Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 11:41)

Nesutiksiu niekada. Mano vaikystės laikais niekas tiek nesikišo į šuns prigimtį, niekas jų neoperavo, mažai kas maitino sausiaku, o daugiau natūraliai, mažai kas skiepijo ir šunys gyvendavo palyginus ilgus metus. O kaip yra dabar, tu pati puikiai žinai. Ir pati puikiai žinai tuos žodžius: "kas čia darosi, kodėl taip vyksta, mes gi taip prižiūrim savo augintinius, o jie taip serga, taip greitai miršta"

Mano vaikystei irgi biggrin.gif . Tai tavo amzius cia senai aiskus, senmerge biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 11:43)
Aš pati neimu, o ne man kažkas neduoda smile.gif

Ne kvailė, kaip tik labai gerai pataikiau smile.gif Atsirado gi mat šuniškų vertybių skatintoja biggrin.gif  4u.gif

Kvaile, nes nesuvoki, ka as jau simta kartu rasiau, kuo skirasi zmones nuo gyvunu...

Todel...

O kad vaiku neturi, nesvarbu kodel, tai LABAI GERAI.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 29, 23:40)
Juk rashe kad mirshta tik seni zmones... SODRA gal isbris is skolu

Apie kokias Sodros skolas kalbi? Galima konkreciau? Kaip ji is ju brenda, cia siemet ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 01, 11:53)
Apie kokias Sodros skolas kalbi? Galima konkreciau? Kaip ji is ju brenda, cia siemet ar kaip?

Oi kvirbejo ir man uzduoti si klausima, bet susilaikiau 4u.gif

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 01, 10:46)
<p></p><blockquote  class="ip>Lietuviai labai panikuoja. Pas mane seniai virusas uzfiksuotas, niekas nekaupia atsargu, parduotuvese tusciu lentynu nematyti. 

As irgi kaip tikra lietuve supanikavau ir nuslaviau lentynas. Nusipirkau kvepalus, batus ir suknele. Kas kam svarbu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 11:48)
Oooo

DAr vienas, trijulei budingas bruozas. Jie visi geba GILIAU IZVELGTI PROBLEMA.

Sani-Ubuntu-Lutuke, geriausiai nusimano apie rekupreacine sistema, molines trobas, ir seksa.
Idomucia, giliausiai ismano Kirgizijos istorija, vaiku auklejima, jau apie sovietmeti, iki jo kaip iki menulio...
Na o MOnteverte, giliausiai sugeba izvelgti su gyvunais susijusiomis etinemis dilemomis. Per savo gyvenimeli nepasirupinusi nei vienu gyvunu is priegaudos, aiskins zmonems, kurie rupinasi is ten paimtais gyvunais.

As nezinau, na is kur tas chamiskumas, vienai cia esanciai narei, kuri is esmes tiesiogiai susijusi su sia problema, nes eile metu karsina pagyvenusius gyvunus paimtus ir prieglaudos, suteikia jiems galimybe oriai nugyventi. Jei to nedarytu, tie niekam nereikalingi, yra pasmerkti mirciai-utilizacijai.

Eikit jus karsintojai... Gyvybe savaime yra beprasme, jei jos neina kazkur realizuot... Kodel nekarsinat kokiu ziurkiu ar peliu... irgi zinduoliai

Taip, ta trijule sugeba mastyti, jus nelabai sugebat. Sugebat tik bandyti kazka cituot ar pamegdziot.

Ir susikisk ta savo azijine Kirgizijasu jos "isminciais". Mes nesame SSSR dalis, kad tokius "proto bokstus" is vidurines azijos aulu nagrinet. Breznevo rastai bent prikolnai atrodo...

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 12:55)
Oi kvirbejo ir man uzduoti si klausima, bet susilaikiau  4u.gif

Aciu.

Taigi zmogus varo ubuntes lygiu. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 11:41)
Aha žinok, pati ta, kuri prisipažins dabar biggrin.gif Tu ką, vakar gimusi? biggrin.gif Ji paie kitus briedą varo, pvz. apie mano 'gariūninius Chanel' (kai mano stilius apskritai daugiau sporty punk rock ir pilna tokių yra firmų normaliomis kainomis ir man nereikia jokių Chanel), tai apie save tiki teisybę papasakos? Ji juk puikiai žino, kad tada ne tik Burbanti, bet ir tu ją kasdien su šūdais valgysi ax.gif ir dar kas nors

Aš nepateisinu, tiesiog aš problemą matau daug giliau. Matau kaltus ne tik vienpusiškai, o visapusiškai. Ir pradėti problemos nagrinėjimą reiktų net ne nuo šunų, o nuo žmonių, kurių planetoje yra per daug ir jie tuomet išsidirbinėja ne tik iš savęs, iš gamtos, bet ir iš gyvūnų. Ir ne tik daugintojai, o visi visapusiškai. Kankinimas - ne vien tik būda ar prieglaudos.

