Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 14:18)
Atmintele pas tave tai tikrai bbz kokia lotuliukas.gif eik ir skaityk, ka as ten rasiau, darbe sakiau neturiu su kuo bendrauti, cia vien vyrai ir visi labai polit korektiski galiu sneketi su jais apie ora, apie elektors skaiciukus, dviraciu sporta, hurlinga ar futbola lotuliukas.gif  o ne gyvenime, ne darbe gi tokias  diskusijas vystem lotuliukas.gif

Matai, kai kuri jau ir net nebejauti ribos tarp savo kuriniu ir realybes, tikrai jau reiktu susirupinti... mirksiukas.gif Cambala savo trydom triedzia, o jus jas rankiojat... unsure.gif
Papildyta:

Svajok toliau, bele tau nuo to geriau tik....

Nu as jau sakiau, kad esu baisi, to neuzfailavot? tai ko man bijoti? lotuliukas.gif Tu gal idek jei nori. bigsmile.gif
Papildyta:

del ko as kompleksuoju dabar?...... tai del nieko lotuliukas.gif isaugau jau is to amziaus, o tau matau dar sunkus kelias priesakyje laukia  biggrin.gif

Bbž bbž, vartykis, kas tau belieka, vargšele. Būtent kad ne apie darbą kalba buvo, o apie tai, kaip tu apskritai neturi su kuom pabendraut, net pagailo tuomet tavęs. Esi psich odinočka, tik bbž kodėl bandai čia kažką vaizduot, bet šūdas gaunasi, kaip visada.

Tai ir bijai snukį parodyt, geriau kitas paleistuvėm ir kompleksuotom išvadinsi, kai pačiai toli iki jų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 27 vasario 2020 - 14:28
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 14:22)
Bbž bbž, vartykis, kas tau belieka, vargšele. Būtent kad ne apie darbą kalba buvo, o apie tai, kaip tu apskritai neturi su kuom pabendraut, net pagailo tuomet tavęs. Esi psich odinočka, tik bbž kodėl bandai čia kažką vaizduot, bet šūdas gaunasi, kaip visada.

Tai ir bijai snukį parodyt, geriau kitas paleistuvėm ir kompleksuotom išvadinsi, kai pačiai toli iki jų

Man zinai kas patinka, tas jusu desningumas biggrin.gif , kuri nesenai maciau ir su Monteverte ir jos vyru, kaip isvartet. Pirma kazka prikuriat, taip riebiai patrolinat, paskui apkaltinat vartymusi dar lotuliukas.gif juokdares, tu nespersk apie mano gyvenima pagal savo biggrin.gif manau jusu tardomas zuikis prisipazintu,kad yra kiskis lotuliukas.gif

cia irgi va isvartyma smano zodziu, bbz ka jus bandot irodyti ir ka pasiekti, taip nuolat isvartinedamos kitu zinutes, bet manau tai jums suteikai kazkoki moralini pasitenkinima, del menkos savivertes... unsure.gif
o ko tu savo snuki bijai parodyti? bigsmile.gif krasavica musu, nustebik, nubloks mus nuo kedziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai visai nepatinka tavo debilumas. Tokia bitė darbininkė, bet pastoviai forume paklodes audi.

O kodėl aš turėčiau rodytis? Juk ne aš čia visažinę vaizduoju, kitoms kompleksuotų paleistuvių etiketes klijuoju. Durne, tu net mieste susitikt bijai, gėda rodytis, ane? Širinskienė bl
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 15:01)
kur kada skundziausi, kad neturiu su kuo pabendrauti,?  blink.gif

Va cia. Vyras grizo atseit, bet kaip arei vagas cia, taip ari. rolleyes.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 30, 16:35)

