Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 11:06)
Nu va matot kaip pataikiau smile.gif 
Kai kurie net vaikus gimdo dėl egoizmo, kad senus po to karšintų ir lankytų, vandenį neštų, tai čia gyvūnų auginime vertybių ieško, nu komikė smile.gif

Kvaile. Nieko tu neaptaike. GAlimai, gamta neduodama tau vaiku taip issivalys, neprates tavojo kodo, ateiciai.

Siuo metu, as samoningai tave skaudinu. Kad tau butu skauda, taip kaip skauda man, atsimenant kancias gaistancio suns.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 11:00)
Na matyt, mokejimas risliai, taisiklingai rasyti, nevisada yra isprusimo pozymis.

Nes elementariu ziniu, bent jau kas yra vertybes, kaip matau, nulis.

Pati esi tipiskai sovietiskai "inteligentiskai" issiauklejus.
taciau sugebejimo mastyti ar siaip intelektualumo nerasta.

Inteligencija yra forma, kuria pamegdzioji minedama ne i tema visokius ten izimybiu vardus,

Intelektualumas yra turinys.. kas tau ka beparaso elementariai NESUGEBI SUVOKTI APIE KA. Ti vartaisi

Uztai, kai is tavo gaujos paraso bet koki tuscia dalyka, tuoj puoli pritarti.

Ka Monteverte parase - labai elementaru. Bet nesugebi net suvokti. Rasineji belia ka, pasigailetina.

Va tokie ir "myli Lietuva"... vargse salis. Turint tokius patriotus - priesu jau nebereikia
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 01, 11:18)
Gal vis dėl to geriau prieglaudinukas, nei po pigiaja ale veislinis.

Būtent. Juolab, kai perka papigiai ale "veislinį", vistiek nesupranta, kad nusipirko mišrūną, o jei kokios bėdos, kreipiasi ne ten kur pirko, pas daugintojus, o pas veisėjus
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 01, 09:37)

Oi, baikite panikuoti.Jau visai nebejuokinga.Kruopos ir ryžiai dzin, o va jei ūkišką muilą šluoja, tai čia visiškas dugnas.</p>

Kruopu ir makaronu nevalgau, neskanu. Tik mamai perku.
O ka ukiskas? Smirda. Papildziau saldikli vista ir zuvim.
Reikalingas ne maziau 60 % alkoholis dezinfekcijai ranku.

Kas sluoja kruopas ir makaronus, galima pagalvot valgys tas kruopas be pieno ar vaisiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 11:48)
Kam ta sterilizacija, jei saugoji ir laukais nebėgioja?

Saugojimas nepadeda, nes vistiek šunį į lauką reikia išvesti. Dar sovietmečiu turėjom kalytę, saugojom 9 metus, dešimtais pabėgo, sunkiai gimdė, vienas šuniukas gimė negyvas, kitas bebalsis. Pačiai kalytei buvo mastitas, teko užmigdyti. Jos vaikui užteko vieną kartą pabėgti, po to pastoviai per morčių pabėgdavo - stebėdavo, kas iš mūsų į lauką eina ir nerdavo pro kojas per duris, todėl ir namuose visą laiką buvo su antkakliu, kad būtų galima lengviau sugriebti. Grįždavo visas dvokiantis ir sušalęs, kartais ir po poros dienų. Po tokių pamokų nebesinori "rusiškos ruletės" žaisti, nors šiais laikais palaidų šunų nelabai ir matosi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 03 01, 11:25)
Pati esi tipiskai sovietiskai "inteligentiskai" issiauklejus.
taciau sugebejimo mastyti ar siaip intelektualumo nerasta.

Inteligencija yra forma, kuria pamegdzioji minedama ne i tema visokius ten izimybiu vardus,

Intelektualumas yra turinys.. kas tau ka beparaso elementariai NESUGEBI SUVOKTI APIE KA. Ti vartaisi

Uztai, kai is tavo gaujos paraso bet koki tuscia dalyka, tuoj puoli pritarti.

Ka Monteverte parase - labai elementaru. Bet nesugebi net suvokti. Rasineji belia ka,  pasigailetina.

