Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 10:35)
pagooglink, dūra, pusę per pusę, vieni taip rašo, kiti kitaip tongue.gif

Tai ar maza berasciu internete?

Permanentinis makiažas gali laikytis mėnesį, pusmetį, metus ir ilgiau. Taigi geriau vartoti – ilgalaikis makiažas.

http://www.vlkk.lt/k...ntinis-makiazas

Cia is tarybiniu laiku, buvo teisinga rasyti makijazas, cempijonas, radijatorius.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 11:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72617547" data-time="1582789074"><div><p>Ir teisingai. O nekompleksuota teta, kur nesidažo, nesipuošia, tik va, atrodo kaip širinskienė vartotojo įkelta nuotrauka

O kontraceptikus vartoji? Nes jei taip, tai žinok esi paleistuvė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Prašyčiau tik su tokiais kaltinimais.Jau nebe paleistuvė,nebevartoju.Tai gal jau galiu skaitytis rimta?🤔</p>

Ne, turi dabar isteket dar. mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 11:14)
taigi ne apie dažus mes, o apie pastovias korekcijas, ne? pastoviai koreguojasi neryškios moterys, blankios pelės, nu tokios kaip cambalinė biggrin.gif

Galima kasdien praleist laika prie veidrodzio ryskinantis, o galima pasidaryt permanenta, sutaupai laiko kiek paskui.

Tai kompleksuoji del veiduko spalvos?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 27, 11:35)
aš ir neblūdiju, einu tiesiai ten, kur noriu  biggrin.gif  tongue.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Kazkoks keistas skausmas pas Zuokiene. Pati buvo skirybu iniciatore(na ok, gal ir blogas tas Zuokas buvo), du metus issiskirt negali. Kas trukdo, ko taip uzsitese? Aisku del turto.

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 10:57)
Kaip mane užknisa ta psichozė dėl koronos, nu negaliu. Dukros mokykloj grįžo grupelė mokinių iš Italijos, vienas mokinis atseit "showing symptoms", o dukra atsisako eit į mokyklą. Kaip ji mane nervuoja, rado priežastį kodėl neit🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Snd straipsni skaiciau, kad pas mus kazkokioj gimnazijoj du abiturientus namo isvare. Buvo jie Londone ir neva gyresi siaures Italija.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 10:31)
Kam man vaikas mano amziuje?😂

Nevaisinga tu po savo paauglystes bludijymu.  4u.gif

o kam tu apie tai rašinėjai virkaudama? rašinėjai, kai dar jaunesnė buvai ax.gif

aha, pasakei ir prisnigo biggrin.gif
Papildyta:
Kaip mane užknisa ta psichozė dėl koronos, nu negaliu. Dukros mokykloj grįžo grupelė mokinių iš Italijos, vienas mokinis atseit "showing symptoms", o dukra atsisako eit į mokyklą. Kaip ji mane nervuoja, rado priežastį kodėl neit🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

gudri biggrin.gif
Atsakyti

as gavau is dvieju mokyklu prasyma, kad jei vaikai buvo Kinijoj ar Italijoj, neiti i mokykla dvi savaites. ir zinau, kad del tokios priezasties buvo paprasytas mokytis is namu.

Darbe irgi galim imti darba is namu, bet reikia irodymu, kad lankemes tose salyse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 27 vasario 2020 - 11:28
Nesukčiau galvos, jei ir taip nebūtų praleidus daug dienų🤦‍♀️ Nu žiūrėsim kaip čia bus, Airijoj dar nebuvo nei vieno atvejo kol kas
Tipo dar viena grupelė mokinių ruošiasi vykti į Italiją, o jei nevyks, pinigų niekas negrąžins🤦‍♀️ Dukra sako, kad durni, jei vyks. Peršikus konkrečiai, o aš kažkodėl rami

Duokit į galvą už žodį "tipo" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 27 vasario 2020 - 11:42
QUOTE(Žu žu @ 2020 02 27, 12:27)
as gavau is dvieju mokyklu prasyma, kad jei vaikai buvo Kinijoj ar Italijoj, neiti i mokykla dvi savaites. ir zinau, kad del tokios priezasties buvo paprasytas mokytis is namu.

Darbe irgi galim imti darba is namu, bet reikia irodymu, kad lankemes tose salyse  biggrin.gif

Skaiciau, del nedarbingumo tikra apgultis biggrin.gif kas gi nenoretu 2 sav padrybsot namie biggrin.gif
Atsakyti

Duokit į galvą už žodį "tipo" biggrin.gif

Lenk galvą,duodu.

Bet,ne neduosiu,nesigiri juk trimis aukštaisiais.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 12:04)
Lenk galvą,duodu. Bet,ne neduosiu,nesigiri juk trimis aukštaisiais.

Geriau per subinę su rykšte, galva ir taip ku ku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 09:12)
tai va kur tau skauda, pavydi juodai, kad baisi buvai, niekas nežiūrėjo biggrin.gif cambalinė 2 4u.gif
Papildyta:

gražaus makijažo niekas nepakeis. Taip kad progomis dažytis vistiek reikia. O be progų gražus žmogus ir taip gražus, na o baisiam, tai aišku, kad pilna korekcijų reikia 4u.gif

Butent, jau jaunom taturuoti antakiai baisu, o vyresnem tai is vis, toks trafaretas gaunasi apipaisytas, o ne siek tiek paryskinimas. Jei norisi ryskiau, taigi, yra henna ar chemikalais dazoma bent jau irgi laiko ilgiau, o taturuotes nu man tai baisuma, ypac sviesiaodem lietuvem ar airiem ir t.t. turi buti labai ryskiu bruozu, kad jis nebaisiai atrodytu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 27, 09:27)
Oj, GKB, yra priezastis, kodel as ir cia SM neatrasau “buke, tu”, nors man taip ir sakoma. smile.gif Kai kas nors sedi dugne, o tu iki to dugno nusileidi, tai tiesiog abu ten sedite. As taip ziuriu. 

lotuliukas.gif kaip gerai kai saves nematai
Atsakyti
Antakiu dazai toms, kurios turi plauku, o ispiesta vien oda koks skirtumas, kokiais dazais paisysi, vis vien atrodys nekaip. Bet negi geriau nei be antakiu visai. Ale baisiausiai dazosi butent tos, kurios juos turi ir net labai normalius.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 19:31)
Gyventum su manimi, ismokinciau.
Pirmiausia, duotum, is pareigos, del sventos ramybes, jausdamasi nejaukiai, kad kazko nedarai....
Torta nusipirkti - nera problemu

Kokiais budais? blink.gif
Kodel tureciau jaustis nejaukiai? blink.gif
Manau, pats greiciau ismoktum duoti is pareigos man ir tortus gaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
Bobute,
O tu naudoji makiaza? Is kur dukra dazytis uzsimane, is draugiu?
Atsakyti