Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nk Lietuvoj.
4 Santaroj koroniniai, vienas Klp, dar 1 kaune..
Sitos info neskelbe net penktadieno , urodai.

Oi, baikite panikuoti.Jau visai nebejuokinga.Kruopos ir ryžiai dzin, o va jei ūkišką muilą šluoja, tai čia visiškas dugnas.

Atsakyti

Oi, baikite panikuoti.Jau visai nebejuokinga.Kruopos ir ryžiai dzin, o va jei ūkišką muilą šluoja, tai čia visiškas dugnas.

Lietuviai labai panikuoja. Pas mane seniai virusas uzfiksuotas, niekas nekaupia atsargu, parduotuvese tusciu lentynu nematyti. 

As manau tai susije su lietuviu nepasitikejimu valstybe ir prisiminimais apie nepritekliu. Vakarieciai jau pamirse ir atsipalaidave. 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 01, 09:37)

Mes pries kelis metus tik pabaigem ukiskus muilus pirktus per Gorbaciovo blokada
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 01, 09:37)

As irgi kazkaip atsiribojau. Skaitau tik info apie virusus, kas jie, ju isvesejimo priezasti ir t.t. Na tiesiog informacija apie reiskini. VA statistikos neseku SAMONINGAI. Nes manau, kad skaiciu zinojimas ir t.t. nieko bent jau mano sveikatai neduos. O ir statistika kinta kas diena. Svarbu laikytis ELEMENTARIU HIGIENOS REIKALAVIMU, buti samoningais.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 01, 09:57)
Mes pries kelis metus tik pabaigem ukiskus muilus pirktus per Gorbaciovo blokada

Mielai perku Ringuvos muila, tiek gabaluose tiek drozlese, nes manau, kad tai ekologiska priemone, tausojanti gamta. Patinka ir Marselio muilas.
Atsakyti

O aš ne per seniausia baigiau išmėtyti per tą pačią blokadą ar pinigų reformą  pirktus ir pamirštus skalbimo miltelius, pažliugusį muilą,surūdijusias adatas,visokias plastikines dėžutes.Ne mano pirkta buvo, mama tuo pasirūpino.Bijojo kad nuvertės pinigai ir privarė visokio š.Sakyčiau labai prasmingai investavo.

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 02 29, 20:24)
Kam tu dabar vartaisi? Tais laikais? Tai pries kokius 30 m. Ir ka? Prie ko cia seni laikai? Tada suniukus ar kaciukus tiesiog uzkasdavo. Ju nebuvo daug. Kokia prasme apie tuos laikus kalbet? Ziurim ka turim dabar. Pilnos prieglaudos benamiu. Niekas neima ir ranku nebuciuoja. Daugybe nereikalingu gyvunu. Mano gyvunai tiesiog buvo numesti. Auginau kaciuka, ji ir dar du nelaimelius ismete is pravaziujancios masinos prie giminaites namu. As negaliu patiiket, kad tu taip kalbi.

negalima versti žmonių imti iš prieglaudų. Tokius gali imti nebent niekur nekeliaujantys, vieniši žmonės ar pan., nes daug šansų, kad jis gali būti baikštus, šlapintis, agresyvus būti ir t.t.
Aš labai gerbiu žmones, kurie paėmė iš prieglaudos, žemai lenkiuosi jiems, bet pati turbūt neimčiau.
Atsakyti

As irgi kazkaip atsiribojau. Skaitau tik info apie virusus, kas jie, ju isvesejimo priezasti ir t.t. Na tiesiog informacija apie reiskini. VA statistikos neseku SAMONINGAI. Nes manau, kad skaiciu zinojimas ir t.t. nieko bent jau mano sveikatai neduos. O ir statistika kinta kas diena. Svarbu laikytis ELEMENTARIU HIGIENOS REIKALAVIMU, buti samoningais.
Papildyta:

Mielai perku Ringuvos muila, tiek gabaluose tiek drozlese, nes manau, kad tai ekologiska priemone, tausojanti gamta. Patinka ir Marselio muilas.

