Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 12:55)
kur cia taip baisiai?  blink.gif

Dirbdama niekur nieko panasaus nesu maciusi, nu sumustiniais neprekevom, bet tiek saldytuvuose , saldikliuse t budavo matuojama, tiek maistas priziurimas, kad butu sviezas, geriau ismesdavo, nei rizikuodavo.

Butent hand sanitizer , o ne muilas doh.gif po tualeto rankas reikia su  muilu nusiplauti, paskui jei nori dezinfekuotis, bet tie dezinfekatoriai nesveika  siaip. Bet siaip pradinese pas mus nera nei to, tas prisakomas nusipirkti ir vaikam ideti i kuprine, kad turetu. Bet muilas turi buti tualete. Nu dabar jau yra.
Kalbu apie pradine mokykla, nezinau kaip tu ten patekai i tualeta?  biggrin.gif

Na iš kur man žinot, feisbuke moteriškė patirtim dalinosi. Priklauso nuo vietos, kai kur griežtai žiūri, o pvz apie costa kavines nekokie atsiliepimai buvo būtent iš darbuotojų pusės, dabar jau tiksliai nepamenu kas, neatkapstysiu to posto

Paprastai patekau, užsimanai myžt, paklausi ar galima pasinaudot tualetu ir nueini.
Kuom blogai hand sanitizer? Šiaip abejoju ar vaikai juo naudojasi. Dar niekas vaikų mokyklose nėra sakę nusipirkti tūliko reikmenų, nei pradinėse, nei secobdary
Atsakyti

Megsta, bet daug nevalgo, neperku. biggrin.gif
Bet mes visi 2 k per metus profilaktiskai vartojam vaistus nuo kirminu arba zoleliu rinkini, manau sios netgi veiksmingesnes, nes nu tu kirminu visur gali buti, o ir vaikai uzsikrecia gi nuo kitu vaiku, nelabai higienos igudziai pas airius isvystyti, turejom reikalauti, kad mokykloje tualetuose atsirastu muilas doh.gif

Kirminais galima uzsikresti tikrai bet kur. As labai abejoju ar restoranuose kiekviena salotu lapa plauna atskirai. As namie bele kiek laiko sugaistu, kol isplaunu tas vingiuotas salotas. Spinatu irgi kiekviena lapeli po srove palaikau. Nemanau, kad visi taip cackinasi.

Jei namie gyvunu yra, tai isvis. Mano namine kate i lauka neidavo, o kirminu turejo. Nezinau, ar su batais parvilkomdavom, ar nuo zalios zuvies, ar nuo abieju. 

Zoleles tu megsti, bet siaip jei perki kazkur bele kokiom dozem, tai suprask, kad kaip ir vaistai, jos kirminus zudo ir vistiek kenkia organizmui, nors ir naturalios. Jei kazkas naturalu, nereiskia, jog veiklioji medziaga “renkasi” kur cia askaride, o kur tavo vaiko kepenys. Kerta per visur. Cesnakai tarkim naikina tiek blogas bakterijas, tiek gerasias, tik maza doze, silpnai veikia. Vaistuose bent jau saugios dozes apskaiciuotos. Dave giminaite kazkada bitkresles

lyg, tai velnias zino kiek ten jos naudoti, kaip daznai, kiek veikliosios medziagos. Taip dar labiau apsinuodyti galima.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 12:33)
Ne nekasdien, o taip valgydavau kartais.  biggrin.gif aisku ne iskart viska, su pertraukom, pavalgai, pailsi, vel pavalgai  biggrin.gif ziurint dar aisku ir dydzius kokius tu ten isivaizduoji  biggrin.gif Bet taip valgydavau daug daugiau, suvalgydavau darbe pvz 12 nakties pica visa viena normalaus dydzio ir nieko laiba kaip  nendre buvau  biggrin.gif

Tai man irgi seniau budavo, todel valgydavau daugiau ir daznai, dabar nebereikia tiek. Ir va su tokiu meniu vargstu su keliais kg, kuriu nenoriu, niekur jie nedingsta  biggrin.gif Toks jausmas, kad pauostai maisto ir storeji  biggrin.gif

tai va, o aš net išbadėjusi nesuvalgyčiau tokios picos.
Atsakyti
Oi, pamenu užsisakiau cezario salotų su pristatymu į namus. Tai ten bubo vienas didelis B.L.E.T. Salotos net nesupjaustytos, neplautos su prilipusiom žemėm. Šiaip nesu mėgėja kabinėtis, bet tada šūdas užvirė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 25, 13:05)
Zoleles tu megsti, bet siaip jei perki kazkur bele kokiom dozem, tai suprask, kad kaip ir vaistai, jos kirminus zudo ir vistiek kenkia organizmui, nors ir naturalios. Jei kazkas naturalu, nereiskia, jog veiklioji medziaga “renkasi” kur cia askaride, o kur tavo vaiko kepenys. Kerta per visur. Cesnakai tarkim naikina tiek blogas bakterijas, tiek gerasias, tik maza doze, silpnai veikia. Vaistuose bent jau saugios dozes apskaiciuotos. Dave giminaite kazkada bitkresles</p><p>lyg, tai velnias zino kiek ten jos naudoti, kaip daznai, kiek veikliosios medziagos. Taip dar labiau apsinuodyti galima.</p>

tai pirk kapsulėse ar lašiukais, ten jau apskaičiuota vidutiniškai žmogui
Atsakyti
Aš išvis nemėgstu nei picų, nei makaronų, o vaikams tik paduok. Dukra avokadus mėgsta, bent tiek gerai, kaloringas maistas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 13:00)
nes maistas nesubalansuotas ir netinkamas žmogui. Pamenu kaip vieną žmogų, kuris pastoviai alkanas įkalbėjau pabandyti valgyti ir avinžirnių. Tai jis labai nustebęs buvo, kad su jais ilgai jam sotu (ir patenkintas liko, žinoma). O tu paminėjai pupeles, kurios irgi yra labai sotu. Tai ir rašau, kad arba ta neminėtoji nesupranta ką rašinėja (nu kad jos nesotu), nu arba tavo variantas, kad valgo ji netinkamą maistą ir dėl to kenčia jos medžiagų apykaita.

