Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cesnakus valgau kasdien, daug gaminu su juo, i kiekviena patiekala ieina beveik.

Vaistazoles irgi vartoti reik su protu, nes padauginus gali buti salutiniai.

Man bjauriausia, kai koks murzius palieka ant muilo juodas putas, nu tai kaip toki muila imt? Veuk.
Atsakyti

Bitkrėslė yra nuodinga.Pasidomėk.Aš dbr darbe,negaliu pasikelti vaistinių augalų knygos.Nuo žaliosios arbatos perdozavimo tiesus kelias pas gydytojus,turint bėdų su per aukštu kraujo spaudimu.

Beja,būtų įdomu sužinoti ką ta žolininkė baigusi.

Atsakyti
absoliučiai viskas, kas valgoma yra kenksminga ar nuodinga nesaugiomis dozėmis. O dozėmis reikia domėtis, tai liečia viską
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 25, 14:56)
Nustok cia visoms kisti akoholi, eik savo vyrui knisti proto, nes tas ruko KASDIEN.Apie britkesle.Dėmesio: Bitkrėslė yra nuodinga. Vartoti tik paskyrus gydytojui.

O ko taip susinervinai, apie alko raso gydytojai raso, kad jo negalima is vis, nes nera saugiu doziu, o jus vis tiek vartojat smile.gif
Nu va ka pridare krikscionys ateje pas mus moterys jau bijo zoleliu, sudegino ziniuones, ziniuonius, isnaikino didele dali musu kultuos, ziniu ir prasau... unsure.gif

Nu ir papasakok man dabar kuom bitkresle pavojinga?
zinoma jei zmogus koks ligoni ar vsiai nesigaudo toje srityje, tai del visko reiktu tartis su gydytojais, vaistinikais ir zolininkais. Bet sveikas zmogus tiek nesuvartos arbatzoles, kad ji pakenktu, nu max issivems ir tiek. Tu ragavusi bent pvz bitkresles, pelyno,papasakok man kaip juo butu galima perduozuoti biggrin.gif
nesciom jokiu zoliu negalima, nebent kmynu.
Nu svieskites domekites, nu nera tokia jau ta sritis sudetinga, kad taip bijoti reiktu. biggrin.gif Trakites su gydytojais, zolininkais, juk neuzdrausta. mirksiukas.gif
Atsakyti

apie jonažolę dar girdėjau, kad ne visiems galima

Jonažolės preparatų negalima vartoti ,tiems kas mėgsta saulės vonias.Sukelia fotodermatitą.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 25, 15:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72616428" data-time="1582635747"><div><p>apie jonažolę dar girdėjau, kad ne visiems galima</p></div></blockquote><p>Jonažolės preparatų negalima vartoti ,tiems kas mėgsta saulės vonias.Sukelia fotodermatitą.</p>

Kažkas ten dar su jomis yra.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 15:09)
absoliučiai viskas, kas valgoma yra kenksminga ar nuodinga nesaugiomis dozėmis. O dozėmis reikia domėtis, tai liečia viską

Nu butent ir tas pats vanduo, bet tai tam turim prota, turim informacija, kuria galima studijuoti, mokytis.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 25, 15:10)
Jonažolės preparatų negalima vartoti ,tiems kas mėgsta saulės vonias.Sukelia fotodermatitą.</p>

soliariuma turi omeny? tai jis pats kenksmingas , bet jo jauciu nebijot? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 25, 15:07)
<p>Bitkrėslė yra nuodinga.Pasidomėk.Aš dbr darbe,negaliu pasikelti vaistinių augalų knygos.Nuo žaliosios arbatos perdozavimo tiesus kelias pas gydytojus,turint bėdų su per aukštu kraujo spaudimu.</p><p>Beja,būtų įdomu sužinoti ką ta žolininkė baigusi.</p>

