Šunys,jei tai skaitoma hobis,savu laiku daug mezgiau,bet dabar užmečiau.Nusibodo. Šiuo metu su gėlėmis žaidžiu.Gėlininkauti mėgau visada.Streptokarpų etapas jau praėjo.Gal šešerius metus su jais turškiausi.Pavargau,atsibodo.
Linksmu Uzgaveniu
Nelabai ka yra varyti is kiemo tik, bet pasniku verta laikytis. Ar lailkotes?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 10:50)
Linksmu Uzgaveniu

nea. O kam
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 11:06)
Turiu vieną hobi, jei paskaičiuot kada užsikabliavau, tai jau koki e 10 metų ir bus
Sushi, kaip norėčiau, bet tingiu vyniot. O pas mus bažnytkaimy nėra nei vieno japonų restorano
Sushi, kaip norėčiau, bet tingiu vyniot. O pas mus bažnytkaimy nėra nei vieno japonų restorano
Labai daug prirasyta, bet paprasta, ir vyniot nereikia

https://www.nidosrec...aminiai-susiai/
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:08)
nea. O kam
Kad organizmui butu laiko apsivalyti nuo visu nesamoniu, ka valgom

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 10:06)
Turiu vieną hobi, jei paskaičiuot kada užsikabliavau, tai jau koki e 10 metų ir bus
Nu va atvaziuok pas mus i svecius, bent keli yra

O siaip as susiu nemegstu, del tu jurzoliu, man skaniau sashimi su ju tais ryziais ir wasabi, vaikai megsta susius, tai kartais nusiperkam. Tik biski baisu man del tu galimu parazitu zalioje zuvyje...
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 11:29)
Kad oroganizmui butu laiko apsivalyti nuo visu nesamoniu, ka valgom 
Papildyta:
O siaip as susiu nemegstu, del tu jurzoliu, man skaniau sashimi su ju tais ryziais ir wasabi, vaikai megsta susius, tai kartais nusiperkam. Tik biski baisu man del tu galimu parazitu zalioje zuvyje...

Papildyta:

neėsk nesąmonių ir nereiks valytis.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:30)
neėsk nesąmonių ir nereiks valytis.
Nu kai gyvensiu kazkur viduryje girios ir misiu tik laukiniais augalais, tai gal ir nereiks

Bet tu tai edi sakei nesamones ar ne?
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 11:32)
Nu kai gyvensiu kazkur viduryje girios ir misiu tik laukiniais augalais, tai gal ir nereiks

Taip, ir galvos nesuku. Viskam turi būti saikas, pagrindinė taisyklė tokia. Valgau dažnai, po mažiau, nesilaikau ir niekad nesilaikiau jokių dietų, pagrindinė dieta - ĖMR - ėst mažiau reikia

Man amžina dieta,amžinas pasnikas.O blynų sau niekada nekepu,per daug kalorijų.
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 11:29)

Kur atvažiuot

Nevalgau su žalia žuvim, ir dėl parazitų baimės, ir šiaip žalia žuvis nepatinka.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 25, 11:36)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72616211" data-time="1582620614"><div><p>Nelabai ka yra varyti is kiemo tik, bet pasniku verta laikytis. Ar lailkotes?</p></div></blockquote><p>Man amžina dieta,amžinas pasnikas.O blynų sau niekada nekepu,per daug kalorijų.</p>
Linkusi storėt? valios reikia

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 11:37)
Kur atvažiuot
Pas mus ir indiškų, ir italų, kinų kaip priš.., o japonų nėr. Dubline kai būnam, visada sushi nusiperku, galėčiau kasdien ėst, neatsibostų
Nevalgau su žalia žuvim, ir dėl parazitų baimės, ir šiaip žalia žuvis nepatinka.

žiūrėk, verslo niša

Aš nesuku galvos dėl kalorijų, galiu valgut viską ir nestorėju, gerai čia ar blogai, nes būtų neprošal kelis kg užsimest
Papildyta:
Oi ne, ne man tai. Sau galiu pasidaryt, visai skanu, bet jei pardavimui daryt, reikia gražiai, o man nesigauna, tai niekaip
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:40)
Oi ne, ne man tai. Sau galiu pasidaryt, visai skanu, bet jei pardavimui daryt, reikia gražiai, o man nesigauna, tai niekaip