Nebutinai tai,as daug maz visada sveikai valgiau ir panasu maista,tiek,kad dabar man jo uztenka zymiai maziau ir jauciuosi soti daug ilgiau. Cia jau pats kunas toks buna pati sistema, tam tikri hormonu issiskyrimai ir t.t. kadangi pati pajauciau abi busenas gali pasakyti,kad pats maistas antroje vietoje, po kuno ir kaip jis issivina maista.
Zinoma, jei tam paciam zmogui pakoregavus mityba viskas gerai tai matyt to ir uzteko, bet daznai buna mityba nelabai to sukontroliusi. As seniau is vis soties beveik nejausdavau, kai jau skrandis pilnas ir daugiau nebetelpa tai ir sustoji valgyti biggrin.gif O dabar uztenka suvalgau obuoli ir sotu kuriam laikui.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 25, 13:11)
tai va, o aš net išbadėjusi nesuvalgyčiau tokios picos.

tai jei tau salotos pe rmazai, o pica per daug , tai kuom uzsisotini?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 13:27)
Nebutinai  tai,as daug maz visada sveikai valgiau ir panasu maista,tiek,kad dabar man jo uztenka zymiai maziau ir jauciuosi soti daug ilgiau. Cia jau pats kunas toks buna pati sistema, tam tikri hormonu issiskyrimai ir t.t. kadangi pati pajauciau abi busenas gali pasakyti,kad pats maistas antroje vietoje, po kuno ir kaip jis issivina maista.
Zinoma, jei tam paciam zmogui pakoregavus mityba viskas gerai tai matyt to ir uzteko, bet daznai buna mityba nelabai to sukontroliusi. As seniau is vis soties beveik nejausdavau, kai jau skrandis pilnas ir daugiau nebetelpa tai ir sustoji valgyti  biggrin.gif O dabar uztenka suvalgau obuoli ir sotu kuriam laikui.
Papildyta:

tai jei tau salotos pe rmazai, o pica per daug , tai kuom uzsisotini?

mano poreikis-dažnai po mažai. Toks mano kūno poreikis.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 25, 13:04)
Na iš kur man žinot, feisbuke moteriškė patirtim dalinosi. Priklauso nuo vietos, kai kur griežtai žiūri, o pvz apie costa kavines nekokie atsiliepimai buvo būtent iš darbuotojų pusės, dabar jau tiksliai nepamenu kas, neatkapstysiu to posto

Paprastai patekau, užsimanai myžt, paklausi ar galima pasinaudot tualetu ir nueini.
Kuom blogai hand sanitizer? Šiaip abejoju ar vaikai juo naudojasi. Dar niekas vaikų mokyklose nėra sakę nusipirkti tūliko reikmenų, nei pradinėse, nei secobdary

Gaila, kad neivardino kur.

https://www.cdc.gov/...-sanitizer.html
https://www.thestree...tizers-12966410

Tai mes jau siulemes patys nupirkti muilo, bet pagaliau mokykla susiprato doh.gif O siaip mokam mokescius uz kiekviena vaika, siaip darom visokius rinkimus lesu, per bake sale ir t.t. kas met, musu mokykla Educate together , ne religine tai remimo maziau turim, tai ka tevai surenka ta ir turim.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 13:27)
Nebutinai  tai,as daug maz visada sveikai valgiau ir panasu maista,tiek,kad dabar man jo uztenka zymiai maziau ir jauciuosi soti daug ilgiau. Cia jau pats kunas toks buna pati sistema, tam tikri hormonu issiskyrimai ir t.t. kadangi pati pajauciau abi busenas gali pasakyti,kad pats maistas antroje vietoje, po kuno ir kaip jis issivina maista.
Zinoma, jei tam paciam zmogui pakoregavus mityba viskas gerai tai matyt to ir uzteko, bet daznai buna mityba nelabai to sukontroliusi. As seniau is vis soties beveik nejausdavau, kai jau skrandis pilnas ir daugiau nebetelpa tai ir sustoji valgyti  biggrin.gif O dabar uztenka suvalgau obuoli ir sotu kuriam laikui.

nu nesakyk, kad anksčiau sveikai valgei. Vistiek nepatikėsiu. Nu ar cepelinai arba pica sveika skaitosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 25 vasario 2020 - 13:57
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 25, 13:56)
nu nesakyk, kad anksčiau sveikai valgei. Vistiek nepatikėsiu. Nu ar cepelinai arba pica sveika skaitosi?

biggrin.gif matyt apysveikis
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 25, 13:43)
Gaila, kad neivardino kur.

https://www.cdc.gov/...-sanitizer.html
https://www.thestree...tizers-12966410

Tai mes jau siulemes patys nupirkti muilo, bet pagaliau mokykla susiprato doh.gif O siaip mokam mokescius uz kiekviena vaika, siaip darom visokius rinkimus lesu, per bake sale ir t.t. kas met, musu mokykla Educate together , ne religine tai remimo maziau turim, tai ka tevai surenka ta ir turim.

Skystą muilą? Nes jeigu paprastą, tai fui, nehigieniška.
Atsakyti