As manau, kad statistika svarbi. Tik susirgimu, o ne kiek tyrimu daryta. Dabar LT spaudoje pastoviai skelbiama apie "virusu itarimus", kai zmogui tyrimai daromi. Gi simtai zmoniu keliauja pirmyn atgal. Vien mano mieste daromi tukstanciai tyrimu, jei pradeti apie kiekviena itarima rasyti, spaudoje straipsniai tik apie tai ir butu.

Man atrodo, jog LT labai maza rinka, zurnalistams reikia viska pusti, naudotis bet kokia proga klikams rinkti.

Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 02 29, 20:35)
Aha aha. Mano vaikystės laikais irgi niekas nesuko galvos, gyvūnas buvo kaip daiktas, o ne šeimos narys. Apie sterilizaciją net kalbos nebuvo, dėdė kačiukus prūde nuskandindavo, šunys ant lenciūgo gyveno, katinai dingdavo, atsirasdavo kiti į vietą. Tais laikais nebuvo interneto, nebuvo krūvos info, ką mes turim šiais laikais. Galvojau, kad esi sąmoningesnė, o pasirodo, potencialių prieglaudinių dauginime nieko blogo nematai. Rimtai? Sakai remi prieglaudą, bet dauginimas tavo požiūriu nieko tokio, nulis logikos. Tavo šuo turbūt irgi iš daugyklos pirktas? Ir pasakyk prašom, už ką turėčiau skalbt montekristą? Burbančią?

O tai pala, veislynai kalti, kad prieglaudos pilnos? Kiek matei dokumentinių šunų prieglaudose? Retenybė, kau tuo tarpu daugyklų "produktų" pilna. Veislynas veislynui nelygu, bet daugintojai- blogis vienareikšmiškai.

o pas mus buvo šeimos narys. Mano mama labai stipri moteris, nekad anemanė, kad verks šunio, bet verkė, kai mirė.
Kam ta sterilizacija, jei saugoji ir laukais nebėgioja?

Burbanti teigia, kad Montekrista šlykščiai atsikratė savo seno šuns.

Prieglaudos ne vienintelė bėda. Jau sakiau, kad šunis galima įvairiai kankinti. Nesutinki?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 02 29, 21:20)
Kodėl? Juk seniai buco aišku, kad ji iš tų žmonių, kurie Chanel perka Gariūnuose.

nusišneki, debilė dar viena
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 02 29, 21:22)
O mane, pirma nustebino jos postas, kad zmogus augindamas gyvuna taip tenkina savo ego... As gi maniau, kad gyvunu gerove, jai daugiau susijusi su vertybemis.

Kokiomis dar vertybėmis? biggrin.gif Medam, atsimerkite. Jums jūsų šuo gal pats žmonių kalba papasakoja kokių vertybių jūs jam suteikėte per gyvenimą? biggrin.gif Vat suteikėt kartą ar kelis kartus vertybę - laisvę, vedžiojo vaikai be pavadėlio, urodas nutrenkė negyvai jums šunį. Ot tai vertybė jam blink.gif rolleyes.gif O jei visą gyvenimą parištas vaikčiotų, kad ir saugiau, bet drįsite teigti, kad šuniui tai tikrai vien tik vertybė?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 02 29, 22:03)
Mano indelis?😂 Kiek noresiu- tiek ja tampysiu/ nervuosiu. Juk rasiau.
Man siuo metu idomiau  korona virusas. Rimtai. Neturiu laiko rasinet, nenoriu seti panikos.

karščiuoja galvelė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 10:48)
Kokiomis dar vertybėmis? biggrin.gif Medam, atsimerkite. Jums jūsų šuo gal pats žmonių kalba papasakoja kokių vertybių jūs jam suteikėte per gyvenimą? biggrin.gif Vat suteikėt kartą ar kelis kartus vertybę - laisvę, vedžiojo vaikai be pavadėlio, urodas nutrenkė negyvai jums šunį. Ot tai vertybė jam blink.gif  rolleyes.gif O jei visą gyvenimą parištas vaikčiotų, kad ir saugiau, bet drįsite teigti, kad šuniui tai tikrai vien tik vertybė?

