Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 11:52)
sunkus tai labai verslas, jei pati neturi tokio, tai ir kitiems nesiūlyk biggrin.gif

Kuom sunkus?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:51)
taip, bet mano persiėdimas toks, kokie tau yra normalūs pietūs smile.gif Aš niekada negalėčiau į save sukišti trijų ar kiek ten cepelinų ir dar šaltibarščių. Va toks mano persivalgymas biggrin.gif

O tu rimtai supratai, kad as taip kas diena valgau? biggrin.gif ir kada tas buvo, sakiau dabar valgau kelis kart maziau ir kovoju su kiekvienu kg, o seniau irgi galejau valgyti bele kiek,kaip jus cia kelios ir nei gramas neaugo biggrin.gif
pvz vakar mano menu:
priespieciam: smudis
pietum: salotos, salotu lapai, pomidorai, avokadas, fetos suris, graiksiki riesutai ir riekele rugines duonos su raugu.
vakariene: virtos bulves, morkos ir sparagines pupeles.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 11:50)
yra yra, LT orai pažvarbėjo smile.gif

sakai? vakar ziurejau video is sventimo Uzgaveniu, mano mama vienam kolektyve dainuoja, tai miesto sventeje dainavo, sniego nesimate, pagalvojau juokinga bus toks sventimas po koki 15 m gal kai palmes Lietuvoje prades augti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 11:56)
Kuom sunkus?

dėl tikrinimų, hieginos visų praėjimų
dėl to, jog jei pasamdysi pigeną virėją, padavėjus, tai kleintai bus amžinai nepatenkinti, jei samdysi gerus, tai pačiam liks pakankamai mažai. Jei pirksi kokybiškus produktus - vėlgi pačiam liks mažai, jei pirksi pigenas - nebus taip skanu, klientus nuodysi.
Atsakyti
Vakar vakare grįžo vyras ir rado prie durų "siurprizą"- maišelyje 5 kačių konservai. Tai wtf lotuliukas.gif nuvežėm į ospca
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 12:00)
Vakar vakare grįžo vyras ir rado prie durų "siurprizą"- maišelyje 5 kačių konservai. Tai wtf lotuliukas.gif nuvežėm į ospca

nu nieko sau. Kažkam tavo gyvūnai alkani atrodo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 11:40)
žiūrėk, verslo niša  bigsmile.gif

Airijoje japonu restoranus kuria japonai, ne lietuviai biggrin.gif kaip ir kitus visus. bet zinima galima meginti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 11:59)
dėl to, jog jei pasamdysi pigeną virėją, padavėjus, tai kleintai bus amžinai nepatenkinti, jei samdysi gerus, tai pačiam liks pakankamai mažai. Jei pirksi kokybiškus produktus - vėlgi pačiam liks mažai, jei pirksi pigenas - nebus taip skanu, klientus nuodysi.

Tai va.. Pvz, yamamori Dubline. Man labai patinka californian rolls, vis užsisakydavau, taip skanu būdavo, su tikra krabų mėsa, bet paskutinį kartą nusivyliau, užsisakiau, o ten smulkintos krablazdės ir gabaliukai kažkaip sumažėjo.. taupo matyt.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 12:01)
nu nieko sau. Kažkam tavo gyvūnai alkani atrodo? biggrin.gif

Tai ir sakau, nu wtf biggrin.gif Gal kam atliko, žino, kad katinus laikom, tai ir atnešė, bet jau nesužinosiu kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 11:53)
Karinė paslaptis, ane? Nereikia man tavo adreso, bet pvz koks sushi restikas geras kur dar aš nebuvus visai nieko būtų aplankyt

Su krabų mėsa, ta tikrąja, kiaušiniene, rūkyta lašiša, krablazdėm. Vaikai tik su agurku valgo.Japonai išsižvengtų iš tų mano sushių, bet pokum, man skanu

Aš kartais pasidarau krablazdžių mišrainės su ryžiais, gerai lenda

aha biggrin.gif tau vis tiek bus toli vaziuoti, Dublinas tau arciau. O Dubline manau tikrai geru yra.

Kodel issizvengtu, aisku gal jie ir nevadintu tai susiais, bet jie daug ka valgo su ryziais ir juru kopustu dziovintais lapais, kuriu as nekenciu, jauciu vieninelis maistas, kurio mano organizmas visai nevirskina biggrin.gif
O mano vaikam labai patinka sushiai. Dukra neapsiprendzia kur isidarinti vasarom, kai paaugs i Starbuck ar sushiu restorana biggrin.gif

Krabu lazdeliu neperku del ju sudetes, neaisku ko ten prikista, geriau jau krevetes, matai, ka valgai, arba krabu mesa. Bet man krabu gaila kazkaip, juos gyvus vargsus verda.

Atsakyti
Tai aš nevažiuosiu, o ant šluotos atskrisiu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 11:59)

Zinok Airijoje nera taip sunku, tie tikrinimai cia juokingi, is anksto pranesa, jei randa pazeidimu pasako, per kiek susitvarkyti, jei vel randa ir vel pparaso,kad susitvarkytu biggrin.gif . Uzdaro, kai akivaizdus piktybinis bardakas, o baudu niekas nepuola duoti. O ir biznis cia neblogas, nes savaitgaliai dauguma stengiasi eiti out, siaip megsta iseiti pavalgyti ne namie zmones....
Produktai is tiekeju nera labai brangus, kad ir geresni. Va beda reali - virejai geri.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 11:59)
O tu rimtai supratai, kad as taip kas diena valgau? biggrin.gif  ir kada tas buvo, sakiau dabar valgau kelis kart maziau ir kovoju su kiekvienu kg, o seniau irgi galejau valgyti bele kiek,kaip jus cia kelios ir nei gramas neaugo  biggrin.gif
pvz vakar mano menu:
priespieciam: smudis
pietum: salotos, salotu lapai, pomidorai, avokadas, fetos suris, graiksiki riesutai ir riekele rugines duonos su raugu.
vakariene: virtos bulves, morkos ir sparagines pupeles.
Papildyta:

sakai? vakar ziurejau video is sventimo Uzgaveniu, mano mama vienam kolektyve dainuoja, tai miesto sventeje dainavo, sniego nesimate, pagalvojau juokinga bus toks sventimas po koki 15 m gal kai palmes Lietuvoje prades augti  biggrin.gif

Nesvarbu ar kasdien. Aš NIEKAIP tiek nesukimščiau.
Badas man būtų nuo tokio kaip parašei meniu, nebūtų jėgų sportuot
Atsakyti

As maciau straipsni apie tai kaip profesore paprase studentu surinkti zuvu gabaleliu is susiu restoranu ir tada tyre ju DNA. Didzioji dalis buvo visai ne tos zuvys, kaip jie skelbe. Pvz “lasisa” buvo nudazyta pigi tilapija. Is kur ta tilapija, kiek kartu saldyta, kiek sunkiuju metalu - galima tik speti.

Atsargiai susius valgau, nors

labai megstu. 

Lutuke, 

jei vaikai susius megsta, tai bent kartais gal verta padaryti tyrimus del kirminu. Pilna ju zuvyse. 

Atsakyti