Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 02 27, 15:05)
nu, tokia dvimetrinė ytė biggrin.gif daug kas išsigąstų biggrin.gif

Na dvimetrine, o dar ne visai pakaltinama, tai jau rimtai pavojinga
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 16:02)
Gal kokiu feisbukiniu, ar siaip pazistamu...

negalima turet daug geru draugu, nes pas zmogu yra riboti resursai, o be to velesniame amziuje yra kitaip nei kai tau 16

Suvokimas kitoks nei 16os, ne tik resursai. Net ir labai norint sunku rasti tu daug tikru draugu.
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 15:53)

Ei, aš ne chronė rolleyes.gif

Prie ko tu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 15:28)

Prie ko tu? g.gif

Nes ir aš taip kalbu biggrin.gif tik nesigiriu, kad esu tipo kultūringa
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 13:37)

Va kazkas pas moteris yra, gal ten CPU ar memory ar GPU kokie limitai yra, bet va jei jausminga moteriska, tai mazai gabi, o jei jau kazka moksle supranta tai....]

ir turbūt norejai dadeti, kad tu - unikumas.
nes ir moksle ok, ir pinigus uždirbi, ir kaip moteris esi pilnas emociju, kalbeti poreikis didelis.
pas tave talpa ir no limits, kaip sakoma. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 26, 17:00)

As dabar kita skaitau, apie vyr stereotipus, todel uzvedziau tema, nes buvo idomu. Bet dauguma atsakymu manes nenustebino.

saunuole. bandai sveikai pažinti vyriją. mirksiukas.gif
kaip brolis kažkur skaite: "Del itampos atitikti "šaunaus vyro" stereotipą dauguma Jav vyru/jaunuoliu yra komoj iš skausmo. (t.y. polinkis tuoj nutrūkti ir pulti i visokias nesąmones, priklausomybes, etc.)
Atsakyti
į antakių temą, netyčia po ranka papuolė
božia božia biggrin.gif https://www.15min.lt...mio-864-1282094
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 14:41)
Man tai visai nepatinka tavo debilumas. Tokia bitė darbininkė, bet pastoviai forume paklodes audi.

O kodėl aš turėčiau rodytis? Juk ne aš čia visažinę vaizduoju, kitoms kompleksuotų paleistuvių etiketes klijuoju. Durne, tu net mieste susitikt bijai, gėda rodytis, ane? Širinskienė bl

o tau gaila, kad as sugebu ir cia buti, ir uzdirbti normaliai?pavydi? biggrin.gif
Jokios baimes neturiu, su normaliais zmonem ir susitinku pvz su Given, Su Monteverte susitikciau, su Idomucia, jie sugeba bent suprasti, ka rasau, Idomucia biski patrolina, bet tai nepiktybiskai, kaip jus, amzinos nustebeles, lituanistes ir pasaku kurejos. Kodel tureciau su tavim susitikti ar tau kazkaip rodytis? bigsmile.gif pagal veida nusatytum ant kiek protinga esu? Kaip tau protas asocijuojasi su isvaizda? blink.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 26, 17:29)
Niekad taip nesprendziu probelmu, man kaip tik isijungia astriau protas, ir apmasau visus galimus varinatus, kaip ja sprest. O verkiu tik kai labai skaudu

cia gi irgi ne mano teiginiai, kaip ir tu, juk cituoji del alkoholio mokslinius teiginius.
ašaros - tik priemone. tau netinkama, kitoms dar ir kaip. mirksiukas.gif
ašaros rodo susikaupusią itampą.
itampos negerai laikyti savy. užspausta itampa pati žinai, velgi mokslas, generuoja oksidacini stresą, sprogsta ligomis.
taigi. specai taip kalba.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 26, 17:31)
Lutukei: Gyventum su manimi...

jau svajoji, Idomucia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 27 vasario 2020 - 16:01
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 14:46)
Va cia. Vyras grizo atseit, bet kaip arei vagas cia, taip ari.  rolleyes.gif
Papildyta:
Atsakineji i kiekviena posta, nes bijai likti durneles vietoj. Isivaizduoji, kad teisus tas, kas paskutinis parase biggrin.gif
Neismoke mama taves ismintingai moteriskai patyleti.  rolleyes.gif

