Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Šunys,jei tai skaitoma hobis,savu laiku daug mezgiau,bet dabar užmečiau.Nusibodo. Šiuo  metu su gėlėmis žaidžiu.Gėlininkauti mėgau visada.Streptokarpų etapas jau praėjo.Gal šešerius metus su jais turškiausi.Pavargau,atsibodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 25 vasario 2020 - 10:44
Linksmu Uzgaveniu smile.gif Nelabai ka yra varyti is kiemo tik, bet pasniku verta laikytis. Ar lailkotes?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 10:50)
Linksmu Uzgaveniu smile.gif Nelabai ka yra varyti is kiemo tik, bet pasniku verta laikytis. Ar lailkotes?

nea. O kam
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 11:06)
Turiu vieną hobi, jei paskaičiuot kada užsikabliavau, tai jau koki e 10 metų ir bus

Sushi, kaip norėčiau, bet tingiu vyniot. O pas mus bažnytkaimy nėra nei vieno japonų restorano

Labai daug prirasyta, bet paprasta, ir vyniot nereikia smile.gif
https://www.nidosrec...aminiai-susiai/
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:08)
nea. O kam

Kad organizmui butu laiko apsivalyti nuo visu nesamoniu, ka valgom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 10:06)
Turiu vieną hobi, jei paskaičiuot kada užsikabliavau, tai jau koki e 10 metų ir bus
Sushi, kaip norėčiau, bet tingiu vyniot. O pas mus bažnytkaimy nėra nei vieno japonų restorano

Nu va atvaziuok pas mus i svecius, bent keli yra biggrin.gif
O siaip as susiu nemegstu, del tu jurzoliu, man skaniau sashimi su ju tais ryziais ir wasabi, vaikai megsta susius, tai kartais nusiperkam. Tik biski baisu man del tu galimu parazitu zalioje zuvyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 vasario 2020 - 11:31
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 11:29)
Kad oroganizmui butu laiko apsivalyti nuo visu nesamoniu, ka valgom  biggrin.gif
Papildyta:

Nu va atvaziuok pas mus i  svecius, bent keli yra  biggrin.gif
O siaip as susiu nemegstu, del tu jurzoliu, man skaniau sashimi su ju tais ryziais ir wasabi, vaikai megsta susius, tai kartais nusiperkam. Tik biski baisu man del tu galimu parazitu zalioje zuvyje...

neėsk nesąmonių ir nereiks valytis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:30)
neėsk nesąmonių ir nereiks valytis.

Nu kai gyvensiu kazkur viduryje girios ir misiu tik laukiniais augalais, tai gal ir nereiks biggrin.gif
Bet tu tai edi sakei nesamones ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 11:32)
Nu kai gyvensiu kazkur viduryje girios ir misiu tik laukiniais augalais, tai gal ir nereiks  biggrin.gif
Bet tu tai edi sakei nesamones ar ne?

Taip, ir galvos nesuku. Viskam turi būti saikas, pagrindinė taisyklė tokia. Valgau dažnai, po mažiau, nesilaikau ir niekad nesilaikiau jokių dietų, pagrindinė dieta - ĖMR - ėst mažiau reikia biggrin.gif
Atsakyti

Nelabai ka yra varyti is kiemo tik, bet pasniku verta laikytis. Ar lailkotes?

Man amžina dieta,amžinas pasnikas.O blynų sau niekada nekepu,per daug kalorijų.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 11:29)
Nu va atvaziuok pas mus i  svecius, bent keli yra  biggrin.gif

Kur atvažiuot bigsmile.gif Pas mus ir indiškų, ir italų, kinų kaip priš.., o japonų nėr. Dubline kai būnam, visada sushi nusiperku, galėčiau kasdien ėst, neatsibostų
Nevalgau su žalia žuvim, ir dėl parazitų baimės, ir šiaip žalia žuvis nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 25, 11:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72616211" data-time="1582620614"><div><p>Nelabai ka yra varyti is kiemo tik, bet pasniku verta laikytis. Ar lailkotes?</p></div></blockquote><p>Man amžina dieta,amžinas pasnikas.O blynų sau niekada nekepu,per daug kalorijų.</p>

Linkusi storėt? valios reikia unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 11:37)
Kur atvažiuot bigsmile.gif Pas mus ir indiškų, ir italų, kinų kaip priš.., o japonų nėr. Dubline kai būnam, visada sushi nusiperku, galėčiau kasdien ėst, neatsibostų
Nevalgau su žalia žuvim, ir dėl parazitų baimės, ir šiaip žalia žuvis nepatinka.

žiūrėk, verslo niša bigsmile.gif
Atsakyti
Aš nesuku galvos dėl kalorijų, galiu valgut viską ir nestorėju, gerai čia ar blogai, nes būtų neprošal kelis kg užsimest
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:40)

žiūrėk, verslo niša  bigsmile.gif

Oi ne, ne man tai. Sau galiu pasidaryt, visai skanu, bet jei pardavimui daryt, reikia gražiai, o man nesigauna, tai niekaip biggrin.gif
Atsakyti