Nk Lietuvoj.
4 Santaroj koroniniai, vienas Klp, dar 1 kaune..
Sitos info neskelbe net penktadieno , urodai.
Oi, baikite panikuoti.Jau visai nebejuokinga.Kruopos ir ryžiai dzin, o va jei ūkišką muilą šluoja, tai čia visiškas dugnas.
Oi, baikite panikuoti.Jau visai nebejuokinga.Kruopos ir ryžiai dzin, o va jei ūkišką muilą šluoja, tai čia visiškas dugnas.
Lietuviai labai panikuoja. Pas mane seniai virusas uzfiksuotas, niekas nekaupia atsargu, parduotuvese tusciu lentynu nematyti.
As manau tai susije su lietuviu nepasitikejimu valstybe ir prisiminimais apie nepritekliu. Vakarieciai jau pamirse ir atsipalaidave.
Mes pries kelis metus tik pabaigem ukiskus muilus pirktus per Gorbaciovo blokada
O aš ne per seniausia baigiau išmėtyti per tą pačią blokadą ar pinigų reformą pirktus ir pamirštus skalbimo miltelius, pažliugusį muilą,surūdijusias adatas,visokias plastikines dėžutes.Ne mano pirkta buvo, mama tuo pasirūpino.Bijojo kad nuvertės pinigai ir privarė visokio š.Sakyčiau labai prasmingai investavo.
As irgi kazkaip atsiribojau. Skaitau tik info apie virusus, kas jie, ju isvesejimo priezasti ir t.t. Na tiesiog informacija apie reiskini. VA statistikos neseku SAMONINGAI. Nes manau, kad skaiciu zinojimas ir t.t. nieko bent jau mano sveikatai neduos. O ir statistika kinta kas diena. Svarbu laikytis ELEMENTARIU HIGIENOS REIKALAVIMU, buti samoningais.
Papildyta:
Mielai perku Ringuvos muila, tiek gabaluose tiek drozlese, nes manau, kad tai ekologiska priemone, tausojanti gamta. Patinka ir Marselio muilas.
As manau, kad statistika svarbi. Tik susirgimu, o ne kiek tyrimu daryta. Dabar LT spaudoje pastoviai skelbiama apie "virusu itarimus", kai zmogui tyrimai daromi. Gi simtai zmoniu keliauja pirmyn atgal. Vien mano mieste daromi tukstanciai tyrimu, jei pradeti apie kiekviena itarima rasyti, spaudoje straipsniai tik apie tai ir butu.
Man atrodo, jog LT labai maza rinka, zurnalistams reikia viska pusti, naudotis bet kokia proga klikams rinkti.
negalima versti žmonių imti iš prieglaudų. Tokius gali imti nebent niekur nekeliaujantys, vieniši žmonės ar pan., nes daug šansų, kad jis gali būti baikštus, šlapintis, agresyvus būti ir t.t.
Aš labai gerbiu žmones, kurie paėmė iš prieglaudos, žemai lenkiuosi jiems, bet pati turbūt neimčiau.
Nesutinku.Mano abu katinai iš prieglaudos, didysis šuo irgi iš tų nereikalingųjų.Jo visa vada buvo pasmerkta sunaikinimui.O aš neskaitau savęs vieniše, mažai keliauju, bet jei keliauju, gyvuliais rūpinasi mama.
Kam ta sterilizacija, jei saugoji ir laukais nebėgioja?
Vien dėl susirgimų reikia sterilizuoti augintinius.Patinams, kurie nekergiami vystosi prostatitas,kuris ilgainiui supiktybėja,kalėms gimdos, pieno liaukų uždegimai.O be to, tik narvas, iš kurio šuo nebus išleidžiamas visą gyvenimą apsaugos nuo pabėgimo rujos metu.O šiaip visada yra rizika,kad įvyks nepageidaujamas susikergimas.
Kai ieškojau takso,pakankamai prisižiūrėjau visokių vargetų iš daugyklų.
Gal vis dėl to geriau prieglaudinukas, nei po pigiaja ale veislinis.