Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 12:26)
Nereikia vaikščioti pas pigius,neaišku ką baigusius meistrus.Jau metus turiu antakių permanentą ir džiaugiuosiu.Niekas nebedaro juodų ryškių antakių,nebent kokiame gluškaimyje.</p><p>O jei tau negražu,nekomentuok,ir neskaityk moralų.</p><p></p>

nu juodi tai is vis baisuma, bet bet kokia taturuoti tai matosi ,kaip taturuote istisa linika, todel sakau jei jau butu butina daryciau microblading, o ne linijas . Ir gal tu man neaiskink, ka ir kaip man komentuoti? gal pati pradzioj susilaikyk nuo komentaru apie mane? mirksiukas.gif As tik issakau savo nuomone apie tam tirka reiskini, ne tave asmeniskai. Nuomones issakymas, nei nepanasu i moralus, ismokit siek tiek buti tolerantiskos kitokiom nuomonem , issilavinusios , rastingosios ir toelrantiskosios jus musu, k abe jusu darytume biggrin.gif pati nuolat moralizuoja, pati aiskina, kad nemoralizuociau lotuliukas.gif
Beja, mano kalba ir yra mano ir ji bus mano, as nesneku bendrine kalba, vartojau ir vartosiu, aplamai, bulkute,bulka, pedutes, triusikai, maikes, jumoras ir t.t., nes tai mano kalba , man taip smagu kalbeti, man tie zodziai grazus, savi tongue.gif kad ir kiek jus cia alpinesit. ir nerasysiu taisyklingai ir darysiu klaidas, nes MAN TAIP PATINKA. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 12:37)
Nu negrazu tos taturtuoes, elementariai negrazu, dirbau su mergina, kuri turejo ir antakius, ir aplink akis, nu negrazu, nes jei jau dazaisi, tai reikia susvelninti linijas seseliu, tuso balkstienom, o ne vien linijas nusipiesti. Bet aisku, kam kas patinka, kai skonio neturi nenusipirksi  unsure.gif

O kodėl tau atrodo, kad tu turi skonį, o ta mergina- ne? Gal ta mergina apie tave tą patį galvoja. Ir ar tai, kas tau negražu ir kitiems turi būti negražu?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 12:47)
O kodėl tau atrodo, kad tu turi skonį, o ta mergina- ne? Gal ta mergina apie tave tą patį galvoja. Ir ar tai, kas tau negražu ir kitiems turi būti negražu?

visi laisvi galvoti,ka nori ar ne? biggrin.gif kazkam geras skonis taturuoti antakiai, akys ir lupos, latekso rubai ir aukstakuliniai, ir pigi blizganti bizuterija, kiekvienam savo biggrin.gif

O kodel tu galvoji,kad ana moteris negraziai atrodo su taturuotais antakiais? gal ji galvoja, kad tu labai negrazi be makijazo? kaip cia dauguma pasakytu esi nesusitvarkiusi, apsileidusi su nuzilusiom saknim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 vasario 2020 - 12:51
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 13:46)
Beja, mano kalba ir yra mano ir ji bus mano, as nesneku bendrine kalba, vartojau ir vartosiu, aplamai, bulkute,bulka, pedutes, triusikai, maikes, jumoras ir t.t., nes tai mano kalba , man taip smagu kalbeti, man tie zodziai grazus, savi tongue.gif kad ir kiek jus cia alpinesit. ir nerasysiu taisyklingai ir darysiu klaidas, nes MAN TAIP PATINKA.  mirksiukas.gif

Ruskes is Lietuvos gluskaimio kalba.

Nesugebi nedaryt klaidu, todel ir darai. Kam cia teisintis. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 27 vasario 2020 - 12:52
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 12:46)
ir nerasysiu taisyklingai ir darysiu klaidas, nes MAN TAIP PATINKA.  mirksiukas.gif

Ne dėl to, kad tau patinka, o dėl to, kad esi neišsilavinusi, totali beraštė ir taisyklingai nei rašyti, nei kalbėti paprasčiausiai nesugebi. Varna gimęs gulbe netapsi.
Atsakyti

Mano mama beveik nesidažydavo,tik antakius ir lūpas,na ir pudros užsimesdavo.Aš dažausi nuo paauglystės,ir gana stipriai.Mama gyvenime nėra dariusi manikiūro ir pedikiūro,o man tai būtina.

Kartais pagalvoju,iš kur tai pas mane?

