukininkė esi, nieko nebaigusi, kai laikas buvo, juk pagal tave ir tėvai sveiki dar bei pasiturintys buvo, tai kas trukdė? biggrin.gif bet tau gi geriau buvo su žuliku duotis, o po to perbėgti pas gelbėtoja ir greitai tekėti, vaikus perėti, px ateitis tavo buvo, kad po to sėdėsi ant pašalpų mirksiukas.gif
Aš rašau per daug nemąstydama, nes čia ne koks mokslininkų ratelis, dar galėjau ir 4,5 parašyt, negi gaila, kad tik tu turėtum dėl ko putotis ir galvą trankyti biggrin.gif  4u.gif Aš čia atsipalaiduoju atėjus, o ne mintinai mokausi narių gyvenimus ir kartoju kasdien kaip tu biggrin.gif

Tai gal tau reikejo ne nuo 12 os su bernais barskintis, o nors mokykloje mokytis, kad dabar moketum centus atskirti ir neverkslenti, kad apvalinant juos skaiciuot reikes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 21, 14:31)
kažkaip žiauriai reiktų didesnės erdvės ar skirti savaitę tam renginiui. Nes siaubas trintis tokioj minioj verysad.gif Kita vertus, sutaupau neidama, nes anksčiau grįždavau viską išleidusi biggrin.gif

Aha, pritariu smile.gif
Šiemet yra truputis pokyčių: yra daug renginių kitame pastate, tai kažkiek išsiskaido. Nors tie populiariausi vis tiek pagrindiniame, kur norint patekti iš/į turi sugaišti daug laiko ir grūstis..
Lauke daug kioskų su maistu įvairesniu kažkiek, o pagrindinė maitinimo salė labai modernizavosi-pasirenki patiekalus ekranėlyje, sumoki kortele ir gauni per kelias min., žymiai greičiau. Jei grynais-eilė didesnė.
Aš dar neviršijau biudžeto, stengsiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 14:41)
Tai gal  tau reikejo ne nuo 12 os su bernais barskintis, o nors mokykloje mokytis, kad dabar moketum centus atskirti ir neverkslenti, kad apvalinant juos skaiciuot reikes? biggrin.gif

tu net nejauti,kad labai issiduodi apie savo gyvenime taip rasinedama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 21, 14:41)
Tai gal  tau reikejo ne nuo 12 os su bernais barskintis, o nors mokykloje mokytis, kad dabar moketum centus atskirti ir neverkslenti, kad apvalinant juos skaiciuot reikes? biggrin.gif

žiūriu tu labai pavydi, kad ne nuo dvylikos pradėjai? daug praradai turbūt? biggrin.gif aš realiai žinau vieną, kuri nuo 13 pradėjo, vėliau net į laikraštį buvo patekusi kaip įsilaužė į kaimyno kažkokį ten skladuką ir mylėjosi su kažkokiu ten. Bet kadangi tai ne tu, tai matomai tau liūdna labai, norėtum jos vietoje būt, nes vis dūsauji dėl tų 13 metų kad tiek daug praradai ir vėliau pradėjai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 15:24)
Nu pasidziauk nors tuom kad lietuviskai mokat rasyti, biski su klaidom, bet nu ne tiek daug, medali uzsikabinkit, 3 kvailiukes lotuliukas.gif
Tai dabar tie tevai , kurie su vaikais buna, eina pasivaikscioti vadinasi su mamom ju santykiai prasti?  bigsmile.gif papasakok tai Montekristai lotuliukas.gif ar toks koks islindo skaudulys del tavo tevo? Visi su seima eidavom i restoranus ir keliaudavom po Lietuva, tetis tik viena mane vezesi i Kaliningrada.
Su sese vos ne kas dien susikambinam, cia apie visus turiu pasakoti,ka gyvenime darau, tau dzink visai, tavo toks liudnas gyevnimas, kad cia viska tik galima susizinoti?  bigsmile.gif
koki dar paskutinis zodi, galva persalai? kai nusisnekat be galo ir krasto tai ir atrasau , kaip ten su mano ignoravimu, neistempet nei 2 dienu? lotuliukas.gif

Bet tai kokios jumoristes , kai dabe nuobodu ilendu paskaitau  jumis cia, nors is dalies ir liudna, kad tokiu buku zmoniu priviso, nors gal jus visada buvot, tik be interneto jusu nesimate, as netikejau,kad ta laida klausimelis tikra, galvojau sureziusuota, pasirodo ne, pilna klienciu biggrin.gif

Ale kaip susinervinai, į kiekvieną žodelį atsakei, isteriškų smailikų pridėjai biggrin.gif
Ir vėl atsakinėsi, nes negali nebūt tavo žodis paskutinis, ane?
Atsakyti
Prajuokino biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 21, 15:31)
kažkaip žiauriai reiktų didesnės erdvės ar skirti savaitę tam renginiui. Nes siaubas trintis tokioj minioj verysad.gif Kita vertus, sutaupau neidama, nes anksčiau grįždavau viską išleidusi biggrin.gif

Nu nežinau, ten dabar renginys jau ne tne knygų mugė, o neaišku kas, nes koncertai, maistai ir visokia velniava. Žinoma, kad kuo daugiau ir įvairesnių žmonių pritraukti. Stengiuosi eiti darbo dieną, kada įmanoma, bet šįkart nelabai radau sau įdomių renginių, nebent sekmadienį nueisiu, bet tos minios tai kelia siaubą man.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 15:40)
Nu nera tu kaviniu auru tokiu dabar, kaip seniau tos dvasios skirtingos, visos tokios euroremontines...

