Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 28, 09:15)
Tai kad ir butu is mamos pavarde perejus, ji vis tiek nuo vyro (jos tevo) gauta biggrin.gif

tai sita suprantu, bet tevas irgi is kazkur gavo, nesusigalvojo gi sau pavardes.

tai ir klausimas kuom pavardes davimas skiriasi sunui ir dukrai. nes kai sunus tampa tevu, tai jau skaitosi savo pavarde vaikui dave, o kai dukra susilaukia vaiku, tai jau ne savo, o tevo pavarde duoda biggrin.gif

beja, zinau atveji, kai moteris susilauke sunaus vis dar budama santuokoje su vyru (ne vaiko teciu). ir vaikas turi to vyro pavarde. nes suteikiama mamos pavarde, nebent norima kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 28, 09:58)
Beje, del Vaitulionio, kazkada buvau ji FB pradejusi sekti, nes uzkabino juokingas komentaras. Po vieno slykstaus pasityciojimo - meciau.

as irgi kazkada ji sekiau, bet nebeskanu pasidare, tad meciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 27, 16:13)
Tik feministines vargses, matancios spaudima visur, bijo visko.

man tik juokas iš tokio sakinio.
bet juk tikrai pradžioje buvo blogai.
buvo totalus shit.
istorijoje vaikai ir moterys, vergai, juodaodžiai, buvo niekas. kastos, šudros, tam tikros rūšies profesijos, žmones, gymis, no education dar iki dabar išlieka niekas.
kai kas del to kovojo, kėlė balsą,tapo nepatogūs, o ne tik postringavo medyje.
todel, kai viskas "iteisinta", kad ir de jure, ne de facto, lengva sakyt: "oi, nedramatizuokit..."
o vat nebūtu jokiu teisiu iki PAT DABAR, vat jei faras sustabdytu tavo Mb ir pasakytu: "o, cia gi už vairo zmogus su gimda, ne , tokiam vairuoti netinka", dar ir kaip pajustum viso to svori.

p.s. prie to pacio. antivegAnistai, pvz, prikiša, ko Jezus, atejęs, nesirūpino "gyvūnais". nes gi tas pats, blyn, kontekstas kitas. Jezus atejo i laikmeti, kur moteris užmušamos akmenimis, kur dažnas žmogus beteisis, tai first human, paskui non-human reikalus reikia tvarkyti (nors pvz Buda kalbejo iškart apie viską, kad esame "circle of life", viskas susiję).
db atejęs jezus (ar bet kuris kitas prophet) kalbetu kitom temom, ir pagal laikmecio dvasią.
visur reikia orientuotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 28 vasario 2020 - 10:33
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 28, 09:58)
Sarsala realiai kelia 2-4 nares, ne daugiau. 
</p>

Aš tame tarpe? biggrin.gif
Atsakyti

Aš tame tarpe? biggrin.gif

Tavo komentarus skirtus Lutukei tikrai galima praleisti. O kiti - normalus. Jei ka, as nesu taves uzignoravusi. :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 28, 08:17)
Given, ko tu skrendi i ta Londona? Mire artimas zmogus ar artimieji pateko i beda?

pas sesutę. taip, galima sakyt, ji pusiau bedoj ir aš noriu nuo Lietuvos pailseti.
Atsakyti

Del pavardziu, tai as nesuprantu, kodel tureciau nutrinti savo pavarde. Visa gyvenima, nuo vaikystes, rasiausi, buvau vadinama Emilija Pliurpaite, ir staiga, bac, viena diena - Kiausiniene. As nemegstu, kai mano vardas iskraipomas, pridedaMA priesagu (slavai labai megsta), ar taria labai keistai, o cia pavarde ne iskraipoma, bet apskritai nubraukiama.

Juo labiau, kad diplomai gauti, rysiai uzmegzti tarptautiniu mastu su dabartine pavarde. Nuvaziavus i kokia konferencija buve pazistami paskaite dalyviu pavardes manes neatpazintu. :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 28, 10:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gyvenokartabobute" data-cid="72618599" data-time="1582878825"><div><p>Aš tame tarpe? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tavo komentarus skirtus Lutukei tikrai galima praleisti. O kiti - normalus. Jei ka, as nesu taves uzignoravusi. smile.gif
</p>

Tu net lutukes neuzignorinai. Nes kartais atrasineji i jos debilizmus.
Atsakyti
kur Burba dingusi?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 28, 10:40)
kur Burba dingusi?

Corona virusu susirgo bekeliaudama. Todel ir tu sedek LT.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 28, 10:39)
Del pavardziu, tai as nesuprantu, kodel tureciau nutrinti savo pavarde.

man grazu, kai visos seimos pavardes vienodos. nors, tiesa pasakius, Lietuvoje to nera biggrin.gif
Atsakyti

Tu net lutukes neuzignorinai. Nes kartais atrasineji i jos debilizmus.

Uzignorintu nariu komentarai vistiek matomi, jei kas nors kitas juos komentuoja ir kai prisijungiama prie SM neprisiloginus. :) 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 28, 11:40)
kur Burba dingusi?

Nauju nicku rasineja biggrin.gif
Atsakyti