Nu tugi nesuprasi, kam as tau aiskinsiu, ten ilgiausia zinute, o jos prasmes ir nesupranti. biggrin.gif
Kaip ir cia, kaip norit, taip isvartot biggrin.gif As ir anoje zinuteje rasiau paskaityk, man patinka daug bendrauti ir taip tiek daug bendrauti kiek noreciau gyvai nera galimybiu, diskutuoti as turejau omenyje, ne siaip papliurpti apie kazka dviese, ir taip tai realybeje susikurti sudetinga, Dviese nepridiskutuosi, o juo labiau su vyru, jau senai viskas isdiskutuota biggrin.gif . kai gyvenau Lietuvoje turejom grupele tokiu nupususiu kaip as zmoniu susirinkdavom karta i menesi ar du pabendraudavom, padiskutuodavom, rasti mastanciu zmoniu , deja, yra sudetinga,.o gyvai tokiu kaip jus pilna, bet del to gaisti laika, kazkur eiti, kam? cia sitie tauskalai su jumis siaip laiko praleidimas, patogu , pasilinksminimas sioks toks ir tiek, kaip ir jums manau, ar tu neturi su kuo bendrauti gyvenime, kad cia bendrauji? bigsmile.gif

Vienu zodziu jus kazka prikuriat, randat panasiu zodziu , pacituojat, patrolinat, paskui jei neigi, reiskia kompleksuoji, kazko bijai, reiskia tiesa, nes neigi, jei nieko nesakai irgi tiesa, nes neneigi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 15:57)
o tau gaila,  kad as sugebu ir cia buti, ir uzdirbti normaliai?pavydi?  biggrin.gif
Jokios baimes neturiu, su normaliais zmonem ir susitinku pvz su Given,  Su Monteverte susitikciau, su Idomucia, jie sugeba bent suprasti, ka rasau, Idomucia biski patrolina, bet tai nepiktybiskai, kaip jus, amzinos nustebeles, lituanistes  ir pasaku kurejos. Kodel tureciau su tavim susitikti ar tau kazkaip rodytis? bigsmile.gif pagal veida nusatytum ant kiek protinga esu? Kaip tau protas asocijuojasi su isvaizda? blink.gif bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Jo jo, jau kai kokia debilė pradeda girtis kokia ji graži, kiek turi draugų, koks krūtas darbas ir kaip gerai uždirba, tai žinok, kad kaip tik yra atvirkščiai. Graudi tu lotuliukas.gif

Bijai tu ir tiek, nuo cambalos dar ir į snukį gautum. Netgi tavo minionas given supranta, kad nenormalus tas tavo ištisinis pezėjimas čia
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 27, 14:50)
Aš nesu feministė,tai viena,antra-vyro pavardė buvo gražesnė nei maniškė,mergautinė.Jei būtų koks Paršelis ar Pamakštys,tai tikrai nebūčiau ėmusi.O trečia-pavardės ar vardo niekas neuždeda.Vardą ar pavardę suteikia.</p>

Bet tu ir istekejusi nesi ar ne?
Vyras suteikia zmonai, gal dauguma cia vyrui suteikusiu savo pavardes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 27, 15:55)
ir turbūt norejai dadeti, kad tu - unikumas.
nes ir moksle ok, ir pinigus uždirbi, ir kaip moteris esi pilnas emociju, kalbeti poreikis didelis.
pas tave talpa ir no limits, kaip sakoma.  smile.gif

mane tai taip pat liecia,
Mane domina, tos, kurios ten bando vaidinti kietus vyrus. Jei jau gimei zuvimi, tai gal ismok gerai plaukti, o ne demonstruok, kad gali ir ant smelio pasidauzyt
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 14:52)
Chrones bendravimas. Kur tevo diegta inteligentija?

GKB tave Mylimuke chrone isvadino lotuliukas.gif
Atsakyti