Parasykk testamenta, atsisveikink su gerais draugais
Laiku ir vietoj atsiprasyti taip, kulturinga, netgi kartais stipruos, drasios asmenybes bruozas, ne kiekvienas gi pripazins, kad suklydo.
Man yra uzstriges vienas momentas, kartais pastebiu pas zmones, kad jie atsiprasineja del emociju (ir tu paciu asaru). Kad yra pikti, liudni, kad verkia, del visko, ka laikom negatyvu. Man tai taip keista, lyg atsiprasinet, kad esi zmogus. Zinoma ir lyciu stereotipai cia labai islenda (vyrams negalima jautrumo, silpnumo, svelnumo, moterims negalima pykti, irzti), apskritai visi TURI buti (atrodyti) laimingi ir linksmi.
taigi čia kaip visur ir visada: kas perdaug - tas nesveika. Kas tik kartais - norma

Montekrista, tavo vyras maco tipo, kur niekada neverkia? Ji taip tevai moke?
Žinok nežinau. Bet ašarų nesu mačiusi.
</p><p>Dirbu su žmonėmis, tai kaip man elgtis?Saloną uždaryti?Įdomu kas mokesčius mokės.
</p><p>Rankas plautis, veido neliesti,kuo mažiau po visokius pc ir masinius renginius slankioti, aišku kaip du kart du.Dar gi potvarkio specialaus reikia.
</p><p>Bet tas antibakterinis muilas ir bjaurastis, taip rankų odą sausina, kremas litrais eina.
</p><p></p>
ir man regis vakar per žinias kaip tik sakė, kad neskambinti 112 ir netrukdyti. O tas "gražuolis" liepia skambint?

Net kai gimdei? Ar per kokias laidotuves?
Parasykk testamenta, atsisveikink su gerais draugais
Gera mintis dar nusipirksiu dėžę šampės ir dėžę brendžio, ir suorganizuosiu Corona viruso vakarėlį.Nuo tokio kiekio, mirtis nuo viruso atrodys kaip išsigelbėjimas.
Nea

Papildyta:
aga, tas žvilgsnis

Bandau sugalvoti kokia turetu buti gyvenime situacija, kad vyras verkdamas begtu kalbet su draugu. Ir atrandu tik viena- nebent skyrybos. Daugiau nesugalvoju. Bet mano vyras ir tokiu atveju manau susilaikytu. Cia seimos reikalai. Jei nelaime, liga, artimuju netektys, nesekmes darbe ir t.t. taigi yra seima, t.y.mes, kiti artimieji. Neisivaizduoju savo vyro verkiancio tokiais atvejais pas drauga.
Vertinga tuo, kad "isverkia" streso hormona, ramina, saugo organizma nuo perdegimo. Bet taip, problemu tai nesprendzia, bet mes juk ne apie tai ir kalbam.
Papildyta:
Tikrai ne vienintelis. Kai kada to nereikia, nuo zmogaus priklauso. Nors verke nors karta gyvenime manau yra visi.
O kodel moterims reikia maziau verkti? Ar tu sieji verkima su nieko nedarymu, nesiemimu spresti problemas? Man cia visai du skirtingi dalykai.
O kartais net ir nera ka spresti. Va mirsta artimas, ka tu cia isspresi?
as manau dalis moteru verkia be reikalo. Nesieju verkima su nieko nedarymu, bet jei vyras nupirko ne ta torta, tada nuvaziavo vel i parduotuve ir nupirko jau ta, o moteris seda namuose ir zliumbia - cia perdaug. Tikra istorija, jei ka. Asaros kartais reikalingos, kartais - ne. As manau mes vaikysteje ismokstam reaguoti vienaip ar kitaip ir po to ta reakcija lenda automatiskai.
Ar man vienai taip atrodo, kad draugu turejimas nuvertinamas? Jiems visai nera poreikio, o ar jus pacios turit bent viena drauge, su kuria per ugni ir vandeni galetumet?
Dabar bijau sumaisyti, bet ar ne Aimeja (o gal Asaka), kazkurioj temoj raset, kad buna, kai vyrai savi apgauna ir lieki be nieko. Ten apie finansus buvo, bet socialinis ratas gal net daugiau svarbus tokiais atvejais?
Ir vis tik ta "tik skyrybu" priezastis tokia dazna, i kas antrus namus uzeina.
Ar man vienai taip atrodo, kad draugu turejimas nuvertinamas? Jiems visai nera poreikio, o ar jus pacios turit bent viena drauge, su kuria per ugni ir vandeni galetumet?
Dabar bijau sumaisyti, bet ar ne Aimeja (o gal Asaka), kazkurioj temoj raset, kad buna, kai vyrai savi apgauna ir lieki be nieko. Ten apie finansus buvo, bet socialinis ratas gal net daugiau svarbus tokiais atvejais?
Ir vis tik ta "tik skyrybu" priezastis tokia dazna, i kas antrus namus uzeina.
kaip tai neturėtų? nu nebent jau vyras našlaitis, palaidojęs tėvus ir jokių seserų, brolių, pusbrolių, na arba jie kokia pijokai, asocialūs? nes antraip kodėl neturėtų kur kreiptis, jei bėda su žmona?
tu tiesiog nesupranti to, nes neturėjai ilgamečio partnerio. Su ilgamečiu partneriu, kuris tau tinka būtent, draugai tikrai nublanksta.