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 13:54)
<p>Mano mama beveik nesidažydavo,tik antakius ir lūpas,na ir pudros užsimesdavo.Aš dažausi nuo paauglystės,ir gana stipriai.Mama gyvenime nėra dariusi manikiūro ir pedikiūro,o man tai būtina.</p><p>Kartais pagalvoju,iš kur tai pas mane?</p>

As irgi anksciau galvojau, kad mamos tokius moteriskus dalykelius perduoda, bet pas mane atvirksciai. Mano mama visa gyvenima dazosi ir nemazai, nagai visada lakuoti, o as tik paauglystej kazkiek pazaisdavau, dabar beveik nieko. Mano sese irgi labai minimaliai. Mociute tik plaukus dazydavo, ir jokio makiazo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 12:49)
visi laisvi galvoti,ka nori ar ne?  biggrin.gif kazkam geras skonis taturuoti antakiai, akys ir lupos, latekso rubai ir aukstakuliniai, ir pigi blizganti bizuterija, kiekvienam savo  biggrin.gif

O kodel tu galvoji,kad ana moteris negraziai atrodo su taturuotais antakiais? gal ji galvoja, kad tu labai negrazi be makijazo? kaip cia dauguma pasakytu esi nesusitvarkiusi, apsileidusi su nuzilusiom saknim lotuliukas.gif

Kažkaip atrodo, kad pastačius tą merginą šalia tavęs, vaizdelis būtų geresnis pas merginą. Iš tavo postų kuo puikiausiai galima susidaryti vaizdą kaip atrodai, tai kam jau kam, bet ne tau apie gerą skonį kalbėt. Ir eilinį kartą vapi nesamones, gali būti tik arba apsirengus kaip šliūcha, arba atrodyt kaip širinskienė, tarpinio varianto nėra? Gal tu patylėt, ne tokia nukvakus atrodysi

Nes ji ir atrodo negražiai. Nueitų ne pas šūdarankę, sutvarkytų jai tuos markerinius antakius, makiažą normalų padarytų, vaizdas iškart būtų kitas.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 12:54)
<p>Mano mama beveik nesidažydavo,tik antakius ir lūpas,na ir pudros užsimesdavo.

o tai čia ne dažymasis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 12:51)
Ruskes is Lietuvos gluskaimio kalba.

Nesugebi nedaryt klaidu, todel ir darai. Kam cia teisintis.  rolleyes.gif

Ruskes ? fui kokia tu slykstyne naciste...kodel toks pazeminmas zodis rusams? tau jie kuom nepatinka visi bendrai? blink.gif
Kaip cia man iesko vis rusisku saknu, kuriu visai noreciau tureti ir, manau, tikrai kazkur porteviu kazkelintoj kartoje yra, nes negali nebuti musu paltumose gyvenant, tai dabar manau jaunimui ieskosit visiem anglisku saknu lotuliukas.gif
manyk taip ar MAN GAILA? lotuliukas.gif
Vakars sedejau vienam susirinkime gal 1,5 puse nei negirdejau, meditavau, bet mintis viena buvo who cares, tai va daznai taip mastau apie dauguma jusu zinuciu, who cares? biggrin.gif
Papildyta:
<p>Mano mama beveik nesidažydavo,tik antakius ir lūpas,na ir pudros užsimesdavo.Aš dažausi nuo paauglystės,ir gana stipriai.Mama gyvenime nėra dariusi manikiūro ir pedikiūro,o man tai būtina.</p><p>Kartais pagalvoju,iš kur tai pas mane?</p>

is taves pacios, mes gi negimstam tusti lapai, neprogramuoti robotai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 14:00)
Ruskes ? fui kokia tu slykstyne naciste...kodel toks pazeminmas zodis rusams? tau jie kuom nepatinka visi bendrai?  blink.gif
Kaip cia man iesko vis rusisku saknu, kuriu visai noreciau tureti ir, manau, tikrai kazkur porteviu kazkelintoj kartoje yra, nes negali nebuti musu paltumose gyvenant, tai dabar manau jaunimui ieskosit visiem anglisku saknu lotuliukas.gif
manyk taip ar MAN GAILA? lotuliukas.gif
Vakars sedejau vienam susirinkime gal 1,5 puse nei negirdejau, meditavau, bet mintis viena buvo who cares, tai va daznai taip mastau apie dauguma jusu zinuciu, who cares?  biggrin.gif

Komuniste.
Atsakyti

Panašiai kaip pas mus. Tik dukra po truputį praranda susidomėjimą, ne taip dažnai maliavojas. Žiūrėdavo visokių populiarių youtuberių video, pvz jefree star, james charles ir bandė atkartot makiažus, gerai sekėsi, draugai ir jų tėvai sakė, kad gali kitiems makiažus už pinigus daryt, uždirbt iš to, siūlė instagramą susikurt, bet ji nenori. O aš tai elementari higiena, jei užsimanau pasimaliavot, iš dukros kosmetikos pasiskolinu
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 13:01)
Ruskes ? fui kokia tu slykstyne naciste...

who cares, tai va daznai taip mastau apie dauguma jusu zinuciu, who cares?  biggrin.gif
Papildyta:

is taves pacios, mes gi negimstam tusti lapai, neprogramuoti robotai.

Ruskis bedruskis biggrin.gif

You care, obviously.
Atsakyti