Nu prisiregisturoju tuoj mama atvysks meneisui pas mus  biggrin.gif

Nera auru, nes svente buvo i kavine nueit. dabar tai kasdienybe.
ar tau sventine aura i virtuve namie nueit?

tai bent su mama gal pabendrausi, nerymosi prie kompo? ar ji irgi atsibodus kaip vyras?
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 21, 15:52)
Prajuokino biggrin.gif

dviprasmiškas smile.gif
Atsakyti
Girstant prie vyruJums tikrai reikalingas stiprus vyras?

Visos moterys trokšta sutikti stiprų vyrą – valingą, tikrą. Mus žavi, kai jis, toks pasitikintis savimi, toks rimtas – žvelgia švelniai mums į akis, o štai sprendimus priima labai tvirtai. Kai juda link savo tikslo žingsnis po žingsnio, neabejodamas savo jėgomis. Kai prisiima atsakomybę už savo žodžius, pildo, ką pažadėjęs ir niekada nesisvaido tuščiais žodžiais. Kai jis myli savo moterį ir tik ši meilė pajėgi padaryti jį švelnesniu. Tai taip romantiška, taip tikra… Tikra laimė moteriai turėti tokį vyrą!

Tačiau mums visada atrodo, kad gerai ten, kur mūsų nėra. Ir kad kitų žmonių gyvenimo kryžius ne toks sunkus kaip mūsiškis. Ar tikrai jums reikalingas stiprus vyras? Esate tuo tikra ir įsivaizduojate savo išrinktąjį būtent tokiu? Tada atsakykite man į kelis klausimus:

https://seimairnamai...-stiprus-vyras/
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 14:51)
Ale kaip susinervinai, į kiekvieną žodelį atsakei, isteriškų smailikų pridėjai  biggrin.gif
Ir vėl atsakinėsi, nes negali nebūt tavo žodis paskutinis, ane?

kai nustosi skeisti apie mane netaskinesiu, buk rami, ismok paparsciausiai issakyti savo nuomone, ir nekurk apie mane istoriju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 21, 14:52)
Prajuokino biggrin.gif

tu taip atostogauji? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 21, 14:57)
Nera auru, nes svente buvo i kavine nueit. dabar tai kasdienybe.
ar tau sventine aura i virtuve namie nueit?
tai bent su mama gal pabendrausi, nerymosi prie kompo? ar ji irgi atsibodus kaip vyras?

lotuliukas.gif kavines, restorano aura, ai vienu zodziu, neisgaudai tame, tai geriau su tavim ta tema nei nesneketi....

va neina tau be tu ad hominem bedrauti ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 21, 16:03)
Girstant prie vyruJums tikrai reikalingas stiprus vyras?

Tada atsakykite man į kelis klausimus:

https://seimairnamai...-stiprus-vyras/

Tai kad klausimai skirti toms, kurios nori turėti šeimininką/valdovą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 21 vasario 2020 - 16:09
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 21, 11:18)
Vakarais budavo sunku patekti, durininkas buvo paslaugu defcitto atstovas. "Nera vietu". Reidavo durininkui duoti... tada atsirasdavo vieta.

Net sutąsė... unsure.gif Kaip šlykštu - mokėk durininkui, kad „atsirastų“ vietų, tada ir gydytojui, kad būtų švelnesnis ar neapstaugtų, ir dar milicininkui, kad neieškotų prie ko prisikabinti, ir mokytojui, kad „neužsisėstų“... Tikiuosi, kad tie laikai nuėjo į praeitį negrįžtamai.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 21, 12:29)
Gi postinau fotke su savimi.
Jei ka - as tame nemaciau NIEKO BLOGO su vezimeliu vaika veziot. Bet cia gal del to kad as ne visai normalus?

O, tiesiog tėtukas - herojus! Turi fotkę kaip vežimėlį su savo vaiku stumdo! O ordino ar medalio už tokį didvyriškumą nieks nedavė? Beje, o fotkino kas? Šalia privaloma tvarka tipenanti žmona?

Tarp kitko, pastebiu labai gražią tendenciją, kad ne tik tėveliai vis labiau įsijungia į rūpinimąsi vaikais, bet ir seneliai nebesibaido anūkų biggrin.gif Net tie, kurie nelabai savo vaikais rūpindavosi, būdavo su jais, labai gražiai su anūkais bendrauja, užsiima.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 14:50)
žiūriu tu labai pavydi, kad ne nuo dvylikos pradėjai? daug praradai turbūt? biggrin.gif aš realiai žinau vieną, kuri nuo 13 pradėjo, vėliau net į laikraštį buvo patekusi kaip įsilaužė į kaimyno kažkokį ten skladuką ir mylėjosi su kažkokiu ten. Bet kadangi tai ne tu, tai matomai tau liūdna labai, norėtum jos vietoje būt, nes vis dūsauji dėl tų 13 metų kad tiek daug praradai ir vėliau pradėjai biggrin.gif  4u.gif

Tai apie tave ir tavo barskinimasi net laikrastis rase? bigsmile.gif
Atsakyti