Parasiau posta ir istryniau.
Nes nera prasmes apeliuoti i tai ko zmogus NETURI.

O siaip, bravo, panelyte, primindama man mano augintinio mirti, kuri ivyko pries 10 men. ir 24 dienas, sugebejote man padaryti skaudziai, nes zmoniu, gyvunu skausma as jauciu kaip savo. Uzsidekite riebu pliuspuknta, jus, kraugeriska natura, turetu pasitenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 kovo 2020 - 11:20
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 11:00)
Na matyt, mokejimas risliai, taisiklingai rasyti, nevisada yra isprusimo pozymis.

Nes elementariu ziniu, bent jau kas yra vertybes, kaip matau, nulis.

Manau, neverta net vargintis ka ir argumentuoti, cia tas pats kaip ir su tamstos kolegomis, diskutuoti apie feminizma.

Nu va matot kaip pataikiau smile.gif
Kai kurie net vaikus gimdo dėl egoizmo, kad senus po to karšintų ir lankytų, vandenį neštų, tai čia gyvūnų auginime vertybių ieško, nu komikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 10:48)
o pas mus buvo šeimos narys. Mano mama labai stipri moteris, nekad anemanė, kad verks šunio, bet verkė, kai mirė.

Burbanti teigia, kad Montekrista šlykščiai atsikratė savo seno šuns.

Prieglaudos ne vienintelė bėda. Jau sakiau, kad šunis galima įvairiai kankinti. Nesutinki?

Tai gerai, jei saugoji, o kiek nesaugoja? Paskui dalina kaip bulves arba išmeta. Mes savo kalę tik 5metų sterilizavom, ir jokių oops netyčia nebuvo. Nu tai jei tavo mamai šuo buvo šeimos narys, tai nereišlia, kad visur taip yra. Situacija graudi. Juk pilna debilų, kaip ubuntienė, kurie leidžia patirti "motinystės jausmą" ir tokiems nemąstantiems dundukams giliai px, koks tų vargšų likimas.

O ko tuburbančios klausai, ko pačios montekristos nepaklausi, kaip buvo iš tiesų?

Prieglaudos- bėda, daugintojai, kuriuos tu pateisini, dauginimas- bėda.Tai kiek matei prieglaudose dokumentinių gyvūnų? Kokie gyvūnai pakliūva į visokių urodų rankas, ar kartais ne dvarniukai? Tokia iš tavęs gyvūnų mylėtoja, kaip iš manęs balerina

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 10:33)
negalima versti žmonių imti iš prieglaudų. Tokius gali imti nebent niekur nekeliaujantys, vieniši žmonės ar pan., nes daug šansų, kad jis gali būti baikštus, šlapintis, agresyvus būti ir t.t.
Aš labai gerbiu žmones, kurie paėmė iš prieglaudos, žemai lenkiuosi jiems, bet pati turbūt neimčiau.

O gal tiesiog nedauginti, kad nebūtų ko imti, nemanai?
Atsakyti

Nesutinku.Mano abu katinai iš prieglaudos, didysis šuo irgi iš tų nereikalingųjų.Jo visa vada buvo pasmerkta sunaikinimui.O aš neskaitau savęs vieniše, mažai keliauju, bet jei keliauju, gyvuliais rūpinasi mama.

Vien dėl susirgimų reikia sterilizuoti augintinius.Patinams, kurie nekergiami vystosi prostatitas,kuris ilgainiui supiktybėja,kalėms gimdos, pieno liaukų uždegimai.O be to, tik narvas, iš kurio šuo nebus išleidžiamas visą gyvenimą apsaugos nuo pabėgimo rujos metu.O šiaip visada yra rizika,kad įvyks nepageidaujamas susikergimas.

Kai ieškojau takso,pakankamai prisižiūrėjau visokių vargetų iš daugyklų.

Gal vis dėl to geriau prieglaudinukas, nei po pigiaja ale veislinis.

Atsakyti