QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 01, 11:56)
Eikit jus karsintojai... Gyvybe savaime yra beprasme, jei jos neina kazkur realizuot... Kodel nekarsinat kokiu ziurkiu ar peliu... irgi zinduoliai
Taip, ta trijule sugeba mastyti, jus nelabai sugebat. Sugebat tik bandyti kazka cituot ar pamegdziot.
Ir susikisk ta savo azijine Kirgizijasu jos "isminciais". Mes nesame SSSR dalis, kad tokius "proto bokstus" is vidurines azijos aulu nagrinet. Breznevo rastai bent prikolnai atrodo...
Tu man apsakyk zmogau, po viso to ka esi man prirases, kodel manaisi, kad as nepasiulysiu tau susikisti viska ten kur nesueina?
Jei gyvybe yra niekis, kodel manai kad kam idomus tu su savo gyvastimi, kodel tavo organizma, ir jo veiklos rezultatus, kazkas cia privalo skaityti, gerbti, toleruoti?
Na nepastebejau, kad jau kas cia is tos pilkos mases butu linkes cituoti, va tamstos podruske, labai, net albai megsta cituoti tai, ko iki galo net nesuvokia, todel neretai pasimauna, nes citatos rpiestarauja josios teiginiams.
Tai kad niekas ir nesiulo, ka nagrindeti, bet isvydes termina mankuras, kuris puikiausiai apibudina tamstos minciu raiskos formata. Jumise pabunda poreikis menkinti kirgizu tauta, nes termina, kuris puikiausiai parodo tamstos esme, surkure tos tautos atstovas. Elementaru.
RAsydamas apie Breznevo rastus, ir kaip jie atrodo, itariu kalbejote apie knygu irisyma, o ne turini. Man asmensikasi pofig, visi komunistu parasyti ideologiniai rastai. Bet jei jums iki pilmnos laimes jie reikalingi, kad iki siol pamenat, kaupkite, grozekites jais.