Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 12:22)
Kokiais  budais?  blink.gif
Kodel tureciau jaustis nejaukiai?  blink.gif

Idomu ar aplamai sugebi kazka jausti...
Jei ne, tada tikrai galii neveikti.
Sakysim krokodilus tokie metodai neveikia, jie nors ir ispaudzia asara, bet tai ne is gailescio
Atsakyti

Butent, jau jaunom taturuoti antakiai baisu, o vyresnem tai is vis, toks trafaretas gaunasi apipaisytas, o ne siek tiek paryskinimas. Jei norisi ryskiau, taigi, yra henna ar chemikalais dazoma bent jau irgi laiko ilgiau, o taturuotes nu man tai baisuma, ypac sviesiaodem lietuvem ar airiem ir t.t. turi buti labai ryskiu bruozu, kad jis nebaisiai atrodytu doh.gif

Nereikia vaikščioti pas pigius,neaišku ką baigusius meistrus.Jau metus turiu antakių permanentą ir džiaugiuosiu.Niekas nebedaro juodų ryškių antakių,nebent kokiame gluškaimyje.

O jei tau negražu,nekomentuok,ir neskaityk moralų.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 12:22)
Bobute,
O tu naudoji makiaza? Is kur dukra dazytis uzsimane, is draugiu?

Mane MB taip pat ismoke.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 12:25)
Sakysim krokodilus tokie metodai neveikia, jie nors ir ispaudzia asara, bet tai ne is gailescio

iš kur žinai? gyvenai su krokodilais? smile.gif
Atsakyti
Pamenat šitą tetą ir jos antakius? Kažkas baisaus biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
nu kadangi teta ir taip juoda, tai dar nieko, nemirštam nuo vaizdo. Man baisiau, kai blondės šitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 12:22)
Bobute,
O tu naudoji makiaza? Is kur dukra dazytis uzsimane, is draugiu?

Aš galima sakyt nesidažau išvis, esu nestora širinskienė lotuliukas.gif

Iš youtube.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 12:29)
Aš galima sakyt nesidažau išvis, esu nestora širinskienė lotuliukas.gif

tai vadinasi turi kur dar tobulėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 12:28)
nu kadangi teta ir taip juoda, tai dar nieko, nemirštam nuo vaizdo. Man baisiau, kai blondės šitaip biggrin.gif

Tokie antakiai yra tragedija nesvarbu kokia plaukų soalva bebūtų. Toks jausmas, užsidėjo trafaretą ir su juodu markeriu antakius nusipaišė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 12:21)
Antakiu dazai toms, kurios turi plauku, o ispiesta vien oda koks skirtumas, kokiais dazais paisysi, vis vien atrodys nekaip. Bet negi geriau nei be antakiu visai. Ale baisiausiai dazosi butent tos, kurios juos turi ir net labai normalius.

Nu, jei kokia liga ir nebelike antakiu plauku is vis, tai tada rinkciausi microblading, tai ir yra man tokia procedura is bedos. O cia ka kuri nors be antakiu ir del to daresi taturuotes? blink.gif
Nu negrazu tos taturtuoes, elementariai negrazu, dirbau su mergina, kuri turejo ir antakius, ir aplink akis, nu negrazu, nes jei jau dazaisi, tai reikia susvelninti linijas seseliu, tuso balkstienom, o ne vien linijas nusipiesti. Bet aisku, kam kas patinka, kai skonio neturi nenusipirksi unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 12:25)

Kaip surista sugebejimas kazka jausti ir nenorejimas kad tave kas prievartautu is nesugebejimo normaliai elgtis? blink.gif
Neturiu gailescio vaidinantiem aukas, taip pat mane neveikia kitu krokodilu asaros lotuliukas.gif prievartai ir iditoizmui
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 12:34)
Nu, jei kokia liga ir nebelike antakiu plauku is vis, tai tada rinkciausi microblading, tai  ir yra man tokia procedura is bedos. O cia ka kuri nors be antakiu ir del to daresi taturuotes?  blink.gif
Nu negrazu tos taturtuoes, elementariai negrazu, dirbau su mergina, kuri turejo ir antakius, ir aplink akis, nu negrazu, nes jei jau dazaisi, tai reikia susvelninti linijas seseliu, tuso balkstienom, o ne vien linijas nusipiesti. Bet aisku, kam kas patinka, kai skonio neturi nenusipirksi  unsure.gif

nu kaip neturi? tipo katės visos, gi kaip Angelinos biggrin.gif o tikroji vargšė Angelina J. net nulyso visa, kai tiek kopijų iš jos siurbia visus syvus. Vargšė moteris.
O iš tiesų pasaulyje tiek daug gražių moterų, betgi ne, visoms reikia kaip pas tą. Tuštutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 12:29)
tai vadinasi turi kur dar tobulėt biggrin.gif

Man px, nesureikšminu biggrin.gif Svarbu švariai apsirengus ir nesmirdžiu biggrin.gif
Atsakyti