Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 10:59)
o as tik paauglystej kazkiek pazaisdavau, dabar beveik nieko. Mano sese irgi labai minimaliai. Mociute tik plaukus dazydavo, ir jokio makiazo.

pa tave, sakei, ugnies spalva?
aš jau antrąsyk dažiausi vario. ten, kur saules nublukinti buvo, atrodo, atrodo šviesiau nei kitur.
augaliniais dažiau. sako, augaliniai dažai, (aliejaus pagrindu dar pora sruogu pašviesinau)- kai kurms dar labiau sustrpina plaukus.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 14:53)
Bet ji giriasi, kad turi daug draugių, taip išeina, kad nifiga neturi
Papildyta:

Ei, aš ne chronė rolleyes.gif

kur as giriuosi, kad daug draugiu turiu? lotuliukas.gif arba i viena sona arba i kita, o tiesa kazkur per viduri, turiu 2 cia savo mieste artimesnes, ir nemazai pazystamu, su kuriom i artimesnes draugystes nesinori leistis. Draugystei palaikyti reikia laiko, pastangu, turiu 3 senas drauges Lietuvoje, bet daznai nebepribendrausi juk.

O kiek tu draugiu turi?

esi esi, pasake Mylimuke viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 16:13)
GKB tave Mylimuke chrone isvadino lotuliukas.gif

Bet pacitavo tai tave tease.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 11:15)
Vaikus iki 30-35 geriausia gimdyt.

betgi visas holivudas kitaip. turtuoliai irgi. keliauja, narkašinasi, pramogauja, namus stato, tada vir 40, virš 50 - ir vaikai,
italai irgi - dažiausiaivienas vaikas nuo 40m ir popina be galo.
surogatiniu būdu moterys ir arti 60ties dar vaiko užsimano. nepagalvoja, kad gal 20meciai vaikai nelabai nores 80ciu tevu.
Atsakyti
Korona virusas jau Estijoj. Ir Rygos autobusu vaziavo. Iki Rygos is Turkijos lektuvu.
Dar ryt italu paduos krepsinyje su Zalgiriu.Galetu ir atsaukt tas rungtynes.
Zmones panikuoja- sluoja maisto produktus...
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 11:34)
Kažkokie iškrypę santykiai. Kaip gali suaugusiam žmogui kažko neleist, dažytis ypač. Nesveika kontrolė

būna. ir su delkolte, ir su sijonais nelabai leidžia vaiksciot. kiti, kad ir leidžia, manot smagiai jaucias, kai kiti vyrai akimis ryja.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 27, 16:00)
jau svajoji, Idomucia?

mane domina visokie "challenges", ne moteriskas bruozas, bet cia gal ne vyriski sugebejimai, tai negeda ir pasivarzyt?
Ubuntiene visai nesigaudo sioje sferoje. Taciau vyras jai irgi ne tas zmogus apie kuri ji svajojo. na prisitaike... bet kazkada tikejosi kitokiu santykiu.
Atsinese is savo seimos visokiu kompleksu rinkini, dar papildomai prisigraibe neaiskiose vietose...
Jei butu sutikus kitoki zmogu - butu viskas kitaip
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 27, 16:19)
betgi visas holivudas kitaip. turtuoliai irgi. keliauja, narkašinasi, pramogauja, namus stato, tada vir 40, virš 50 - ir vaikai,
italai irgi - dažiausiaivienas vaikas nuo 40m ir popina be galo.
surogatiniu būdu moterys ir arti 60ties dar vaiko užsimano. nepagalvoja, kad gal 20meciai vaikai nelabai nores 80ciu tevu.

Nu .Pvz Pugaciova. Tai kaip tiem vaikam jaustis, kai prades suprast.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 13:44)
išrašiau aš tavo smegenėles 4u.gif  biggrin.gif
nu va matai, jau net abortų skaičius sumažėjo, kai prigriebiau tave tavo nesąmonėse biggrin.gif lįsk voljeran dabar 4u.gif

Niekam tavo abortai nerupi, nesusireiksmink taip. Tu nevaisinga, todel rupi tik tau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 27, 16:19)
Korona virusas jau Estijoj. Ir Rygos autobusu vaziavo. Iki Rygos is Turkijos lektuvu.
Dar ryt italu paduos krepsinyje su Zalgiriu.Galetu ir atsaukt tas rungtynes.
Zmones panikuoja- sluoja maisto produktus...

biai cambse? sakai paims už griekus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 16:15)
kur as giriuosi, kad daug draugiu turiu? lotuliukas.gif arba i viena sona arba i kita, o tiesa kazkur per viduri, turiu 2 cia savo mieste artimesnes, ir nemazai pazystamu, su kuriom i artimesnes draugystes nesinori leistis. Draugystei palaikyti reikia laiko, pastangu, turiu 3 senas drauges Lietuvoje, bet daznai nebepribendrausi juk.

O kiek tu draugiu turi?

esi esi, pasake Mylimuke viskas  biggrin.gif

O ko tu visą laiką teisiniesi? Nu neturi tai neturi, viskas suprantama, būtų keista jei turėtum.

Esu esu, jau pripisus iš pat ryto, bet dar raidelės nesipainioja kaip tau
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 12:18)
Man kilo klausiams o jums feministem nezapadlo is vis teketi, vyro pavarde pasiimti? bigsmile.gif manau tikra feministe, kaip minimum turetu buti netekejusi, ir laisva nuo visu steriotipu, kad ci atipo su vienu vyru vienu metu buti ir aplamai kodel tik vyrais apsistoti ?  visokios ten meiles seiles ir t.t. primytyvu

man rodos cia suplakta/suplaki daug dalyku.
moterys, vaduodamosis iš joms primestu stereoripu(kaip ir vyrai), pradžioje išleidžia/išlieja daug tulžies, kartelio priešingos lyties tžvilgiu.
bet jei išlieka sąmoningos/i, labai greitai atsijoja ir paaiškeja, kas yra kas. feminizmas - tai ne neapykanta ar konkurcencija su priešinga lytimi.
tai ne galių, o teisių klausimas, savęs itvirtinimo klausimas komplikuotame pasaulyje (kur vis tiek neišvengiamai šmežuos stereotipai). ką išvardinai, stipriai sužaržuota, iškreipta.
žinoma, moteris nori tureti teisių, balsą, teisę važuoti dviraicu, balsuoti (negi Saudo arabijos taisyklems, pvz, pritari?), bet tuo paciu moteris nori būti savo vyro mylima, apsaugota, ir netgi ant ranku panešiojama.(juk lytysy vis tiek ne vienodos, ne klonai, jos lygiavertes ir lygiavertiškai gerbtinos.)

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 17:23)
Vyro dalykai yra slykstus,
Ciulpia prostes...

vargšas. taip ir mirsi nepajutęs, kas tai yra. biggrin.gif
na, ką gi, gal ir ner taip blogai. tiesiog karma, baby.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 vasario 2020 - 16:30
QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 16:23)
biai cambse? sakai paims už griekus? biggrin.gif

Nebijau. Imuniteto tiesiog reikia gero.
Greiciau paliegusius veganus griebs. Tai oad saugokis 4u.gif .
Atsakyti