Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 26, 14:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72617004" data-time="1582711931"><div><p>Vertinga tuo, kad "isverkia" streso hormona, ramina, saugo organizma nuo perdegimo. Bet taip, problemu tai nesprendzia, bet mes juk ne apie tai ir kalbam.
Papildyta:
Tikrai ne vienintelis. Kai kada to nereikia, nuo zmogaus priklauso. Nors verke nors karta gyvenime manau yra visi.

O kodel moterims reikia maziau verkti? Ar tu sieji verkima su nieko nedarymu, nesiemimu spresti problemas? Man cia visai du skirtingi dalykai.
O kartais net ir nera ka spresti. Va mirsta artimas, ka tu cia isspresi?</p></div></blockquote><p>as manau dalis moteru verkia be reikalo. Nesieju verkima su nieko nedarymu, bet jei vyras nupirko ne ta torta, tada nuvaziavo vel i parduotuve ir nupirko jau ta, o moteris seda namuose ir zliumbia - cia perdaug. Tikra istorija, jei ka. Asaros kartais reikalingos, kartais - ne. As manau mes vaikysteje ismokstam reaguoti vienaip ar kitaip ir po to ta reakcija lenda automatiskai. </p>

biggrin.gif bet cia gal mums is sono atrodo, kad be reikalo? Gal jai yra reikalas biggrin.gif Karta drauge pasakojo, kad apsiverke, nes ruosesi i kina, ir tik pastebejo, kad ji jau vakar rode, sumaise dienas lotuliukas.gif Man irgi buta tokiu atveju. Nu bet tuo kartu apsiverki, o tada imi ir padarai, ka reikia. Tai vis tik neaisku, kuo pacios asaros trukdo, nebent tik kai jas lydi neveiksnumas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 26, 13:47)
as manau dalis moteru verkia be reikalo. Nesieju verkima su nieko nedarymu, bet jei vyras nupirko ne ta torta, tada nuvaziavo vel i parduotuve ir nupirko jau ta, o moteris seda namuose ir zliumbia - cia perdaug. Tikra istorija, jei ka.

As pagalvojau, kad nelengva MB su manimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 13:54)
As pagalvojau, kad nelengva MB su manimi  biggrin.gif

vis ne tą perki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 14:55)

Gal verkia del torto? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 13:56)
Gal verkia del torto? biggrin.gif

gal kad apmaitina tortais? gal ji prašo dietinio maisto, o tas tortą parvelka biggrin.gif sakė, kad paėmė kaip nendrę, o dabar jau ji gera bačkutė smile.gif
Atsakyti
Pažėkit, kiek mielumo wub.gif Užniurkyčiau aš juos
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 13:55)

Nesuprasit jus... reikia su manimi pagyventi...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 13:59)
Nesuprasit jus... reikia su manimi pagyventi...

gal geriau nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 14:54)
kaip tai neturėtų? nu nebent jau vyras našlaitis, palaidojęs tėvus ir jokių seserų, brolių, pusbrolių, na arba jie kokia pijokai, asocialūs? nes antraip kodėl neturėtų kur kreiptis, jei bėda su žmona?
tu tiesiog nesupranti to, nes neturėjai ilgamečio partnerio. Su ilgamečiu partneriu, kuris tau tinka būtent, draugai tikrai nublanksta.

As suprantu, ka jus visos rasot, bet idomu, kiek tas "nublanksta", kaip jis atrodo. Faktas, kad tas, su kuo gyveni, leidi dienas, jis daug artimesnis, viska zino, pirmam papasakoji, bet keista man asmeniskai, kad vienas zmogus gali atstot visus kitus.
Pvz jeigu yra islike draugu is labai labai seniai, su kuriais galejai dalintis viskuo, ar visa tai baigiasi? Man butu draugystes baigtis, jeigu mane isduotu arba begant metams "uzaugtume" i labai skirtingas puses, bet kodel turetu keistis rysio artimumas, nuosirdumas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 26, 13:54)
kaip tai neturėtų? nu nebent jau vyras našlaitis, palaidojęs tėvus ir jokių seserų, brolių, pusbrolių, na arba jie kokia pijokai, asocialūs? nes antraip kodėl neturėtų kur kreiptis, jei bėda su žmona?

Nebūtina būti pijokams. Pvz gyvenant ilgą laiką užsirnyje mums taip nutiko, kad ryšiai su broliais seserim nutrūko. Vyras retkarčiais pabendrauja su mama ir tai viskas, ir tai mano iniciatyva, jiems toks jausmas px kaip mes gyvenam. Aš irgi su savo sesėm paprasčiausiai neturiu apie ką kalbėt. Vyriausios jau kokius 25 metus gyvai nemačiau. Tai jei kokia bėda nutiktų ar tiesiog reikėtų išsipasakoti, į ką jau ką, bet į gimines nesikreiptume nei aš, nei vyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 26 vasario 2020 - 14:05
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 14:02)
As suprantu, ka jus visos rasot, bet idomu, kiek tas "nublanksta", kaip jis atrodo. Faktas, kad tas, su kuo gyveni, leidi dienas, jis daug artimesnis, viska zino, pirmam papasakoji, bet keista man asmeniskai, kad vienas zmogus gali atstot visus kitus.
Pvz jeigu yra islike draugu is labai labai seniai, su kuriais galejai dalintis viskuo, ar visa tai baigiasi? Man butu draugystes baigtis, jeigu mane isduotu arba begant metams "uzaugtume" i labai skirtingas puses, bet kodel turetu keistis rysio artimumas, nuosirdumas.

tai visokiu seimu gi buna. buna, kur seima didziausias prioritetas, ir viska apsitaria, apsiguodzia tarpusavy, kaip sakant nenesa siuksliu is namu, dalinasi su kitais tik gerais dalykais, su kitais dazniausia bendrauja seimomis ir pan. Ir buna, kad turi geriausiu draugu buri ar viena drauga, kuriam islieja tai, ko nelieja seimoj. net nezinau, kuris seimos modelis geresnis, ir tas, ir tas turi ir privalumu, ir trukumu.
Atsakyti
nejaučiu poreikio bliauti dėl niekų, todėl būna tikrai l retai. Man kažkaip atrodo, kad verksmu nieko neišspręsi, naudos jokios, tik savigaila. Tai verkiu, kai skausmas didelis.
Atsakyti