Va tokie ir "myli Lietuva"... vargse salis. Turint tokius patriotus - priesu jau nebereikia

Rasinedamas ta pati per tapati, siulau naudotis copy-paste, funkcija. Na kaip rusu troliai, pasiruosia paklodes, ir...

Va dabar, vel, nabageliui, reikejo rasyti 100 karta tapati, optimizuok savo laika, idant kad pastoviai nereiketu rasyti tapati per tapati. Na jau mane taves gaila pasidare.

Na tarkim, pradedamas man ka nors rasyti, iskarto, jau ikopijuoji is anksto parasyta priambule, is serijos Moonte tus esi..., visa tai ka parasei virsuje. O toliau, kaip ir siuo atveju, beliks prirasyti teksto paivarinima. Kiek daug laiko sutaupysi...

O gal jau tai taikai, tada saunuolis... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 kovo 2020 - 11:37
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 03 01, 09:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72620257" data-time="1583048230"><div><p></p><p>Oi, baikite panikuoti.Jau visai nebejuokinga.Kruopos ir ryžiai dzin, o va jei ūkišką muilą šluoja, tai čia visiškas dugnas.</p></div></blockquote><p>Lietuviai labai panikuoja. Pas mane seniai virusas uzfiksuotas, niekas nekaupia atsargu, parduotuvese tusciu lentynu nematyti. </p><p></p><p>As manau tai susije su lietuviu nepasitikejimu valstybe ir prisiminimais apie nepritekliu. Vakarieciai jau pamirse ir atsipalaidave. </p>

Snd skaiciau straipsni lai LT studente Kinijoj buvo
Tai jiems( studentams) kaukes nemokamas spec tarnybos dalino
Paskui ji grizo i LT ir vel pagal mainu programa i Italija.
Noriu pabrezti, kad kaukes apsaugo kazkiek, o pas mus aiskina kad ne. Nu nes ju nera. Viasas pasaulis kaukes devi.
Veryga nk nepasiruose - kaukiu nera, pardese, oro uostuose dezinfekatoriu aparatu( kaip Samtaros klinikoj registraturoj) nera.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 03 01, 11:16)
Tai gerai, jei saugoji, o kiek nesaugoja? Paskui dalina kaip bulves arba išmeta. Mes savo kalę tik 5metų sterilizavom, ir jokių oops netyčia nebuvo.  Nu tai jei tavo mamai šuo buvo šeimos narys, tai nereišlia, kad visur taip yra. Situacija graudi. Juk pilna debilų, kaip ubuntienė, kurie leidžia patirti "motinystės jausmą" ir tokiems nemąstantiems dundukams giliai px, koks tų vargšų likimas.

O ko tuburbančios klausai, ko pačios montekristos nepaklausi, kaip buvo iš tiesų?

Prieglaudos- bėda, daugintojai, kuriuos tu pateisini, dauginimas- bėda.Tai kiek matei prieglaudose dokumentinių gyvūnų? Kokie gyvūnai pakliūva į visokių urodų rankas, ar kartais ne dvarniukai? Tokia iš tavęs gyvūnų mylėtoja, kaip iš manęs balerina

Papildyta:

O gal tiesiog nedauginti, kad nebūtų ko imti, nemanai?

Aha žinok, pati ta, kuri prisipažins dabar biggrin.gif Tu ką, vakar gimusi? biggrin.gif Ji paie kitus briedą varo, pvz. apie mano 'gariūninius Chanel' (kai mano stilius apskritai daugiau sporty punk rock ir pilna tokių yra firmų normaliomis kainomis ir man nereikia jokių Chanel), tai apie save tiki teisybę papasakos? Ji juk puikiai žino, kad tada ne tik Burbanti, bet ir tu ją kasdien su šūdais valgysi ax.gif ir dar kas nors