Nesutiksiu niekada. Mano vaikystės laikais niekas tiek nesikišo į šuns prigimtį, niekas jų neoperavo, mažai kas maitino sausiaku, o daugiau natūraliai, mažai kas skiepijo ir šunys gyvendavo palyginus ilgus metus. O kaip yra dabar, tu pati puikiai žinai. Ir pati puikiai žinai tuos žodžius: "kas čia darosi, kodėl taip vyksta, mes gi taip prižiūrim savo augintinius, o jie taip serga, taip greitai miršta"

Nieko jai nereikia prisipažint, ji jau seniai viską papasakojo. Mano nuomone atsikratyti gyvūno- tai atsisakyti jo, numesti į prieglaudą ar kur miške pririšt. Montekristos šuo gyveno puikiom sąlygom ir juo buvo pasirūpinta, tai apie ką kalba? Aš taip negalėčiau, per daug prisirišu prie gyvūnų, neįsivaizduoju savo gyvenimo be jų, bet taip kaip burbanti varo ant montekristos, nematau priežasties, kodėl tai reikėtų daryt.

Mes dabar kalbam apie naminius gyvūnus. O prieglaudos netuštėja būtent dėl tokių bukapročių, neatsakingų žmogėnų kaip ubuntienė.

Aha, nesikišo, o prieaugį tiesiog užkasdavo ar nuskandindavo wub.gif Ir maitinami "natūraliai", šunys pririšti prie būdos, nugyvendavo max 7 metus. Tas pats su katinais. Aišku, sveikiausia mityba augintiniui yra raw, bet superpremium sausiakas yra geriau nei pvz šūdas iš maxės. O kur dar visoks šlamštas petshopuose, pvz tie balti suvynioti "kaulai", žmonės perka ir net nepasidomi, iš ko jie padaryti, ar gali gyvūnui pridėt sveikatos tokie dalykai?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 01, 11:56)
As irgi kaip tikra lietuve supanikavau ir nuslaviau lentynas. Nusipirkau kvepalus, batus ir suknele. Kas kam svarbu.  biggrin.gif

Zinoma, reik pasiruosti paskutiniam vakareliui "MIrti tai su muzika".

Kokie kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 01, 11:56)
As irgi kaip tikra lietuve supanikavau ir nuslaviau lentynas. Nusipirkau kvepalus, batus ir suknele. Kas kam svarbu.  biggrin.gif

Nerandu tipo odines trumpos striukes prie dzinsu.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 03 01, 11:53)

Ne tai senos skolos iki 2016
"Be to, 2018 metų pradžioje visa dėl nesubalansuotų pajamų ir išlaidų 2009–2016 metais susidariusi „Sodros“ skola perkelta į valstybės biudžetą"

Ir tai busimos skolos...

"Kita priežastis – Lietuvos demografinė situacija yra labai nepalanki dėl emigracijos ir ne itin didelio gimstamumo. Nuo 2007 m. darbingo amžiaus gyventojų skaičius sumažėjo daugiau nei 15 proc. bei toliau sparčiai mažėja. Jei šiuo metu vienam pensinio amžiaus gyventojui tenka 3,5 dirbančiųjų, tai šimtmečio viduryje vieną senyvą asmenį išlaikys 1,7 dirbančio asmens. "
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 01, 11:56)
Eikit jus karsintojai... Gyvybe savaime yra beprasme, jei jos neina kazkur realizuot... Kodel nekarsinat kokiu ziurkiu ar peliu... irgi zinduoliai

Taip, ta trijule sugeba mastyti, jus nelabai sugebat. Sugebat tik bandyti kazka cituot ar pamegdziot.

Ir susikisk ta savo azijine Kirgizijasu jos "isminciais". Mes nesame SSSR dalis, kad tokius "proto bokstus" is vidurines azijos aulu nagrinet. Breznevo rastai bent prikolnai atrodo...

Tu man apsakyk zmogau, po viso to ka esi man prirases, kodel manaisi, kad as nepasiulysiu tau susikisti viska ten kur nesueina?

Jei gyvybe yra niekis, kodel manai kad kam idomus tu su savo gyvastimi, kodel tavo organizma, ir jo veiklos rezultatus, kazkas cia privalo skaityti, gerbti, toleruoti?

Na nepastebejau, kad jau kas cia is tos pilkos mases butu linkes cituoti, va tamstos podruske, labai, net albai megsta cituoti tai, ko iki galo net nesuvokia, todel neretai pasimauna, nes citatos rpiestarauja josios teiginiams.

Tai kad niekas ir nesiulo, ka nagrindeti, bet isvydes termina mankuras, kuris puikiausiai apibudina tamstos minciu raiskos formata. Jumise pabunda poreikis menkinti kirgizu tauta, nes termina, kuris puikiausiai parodo tamstos esme, surkure tos tautos atstovas. Elementaru.

RAsydamas apie Breznevo rastus, ir kaip jie atrodo, itariu kalbejote apie knygu irisyma, o ne turini. Man asmensikasi pofig, visi komunistu parasyti ideologiniai rastai. Bet jei jums iki pilmnos laimes jie reikalingi, kad iki siol pamenat, kaupkite, grozekites jais.
Atsakyti