Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 11:42)
Aš nesuku galvos dėl kalorijų, galiu valgut viską ir nestorėju, gerai čia ar blogai, nes būtų neprošal kelis kg užsimest

Aš irgi nevaldau savęs, bet pradėjusi sportuoti priaugau...4 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 11:37)
Kur atvažiuot bigsmile.gif
Pas mus ir indiškų, ir italų, kinų kaip priš.., o japonų nėr.
Dubline kai būnam, visada sushi nusiperku, galėčiau kasdien ėst, neatsibostų
Nevalgau su žalia žuvim, ir dėl parazitų baimės, ir šiaip žalia žuvis nepatinka.

a zacem tebe adres ti tak priezdziai biggrin.gif
zinau
o tai su kuo valgai?as manau ir esme susio zalia zuvis smile.gif
Mes namie pasidarom daznai misraines su krevetem, ryziai, krevetes zali agurkai ,nu beveik susiai tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 24, 23:34)
Ne, supuvusiu dantu savininke smegenim netinkama. Tu apsileidusi smirduke...
Tu net nesuvoki, kad ispuvusiais dantim nesugebi kandziotis...

tai juk ir parašiau, kad negaliu kandžiotis, nes nėra dantų biggrin.gif
nu ir debilka tu, net vieno sakinio perskaičius neįsisavini. Va ką reiškia, kai niekas nesiima tavo smegenėlių operuot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 11:45)
a zacem tebe adres ti tak priezdziai  biggrin.gif
zinau
Mes namie pasidarom daznai misraines su krevetem, ryziai, krevetes zali agurkai ,nu beveik susiai tada  biggrin.gif

oi, o kodėl tu krevetes žudai? Jos nenusipelno gyventi? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 25, 08:31)
<p>Šnd girdėjau,kaip kažkokių reikalų ministrė žada skelbti ekstremalią padėtį. Kai Alytuje degė padangos tai visi ministeriai sakė nieko čia tokio,visai nepavojinga.O kai veiksmas vyksta Italijoje,kažkur toli,tai jau reikia skelbti.Įdomu ką darys paskelbę,sienas aklinai uždarys,tranzito nepraleis,lėktuvai nebeskraidys?Kaip Korėjoje bus?</p>

o dar kažkas tikėjo, kad mūsų valdžia ne kvaila? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:36)
Taip, ir galvos nesuku. Viskam turi būti saikas, pagrindinė taisyklė tokia. Valgau dažnai, po mažiau, nesilaikau ir niekad nesilaikiau jokių dietų, pagrindinė dieta - ĖMR - ėst mažiau reikia biggrin.gif

Oi tik nereikia, ne karta ci arasei, kad persiedi biggrin.gif
O siaip kaip bebutu reikia kunui duoti pailseti nuo gyv kilmes maisto. aisku galima i rneduoti, paty renkames, sunku tu pasniku laikytis.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:46)
oi, o kodėl tu krevetes žudai? Jos nenusipelno gyventi?  unsure.gif  unsure.gif

Kodel tu man tokius argumentus rasai, cia pagal save ? tu nevalgai gyvunu? bigsmile.gif
Mes ir augalus zudom, tai man pasirinkimas ka valgyti ne su tuo siejasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 10:50)
Linksmu Uzgaveniu smile.gif Nelabai ka yra varyti is kiemo tik, bet pasniku verta laikytis. Ar lailkotes?

yra yra, LT orai pažvarbėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 11:50)
Oi tik nereikia, ne karta ci arasei, kad persiedi  biggrin.gif
O siaip kaip bebutu reikia kunui duoti pailseti nuo gyv kilmes maisto. aisku galima i rneduoti, paty renkames, sunku tu pasniku laikytis.
Papildyta:

Kodel tu man tokius argumentus rasai, cia pagal save ? tu nevalgai gyvunu? bigsmile.gif
Mes ir augalus zudom, tai man pasirinkimas ka valgyti ne su tuo siejasi  mirksiukas.gif

taip, bet mano persiėdimas toks, kokie tau yra normalūs pietūs smile.gif Aš niekada negalėčiau į save sukišti trijų ar kiek ten cepelinų ir dar šaltibarščių. Va toks mano persivalgymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 25, 11:36)
Man amžina dieta,amžinas pasnikas.O blynų sau niekada nekepu,per daug kalorijų.

Nu ziurint kaip kepi, as kartais issikepu, bet mano blynai spelt miltai siek tiek baltu siek tiek pilno grudo ir vanduo, tai nera ten tu koloriju labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:40)
žiūrėk, verslo niša  bigsmile.gif

sunkus tai labai verslas, jei pati neturi tokio, tai ir kitiems nesiūlyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 11:45)
a zacem tebe adres ti tak priezdziai  biggrin.gif
zinau
Mes namie pasidarom daznai misraines su krevetem, ryziai, krevetes zali agurkai ,nu beveik susiai tada  biggrin.gif

Karinė paslaptis, ane? Nereikia man tavo adreso, bet pvz koks sushi restikas geras kur dar aš nebuvus visai nieko būtų aplankyt

Su krabų mėsa, ta tikrąja, kiaušiniene, rūkyta lašiša, krablazdėm. Vaikai tik su agurku valgo.Japonai išsižvengtų iš tų mano sushių, bet pokum, man skanu

Aš kartais pasidarau krablazdžių mišrainės su ryžiais, gerai lenda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 25 vasario 2020 - 11:56
Lengvas sniegutis krenta.
Siandien ezeriukas apsitrauke ledu.
Atsakyti