As ta jau rasiau pati, kad neturiu su kuo realybeje pabendrauti, nes dirbu su vyrais, kuriem nelabai idomios temos, kas man idomu. O vyras gi sakiau daug dirba ir mazai buna namie, Serloke Homse  biggrin.gif Kai vyras buna namie mes pasisnekam, tik va deja, tai buna retai, o be to ne visos temos yra vyram ir jiem idomios, taip man truksta moteru draugiu ir to neslepiu,

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 15:18)

del ko as kompleksuoju dabar?...... tai del nieko lotuliukas.gif isaugau jau is to amziaus, o tau matau dar sunkus kelias priesakyje laukia  biggrin.gif

Atsakineji i kiekviena posta, nes bijai likti durneles vietoj. Isivaizduoji, kad teisus tas, kas paskutinis parase biggrin.gif
Neismoke mama taves ismintingai moteriskai patyleti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 14:43)
Va cia. Vyras grizo atseit, bet kaip arei vagas cia, taip ari.  rolleyes.gif

Tai su vyru nera apie ka sneketi. Va butu issirinkus Ubuntiene toki "vyra" kaip as - butu visai kas kita...
Atsakyti

Man kilo klausiams o jums feministem nezapadlo is vis teketi, vyro pavarde pasiimti? bigsmile.gifmanau tikra feministe, kaip minimum turetu buti netekejusi, ir laisva nuo visu steriotipu

Aš nesu feministė,tai viena,antra-vyro pavardė buvo gražesnė nei maniškė,mergautinė.Jei būtų koks Paršelis ar Pamakštys,tai tikrai nebūčiau ėmusi.O trečia-pavardės ar vardo niekas neuždeda.Vardą ar pavardę suteikia.

Atsakyti
Nu bet tu ir sugebi rast, mylimuke biggrin.gif Aš tingiu vargintis
Atsakyti
Chrones bendravimas. Kur tevo diegta inteligentija?

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 15:18)

QUOTE(lutuke123 @ 2020 02 27, 15:33)
, bbz
snuki

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 14:46)
Tai su vyru nera apie ka sneketi. Va butu issirinkus Ubuntiene toki "vyra" kaip as - butu visai kas kita...

Bet ji giriasi, kad turi daug draugių, taip išeina, kad nifiga neturi
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 27, 14:52)
Chrones bendravimas. Kur tevo diegta inteligentija?

Ei, aš ne chronė rolleyes.gif
Atsakyti

As istekejusi feministe. Pasilikau savo pavarde. Galvoju vyro prisideti per bruksneli. MB pasiule mano paimti, bet nesamone gautusi, nes jis nebutu -aite kaip as :D. O uzsienieciams koks Jonaitis ir Jonaityte - dvi skirtingos pavardes. Jie nesupranta, kad cia viena seima. :)

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 27, 14:53)

Gal kokiu feisbukiniu, ar siaip pazistamu...

negalima turet daug geru draugu, nes pas zmogu yra riboti resursai, o be to velesniame amziuje yra kitaip nei kai tau 16
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 27, 14:55)
<p>As istekejusi feministe. Pasilikau savo pavarde. Galvoju vyro prisideti per bruksneli. MB pasiule mano paimti, bet nesamone gautusi, nes jis nebutu -aite kaip as biggrin.gif. O uzsienieciams koks Jonaitis ir Jonaityte - dvi skirtingos pavardes. Jie nesupranta, kad cia viena seima. smile.gif</p>

As laisvai pasiimciau MB su - yte. Geras prikolas butu. Bet dabar kazi ar iseis, nes kol kas tie sumauti lietuviski dokumentai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 15:02)
Gal kokiu feisbukiniu, ar siaip pazistamu...

negalima turet daug geru draugu, nes pas zmogu yra riboti resursai, o be to velesniame amziuje yra kitaip nei kai tau 16
Papildyta:
As laisvai pasiimciau MB su - yte. Geras prikolas butu. Bet dabar kazi ar iseis, nes kol kas tie sumauti lietuviski dokumentai...

nu, tokia dvimetrinė ytė biggrin.gif daug kas išsigąstų biggrin.gif
Atsakyti