QUOTE(Kristi_na @ 2020 02 21, 14:11)
Lutuke, tavo kalbos kaip senikės, kuri dabar yra nelaiminga ir su nostalgija prisimena senus laikus
Aišku, kiekvienas jaučiasi taip, kaip jaučiasi, bet aukštinti anų laikų kavines, kad jos buvo visos skirtingos ir ypatingos, o dabar viskas vienoda???? Taigi, dabar galima rasti visų šalių ir stilių kavinių/restoranų/valgyklų. Čia jau reikia būti visiškai norinčiai matyti tai, ką norisi...Net ir tame mano nelabai dideliame mieste yra skirtingų virtuvių/kavinių.
Į filmus eidavau, pamenu, vietoje popcornų visi nešdavosi sėmkes ir jas gliaudydavo, ant žemės irgi po kino likdavo primėtyta. Dabar popcornai. Ir maži kino teatriukai, protestuojantys prieš popcornus. Visko yra. Ar man patinka masinė popcornų kultūra? Ne. Bet man žiauriai patinka ir esu labai laiminga, kad galiu matyti kokius noriu filmus, o tada kas? Gyvenome apriboti. Tu, aišku, su tuo nesutiksi, nes vaikystėje/tada buvai laimingesnė negu dabar. O aš laiminga tiek tada, tiek dabar. Neidealizuoju nieko, bet šiuo metu aš ir mano aplinkos žmonės gyvena taip gerai, kaip niekada dar negyveno. Ar tai nuneigia sunkumus ir problemas? Žinoma, kad ne, jų yra daug, ir skaudžių. Bet pvz sakyti, kad tėčiai tiek anksčiau, tiek dabar vienodai su vaikais būdavo? Tikrai ne. Keičiasi kultūra, keičiasi normos ir įpročiai. Na, bet tu juk ir negyveni Lt.
Ai, nežinau, kam aš čia prasidėjau
Prieš bėgdama į knygų mugę, kur daaaug šviesių veidų ir puikių renginių, nors ta grūstis hm hm 
Aišku, kiekvienas jaučiasi taip, kaip jaučiasi, bet aukštinti anų laikų kavines, kad jos buvo visos skirtingos ir ypatingos, o dabar viskas vienoda???? Taigi, dabar galima rasti visų šalių ir stilių kavinių/restoranų/valgyklų. Čia jau reikia būti visiškai norinčiai matyti tai, ką norisi...Net ir tame mano nelabai dideliame mieste yra skirtingų virtuvių/kavinių.
Į filmus eidavau, pamenu, vietoje popcornų visi nešdavosi sėmkes ir jas gliaudydavo, ant žemės irgi po kino likdavo primėtyta. Dabar popcornai. Ir maži kino teatriukai, protestuojantys prieš popcornus. Visko yra. Ar man patinka masinė popcornų kultūra? Ne. Bet man žiauriai patinka ir esu labai laiminga, kad galiu matyti kokius noriu filmus, o tada kas? Gyvenome apriboti. Tu, aišku, su tuo nesutiksi, nes vaikystėje/tada buvai laimingesnė negu dabar. O aš laiminga tiek tada, tiek dabar. Neidealizuoju nieko, bet šiuo metu aš ir mano aplinkos žmonės gyvena taip gerai, kaip niekada dar negyveno. Ar tai nuneigia sunkumus ir problemas? Žinoma, kad ne, jų yra daug, ir skaudžių. Bet pvz sakyti, kad tėčiai tiek anksčiau, tiek dabar vienodai su vaikais būdavo? Tikrai ne. Keičiasi kultūra, keičiasi normos ir įpročiai. Na, bet tu juk ir negyveni Lt.
Ai, nežinau, kam aš čia prasidėjau
cia ne mano zodziai, o is video paimti architektu
Nekiskit man savo minciu i mano burna, nei dabar rojus ar tada buvo rojus, nejau taip sunku suvokti fraze, kad visada yra trukumu ir privalumu? dabar daug geru dalyku ir daug blogu ir tada lygiai taip pat buvo.
Bet man juokinga, kai apie praeiti tokiu nesamoniu pradeda sneketi, paparsciausiai neigiu tai ir tiek.
Va jie nors viena paziuretumet tuos video suprastumet apie ka, as tiem zmonem pritariu, as ta irgi matau. Nu nera tu kaviniu auru tokiu dabar, kaip seniau tos dvasios skirtingos, visos tokios euroremontines...
As nezinau kiek tada buvo statistiskai, nes buvau kudikis ir vaikas, bet su manim buvo, su mano draugem buvo, su mano vyru buvo, mano vyras irgi buna, mano draugiu vyrai irgi buna, tai as didelio skirtumo nematau aplinkoje, bet jei sakot, kad keiciasi, tai dziaugiuosi,.Bet gal visur taip pasaulyje? Nemanau, kad tai su tarybine sistema kazkaip iskirtinai susije, manau, pries Smetonos dar maziau tie vyrai padejo su vaikais ar buityje...paparsciausia darbai supanaseje seniau budavo moteru sritis buityje ir vyru, dabar vsiaks suvienodeja tai r namie pareigos suvienodeja, neriekai nei su arkliu arti, nei rankom skalbti...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 21, 14:27)
jo, šitas tai geras, privalu būtinai apie seses kažką parašyt
nu nieko sau. Tai tada nenuostabu kaip netiki vestuvėmis ar dar kuo, jei nebuvo aprašytos
aha, ir čia prigavai
be tavęs ir forumas nunyktų, mažai čia ką beparšytų, tik apie gėles
realiai tau turėtų SM mokėti 
aha, ir čia prigavai
Kazkoks absurdas, kodel tureciau cia pletkinti apie kitus zmones? taip, kazkas iseina kai is kalbos pamini ir tiek. bet cia ka turiu registuroti, kiek su kuo bendravau kas diena? nes antraip nebendravau?
Nu prisiregisturoju tuoj mama atvysks meneisui pas mus
vakar stebejau,kaip garziai bendraus be manes, netukdziau, ir ka bendravo?
Nu as irgi taip galvoju