Domejausi ir vartojau, kaip matai gyva ir sveika biggrin.gif Lisiteja as viskuo domiuosi, ka vartoju.
Nu visko perduozuok, ypac jau budama ligone, bus negerai. Zalia arbata tonizuoja turi kofeino,kaip ir juodoji, kava aisku daugiausia, bet va vis tike geria zmones biggrin.gif dar kava silpnina kaulus, nes jos suvirskinime kazkaip dalvauja kalcis.
Man jokio skirtumo, zolininkem gimstama, o ne su diplomu tampama. Tai ne jos sukurtas receptas apie ji sneka ir kitos zolininkes ir senai zinoma, kad sios zoles naikina parazitus, dar mano mociute zinojo. O siaip zinau ir biologija baiguse zolinike, jei norisi diplomuotos. mirksiukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif gimstama žolininkėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 15:11)
Kažkas ten dar su jomis yra.

visu zoleliu nepatartina vartoti ilgai, nemaisyti su kitais vaistais, atsargiai vartoti iv ligoniam.
O jonazole ilgai vartojama vyram gali sukelti impotencija , bet nustojus vartoti viskas atsisato biggrin.gif tau aktualu labia manau tai ir isiminei biggrin.gif
Atsakyti

Žinai,brangioji,vaistažoles aš irgi pažystu,ir gal daugiau už visas.Bet gi nekaišau niekam receptų,ir nepatarinėju ką nuo ko vartoti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 25, 15:22)
<p>Žinai,brangioji,vaistažoles aš irgi pažystu,ir gal daugiau už visas.Bet gi nekaišau niekam receptų,ir nepatarinėju ką nuo ko vartoti.</p>

Jonažolės nepatariama vartoti jei aukštas kraujospūdis, užkietėję viduriai, nėštumo metu, taip pat turintiems jautrią odą. Jokiu būdu negalima vartoti prieš kaitinantis saulėje ar švitinantis kitais spinduliais. Netinka vartojant hormoninę kontracepciją. Net sveikiems žmonėms stipri jonažolių arbata gali sukelti gastrito simptomus, o sergantiems skrandžio opa išprovokuoti stiprius spazmus ir žarnyno skausmus. Piktnaudžiavimas jonažolėmis gali sukelti galvos skausmą, pykinimą, vėmimą.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=68610118
nu va, radau

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 15:21)
visu zoleliu nepatartina vartoti ilgai, nemaisyti su kitais vaistais, atsargiai vartoti iv ligoniam.
O jonazole  ilgai vartojama vyram gali sukelti impotencija , bet nustojus vartoti viskas atsisato biggrin.gif tau aktualu labia manau tai ir isiminei  biggrin.gif

čia tavo vyras tau taip aiškina, kodėl jam nestovi "ant tavęs"? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 25, 15:22)
<p>Žinai,brangioji,vaistažoles aš irgi pažystu,ir gal daugiau už visas.Bet gi nekaišau niekam receptų,ir nepatarinėju ką nuo ko vartoti.</p>

tai as irgi gi niekam nieko nesiuliau, Is_sviesos pasidomejo kokias vaistazoles vartoju nuo kirminu ir ikeliau, man negaila pasidalnti, o jus manau esat pakankamai protingos, kad nusprestumet, kas jums geriausia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 15:28)
Jonažolės nepatariama vartoti jei aukštas kraujospūdis, užkietėję viduriai, nėštumo metu, taip pat turintiems jautrią odą. Jokiu būdu negalima vartoti prieš kaitinantis saulėje ar švitinantis kitais spinduliais. Netinka vartojant hormoninę kontracepciją. Net sveikiems žmonėms stipri jonažolių arbata gali sukelti gastrito simptomus, o sergantiems skrandžio opa išprovokuoti stiprius spazmus ir žarnyno skausmus. Piktnaudžiavimas jonažolėmis gali sukelti galvos skausmą, pykinimą, vėmimą.

čia tavo vyras tau taip aiškina, kodėl jam nestovi "ant tavęs"?  rolleyes.gif

tai ka ir sakiau nesciom is vis jokiu zoliu negalima arb alabai atsargiai iskirtinais atvejais. Sergant iv ligom su kitais preaparatai irgi labai atsargiai. O piktaudziavimas sukels vemima, vyram impotencija laikina ir viskas biggrin.gif "cheminiai" vaistai dauguma su zymiai rimtesniais salutiniais poveikiais.

kazka gudriau sugalvok, o jau labai cambaliskai skamba biggrin.gif
Atsakyti