Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 13:02)
Komuniste.

nespejau, buvau tik pioniere mirksiukas.gif O jus tai tiktumet ziauriai i komunistes, tokios tipines davatkos partines komjaunuoles aktyvistes, nevadinat to komunizmu, bet tom idejom persisunkusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 11:18)
o kam tu apie tai rašinėjai virkaudama? rašinėjai, kai dar jaunesnė buvai ax.gif

aha, pasakei ir prisnigo biggrin.gif
Papildyta:

gudri biggrin.gif

Vaikus iki 30-35 geriausia gimdyt.
Savo skauduliu man nepripaisysi, senmerge.
Taip, pasakiau kaip yra - tu negali turet vaiku, problemos pas tave. Ir matosi tai us to, kai tu rasei, jog nuziuri jaunas mamas su vezineluais, aiskinai cia vienu momentu, kad turi vaika ( bet po to kai viena normali nare parase kad neturi, baigei meluot). Na ir tas dar tavo pastovus tvirtinimas, kad esi vaisinga biggrin.gif . Is kur gi tu zinai? Tyreisi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 14:15)
nespejau, buvau tik pioniere  mirksiukas.gif O jus tai tiktumet ziauriai i komunistes, tokios tipines davatkos partines komjaunuoles aktyvistes, nevadinat to komunizmu, bet tom idejom persisunkusios lotuliukas.gif

Dek isterisku smailu kad ir simta, vis tiek esi didziausia sovieto gerbeja, neistrinsi to kaip tatuiruoto antakio. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 12:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72617686" data-time="1582798516"><div><p>Butent, jau jaunom taturuoti antakiai baisu, o vyresnem tai is vis, toks trafaretas gaunasi apipaisytas, o ne siek tiek paryskinimas. Jei norisi ryskiau, taigi, yra henna ar chemikalais dazoma bent jau irgi laiko ilgiau, o taturuotes nu man tai baisuma, ypac sviesiaodem lietuvem ar airiem ir t.t. turi buti labai ryskiu bruozu, kad jis nebaisiai atrodytu vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Nereikia vaikščioti pas pigius,neaišku ką baigusius meistrus.Jau metus turiu antakių permanentą ir džiaugiuosiu.Niekas nebedaro juodų ryškių antakių,nebent kokiame gluškaimyje.</p><p>O jei tau negražu,nekomentuok,ir neskaityk moralų.</p><p></p>

Man juokingiausiai atrodo tos, kurios nieko nenutuokia apie tai, bet komentuoja.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 12:26)
Mane MB taip pat ismoke.

Siaubas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 13:15)

papasakok kitom merginom cia lotuliukas.gif
Atsakyti

Lutuke ilgalaikiame makijaže visiškai nieko neraukia.Ir tai labai aiškiai matosi iš jos postų.

Lut,ar yra gyvenme kas nors,ko nežinai?Apie ką neturi žalio supratimo?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 13:15)
Savo skauduliu man nepripaisysi, senmerge.
Taip, pasakiau kaip yra - tu negali turet vaiku, problemos pas tave. Ir matosi tai us to, kai tu rasei, jog nuziuri  jaunas mamas su vezineluais, aiskinai cia vienu momentu, kad turi vaika ( bet po to kai viena normali nare parase kad neturi, baigei meluot). Na ir tas dar tavo pastovus tvirtinimas, kad esi vaisinga biggrin.gif . Is kur gi tu zinai? Tyreisi?

kur nužiūriu tas mamas su vežimėliais? biggrin.gif man regis aš jau nužiūrėjau tavo smegenėles ir jau negrįžtamai biggrin.gif 4u.gif
nu kaip iš kur žinau? gi abortų 100 pasidariau. Tai kaip jie daromi be vaisingumo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 13:21)

Siaubas biggrin.gif .

As exei is vis neleidau dazytis. Va kur prikolas!
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 13:24)
papasakok kitom merginom cia lotuliukas.gif

Pzd nx, neaiskinus kam ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 12:59)
Nes ji ir atrodo negražiai.

lotuliukas.gif o tau kas dave teise spresti, kas grazia ir negraziai atrodo? gal ta moteris salia taves kaip grazuole atrodytu bigsmile.gif tu nejauti,kaip nuolat nusisneki? mane kaltini tuom, ka pati darai biggrin.gif

nu ir kaip as atrodau? popc1.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 13:24)
kur nužiūriu tas mamas su vežimėliais? biggrin.gif man regis aš jau nužiūrėjau tavo smegenėles ir jau negrįžtamai biggrin.gif  4u.gif
nu kaip iš kur žinau? gi abortų 100 pasidariau. Tai kaip jie daromi be vaisingumo? biggrin.gif

Nzn, bet rasei.
Tau vieno matomai uzteko toj tavoj trankioj paauglystej. Uztat ir supuoji jorka dabar. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 13:26)
As exei is vis neleidau dazytis. Va kur prikolas!

Neleudai to, neleidai ano, va ir nebemylejo taves.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 13:24)
<p>Lutuke ilgalaikiame makijaže visiškai nieko neraukia.Ir tai labai aiškiai matosi iš jos postų.
</p><p>Lut,ar yra gyvenme kas nors,ko nežinai?Apie ką neturi žalio supratimo?</p>

Pasake taturuota, reiskia taturuota. Vsio!
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 13:27)
lotuliukas.gif o tau kas dave teise spresti, kas grazia ir negraziai atrodo? gal ta moteris salia taves kaip grazuole atrodytu bigsmile.gif  tu nejauti,kaip nuolat nusisneki? mane kaltini tuom, ka pati darai  biggrin.gif

nu ir kaip as atrodau? popc1.gif

Ne, širinskiene, ji šalia manęs gražiai neatrodytų, faktas kaip blynas. Matai, aš nejaučiu, nes nenusišneku, o tu pastoviai nusišneki, bet nejauti, tame ir skirtumas.

Įdėk foto, nuspręsim. Tu bijai rodytis, nes esi baisi kaip karas
Atsakyti