Aš nepateisinu, tiesiog aš problemą matau daug giliau. Matau kaltus ne tik vienpusiškai, o visapusiškai. Ir pradėti problemos nagrinėjimą reiktų net ne nuo šunų, o nuo žmonių, kurių planetoje yra per daug ir jie tuomet išsidirbinėja ne tik iš savęs, iš gamtos, bet ir iš gyvūnų. Ir ne tik daugintojai, o visi visapusiškai. Kankinimas - ne vien tik būda ar prieglaudos.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 01, 11:18)
Vien dėl susirgimų reikia sterilizuoti augintinius.Patinams, kurie nekergiami vystosi prostatitas,kuris ilgainiui supiktybėja,kalėms gimdos, pieno liaukų uždegimai.O be to, tik narvas, iš kurio šuo nebus išleidžiamas visą gyvenimą apsaugos nuo pabėgimo rujos metu.O šiaip visada yra rizika,kad įvyks nepageidaujamas susikergimas.
</p><p>Kai ieškojau takso,pakankamai prisižiūrėjau visokių vargetų iš daugyklų.
</p><p>Gal vis dėl to geriau prieglaudinukas, nei po pigiaja ale veislinis.

Nesutiksiu niekada. Mano vaikystės laikais niekas tiek nesikišo į šuns prigimtį, niekas jų neoperavo, mažai kas maitino sausiaku, o daugiau natūraliai, mažai kas skiepijo ir šunys gyvendavo palyginus ilgus metus. O kaip yra dabar, tu pati puikiai žinai. Ir pati puikiai žinai tuos žodžius: "kas čia darosi, kodėl taip vyksta, mes gi taip prižiūrim savo augintinius, o jie taip serga, taip greitai miršta"
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 03 01, 11:36)
Snd skaiciau straipsni lai LT studente Kinijoj buvo
Tai jiems( studentams) kaukes nemokamas spec tarnybos dalino
Paskui ji grizo i LT ir vel pagal mainu programa i Italija.
Noriu pabrezti, kad kaukes apsaugo kazkiek, o pas mus aiskina kad ne. Nu nes ju nera. Viasas pasaulis kaukes devi.
Veryga nk nepasiruose - kaukiu nera, pardese, oro uostuose  dezinfekatoriu aparatu( kaip Samtaros klinikoj registraturoj) nera.

LT viskas kabo ant plono siulo, bet tai nereiskia, kad kaukes padeda.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 03 01, 11:23)
Kvaile. Nieko tu neaptaike. GAlimai, gamta neduodama tau vaiku taip issivalys, neprates tavojo kodo, ateiciai.

Siuo metu, as samoningai tave skaudinu. Kad tau butu skauda, taip kaip skauda man, atsimenant kancias gaistancio suns.

Aš pati neimu, o ne man kažkas neduoda smile.gif

Ne kvailė, kaip tik labai gerai pataikiau smile.gif Atsirado gi mat šuniškų vertybių skatintoja biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 03 01, 10:48)

karščiuoja galvelė? biggrin.gif

K8ek noresiu - tiek tave tampysiu, senmerge biggrin.gif . 4u.gif
Atsakyti
Oooo

DAr vienas, trijulei budingas bruozas. Jie visi geba GILIAU IZVELGTI PROBLEMA.

Sani-Ubuntu-Lutuke, geriausiai nusimano apie rekupreacine sistema, molines trobas, kas yra tikra moteris, darnios seimos sankloda pagal Vedas ir seksa.
Idomucia, giliausiai ismano Kirgizijos istorija, vaiku auklejima, jau apie sovietmeti, iki jo kaip iki menulio...
Na o MOnteverte, giliausiai sugeba izvelgti su gyvunais susijusiomis etinemis dilemomis. Per savo gyvenimeli nepasirupinusi nei vienu gyvunu is priegaudos, aiskins zmonems, kurie rupinasi is ten paimtais gyvunais.

As nezinau, na is kur tas chamiskumas, vienai cia esanciai narei, kuri is esmes tiesiogiai susijusi su sia problema, nes eile metu karsina pagyvenusius gyvunus paimtus ir prieglaudos, suteikia jiems galimybe oriai nugyventi. Jei to nedarytu, tie niekam nereikalingi, yra pasmerkti mirciai-utilizacijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 kovo 2020 - 11:53